レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Bij de klantenkaart moet je een pincode opgeven, heb je alleen nodig bij het opnemen van je spaarsaldo, dus nooit gebruikt in de afgelopen jaren. Resultaat: vergeten, kan ik mijn geld niet terug krijg... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Wat een walgelijk arrogant personeel loopt er in de rondte.Voelen zich heel belangrijk maar oudere mensen worden niet eens fatsoenlijk geholpen en geven grote mond.Producten heel vaak over datum,vierd... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Misleiding ten top. Loop in de Vomar zie aanbieding dus je neemt ze, groot display met 1+1 gratis etc etc ik heb gewoon betaald bij de kassa en ik kwam er thuis pas achter dat ik gewoon getild ben... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Het verschilt bij de Vomar heel erg wie de leiding heeft wat betreft winkelervaring en personeel maar het is voor mij onbegrijpelijk waarom het personeel zo enorm hard praat (bijna schreeuwt) en de m... もっと見る

1.3

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 123

レビューを書く

Bananen flop

Net terug van Vomar,en elke keer verbaas ik me hoe onvriendelijk het personeel is (ongeïnteresseerd).
Maar wat mij nog meer verbaasde was de manier,hoe er wordt omgesprongen met fruit wat slecht is om te verkopen,platgestampt wordt,in dit geval waren het rijpe gele bananen, Waarom wordt er niet even een telefoontje gepleegd naar Artis,die haast om de hoek zit of lokale kinderboerderij die daar dolblij mee zijn.
Wat een kapitaal vernietiging,en niet erg duurzaam,foei

2025年6月14日
5つ星のうち1の評価

Ik zie alleen maar 1 sterren en als je…

Ik zie alleen maar 1 sterren en als je mijn verhaal leest begrijp je ook wel waarom.

Probleem 1 vandaag:
Vandaag een grote bek gehad van Omar "assistent bedrijfsleider" bij filiaal Westwijkplein te Amstelveen.
Vomar was voor de zoveelste keer vergeten de automatische schuifdeur aan de kant van AH open te doen. Na 4 minuten wachten bel ik maar eens met dit filiaal.

Vervolgens komt Omar aanlopen om de deur open te doen.
Ik vraag hem vriendelijk of Vomar hier in vervolg beter op zou kunnen letten omdat dit met regelmaat voorkomt. Hierop zegt hij tegen mij en waar een oude vrouw van 85 achter een rollator bij staat "Je kan toch ook omlopen!"

Wat een onprofessionele opmerking heeft geen enkel respect voor andere. Ik ben zelf ook slecht ter been en moet regelmatig omlopen, halverwege doen ze dan net de deur open, loop je dus voor niets om, vandaar dat we bleven staan, maar dat snapt Omar blijkbaar nog niet. Deze bedrijfsleider Omar is echt een onsympathiek persoon, zondagochtend is blijkbaar te vroeg voor deze assistent bedrijfsleider.

Probleem 2:
In dit zelfde filiaal zijn de helft van de trek karren stuk, meerdere malen gevraagd de karren waarvan de hendel niet meer goed werkt ertussen uit te halen. Doen ze gewoon niet! Ik krijg een hernia door steeds te moeten bukken omdat de trekhendel weer naar beneden valt.

Probleem 3:
Fraude met 4e in de rij, boodschappen gratis!
De regel is wanneer er geen kassa open is en je 4e in de rij bent, je de boodschappen gratis krijgt.
Maar wat ze flikken ze altijd en daar zijn trainen ze kassa personeel op, zodra die zien dat de 4e klant bij een kassa aan komt lopen en er geen andere kassa open is (open betekend geen bordje met gesloten op de band en/of iemand erachter) ROEPEN ze snel "Kassa nummer.... gaat ook open" (personeel gaan ze dan pas omroepen) maar dat is dus dik vals spelen, zeg maar gewoon fraude!

Als er geen 2e kassa bemand is en er staat een bordje met kassa gesloten dan is die kassa niet open volgens de regels punt uit! Ze belazer je in de Vomar Westwijk waar je bij staat met deze regel.

2025年6月8日

slaschotel niet fris

Al meerdere keren meegemaakt dat de caesar slaschotel in de winkelkoeling er bruin en niet fris uitzag terwijl de verkoopdatum nog niet was verstreken.
Voor het geld dat je ervoor betaalt verwacht je toch wel betere kwaliteit

2025年5月17日
5つ星のうち1の評価

De aanbiedingen van Vomar zijn steeds…

De aanbiedingen van Vomar zijn steeds onduidelijker, 1 +1 van bepaald maar daaronder inkleine letters dat het maar om 1 bepaalde gewichtsklasse gaat. Andere 1+1 werkt alleen als klantenkaart gebruikt wordt maar ook dit is niet duidelijk genoeg. Kort gezegd veel schreeuwerige aanbiedingen die voor veel onduidelijkheid leiden. Als je de goedkoopste supermarkt wil zijn of bent zorg dan dat iedere klant er optimaal gebruik van kan maken.

2025年5月29日
5つ星のうち1の評価

In de aanbieding vandaag zaterdag…

In de aanbieding vandaag zaterdag 24-5-2025 sushi 1 + 1 gratis voor € 7,00. In elk bakje zitten 5 eenvoudige sushi's dus teruggerekend €7,00 voor 1 bakje van 5 sushi's.
Zo worden wij dus besodemieterd door de VOMAR, hoe durven jullie dit in je voordeelfolder te zetten, schaam je vomar voor deze zwendelaanbieding.

2025年5月24日

Onhygiënisch

Verse producten, zoals vlees en vleeswaren staan vaak uren ongekoeld in kratten naast de koeling voordat de schappen worden aangevuld. Echter wil je verpakte groentensoep welke je vlak daarvoor hebt gekocht retourneren dan worden deze vanwege wantrouwen door Vomar niet terug genomen. Heel slecht naar mijn mening

2025年5月22日

RANZIGE BROODAFDELING

ranzig hoe de broodafdeling is ingericht. zie mensen eerst met hun blote handen, waar ze weet ik veel hebben aangezeten (iig winkewagen), aan alle broden voelen. echt te smerig voor woorden. jammer, vindt het brood daar wel lekker. en als je vraagt of een medewerker 2 broden voor je wil snijden wordt je ook nog afgesnauwd. VOMAR IK WERK NIET BIJ JULLIE!

2025年5月22日
5つ星のうち1の評価

Vomar aan Achtergracht in Weesp: vermijden als je goede service verwacht!

Regelmatig worden bij Vomar aan de Achtergracht in Weesp bij de kassa hogere prijzen berekend dan bij het schap vermeld staat. Bijvoorbeeld: Que Mas Chardonnay 3,99 (kassa) tegen 3,55 (schap); prei 0,89 (kassa) in plaats van 0,59 (schap). Niet wereldschokkend, maar wel onduidelijk. Vandaag daarover geklaagd bij de kassamedewerker. Dat had ik beter niet kunnen doen; er wordt geen echte moeite gedaan om het voor de klant uit te zoeken. Een klager die volhoudt en zijn verontrusting laat merken wordt zelfs als een bedreiging beschouwd, en krijgt het advies om maar ergens anders boodschappen te doen. Hilariteit bij de medewerker en de rij bij de kassa. Voor mij geen Vomar Achtergracht meer.

2025年5月13日
5つ星のうち1の評価

Valse beloften, slecht voorraadbeheer en een waardeloze app

Ik was altijd een tevreden klant maar ik ga er niet meer heen. Zoals zovelen al melden worden de rijen steeds langer en krijg je nooit de beloofde gratis boodschappen. Laatste weken telkens geen of onvoldoende eieren beschikbaar op woensdag. Regelmatig lege schappen of verlepte producten bij de groenten. De introductie van een verplichte app voor korting op producten was voor mij de druppel. Doei Vomar !! ( vomar Heerhugowaard, 3 filialen)

2025年5月7日

Brood Megadroog

Brood Megadroog

Vomar Heerhugowaard. De laatste tijd is het brood niet te eten zo droog het is. De kadetpuntjes vreselijk klef. Er is afgelopen weken wat veranderd in de productie volgens mij? Ik ga voor het brood wel naar de bakker ernaast.

2025年5月9日

Actiefaal

Vandaag een actie voor vlees die niet geldig was omdat het niet op het pak zelf stond, net als al zo vaak nu het geval begint te worden... vaak ook al acties ingezet die pas woensdag in werking gaan terwijl ze op een maandag ingezet worden. Indeling is vaak willekeurig en soms incorrecte productplaatsing, en aanbod is vaak niet consistent (vriezerschap willekeurig). Contactformulier op website bestaat niet eens.

2025年5月12日

Wat een treurnis

Wat een treurnis. Adverteren met aanbiedingen die vervolgens niet verkrijgbaar zijn. Het kan een keertje gebeuren, maar in Literatuurwijk gebeurt het regelmatig.
Ook gebeurt het regelmatig dat de aanbiedingen voor de ‘oude’prijs in de kassa staan. Let goed op het scheelt soms euro’s.

2025年5月11日

JA 4e in de rij geen gratis boodschappen

Vomar Zandvoort
De “manager” is er bij geweest en die deed net zo erg mee met zijn collega dat ik het eerder moest zeggen dat ik 4 e in de rij was maar zijn collega beweerde 1 sec eerder te zijn met de kassa openen. Dat is onzin want ik stond al te wachten in de rij. De manager beweerde dat degene die het eerste roept “ 4 e in de rij of kassa gaat open “ dat dat geld terwijl ik eerder riep dat ik de 4 e was. En de camera beelden terug kijken is niet mogelijk? Heel vreemd he, ze wisten dat ik gelijk had en eigenlijk recht heb op de gratis boodschappen.
Het is gewoon oneerlijk en niet klantvriendelijk zeker omdat het niet de eerste keer is. Haal die borden gewoon weg dan krijg je dit gezeur ook niet. Ons gezin brengt voortaan het salaris naar een andere winkelketen

2025年5月9日
5つ星のうち1の評価

Bij de kassa kreeg ik te weinig geld terug

Bij de kassa van de Vomar in Roelofarendsveen kreeg ik te weinig geld terug. Het apparaat waar de munten in gedaan moeten worden, werkt daar niet goed. Maar de kassamedewerker wou mij het geld dat ik nog terug moest krijgen niet teruggeven. ook bij de servicebalie werd het geld dat ik nog tegoed had niet teruggegeven. Toen heb ik op de website van Vomar een klacht ingediend. Ik kreeg een bericht terug dat ik het geld dat ik te weinig had teruggekregen alsnog kon ophalen. Dat heb ik gedaan en de medewerkster was begripvol. Maar later op de middag kreeg ik een e-mail van Vomar dat mijn verhaal niet overeenkwam met het verhaal dat de medewerkster bij Vomar had. Niet te geloven, eerst geven ze te weinig geld terug en dan word je als klant voor leugenaar uitgemaakt. Voor mij NOOIT meer boodschappen doen bij de Vomar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2025年5月7日

uiterste verkoopdatum overschreden.

5 mei 2025.
2 keer in 3 dagen een product gekocht bij Vomar in Heiloo. Ik ga er vanuit dat je niet naar de uiterste verkoopdatum hoef te kijken. Ja hoor. Heb ik weer. chocoladerepen 2 maanden overschreden en zojuist spritsen van begin maart 2025 gekocht.
Tja kan gebeuren maar ik moes iedere keer van huis weer naar de vomar toe om te ruilen. Geen sorry. Niets. Waardeloos. Dus mensen kijk maar goed naar de datum van het product. Als het zo doorgaat ga ik wel naar de LIDL of ALDI.

2025年5月5日

Spuugzat

Waardeloos nu weer voucher te moeten hebben voor producten met korting. Weer een app downloaden. Krijg er tabak van.

2025年5月4日

レビューの対象になっている企業の方へ