レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Å»ałosne odpalasz film i musisz się zarejestrować, potem ÅŒeby dostać dostęp to zapłacić, a jak zapłacisz to powiedzą Ci ÅŒe dany film nie jest jednak dostępny w twoim regionie. naciąganie ludzi na kasę... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Nie polecam. Wyszukalam film na portalu klasykavod, film jakby się zaczął, a po 3 sekundach wyświetlil się komunikat, ÅŒe mogę obejrzec ten film, jesli się zarejestruję. Zarejestrowalam się, po czym z... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Wyszukalam film na portalu vod-film.pl, film jakby się zaczął, a po 3 sekundach wyświetlil się komunikat, ÅŒe mogę obejrzec ten film, jesli się zarejestruję. Zarejestrowałem się, po czym zaŌądano opłat... もっず芋る

1.3

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Wyłudzają pieniądze

Wyłudzają pieniądze. Pokazują ikonę z wybranym filmem po czym po kliknięciu przekierowują na niewiadomego pochodzenia serwery z hazardem albo porno. W regulaminie piszą, ÅŒe nie odpowiadają za brak filmu i nie zwracają pieniędzy. Wystrzegać się Vodstrefa. Byłem pod wskazanym w regulaminie firmy adresem chcąc złoÅŒyć zaÅŒalenie , ale osoba która tam przebywała nic nie wiedziała, ÅŒe pod tym adresem jest siedziba administratora VoD Strefa. Napisałem maila do Artura Kiljańczyka wspólnika FireMedia, administratora VoD Strefa zaÅŒalenie, ÅŒe czuję się oszukany. Odpisał ,ÅŒe nie wie o jakie problemy w świadczeniu usług chodzi. Jedyna moÅŒliwość to zgłaszać te incydenty do UOKIKU . Im więcej zgłoszeń to jest szansa, ÅŒe zamkną stronę.

2026幎1月11日

Oszuści

Oszuści! Nie wykupujcie tego to nie daje moÅŒliwości oglądania tylko odsyła na kolejną str gdzie znów trzeba wykupić pakiet!!! Czy są chętni do pozwu zbiorowego? Napewno pisze do UOKiK!

2025幎3月16日

Beznadzieja!!

Beznadzieja!!! Wykupiłam pakiet Premium na 30 dni, bo taki miał być warunek dostępu do obejrzenia filmu Mistrzowski strzał. Oszustwo i nic więcej. Korzystam z wielu platform, więc im zaufałam. Å»ałuję, ÅŒe wcześniej nie przeczytałam opinii. Wysłałam do nich e-mail z reklamacją. Kwota 24,98 zł moÅŒe nie jest wysoka, ale liczy się uczciwość, czego widać im brakuje.

2025幎3月9日
5぀星のうち1の評䟡

Właśnie doczekałam się po miesiącu

Właśnie doczekałam się po miesiącu odpowiedzi od vodstrefa.
Za nic nie biorą odpowiedzialności tylko dać im kasę .Poprosiłam o zwrot kasy zobaczymy .Jeśli nic z tego nie wyjdzie składam skargę do UOKiK .I radzę wszystkim nagranym tak zrobić .Ktoś z imienia i nazwiska na tym zarabia nic w zamian nie dając.Jestem wkurzona sama na siebie.

2025幎2月9日

Niestety...cyrk a nie kraj

Niestety, teÅŒ okazałem się idiotą. Czy nikt nie czuwa nad takimi cwaniakami w necie? Okradanie ludzi. A gdzie instytucje, które powinny się zajmować takimi złodziejami? Państwo polskie leÅŒy. Jacy politycy, taki kraj

2025幎2月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ