レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Betalte kontant og fik afvide at jeg ikke kunne få byttepenge da de ikke havde penge i kassen.. der kommer jeg aldrig igen. Derudover en ekspedient der stod i sin telefon og var helt fravÊrende.

Davinci i Hadsund mÃ¥ vÊre jyllandsmester i dÃ¥rlig kundeservice. Skal bestille mad i take away. Kokken ser mig men reagerer ikke, tjeneren kigger pÃ¥ mig 2 gange men gÞr intet, en anden tje... もっず芋る

Endnu en dejlig oplevelse med den skÞnneste Vitello tonnato med lÊkkert tilbehÞr. Den sÞdeste betjening og for mig en lille perle af en placering ved vindue med dejlig udsigt til Fjorden. Hyggelig... もっず芋る

Vi havde ogsÃ¥ kun hÞrt godt om Davinci med den skÞnne udsigt. Udsigten levede fuldt op til forventningerne, men maden og ventetiden, var en noget anden oplevelse. Vi bestilte mÃ¥nedens menu af 4 rette... もっず芋る

䌁業情報

2.3

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

130件のレビュヌ

Risotto med minirejer

Det er de mindste tigerrejer jeg nogensinde har set - da jeg endelig fandt de 5 små rejer der var i Risottoen. Det var meget skuffende, da jeg fik serveret hvad der lignede en klat lyserÞd risengrÞd med en lille dusk grÞnt og en branket asparges til pynt. Absolut ikke 189,- vÊrd.

2023幎7月1日

Kedelig madoplevelse

Personalet var imÞdekomme, de snakkede dog ikke dansk.

Vi skulle selv spÞrge efter en hÞjstol, da de var ved at sÊtte en almindelig stol hen til det 2 mandsbord vi havde fået stillet til rådighed.

Vi bestilte 2x fish and chips og 1x bÞrnepomesfrits til vores datter på knap 2 år.

Ventetiden på maden var lang minimum 30 minutter.
Der var stort set ikke andre kunder, og de der var, havde fået serveret mad.

Maden kom fÞrst til os voksene og kort efter til vores barn. Dette oplevede vi som en mÊrkelig prioritering. Da man i vores optik altid prioritere bÞrn fÞr voksene.

Bordet var alt for lille, til alt det de mente skulle stå der. En kÊmpe stor klos til ekstra bestik, salt og peberkvÊrn. Samt stod der rene glas på bordet, som ikke blev fjernet, da tjeneren kom med drikkevare til os.

Maden var uden smag og fiskens panering ikke fÊrdig bagt.

Konklusionen for os er at det ikke er et sted vi har behov for at besÞge igen.

2023幎6月17日

SkÞn oplevelse

Vi kÞrer gerne fra Aalborg for at besÞge Davinci.
Et hyggeligt sted i dejlige omgivelser.
Vi nÞd en brunch i anledning af Mors dag og det var helt perfekt. Vi kunne slutte af ved at sidde udenfor med det sidste kaffe og lidt sÞdt og samtidig nyde den fine udsigt ud over fjorden.
Man bliver på ingen måde overset. Der er altid nogen der er opmÊrksomme på at opfylde kaffe og juice.
Tjenerne skal derfor også nÊvnes! De er meget venlige, hyggelige, har et glimt i Þjet og med på en frisk bemÊrkning. Vi kommer helt sikkert igen:-)

2023幎5月14日
自発的なレビュヌ

ForfÊrdelig oplevelse maden var sej og

ForfÊrdelig oplevelse maden var sej og trÊls bestilte is til desser fik at vide at fryseren var gÃ¥et i stykker sÃ¥ de havde ikke mere undrede mig over flere andre borde fik is spurgte hvorfor og fik at vide man kun kunne fÃ¥ banana split med is virkelig dÃ¥rligt sÃ¥ vÊr dog Êrlig vi kommer aldrig mere🙈

2023幎4月7日
自発的なレビュヌ

Uacceptable oplevelse og behandling af medarbejdere

Maden var faktisk god, men selve oplevelsen var elendig. Der var ikke helt styr på bord, selvom vi havde booket. Maden kom ikke i den rÊkkefÞlge vi Þnskede, vi fik to rÞde pÞlser på en tallerken med besked om at pommes fritterne ville komme senere? Men pyt, maden var fin. Men stemningen var dårlig. Ejeren råbte af medarbejderne foran os gÊster - gentagne gange! Udstillede dem på det groveste og nedgjorde deres arbejde foran alle os gÊster. De stakkels medarbejdere gjorde virkelig deres bedste. Helt og aldeles uacceptabelt at behandle andre mennesker sådan. Vi kommer ikke igen.

2023幎4月6日

ForfÊrdelig service

ForfÊrdelig service. Vi sad og ventede på maden i lang tid hvilket var fint nok men de glemte min lillebrors mad og sagde bare at de ikke havde flere pomesfritter (hvilket de havde) og så bestilte vi noget andet til ham som de glemte alt om. Senere kom ejeren ud og råbte af min mor. Dybt skuffende oplevelse.

2023幎4月6日

Jeg fik en pizza nr 03

Jeg fik en pizza nr. 3 med alt godt fra havet, det var den bedste pizza, jeg endnu har smagt. Den var frisk og sprÞd og isÊr blåmuslingerne var saftige og lÊkre. Hvis man lukkede Þjnene, fÞrte man sig til Italien, hvor man nÊrmest kunne fÞle stemningen og duftende af lÊkkerhed. Kh Isa Therese Bucio

2023幎2月4日
自発的なレビュヌ

Vi har efterhånden spist på DaVinci

Vi har efterhånden spist på DaVinci mange gange.
For det meste har vi vÊret ganske tilfredse. Men de seneste gange, har det vÊret en skuffende oplevelse.
I dag, spiste vi frokost pÃ¥ DaVinci og vores brÞd var ligesÃ¥ hÃ¥rdt som mursten, hvilket er en lille ting. Men da vi spurgte efter nyt brÞd kom kommentaren: “det har ingen andre klaget over” fra tjeneren. Hvilket er meget uprofessionelt og ligegyldig information for os, nu vores brÞd var uspiseligt. Til sidst mÊrkede de selv pÃ¥ brÞdet og gav os ret.
Vi sad lÊnge og ventede på det nye brÞd, alt imens tjeneren i stedet tog imod bestilling hos et stÞrre selskab. Til sidst måtte vi igen spÞrge efter brÞdet.
Til hovedret fik vi pizza’er og fiskesuppe. Den ene pizza viste sig af vÊre forkert, hvilket kan ske og da tjeneren kom med den rigtige pizza beklagede han. Fiskesuppen var derimod nÊrmest uspiselig. Det var mere en tomatsuppe med uappetitlig fisk i, end det var en veltillavet fiskesuppe.
Ærgerligt vores ellers hyggelige DaVinci er faldet sådan af på den.

2022幎7月28日

Havde bestilt bord

Havde bestilt bord, men blev mÞdt af meget stresset personale. Vi hentede selv menukort. Det var ikke sÊrligt spÊndende. Valgte buffet som dog ikke stod i menuen, hvilket fish and chips og skaldyrs fad heller ikke gjorde. Ingen fortalte om de muligheder.
Maden halv lunkent.
Vi sad lÊnge efter maden, blev ikke spurgt til om vi ville have dessert ( måske har de det ikke) eller kaffe.
Så vi sluttede af med at gå op for at betale det noget skuffende måltid!
Mvh Susanne

2022幎7月20日
自発的なレビュヌ

Vi fik et skaldyrs fad til to prs

Vi fik et skaldyrs fad til to prs.
Jumfru hummeren og hummeren smagte mest af alt af vand og flere var uspiselige. Vi gÞr tjeneren opmÊrksom på dette og beder om nogle almindelige pil selv rejer i stedet. Han tager det med i kÞkkenet. Så kommer kokken (ejeren) ud til bordet.
Han begynder at sige at det er lavet som det skal og at et skaldyrs tårn er en rustik anretning hvor skaldyrene ikke bliver renset og man derfor må forvente at de er, som de er. Han siger også at tjeneren var kommet ud og "skabt sig".
Jeg siger at det er tilberedning jeg påpeger, og at vi bare gerne vil have rejer i stedet for de 4 jomfru hummeren som tjeneren tog med ud.
Det kunne vi fÞrst ikke, men vi kunne få de 4 hummere tilbage. Det var vi selvfÞlgelig ikke interesseret i og vi fik efter en lille diskussion en tallerken med rejer.
EfterfÞlgende får vi en ekstra sodavand som er bestilt sukkerfri (det er den ikke), vi beder så om at få en ny, der kan vi så hÞre inde fra kÞkkenet "hva, er det dem igen der brokker sig". Meget uprofessionelt.

Da vi så har betalt og kÞre derfra, kan vi se at vi har betalt 50 kr mere for skaldyrs tårnet end det koster, så vi har betalt for "erstatnings rejerne" !
Jeg ringer til restauranten og fortÊller hvem jeg er og om situationen med regningen. Jeg får bare en tÞr kommentar om at jeg kan sende dokumentation, da han ikke kan gÞre noget nu.

Opsummering: dårlig service, mangel på sammenhÊng mellem pris og standard, uprofessionel ejer der står midt i restauranten og diskuterer med gÊsterne og som så overtager kassen da vi skal betale og diskuterer yderligere om at hans tilberedning ikke fejlede noget og at det var fordi jeg ikke vidste hvad man kunne forvente af "hele skaldyr".

Vi kommer ikke tilbage.

2022幎7月19日
自発的なレビュヌ

Som altid en episk oplevelse!

Vi spiser på DaVinci i Hadsund flere gange om året. Vi har ofte fået mad fra restauranten til forskellige arrangementer. Og som altid er maden i top-klasse!

Vi ramte dog deres travleste tidspunkt d.15/7.
Kl.19 var restauranten totalt fyldt, til Sea-food buffet. Der blev undskyldt, og der blev båret et nyt bord ind til os og dÊkket bord i den anden del af restauranten.
Fin udsigt over terrassen og vandet. Vi fik ved en fejl lidt forskellige menu-kort. Men det blev også hurtigt rettet. På trods af de mange mange mennesker var der en god akustik og mega hyggeligt.

Maden var fantastisk.
Jeg fik den langtids-braiserede lammekÞlle m. fennikel, stegte kartofler og sauce. Det var en super oplevelse. KÞdet smeltede i munden og retten var perfekt krydret.
Herefter en vidunderlig tiramisu. Let, cremet og smagsfuld.

Jeg kan virkelig anbefale et besÞg!

2022幎7月19日
自発的なレビュヌ

Virkelig ikke et besÞg vÊrd

RÞrÊg lignede ost - smagte af vand, leverpostej badede i olie, brÞd var blÞdt og smagte ikke af noget, pÞlser var fra “budget” og skÃ¥ret i mindre stykker - spiste det heldigvis ikke
 Turde ikke rÞre mere af maden, sÃ¥ resten kan jeg ikke kommentere yderligere pÃ¥.
Selvom vi havde en Smartbox skulle vi betale 149,- for “Xtra” appelsinjuice/Êblejuice, som de havde hÊldt over i nogle karafler og en omgang tynd kaffe

Hvis man godt kan lide maden fra Dalle Valle, så vil man måske også kunne tage sig til takke med davinci, men er ens standard sat ud fra en hotdog på tanken, så bliver du skuffet.

2022幎7月11日

TykstegsbÞf solgt som Ribeye

Bestilte Ribeye, men fik en tykstegsbÞf serveret. Forklaringen var at det var et endestykke, så derfor intet "eye" Den var stegt fint, men det er virkeligt frÊkt at sÊlge en tykstegsbÞf for en Ribeye. Så sig da i stedet at det er udsolgt.
Bearnaisesaucen smagte af pulverbearnaisesause.

Vi bestilte også fiskesuppe, som kun smagte af tynd tomatsuppe.

Alt i alt en skuffende oplevelse og det lÞfter heller ikke at ejeren virker sur og ikke ejer et smil og det fÞles ubehageligt som gÊst at han "overtager" deres opgaver, så der går noget tabt i bestillingen. Vi oplyste ham om det og han virkede irriterede og så sendte han sin tjener afsted for at undskylde. Det var ejeren, som var for hurtig til at hÊlde op, så han ikke gav sig tid til at hÞre, hvad vi sagde.

Derudover var de også alt for hurtige til at rydde af bordene og ta selv bordet blev også fjernet for tidligt.

Det er ikke et besÞg vÊrd!

2022幎7月4日

Vi holdte vores sÞlvbryllup pÃ¥ Da Vinci

Vi holdte vores sÞlvbryllup på Da Vinci og kan kun sige at alt er i top , lokalerne er fantastiske og maden var virkelig lÊkker og suvÊren betjening , udgang til "Egen terasse " med dejlig udsigt og prisen er fin ! Vi fik også en god snak med dem om hvordan vi kunne få det bedste ud af arrangementet.

2022幎6月7日
自発的なレビュヌ

En overraskelse fra havet...

Ved en fejl havde en kammerat bestilt en "alt godt fra havet m/oksekÞd" til mig istedet for den kebab pizza jeg egentlig Þnskede. Det er jo menneskeligt at fejle og det er ikke Da Vinci's skyld, de tog jo bare imod ordren.

Da jeg fÞrst så pizzaen blev jeg meget bekymret, da synet af muslingeskaller og rejer, der lå side om side med oksekÞd virkede foruroligende for mine venner og jeg. Jeg valgte dog at spise pizzaen aligevel. NÊste dag synes jeg min mave rumlede en del, men heldigvis gik alting godt uden de store vanskeligheder. FÞler at jeg har vÊret meget heldig for denne gang. Tror der går lang tid fÞr jeg spiser sådan en pizza igen. 3/5 stjerne da den faktisk smagte godt trods udseendet.

2022幎6月6日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ