䌁業情報

4. むンテリア デザむン店
  5. セカンドハンド ショップ
  6. リサむクル ショップ

圓該䌁業による蚘述

Velkommen ☺🫶🏌 Vi er en dansk virksomhed beliggende pÃ¥ Borups allé 125, 2000 Frederiksberg Hos os handler vi skandinaviske vintage-mÞbler, lamper, keramik og div. indretningsobjekter fra en svunden tid. Vi er konstant pÃ¥ jagt efter de bedste, mest specielle og interessante ting, som vi kan fÃ¥ med hjem i butikken og videre ud, til vores mange glade kunder. En stor del af vores univers, bygger i hÞj grad pÃ¥ idéen om, at Êndre vores forbrugsvaner - at bevare vores smukke gamle skatte, frem for at kÞbe sÃ¥ meget nyt. Det gÞr en enorm forskel, ifht. at passe pÃ¥ vores smukke planet. Vi bruger en hulens masse tid, pÃ¥ nÊnsomt at restaurere de gamle klassikere, men samtidigt lade dem bevare deres udtryk - vi mener der er en fin grÊnse, der ikke bÞr overskrides. I dag beskÊftiger vi os utroligt meget med kommisionssalg. Byder velkommen til privates varer, og prÊsenterer dem i vores butik og sociale kanaler, for vores efterhÃ¥nden mange dedikerede fÞlgere, som sidder og kigger med rundt omkring i hele verden. Dette har vi gode erfaringer med og vores kommisionskunder, glÊder sig over, at vi klarer det store arbejde for dem og fÃ¥r deres mÞbler ud, til de helt rigtige kÞbere. Vi hÃ¥ber at I vil give os en anmeldelse, hvadenten I har haft en god eller mindre god oplevelse hos os. Vi bestrÊber os pÃ¥ fortsat at lÊre og blive bedre, for hver dag der gÃ¥r. Kontakt os via vores sociale medier eller nedenstÃ¥ende muligheder: Tlf: 31 338 338 Mail: kontakt@vintageone.dk Mvh Teamet / VintageOne

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

15件のレビュヌ

Great shop and experience

Great shop and experience: The owner is deeply knowledgeable and has impeccable taste with a passion for his work that is truly contagious. He offered thoughtful recommendations that showed real insight. His collection features both Danish classics and distinctive pieces that would be hard to find elsewhere. We’ll return for his guidance and the selection.

2025幎8月22日

HÞj kvalitet på Borups Allé

Udvalget af danske mÞbelklassikere og lamper mv. er imponerende, Michael har kvalificerede svar på dine spÞrgsmål. Og han tilfÞjer viden, du nÊppe har, fÞr du besÞger hans indbydende butik. Det er en udsÞgt fornÞjelse at handle i VintageOne. Absolut anbefalet.

2025幎6月3日

Fantastik butik og service

Fantastik butik og service. Super unikke og flotte mÞbler, som altid fremstår i bedste kvalitet. Jeg har kÞbt 4 lÊkre dansk design stole, som blev leveret og fremstod helt som nye. Har modtaget den bedste service og vejledning fra Michael, derfor får denne butik mine bedste anbefalinger. Mvh. Line

2024幎11月14日

En helt fantastisk oplevelse

Vi har haft en helt igennem fantastisk oplevelse i Vintage One på Frederiksberg. Indehaveren, Michael, er utrolig dygtig til at forklare om mÞblerne og deres historie. Det er tydeligt, at han brÊnder for sit fag, og hans passion smitter virkelig af på os som kunder.

Vi kÞbte en smuk skÊnk, som har mange år på bagen, men alligevel er sat i imponerende god stand. Man mÊrker virkelig, at kvalitet og omhyggelighed er i hÞjsÊdet her.

Michael tog sig tid til at lytte til vores behov og guidede os med stor ekspertise, hvilket gjorde hele kÞbsoplevelsen både hyggelig og tryg. Vi kommer uden tvivl tilbage og kan ikke anbefale denne butik nok til andre, der sÊtter pris på unikke og kvalitetsrige mÞbler.

En skÞn, skÞn en butik, som man bare skal besÞge!

2025幎1月18日

En perle på Frederiksberg

Fantastisk shop, med de lÊkreste danske design-fund. Jeg bliver forelsket i noget nyt hver gang jeg besÞger butikken. Samtidig mÞder man som kunde her en suplim service med god sparring & rådgivning i forhold til indretning og placering af de smukke klassiske designs, som alle fortjener den rigtige placering. VintageOne er en perle på Frederiksberg og et must-see for den bevidste kunde der har Þje for, og kÊrlighed til, klassisk skandinavisk design.

2025幎1月18日
自発的なレビュヌ

Smukke mÞbler og god service

Jeg kÞbte et spisebord og spisebordsstole hos VintageOne. MÞblerne er i ualmindeligt flot stand og af hÞj kvalitet. Servicen var også i top - jeg fik god rådgivning fra Michael, der har et omfattende kendskab til dansk design, og som derudover også var behjÊlpelig med fragt.

Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle hos VintageOne, og jeg vil helt klart kÞbe mÞbler der igen. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der leder efter kvalitetsmÞbler og god service.

2024幎6月17日

Michael er meget passioneret

Michael er meget passioneret med tårnhÞj kendskab til danske design klassiker.

Michael yder stor service med afhentning og klargÞring til salg. Vi fra Dka Design brugt Michael (vintageone) flere gange til hjÊlp med salg af mÞbler fra vores kunder. Hver eneste gang oplever vi professionalitet fra Michael.

Vi kan varmeste anbefale at bruge Michael til hjÊlp med salg.

Dka Design

2022幎8月9日

Varmt anbefales

LÊkker, personlig og kvalitetsbevidst butik, fyldt med charmerende himstregimster og mÞbler der er krÊset om. Altid flot prÊsenteret, og de har styr pÃ¥ deres kram. Og sÃ¥ er de sÞde. Har de ikke det du sÞger, sÃ¥ gÞr de alt for at skaffe det. Klart et besÞg vÊrd☺

2021幎2月10日
自発的なレビュヌ

Fedeste butik med en unik oplevelse

En rigtig skÞn oplevelse at besÞge butikken, som har virkelig unikke ting - lige fra den sjoveste lille dims til den flotteste reol eller sofa. De unge mennesker brÊnder virkelig for deres butik og de er super sÞde og meget imÞdekommende. Ønsker du at kÞbe noget, almindeligt eller specielt, som de ikke har, giver du et Þnske, sÃ¥ leder de efter det du sÞger 👍🏻
Virkelig en butik, som er en oplevelse vÊrd!

2021幎2月7日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。