VillaXL レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Opgelicht met borg. Trucje wordt grootschalig uitgevoerd. Zie ook reisgraag.nl waar dit veelvuldig gemeld wordt. We betaalden 1000 euro borg en vervolgens inderdaad ook ingetrapt om de borg door eig... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Als je een huis huurt voor een fors bedrag verwacht je service en dat afspraken worden nagekomen. Als je op de website aangeeft dat de boeking inclusief schoonmaakkosten is, dan is een factuur voor de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We boekten een verblijf te Bertrix in een prachtige oude molen, Moulin du Fi, en het zijn fantastische dagen geweest voor gans onze familie... alles prima geregeld... eenvoudige en duidelijke commu... もっず芋る

䌁業情報

1. 貞し別荘

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

VillaXL verhuurt al sinds 2005 de mooiste vakantiehuizen, villa's en chalets. Met name onze groepshuizen in de Ardennen, villa's in Frankrijk (vaak met zwembad!) en ons nieuwste aanbod in Kroatië zijn populair. Kom ook langs en ontdek het zelf!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Prima service van Villa XL

Vandaag teruggekeerd van een heerlijk verblijf in de Ardennen. Aankomst ging wat stroef door beperkte info waar de sleutel opgehaald kon worden en waar het chalet precies te vinden was. Dit werd snel opgelost door een telefoontje naar Villa XL en de vakantiepret kon beginnen! Chapeau!

2014幎7月4日

VillaXL からの回答

Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij te horen dat uw vakantie naar wens is geweest. In welk chalet verbleef u en waar is de onduidelijkheid ontstaan? Wij kunnen er met die kennis voor zorgen dat wij voortaan de informatie over het ophalen van de sleutel duidelijker communiceren zodat de vakantiepret voortaan nog eerder begint.

5぀星のうち3の評䟡

Onjuiste en slechte informatie

Bij 3 slaapkamers verwacht je niet dat de 3e slaapkamer een zolder is waar je niet kunt staan en waar 3 matrassen op de grond liggen en een zolder die alleen via een andere slaapkamer bereikbaar is.
Slechte informatie waar de sleutel van het huis te halen is. Een uur moeten zoeken. Zeg gewoon dat de verhuur via Immo gaat.

2014幎7月3日

VillaXL からの回答

Beste heer Bakker, dank u voor uw feedback! Mogen wij weten om welk vakantiehuis het gaat? Wij kunnen er dan voor zorgen dat we de volgende keer duidelijker zijn in het verstrekken van de informatie over zowel het huis als de sleuteloverdracht.

Hoe was de rest van uw verblijf?

Met vriendelijke groet, Maresa Jacobse (maresa@villaxl.com)

vriendelijk, snel en behulpzaam

Een reservering geplaatst voor een villa in de ardennen. De boeking verliep soepel en vlot. Werd netjes nog gemaild met een duidelijke verwijzing van de contactpersoon mocht ik vragen hebben.
Toen we vragen hadden over wijzigen van data was dit geen probleem en ging Villaxl voor ons uitzoeken met de eigenaar van het huis wat hierin mogelijk was.
Uiteindelijk gekozen om de reservering te laten staan zoals geboekt, dit was allemaal geen probleem.

2014幎7月1日

VillaXL からの回答

Fijn dat alles goed verloopt! Wij wensen u alvast een heerlijk verblijf in de Ardennen en horen graag na afloop hoe deze vakantie is geweest.

Prima en snel geregeld bij Villa XL

Als de Villa net zo mooi is als we kunnen zien op de site dan gaat het een mooie vakantie worden.Alles vlot en snel geregeld. Bedankt Villa XL.

2014幎7月1日

VillaXL からの回答

Wij zijn blij dit te horen, fijne vakantie! Wij horen graag na afloop hoe het vakantiehuis is bevallen.

Aanrader!

Goede site, mooie accommodaties, goede service, snel, behulpzaam en top vakantie gehad!

2014幎6月30日

VillaXL からの回答

Hartelijk dank voor het compliment en de aanbeveling! Wij heten u ook in de toekomst graag weer welkom bij VillaXL.

5぀星のうち5の評䟡

helemaal top, snel en professioneel

Als het huis dat we hebben gehuurd even top is als de snelheid waarop jullie alles regelen, dan gaan we een top vakantie beleven. Echt super

2014幎6月30日

VillaXL からの回答

Daar gaan we zeker ons best voor doen! Alvast een heerlijke vakantie toegewenst!

5぀星のうち5の評䟡

Villa XL, regelt je vakantie super snel, en vriendelijk bovendien, dat verdient een TIEN!

Wij hebben voor van de zomer een huis in de Belgische Ardennen gehuurd via Villaxl.
De vriendelijkheid en de nette afhandeling is prima!
We hebben er zin in!
Groeten, Jannie

2014幎6月26日

VillaXL からの回答

Wauw, wij moeten er bijna van blozen! Hartelijk dank voor dit mooie compliment en natuurlijk alvast een heerlijke vakantie in de Ardennen. Wij horen na afloop graag hoe u het heeft gehad!

Fijn bedrijf, goede service

Goede response op klantvragen, vriendelijk en behulpzaam. We gaan nog op vakantie maar tot nu toe hebben we een goede ervaring met VillaXL!

Jan Frederik Prins.

2014幎6月23日

VillaXL からの回答

Hartelijk dank voor het compliment! Wij wensen u alvast een heerlijke vakantie toe en horen na afloop graag hoe het is geweest.

Mooie villa in Frankrijk ,genoeg plaats voor 10 personen

Goede service,direct na de laatste betaling de voucher gekregen met alle informatie
Nu nog kijken of alles naar wens zal verlopen.
We zitten in St. Jean d,alpes en de villa ziet er goed uit.

2014幎6月23日

VillaXL からの回答

Hartelijk dank voor de beoordeling! Wij heten u graag welkom in de villa vlak bij Morzine en als u nog iets nodig heeft, horen wij het graag. Tip: u kunt het actuele weer bekijken en reisinspiratie opdoen via http://winternl.morzine-avoriaz.com/. Veel plezier alvast!

zeer klantvriendelijk

Villa XL is erg klantvriendelijk, wij hadden digitaal geboekt en werden de volgende dag gebeld of alles wel duidelijk was en of we nog vragen hadden. Ze gaf alleen toen verkeerde informatie aan ons door, waar Villa XL evenlater zijn excuses voor aanbood, zeer netjes dus!

2014幎6月21日

VillaXL からの回答

Bedankt voor deze beoordeling, daar zijn we erg blij mee! Als uw verblijf al is geweest hopen we dat alles naar wens was.

keurige nette afhandeling

Alles werd netjes afgehandeld incl eventuele vragen. Gegevens op de siste klopte ook geheel.

2014幎6月20日

VillaXL からの回答

Fijn dat u zo tevreden bent! Als uw verblijf al is geweest, hopen we dat alles naar wens is geweest.

snelle service!

wij hebben voor van de zomer een huisje in de belgische ardennen gehuurd via Villaxl.
alles is prima geregeld en eventuele vragen worden snel afgehandeld. direct na de betaling alle bescheiden ontvangen. wij zijn zeer tevreden over Villaxl!!

2014幎6月17日

VillaXL からの回答

Heel fijn om te horen, hartelijk dank voor de beoordeling! Als uw verblijf al is geweest, hopen we dat alles naar wens was.

5぀星のうち4の評䟡

Hele goede organisatie met prettige website!

We hebben met 7 volwassenen en 4 kleine kinderen een fantastische week gehad in Limbourg in de Ardennen. Prachtig huis op een schitterende plek.

2014幎6月14日

VillaXL からの回答

Dank u voor de beoordeling en fijn om te horen dat uw verblijf zo goed is bevallen! Als u nog opmerkingen of tips voor ons hebt, horen wij die graag.

5぀星のうち5の評䟡

Geweldig weekend gehad in Theux!

Maandag teruggekomen van een heerlijk weekendje in Theux. Het huisje is smaakvol ingericht, beschikt over alles wat je nodig hebt en beschikt ook nog eens over gastvrije eigenaren! Genoeg te doen in de omgeving, maar ook als je niet weg wilt van huisje is er voldoende vermaak door het aanwezige zwembad.

Daarnaast is het boeken via VillaXL aan te raden. Bij vragen reageren de medewerkers snel per mail of telefonisch en dat is bijzonder prettig!

2014幎6月11日

VillaXL からの回答

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij zijn blij te horen dat u het naar uw zin heeft gehad in Theux en heten u natuurlijk graag opnieuw welkom in een van onze vakantiehuizen.

Top weekend gehad

Net terug van een weekend Le Cottage de Paliseul in de Ardennen. Zeer geslaagd weekend geweest. Huis was zeer netjes in een rustige omgeving en echt alles was aanwezig om de groep te vermaken, mountainbiken was goed te doen in de omgeving.

VillaXl reageerde altijd snel op mails wanneer er vragen waren. Het enige kleine minpuntje er kwamen 20 euro extra kosten bij voor Electra in huis bovenop de afgesproken kosten. Maar dit mocht de pret niet drukken

2014幎6月10日

VillaXL からの回答

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij zijn blij te horen dat het contact zo goed verliep en dat u een fijn verblijf heeft gehad.

Wat betreft de elektrakosten: inmiddels geven wij vooraf een indicatie van de verwachte kosten. Afhankelijk van de kou op het moment van verblijf (stookkosten) en gebruik van faciliteiten (sauna, Jacuzzi, zwembad) kan deze indicatie inderdaad afwijken. In België zijn de energiekosten helaas erg hoog, dus een kleine afwijking kan zo al twintig euro verschil zijn.

Hopelijk is deze uitleg wat verhelderend voor u! Wij heten u vanzelfsprekend graag nog eens welkom in een van onze vakantiehuizen.

5぀星のうち1の評䟡

Schandalige behandeld, geen zaken mee doen!

Beste lezers,

Een villa gehuurd via Villaxl en achteraf enorm veel spijt van. Het huis dat wij gehuurd hebben in de Ardennen leek in eerste instantie een goed keus, maar achteraf de grootste fout.

Pas op voor de verhuurders van Le Chant de la Molignée, want achteraf komen ze met flinke claims en zijn ze uit op je borg. VillaXL doet hier gewoon aan mee en zijn helemaal niet bereid om er iets aan te doen.

Diefstal is hier alleen het juiste woord voor!

2014幎6月4日

VillaXL からの回答

Beste heer, wij vinden het vervelend te horen dat u niet tevreden bent. Wanneer verbleef u in Le Chant de la Molignée? Dan kijk ik in de reservering wat er is gebeurd en of wij nog iets voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Maresa Jacobse (maresa@villaxl.com).

Goede service.

Wij hebben eerder dit jaar een boeking bij VillaXL gemaakt naar de Ardennen, dit is ons hartstikke goed bevallen. Door de goede service hebben wij besloten om onze zomervakantie ook bij VillaXL te boeken. Er is een goede service en snelle reactie op evt. vragen.

2014幎5月23日

VillaXL からの回答

Hartelijk dank voor de beoordeling! We zijn blij te horen dat uw verblijf zo leuk is geweest en dat wij u opnieuw welkom mogen heten in een van onze vakantiehuizen.

Prima!

Net terug van een week aan de Franse zuidkust.

Website VillaXL werkt prima, foto's geven een betrouwbaar beeld van de werkelijkheid.
Afhandeling correct, op mails wordt snel gereageerd. Prijs is in orde.

Aanrader.

2014幎5月15日

VillaXL からの回答

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over uw verblijf en onze service. Mocht u nog opmerkingen of tips hebben waardoor wij ons verder kunnen verbeteren, dan horen wij dit graag. Hopelijk mogen we u nog eens welkom heten in een van onze vakantiehuizen!

Topvakantie!

Met mijn vriendin ging ik naar de Ardennen, wat super! Een lekker huisje middenin de natuur. We wilden nog bellen met een vraag nadat we hadden gereserveerd, belde villaxl ons zelf al of we nog vragen hadden. Daar word ik blij van! Dank je wel villaxl!

2014幎5月14日

VillaXL からの回答

Hier worden wij blij van! Hartelijk dank voor de beoordeling!

Vlot en goed geregeld!

Fijn lang weekend gehad in L'Escarlotte, Sprimont, België. Snel de correcte informatie gevonden op website van VillaXL en alles aangetroffen zoals beschreven, inclusief kinderstoel!

2014幎5月13日

VillaXL からの回答

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij zijn blij te horen dat uw verblijf goed is bevallen en hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw welkom heten in een van onze vakantiehuizen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。