VintageWatches.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÞbte et Raymond Weil Nabucco ur. Virkelig god stand(5/5). Svarede 100% til billederne. VÊr tÃ¥lmodig, det tager en uge til ti dage at fÃ¥ leveret, men kvaliteten af leverancen er i top nÃ¥r det bliver... もっず芋る

䌁業が回答したした

Blev afsendt hurtig det var dejligt samt kundeservice var hurtig at fÃ¥ fat pÃ¥, samt sÞde at snakke med, og jeg fik mine 39 kr. igen for fragt da der jo bliver reklameret med Gratis fragt i hele ver... もっず芋る

䌁業が回答したした

Snyd og bedrag Bestiller et ur med bank overfÞrsel. For en ordre bekrÊftelse og uret vil blive sendt inden for 24, rykker forsvar et 48, hvor jeg for at vide “ Jeg beklager, men vi har haft en fejl... もっず芋る

䌁業情報

1. 時蚈店
  2. 宝石店
  3. 腕時蚈補造業者

圓該䌁業による蚘述

Hos os finder du et stort udvalg af populÊre pre-owned ure fra verdenskendte mÊrker som Rolex, Omega, Breitling, TAG Heuer, Cartier og mange flere. Alle ure sÊlges med garanti, og vi tilbyder 14 dages returret. Vores urmagere gennemgår og kontrollerer omhyggeligt alle ure, fÞr de sendes til vores kunder, for at sikre, at uret leveres i den bedst mulige stand. Naturligvis er alle ure trykprÞvede og Êgthedskontrollerede.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Ingen levering

Trods de altovervejende negative kommentarer besluttede jeg mig for at forsÞge at kÞbe et ur herfra. Alle kommentarerne om udskydelser mv. stemte. PÃ¥ hjemmesiden stÃ¥r der levering inden for 4-7 hverdage og at uret er pÃ¥ lager. Til at starte med udskydes det, fordi de fÞrst mener dagene tÊlles fra, at de har godkendt ordren nogle dage efter. EfterfÞlgende udskydes det, fordi det tilsyneladende fÞrst tÊlles fra, at det kommer pÃ¥ deres “interne lager” fra deres lager. SÃ¥dan gÃ¥r der yderligere nogle uger uden levering, hvorefter jeg annullerer ordren. Heldigvis kom pengene tilbage. Heldigvis var man forberedt pÃ¥ at dette ville ske.

2025幎1月22日
自発的なレビュヌ

Det er en helt igennem utryg oplevelse

Det er en helt igennem utryg og uprofessionel behandling de leverer. Dårlig behandling er aldrig ok og slet ikke når vi taler om dyre varer.
Undervejs fik jeg fÞlelsen af at de aktivt modarbejdede mig, men det kan også bare vÊre inkompetence.

2025幎1月6日
VintageWatches.dk ロゎ

VintageWatches.dk からの回答

Hej Peter, tack för din review! Vi beklagar att du Àr missnöjd med ditt köp hos oss. Du som kund Àr vÀldigt viktig för oss. Vad har du för order nummer hos oss? Vend tillbaka med det till support@vintagewatches.dk så kan vi se på ditt Àrende igen. Vi hjÀlper dig gÀrna vidare. Hav en god dag! Hanna Vintagewatches.dk

Uret var som beskrevet

Uret var som beskrevet og levering som forventet.
God kommunikation omkring leverings forlÞbet men lidt for meget robot over hele oplevelsen.
Der var ikke fysisk kvittering med uret, hvilket er skuffende for et kÞb på over 25.000 kr.

2025幎1月7日

Splid af tid.

Hårdt med retfÊrdigt.
Jeg har lige haft "fornÞjelsen" at handle med Vintagewatches.dk. Bestilte et ur, betalte og fik efter en uge besked om at der kunne gå 10 dage plus 3 dage til forsendelse. Lidt skuffende men ok.
NÊste besked lyder at de ikke kan give en leveringsdato og at handlen i virkeligheden er gået i stå, ikke et ord om jeg Þnsker at få pengene retur, hvilket at naturligvis Þnsker.
Jeg har spildt min tid.

Det bedste sted at handle ure er hos chrono24, eller Catawiki, har prÞvet begge flere gange og man handler direkte med sÊlger.

Hos vintagewatches har de ubemÊrkede priser og udbud, deres service er faktisk fin og venlig. Problemet er at de har ikke urene...

2024幎7月31日

Fup og fidus

Som alle de andre. Bestilte et ur, fik en mail om at de ikke havde det med stålrem men kun med lÊderrem. Meddelte dem at det var ok. Efter et par dage en ny mail om de heller ikke havde det. Har nu to gange prÞvet at kÞbe et ur fra vintagewatch/urvÊrket med samme resultat.

2024幎5月15日
自発的なレビュヌ

Somehow I had to wait six weeks for my

Somehow I had to wait six weeks for my watch? The picture of the watch turned out to be a stock photo, not a picture of the actual watch. I was very difficult to get any useful information from support during the wait.
But in the end, all was well: despite condition being rated as 4/5 the watch looks unworn - so despite everything worth the wait

2024幎4月6日

Har kÞbt et ur

Har kÞbt et ur, som viste sig og vÊre udsolgt. Pengene er trukket, uret er stadig til salg og hÞrer intet fra dem.

Uret de har til salg bruges som lokkemad, for og få folk og kÞbe, og bagefter står du med problemerne. Hold jer langt vÊk fra dem

2024幎3月25日

Vintagewatches anvender vildledende

Vintagewatches anvender vildledende billeder af deres ure, som ikke matcher de specifikke ure, hvilket ikke giver et nÞjagtigt billede af deres tilstand. Derudover bruger de de samme standardbilleder til flere produkter. Da jeg konfronterede deres kundesupport med dette, blev jeg informeret om, at artiklerne var helt nye, og derfor havde de endnu ikke fået de korrekte billeder. Dette er dog en åbenlys usandhed, da jeg dagligt i lÞbet af en måned fulgte op for at se, om de korrekte billeder blev opdateret.

2024幎1月20日

Min erfaring med Vintagewatches har

Min erfaring med Vintagewatches har vÊret en sand skuffelse og en Þjenåbner i negativ forstand. Efter at have blevet lovet en rabat ved kÞb af et ur, blev jeg i stedet behandlet som en pingpong-bold i et endelÞst spil ansvarsfralÊggelse.

Det er dybt frustrerende at opleve, at et firma kan have så lidt respekt for deres kunders tid og tillid. Deres lÞftebrud og manglende ansvarlighed er helt uacceptabelt. Det er en skam, at de ikke forstår vigtigheden af Êrlighed og integritet i forretningsverdenen.

Jeg vil råde enhver potentiel kunde til at tÊnke sig om to gange, fÞr de overvejer at handle med Vintagewatches. Der er utallige andre pålidelige forhandlere, der fortjener vores tillid langt mere end dette firma.

2023幎9月27日
自発的なレビュヌ

Jeg kan desvÊrre kun gentage det samme

Jeg kan desvÊrre kun ekkoe det samme som andre anmeldere skriver her på siden.
Man får ikke den vare man bestiller
 et fupfirma der absolut på ingen måde kan anbefales.
Firmaet burde standses og pålÊgges bÞder for systematisk vildledende og ukorrekt markedsfÞring.
VÊr desuden opmÊrksom på at det ikke er en danskregistreret virksomhed (intet dansk cvr)

2023幎6月1日
自発的なレビュヌ

Fup firma de skriver på hjemmesiden at

Fup firma de skriver på hjemmesiden at de kan levere alverdens ure, men når man bestiller hÞrer man ikke noget fÞr man selv henvender sig for at hÞrer med leverings dato, så er uret lige pludselig udsolgt og så vil de sÊlge noget andet, de skal bare lokke folk ind i butikken og så sÊlge noget andet

2023幎5月22日
自発的なレビュヌ

Penge trÊkkes uden vare leveres

Kan ikke anbefales, bestilte et vintage Rolex submariner. Lige fÞr kÞbs processen afsluttes online sker der en fejl i betalingssystemet. Jeg fÃ¥r ingen ordre bekrÊftelse men den fulde kÞbe sum hÊves pÃ¥ min konto
 stÃ¥r nu uden ur og pengene ligger hos betalingsudbyderen qliro. Efter adskillige mails og telefon opkald kommer pengene retur. I mellemtiden har Vintagewatches hÊvet prisen med en tusse og jeg kan sÃ¥ betale lidt ekstra for at prÞve igen..

2023幎2月13日

Undgå vintagewatches.dk

Hold jer vÊk fra vintagewatches/urvaerket, som er drevet af samme svenske selskab. Kommunikationen er meget dårlig og prÊget af at de ikke forstår dansk, men er et svensk selskab.
Var interesseret i et Panerai ur og bad om en byttepris i forhold til et andet ur, som de fik billeder mv af.
Fik en acceptabel byttepris og sendte efterfÞlgende bytteuret til Sverige, men pludselig var den oplyste pris ikke byttepris, men den pris de ville give for det ur, der skulle i bytte, hvilket reelt var langt langt under markedsprisen. Endvidere ville de heller ikke engang tilbyde den foreslåede pris, da de efter at have fået det i hånden blandt andet ville have ny rem mv. på bytteuret, selvom de havde set tydelige billeder af remmens tilstand i forvejen (som i Þvrigt er ganske fin).
Endvidere viste det sig også, at det ur som jeg var interesseret hos vintagewatches, slet ikke var det afbillede ur i annoncen. Der var tale om modelbilleder, og det reelle ur havde blandt andet en helt anden rem og spÊnde og de rigtige billeder var utydelige, så man ikke kunne se ridser mv. ordentligt!
Endte med at koste flere hundrede kroner i forsendelser (som de ikke vil dÊkke), afsavn af ur og en masse frustrationer.

2022幎10月19日
自発的なレビュヌ

Poor execution from the "support" team

A wanted to buy a watch, with the payment spilt 3 bits, as their website advertise. In order to so, first you to contact customer support, and then get a link to the watch. So I did, and I got a link two days after. To a different watch, even though I send them a link from vintagewatches own website. I wrote back, that it was the wrong watch. It so, it went back and forth, and during this process, I was in contact with 4 different employees from vintagewatches. It all ended with a message saying, that watch was now sold.

ItÂŽs mildest to say, not the level of service, or expertise you would expect from an e-tailer, who "specializes" in high end, quality watches.

2022幎11月24日

Solgte falsk ur til os

Min hustru kÞbte et tag heuer til mig i 30års gave fra dem, og efter et par måneder blev glasset skÊvt, tallene på drejeskiven begyndte at krakelere. Jeg afleverede det hos Klarlund, og de sendte uret til tag heuer, og fik konstateret at uret var falsk!
Vi har fået vores penge tilbage, men stadig ingen undskyldning fået for denne oplevelse!
Hold jer venligst vÊk fra dem og urvaerket.dk - så trist!..

2022幎2月19日

DÃ¥rlig Service!

DÃ¥rlig Service!

En uge efter modtagelse af mit nyindkÞbte ur, ser jeg tilfÊldig på deres hjemmeside at jeg nu kan få et ur magen til bare ca. 1700 kr billigere. Uret er fuldstÊndig magen til, med samme årgang og ubrugt.

Jeg tager derfor kontakt til deres kundeservice og spÞrger dem til, om der ikke er mulighed at de kan refundere mig differencen imellem de to ure, i stedet for at jeg skal til at returnere det ur jeg lige har modtaget.
Det vil de ikke, men da de stadig er inde for min returret, vil de derimod have mig til at returnere uret som en forsikret pakke og sende det tilbage til Sverige. Når de så har modtaget uret vil de refundere pengene og jeg vil så derefter kunne kÞbe det andet ur som er magen til, bare 1700,- billigere, hvorefter jeg så igen skal vente på levering.

Jeg synes at UrvÊrket/Vintagewatches bare prÞver på at besvÊrliggÞre processen for kunden, så de bare selv kan spare nogle penge.

Dårlig service - kan ikke anbefales😞

2021幎11月23日