レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

In dec wordt er een bep bedrag afgehouden geen idee waroom Contact gezocht kan alleen via mail Tot nu toe nog geen duidelijk antwoord (bijna al 2 mnd later) Geld heb ik teruggeboekt Krijg wel g... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Mijn schoonvader probeert al sinds oktober de huur te betalen voor zijn ketel. Contract getekend opgestuurd 3x En machtiging voor automatische incasso getekend. Tot op heden geen factuur, bellen... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Contact

In dec wordt er een bep bedrag afgehouden geen idee waroom
Contact gezocht kan alleen via mail
Tot nu toe nog geen duidelijk antwoord (bijna al 2 mnd later)
Geld heb ik teruggeboekt
Krijg wel gisteren een aanmaning moet bedrag binnen 7 dgn betalen

Heb dit maar gedaan om meer aanmaningen te voorkomen

2025幎2月8日

Ik probeer al sinds 18 december 2025

Ik probeer al sinds 18 december 2025 met Volta in contact te komen ivm betalingsregeling openstaande factuur, maar om de 1 of andere reden lukt dit niet. Nog telefonisch (geen doorkomen aan), nog per email (geen enkele reactie na 5 mails). Ik wil graag mijn rekeningen voldoen maar blijkbaar is dit voor Volta zelf bijzaak...

2025幎12月18日
5぀星のうち1の評䟡

Mijn schoonvader probeert al sinds

Mijn schoonvader probeert al sinds oktober de huur te betalen voor zijn ketel.
Contract getekend opgestuurd 3x
En machtiging voor automatische incasso getekend.
Tot op heden geen factuur, bellen naar volta levert niets op.
Er wordt telkens gezegd dat overeenkomst niet is ontvangen of achterstand in de verwerking maar gek genoeg kunnen ze wel zijn gegevens terugvinden.
Volgens mij gaat het financieel te goed bij volta service is waardeloos en doen zich geen moeite om een factuur te sturen

2025幎10月1日

Erg slechte service

Erg slechte service. Ze sturen zogenaamd ‘vakmensen’, maar die vervangen onderdelen die achteraf helemaal niet nodig blijken te zijn — uiteraard mag de klant daar wel voor betalen. Het oorspronkelijke probleem bleef daarna gewoon bestaan. Ze zouden het “op kantoor bespreken”, maar pas vier maanden later werden we eens gebeld met de mededeling dat ze het nog moesten gaan onderzoeken. Tegen die tijd hadden we het probleem zelf al opgelost.
Nu wilden we enkel weten hoe oud onze cv-ketel is. Na een e-mail te hebben gestuurd kregen we na zeven dagen nog steeds geen reactie. Bellen helpt ook niet: er wordt niet opgenomen, en vervolgens wordt de verbinding verbroken. Als we geen cv-ketel nodig zouden hebben, dan zouden wij ook geen zaken meer doen met Volta. Je hebt er helaas heel weinig aan.

2025幎11月12日

Niet bereikbaar

Ik probeer het bedrijf al een week te bereiken. Geen reactie op mails of contactformulieren.
Telefonisch niet bereikbaar ivm een team meting die al een week duurt.
Ongelofelijk.

2025幎11月3日
5぀星のうち1の評䟡

Wij hebben ons huis verkocht

Wij hebben ons huis verkocht. Meerdere malen gemaild gebeld en via de site van VOLTA geprobeerd om mijn huur van de ketel op te zeggen. De toon van de man aan de telefoon was iets wat ik nog nooit heb meegemaakt. Ik werd letterlijk uitgelachen toen ik zei dat ik de huur netjes wilde opzeggen. Ook aangegeven dat ik al meerdere malen via diverse mogelijkheden het contract van 12 jaar wil beëindigen omdat ik ga verhuizen en de nieuwe bewoners hun eigen ketel willen ophangen. VOLTA WEIGERT OM OOK MAAR IETS TE DOEN. Als ik de ketel afkoop moet de nieuwe eigenaar een contract ondertekenen waar hij weer 3 jaar aan vastzit. Is er iemand die weet hoe dit BEDROGBEDRIJF een halt toegeroepen kan worden?

2025幎10月28日

Volta

Volta, oplichtersbende. Heb een gehuurde CV ketel. Nu verkoop ik mijn huis en wil contract afkopen. Deze afkoop kosten zijn circa 500 euro. Dit is geen probleem en doe ik. Dus cv ketel is nu mijn volledig eigendom. Echter nu verplicht Volta mij om een nieuw servicecontract te sluiten van 3 jaar dit ondanks dat huis verkocht wordt. Nieuwe eigenaar wordt dan gedwongen om dit servicecontract over te nemen. Als ik dit niet doe kan ik CV ketel contract niet afkopen en komen ze CV ophalen. Dieven, koppelverkoop en niet wettelijk. Noot zaken doen met VOLTA-NX

2025幎10月22日

Opgelicht

Bij mijn moeder van 90 moest een nieuwe geiser geplaatst worden omdat de oude werd afgekeurd. Ze stond op de nominatie om naar een verpleegtehuis te gaan, kreeg echter een ketel (ook voor CV terwijl ze geen CV heeft) met een abonnement van 5 jaar.
Een half jaar later kreeg ze een plekje in een verpleegtehuis. Haar huis wordt nu verkocht, de nieuwe eigenaar wil de ketel niet overnemen.
Naast de administratiekosten en kosten van demonteren dient mijn moeder de lopende termijn af te betalen. In totaal €650,-
Op mijn mails wordt niet gereageerd. Telefonisch contact wordt afgehandeld door medewerkers die de opdracht hebben gekregen voet bij stuk te houden. Een klacht wordt niet behandeld.
Teleurstellend!

2025幎9月29日
5぀星のうち1の評䟡

Waarschuwing: denk twee keer na voordat je met Volta in zee gaat!

Mijn ervaring met Volta is ronduit teleurstellend en frustrerend geweest. Sinds december 2024 huur ik een CV-ketel bij hen, maar door fouten in hun systeem zijn mijn gegevens volledig verkeerd verwerkt. Ze koppelen mij bijvoorbeeld ten onrechte aan een bewindvoerder, terwijl dat helemaal niet klopt. Hierdoor worden betalingen niet afgeschreven, ondanks dat ik alles netjes heb geregeld.

Ik heb meerdere keren contact gezocht via telefoon en e-mail, zelfs een dringende melding gestuurd, maar kreeg nooit een fatsoenlijke reactie of oplossing. Dit gebrek aan communicatie en opvolging is echt onacceptabel.

Mijn advies: denk goed na voordat je met Volta in zee gaat. Mijn ervaring laat zien dat ze slordig zijn in het verwerken van klantgegevens en traag (of helemaal niet) reageren op problemen. Dat kan jou uiteindelijk veel stress en kosten opleveren.

2025幎1月1日

Deel 2 van Peter Bright versus Volta

Deel 2 van Peter Bright versus Volta.

De ochtend na het plaatsen van mijn negatieve review kreeg ik een e-mailtje van ze: excuses voor het naaktslakkentempo, of ik dinsdag halverwege juli de boiler op de galerij kan zetten. Nee, dan kan ik niet. Ik zet hem dus zondag buiten, mogen ze hem maandag of dinsdag ophalen, bij mijn bovendeur wel te verstaan, ik ga dat ding niet naar beneden sjouwen.

"Het contract is per 1 juli beëindigd", stond er ook bij. Nee hoor, in februari al plus 1 maand opzegtermijn die ik instelde waarna ik de incasso introk. Dus die maanden extra zijn niet van me te plukken. Zoals gezegd: Volta krijgt geen cent meer van me, het toch weer blijven proberen gaat niet werken. Ook dreigen met incassobureaus niet. Momenteel is na mijn snelle reactie de naaktslak weer aan het glijden. Snel klaar mee: die zondag staat het ding buiten, zaak afgehandeld voor mij.

......

Twee mislukte pogingen verder stond het ding alsnog daar, nog steeds niet opgehaald ondanks dringend verzoek (op laste van brandweer moest hij weg), maar ze lieten weer bijna een week eroverheen gaan en ook toen werd hij niet opgehaald. Na een boze mail van mijn kant uit is hij alsnog bij de derde keer eens opgehaald. Lezen van de onderliggende mails doen ze niet. Toch weer proberen me nog 4 maanden extra te laten betalen. Vergeet het maar. O ja, of ik het ding even de hele galerij over wilde sjouwen als vrouw, de lift in en de algemene hal door om aan de benedendeur te zetten. Nee, want een man had al moeite om het ding een paar meter te verplaatsen. En als ze hem zelf eraf moeten halen hadden ze hem ook moeten sjouwen vanaf mijn bovendeur. Ik word niet goed van dat luie en proberen op te lichten elke keer. Ik ben blij dat ik van de oplichtersbende af ben nu!

2025幎7月4日

Amateurs

Amateuristische monteurs of diegene wat de opdracht geven! Hoor niks meer van ze. Leidingen zitten niet netjes en leiding of delen ervan wat geen functie meer hebben worden gewoon afgedopt. Volta zou me schamen hoe jullie dingen monteren en achterlaten.

2025幎5月2日
5぀星のうち5の評䟡

Na een lekkage op het dak bij de dak

Na een lekkage op het dak bij de dak doorvoer van de CV ketel contact opgenomen met Volta. In het begin liep het allemaal wat stroef, lange wachttijd enz. Maar nadat het probleem goed werd onderkend werd er snel werk van gemaakt en de lekkage opgelost. Uitstekend werk van Vola. Meedenken en het probleem snel oplossen.

2025幎6月10日

Onterechte nabetaling

Huurde vanaf 2004 in mijn oude woning in Roermond een geiser van Volta tot mijn verhuizing eind september 2024. Heb hen die verhuizing twee maanden van te voren door gegeven. Nu een e-mail of ik de maand september plus boete wil betalen terwijl ze zelfs een extra afschrijving in oktober 2024 voor elkaar hebben gekregen. Sturen ze eerst 3 maal een fysieke brief naar mijn oude adres. Wat een waardeloze administratie wordt er bij Volta gevoerd. Dit is geen goed lopend bedrijf maar een worstenfabriek. Een Hansworsten-fabriek dan wel te verstaan.

2025幎6月5日
5぀星のうち1の評䟡

Huur boiler is defect geraakt

Huur boiler is defect geraakt, binnen drie dagen de monteur geweest. Boiler niet meer te repareren.
Dus product vanaf 15 maart niet meer te gebruiken.

Maar je mag nog steeds anderhalve maand betalen, half maart en april. Waarom, "opzegtermijn" van een maand. Klaar. niets aan te doen, regels zijn regels.
Ondanks niet werkend product, normale bedrijven hebben meer coulance.

2025幎4月10日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ