レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Bij de klantenkaart moet je een pincode opgeven, heb je alleen nodig bij het opnemen van je spaarsaldo, dus nooit gebruikt in de afgelopen jaren. Resultaat: vergeten, kan ik mijn geld niet terug krijg... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Misleiding ten top. Loop in de Vomar zie aanbieding dus je neemt ze, groot display met 1+1 gratis etc etc ik heb gewoon betaald bij de kassa en ik kwam er thuis pas achter dat ik gewoon getild ben... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Wat een walgelijk arrogant personeel loopt er in de rondte.Voelen zich heel belangrijk maar oudere mensen worden niet eens fatsoenlijk geholpen en geven grote mond.Producten heel vaak over datum,vierd... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Het verschilt bij de Vomar heel erg wie de leiding heeft wat betreft winkelervaring en personeel maar het is voor mij onbegrijpelijk waarom het personeel zo enorm hard praat (bijna schreeuwt) en de m... もっと見る

1.3

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 123

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Vomar (Almere haven)…houden zich niet aan afspraak

Ik ging bij Vomar (Almere haven) boodschappen doen, een klant voor mij, attendeerde mij erop dat ik 4e in de rij ben, dus ik geef dat aan, en zou dan mijn boodschappen gratis krijgen, zoals boven de kassa's aan gegeven wordt. En ja het ging om een mega bedrag van €9.35 Ik kreeg deze boodschappen niet gratis terwijl dat aan gegeven is. Ik heb mijn producten daar gelaten en ben naar een Jumbo winkel gegaan. Ik ben ontzettend teleurgesteld in Vomar, als je je niet aan de afspraak wilt houden verwijder dan de borden boven de kassa's. Gr, Ria v Burgsteden

2025年7月18日
5つ星のうち1の評価

Wat een waardeloze winkel.

Wat een waardeloze winkel.
Boodschappen worden door de cassiere bijna op de band gesmeten. Je moet een cursus snel inpakken gevolgd hebben om niet je boodschappen geplet te krijgen.
Caissière spreekt in zinnen van 1 woord;
KOOPPUNTEN?!
Sorry, wat bedoel je?
KOOPPUNTEN??????
Zeer onbeleefd!
Ik kom hier nooit meer en aan de andere recensies te zien hoef je naar geen 1 Vomar.
Dit was Vomar Purmerend

2025年7月18日
5つ星のうち3の評価

matige winkel

matige winkel, cassieres werken onder druk wanneer het druk is vanwege de regel : gratis boodschappen bij meer dan vier of zoiets..genoeg aanwezig in de winkel, dat is het niet, maar niet dat wat je zoekt, zoals suikervrije producten en speciale producten...

2025年7月17日

Maandagdeal....lachertje

Vandaag, maandag, naar 3!! Vonar filialen geweest voir de dagdeal. 5 flessen Omo voor 10 euro. De een zegt sorry niet geleverd, de ander zegt sorry uitverkocht. Ik was er om 9.30uur!! En met mij nog een hoop andere teleurgestelde klanten. In tegenstelling tot AH doet Vomar dan niet aan reklamecheques, waarmee je dan op een ander moment het artimel alsnog tegen de reklameprijs kunt kopen. Het hoofdkantoor gemaild en die zeggen jamner maar helaas, op=op en probeer maar een ander filiaal. Kreeg ook nog een link naar de adressen. Klantvriendelijkheid en Vomar zijn echt 2 heel verschillende dingen.

2025年7月14日
5つ星のうち1の評価

Slechtste supermarkt van Krommenie en…

Slechtste supermarkt van Krommenie en omgeving. Bij Vomar is al het jonge personeel onbeschoft lopen vaak te gieren en te brulle en staan gewoon soms met andere jongeren te klooie, terwijl mensen in de rij staan te wachten. Ook is het tegenwoordig normaal dat ze je amper nog aankijken en niet begroeten of gedag zeggen. Gesprekken met andere jongeren over hun privé gaat voor klanten helpen en dit is echt elke keer in de avonduren uren sta bijna altijd lang en geïrriteerd in rij te wachten. 1 kassa geopend terwijl er 8 man in de rij staat en 5 meter verder staan de vakkenvullers met ze 3e te klooie en toe te kijken. Overdag zijn de rijen zo ongelooflijk druk omdat jong kassa personeel bijna altijd ergens wel niet uitkomt en de rij alleen maar grote wordt. En heel vaak zijn artikelen niet goed geprijst en er worden regelmatig (altijd in het voordeel van Vomar) fouten gemaakt met betalen. 16/18 jarige kunnen tegenwoordig niet meer op basis niveau rekenen.

2025年7月11日
5つ星のうち2の評価

De roombroodjes zijn een stuk minder…

De roombroodjes zijn een stuk minder lekker dan de roombroodjes van Dirk van den Broek en dat komt vooral door de gebruikte broodjes, de prijs is daarentegen goedkoop! Beter goed gejat dan slecht bedacht,kijk eens welke broodjes Dirk gebruikt voor zijn roombroodjes en gebruik die dan, daar zullen jullie roombroodjes enorm verbetert mee worden. Deze mening is natuurlijk persoonlijk.

2025年7月10日
5つ星のうち2の評価

Graag betere inspectie daar !@

Vaak ranzige brood afdeling geplette croissants. Vies op de grond .
Sinaasappel pers vaak heel smerig als daar controle op komt onverwacht.
Regelmatig lang vleeswaren buiten koeling .
Vomar waarom doen jullie niets aan dit alles ?? Al die negatieve reviews

2025年6月21日

Probleem met de KIK kaart

Het is elke keer een probleem met de klantenkaart bij de kassa via de telefoon.
De halve winkel door is er verbinding maar bij het afrekenen moet je opnieuw inloggen en dat lukt niet.
Dat duurt te lang en je krijgt alleen de melding “ ja ik wil een KIK kaart.
Dit is in het filiaal Heemstede op de Binnenweg.

2025年7月8日

Achterhaald

Laat de vomar kijken naar Aldi, Albert Hein, Lidl, enz. Geen boodschappenlijst, sinds kort de voucher, van de Lidl afgekeken. Een achterhaald bedrijf. Waardeloos

2025年7月7日

Vomar Haarlem slechte klantenservice

Vomar Haarlem. 2 stellingkasten gekocht en in elkaar gezet bij het in elkaar zetten bleek er 1 kast niet compleet (miste 1 plank). Bij de servicebalie konden ze mij niet helpen aan de plank omdat de stellingkast niet op voorraad was. Ik kon volgens de medewerker de kasten terug brengen.... Ik vroeg om een mogelijke reductie zodat ik ergens anders een plankje kon laten zagen. Dit was ABSOLUUT niet mogelijk. Als ik het er niet mee eens was kon ik een mail sturen naar de klantenservice (wie die naam bedacht weet ik niet maar passend is het iig niet). Gemaild met de klantenservice maar deze snappen echt niet wat service is, helaas. Ik denk in het vervolg 6 keer na voordat ik iets koop bij de Vomar of maak de verpakking in de winkel open om te kijken of het artikel compleet is.

2025年6月27日
5つ星のうち1の評価

Doen alles om klanten kwijt te raken

Doen alles om klanten kwijt te raken .
Vomar Weesp is een hele grote oplichtersbende. 1 + 1 geldt niet bij de Vomar. Kan je net zo goed bij een andere supermarkt kopen want de prijs is 1 + 1 . Gewoon 2 betalen. Reclame of niet 1 + 1 werkt niet bij hun.

2025年6月29日

Klant is koning kaart

Klant is koning kaart, wat een slimme actie van Vomar.
Maar waardeloos voor diegenen met een iPhone 7 waar de app niet op kan worden geïnstalleerd.
Hoezo klant is koning kaart.👎
NL.

2025年6月26日

Vomar Bunschoten

Wat een waardeloze winkel, veel producten vaak tegen, op of zelfs over de datum! De meeste groente en fruit beginnen al te bederven zodra je de winkel uitloopt. Aanbiedingen kloppen niet of je ziet een product dat gisteren 2 euro was nu voor 2 euro in de aanbieding. Ze roepen de goedkoopste te zijn maar de liddle en jumbo hebben veel
Producten goedkoper en beter van kwaliteit. Het vlees ( vooral gehakt ) is vaak meerdere malen ingevroren geweest of staat te lang buiten de koeling en smaakt waterig, daarnaast ben ik er twee keer ziek van geworden. De kip heeft vaak een nare kleur en dat geld ook voor veel beleg soorten.. ook de manager zag ik met een arm vol producten het zo voor in het schap gooien waardoor oude datum naar achteren zit. De service balie aka snelkassa daar staat een handgeschreven papiertje met gesloten op en je moet maar iemand roepen als je daar punten wilt verzilveren en met je pakje melk aansluiten in de rij met volle karren. Deze winkel begon goed met keurige aanbiedingen en goede kwaliteit maar na anderhalf jaar mag die wat mij betreft vervangen worden door een dirk van de broek of boni!

2025年6月22日

Vomar Beverwijk

Vandaag kwam ik naar de Vomar met een volle tas blikjes, omdat ik op vakantie ga en deze niet in huis wilde laten staan. Bij aankomst zag ik dat er een medewerkster bezig was met het schoonmaken van het blikjesautomaat. Ik besloot rustig te wachten, omdat ik niet ongeduldig of brutaal wilde overkomen door te vragen hoe lang het nog zou duren.

Na zeker een kwartier gewacht te hebben, kwam er nog iemand aan die ook haar blikjes wilde inleveren. Pas toen zei de medewerkster ineens: “Het kan nog wel een uur of twee duren.” Op dat moment heb ik aangegeven dat het wel zo netjes was geweest als ze dat meteen had gezegd toen ik aankwam met mijn tas vol blikjes. Dan had ik mijn tijd anders kunnen besteden. Ik heb ook voorgesteld dat dit soort schoonmaakwerkzaamheden wellicht beter buiten openingstijden kunnen plaatsvinden.

Nu zit ik alsnog met een tas vol blikjes in huis terwijl ik op vakantie ga. En in plaats van rustig mijn laatste uurtjes te besteden of even iets te eten, heb ik mijn tijd verspild bij de Vomar.

Hopelijk wordt dit in de toekomst duidelijker gecommuniceerd, zodat klanten niet onnodig lang hoeven te wachten.

2025年6月16日
5つ星のうち1の評価

De Vomar in Hoofddorp (pax) wil ik…

De Vomar in Hoofddorp (pax) wil ik feliciteren zij zijn echt het slechtste bedrijf in Hoofddorp en omstreken (het personeel kan niet tellen ) als je vierde klant bent gaan ze je vertellen dat je niet in aanmerking komt voor gratis boodschappen…er lopen daar een paar jonge jongens die er echt niets van snappen,zeer klant onvriendelijk bah slechte zaak😟

2025年6月15日

Vomar Zeewolde

Vomar Zeewolde: speciale aanbieding 4 plantjes voor E.5,-. Er waren er nog 7 stuks. Dat wordt dan E.11,-.
Pardon? Ja hoor staat zo in de kassa. Hoe zit het met klantviendelijkheid? Nee hoor kennen we niet. Doei, bekijk het maar met je plantjes.

2025年6月15日

Bananen flop

Net terug van Vomar,en elke keer verbaas ik me hoe onvriendelijk het personeel is (ongeïnteresseerd).
Maar wat mij nog meer verbaasde was de manier,hoe er wordt omgesprongen met fruit wat slecht is om te verkopen,platgestampt wordt,in dit geval waren het rijpe gele bananen, Waarom wordt er niet even een telefoontje gepleegd naar Artis,die haast om de hoek zit of lokale kinderboerderij die daar dolblij mee zijn.
Wat een kapitaal vernietiging,en niet erg duurzaam,foei

2025年6月14日

レビューの対象になっている企業の方へ