Żałosne odpalasz film i musisz się zarejestrować, potem żeby dostać dostęp to zapłacić, a jak zapłacisz to powiedzą Ci że dany film nie jest jednak dostępny w twoim regionie. naciąganie ludzi na kasę... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Beznadzieja!!! Wykupiłam pakiet Premium na 30 dni, bo taki miał być warunek dostępu do obejrzenia filmu Mistrzowski strzał. Oszustwo i nic więcej. Korzystam z wielu platform, więc im zaufałam. Żałuję,... もっと見る
Nie polecam. Wyszukalam film na portalu klasykavod, film jakby się zaczął, a po 3 sekundach wyświetlil się komunikat, że mogę obejrzec ten film, jesli się zarejestruję. Zarejestrowalam się, po czym z... もっと見る
Wyszukalam film na portalu vod-film.pl, film jakby się zaczął, a po 3 sekundach wyświetlil się komunikat, że mogę obejrzec ten film, jesli się zarejestruję. Zarejestrowałem się, po czym zażądano opłat... もっと見る
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Podpinam się do pozwu zbiorowego też…
Podpinam się do pozwu zbiorowego też dałem się wkręcić
Oszuści wyłudzili pieniądze i ani…
Oszuści wyłudzili pieniądze i ani pieniędzy ani oglądania!!! NIE POLECAM!!!
Dołączam do grona oszukanych
Dołączam do grona oszukanych. I na ten pozew zbiorowy też jestem chętna. Gnoje!
Uwaga Oszuści !!!
Zwykli oszuści, dałam się nabrać przez polecenie pewnej osoby na grupie fb. Niby 55 zł ale jednak wolałabym dołożyć i wykupić subskrypcje gdzie indziej. Nie można nic obejrzeć bezpośrednio na tej platformie a żadne podane linki nie działają albo przekierowuje np na Netfilx gdzie też trzeba kupić subskrypcje. Daje
0/5.
Uwaga oszuści i naciągacze
Uwaga oszuści i naciągacze. Tak jak niżej. - ktoś chętny na pozew zbiorowy?
Mam nadzieję że ten który kradnie nasze pieniądze.....tfu wykręci mu ręce. I niech tak się stanie!
Bezuzyteczne badziewie a linki do…
Bezuzyteczne badziewie a linki do filmow nie dzialaja...
Oszuści i złodzieje
Oszuści i złodzieje. Zapłaciłem 50 zł i nie można nic obejrzeć. Jak to jest możliwe , że tak łatwo można okradać ludzi
Uwaga Oszustwo!!!
Uwaga Oszustwo!!!
Jak będziecie robić pozew zbiorowy to jestem chętny.
Oszuści
Oszuści!
Na FB piszą że za 55 zł masz dostęp do filmów, a w rzeczywistości tam nie ma żadnych filmów.
Oszustwo!!!
Daje gwiazdkę tylko dlatego że nie…
Daje gwiazdkę tylko dlatego że nie można nud dać wcale. Złodzieje i oszuści a ja dałem się nabrać tak zwanym naganiaczom na Facebooku którzy piszą jakie to filmy tam są najnowsze za 55 zł i to na rok. Masakra.
Oszuści
Oszuści . Jakbym mógł to bym nie dał ani połowy gwiazdki . Wyłudzenie pieniędzy
To są oszuści w białych rękawiczkach
To są oszuści w białych rękawiczkach. Regulamin mają tak napisany, że prawnie są chronieni, choć nie do końca, bo rozmawiałem już z prawnikiem.
Gdybyście przeczytali regulamin, to dowiedzielibyście się, że zapłaciliście siano za to tylko, że zostaliście przekierowani do innej witryny, w której jeśli będziecie chcieli obejrzeć film, to inny niż szukaliście :) i w dodatku jeszcze raz będziecie musieli zapłacić.
To jest świadome oszustwo i przed sądem należy jedynie przekonać sędziego do świadomego zamiaru wyłudzenia pieniędzy. A to, biorąc pod uwagę strukturę serwisu nie będzie trudne.
Niestety i ja dałam skusić
Niestety i ja dałam skusić. Zapłaciłam 55 zł, i nic nie mogę oglądnąć. Wyskakują tylko strony z pornografia.
Zapłaciłam 50zl,i nic też nie mogę…
Zapłaciłam 50zl,i nic też nie mogę zobaczyć.Podaja linki i nie mogę się zalogować, żeby coś obejrzeć.Oszustwo jakich mało,i na dodatek zawirusowalam sobie telefon, że karzą teraz wyczyścić cały.Porazka
To są oszuści jakich mało sprawa…
To są oszuści jakich mało sprawa zgłoszona na prokuraturę. Prawo o odstąpienie od umowy zrobili to bezprawnie.
Złodzieje nie ma żadnych filmów oszuści…
Złodzieje nie ma żadnych filmów oszuści złodzieje
Oszustwo !!!!
Trustpilot エクスペリエンス