Vonk en Co heeft bij ons een vaatwasser bezorgd en aangesloten. Hoewel de installatie buiten hun schuld heel moeizaam ging, bleven Clyde en Aggi goedgemutst en fanatiek doorwerken. De vaatwasser is ui... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Snelle en perfecte service ondanks dat er geen mail is gestuurd voor de (beloofde)bevestiging van de afspraak. Maar chauffeur en monteur Sem belde keurig 10 minuten vooraf dat ze onderweg waren Sn... もっと見る
Van te voren contact opgenomen met Vonk om te informeren of zij ook de contactdoos zouden plaatsen bij inbouwen. Dat werd beaamt dus verder geen actie ondernomen. Bij aflevering was de installateur on... もっと見る
Deze mannen weten van wanten, ze hebben de loodzware wasmachine met veel power en een grote dosis humor op zijn plek gezet . Uitstekend op elkaar ingwerkt hebben deze jongemannen ,want ze waren nog ma... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Service met een dikke plus!! #Bird6
Vandaag na maanden van wachten door Inventum via de mannen van Bird6 eindelijk mijn nieuwe koelkast geplaatst!
Super fijne kerels die van hun werk een feestje maken. Nadat ze vertrokken waren ontdekte ik dat het voorpaneel niet goed sloot (de koelkast wel). Ik heb gebeld en hoewel ze al op de snelweg zaten zijn ze omgekeerd en teruggekomen om het alsnog aan te passen. Geen spoortje irritatie of chagrijn, alles voor een tevreden klant. Groot compliment voor de mannen van Bird6!!!! 🤗👏
NOOIT WEER!
Onaardig, de bezorger had aangebeld wij hebben netjes de deur open gedaan, vervolgens bijna 10 minuten lopen wachten, zegt de bezorger dat we niet thuis waren wat een onzin! Bel ik de chauffeur. niet alleen was die heel kort af en chagrijnig maar nadat ik hem vertelde dat ik de deur open had gedaan en vroeg of hij het nog kwam bezorgen hing hij op. Als ik bij mijn volgende bestelling dit bedrijf zie staan als bezorgdienst annuleer ik de bestelling meteen!! Dit bedrijf is zo slecht snap niet waarom de grote namen met hun willen samenwerken!
Onprofessioneel en bagger slecht
Geen communicatie over de bezorgdag en tijd. Blijkbaar kunnen jullie komen en staan wanneer jullie willen. Deze clowns daar moet je niet mee in zee gaan.
Perfecte levering en installatie van Bosch droger
Vandaag is onze nieuwe Bosch droger door Vonk & Co geleverd en geïnstalleerd. Vriendelijke en behulpzame mannen, die netjes een half uur van te voren belden ( ook al was het pas 07.25. Ondanks de lastige inbouw kregen ze het snel en vakkundig ingebouwd. Ik heb ze al gezegd dat wanneer de wasmachine het binnenkort begeeft, ik hen weer zou bellen.
Wat een ongelooflijk onaardige bezorger…
Wat een ongelooflijk onaardige bezorger Thomas. Thomas belt mij om iets na 08:00 op en geeft aan dat hij over 5 min er is met mijn bestelling. Gisteren nog gebeld met de klantenservice en ze zeiden duidelijk dat ik een half uur op voorhand gebeld zou worden en niet 5 minuten. De bezorger gaf aan dat ik in het tijdsvenster thuis MOEST zijn.
Ten eerste; ik moet net niks. Als jullie half uur zeggen en je belt 5 minuten van tevoren op is het lekker jouw eigen probleem.
Te tweede; door deze onvriendelijkheid zal ik mijn bestelling annuleren bij Siemens. Ik snap niet dat een groot bedrijf als Siemens samenwerkt met deze uitermate onvriendelijke mensen bij Vonk en Co.
Zojuist is mijn nieuwe Vaatwasser door…
Zojuist is mijn nieuwe Vaatwasser door André en Sjef van de firma Vonck en Co afgeleverd. Blijkt dat ik de verkeerde besteld heb. Maar… geen probleem; met de adviezen van de uiterst vakkundige en behulpzame mannen kan ik toch met deze vaatwasser verder. Hulde mannen! Zeer tevreden en nog gezellig ook.
Eugène Pellis
Wat een baggerbedrijf
Tussen 8 en 12 zou de nieuwe droger worden bezorgd.
De link van de tracking info gaf 10:58 uur als actuele levermoment. De chauffeur zou ook een half uur van tevoren bellen.
Ruim genoeg tijd om om half 9 mijn dochter naar school te brengen, zou je denken.
Nu bleek dat de levering 2,5 uur te vroeg was, precies toen ik even een kwartiertje de deur uit was. Het telefoontje vooraf is er nooit geweest en toen ik terugkwam zaten de bezorgers al weer lekker in de auto.
De viswijven van de klantenservice kunnen ook helemaal niets, dus verwacht daar ook niets van.
Vaatwasser levering en inbouw
Via de website van Siemens hadden we een vaatwasser besteld, welke geleverd is door Vonk en Co. Alles werd prima geregeld, complimenten! Zo werden we netjes op de hoogte gehouden, zowel telefonisch als per email.
De chauffeur belde een half uur voor aankomst en ook het inbouwen is erg netjes gedaan. Op het einde kregen we nog wat uitleg en tips voor onze nieuwe vaatwasser.
Zeker een aanrader als je ook een nieuwe vaatwasser nodig hebt!
Dankjewel voor de installatie van ons nieuwe apparaat. Fijne monteurs die netjes gewerkt hebben.
Waardeloos
Onvriendelijke, zeer onbeleefde dames bij planning. En er gaat veel fout met de bezorging. 1e keer geen levering; de jongen in afgescheurde spijkerbroek met grote gaten en tattoos riep (ja, riep) dat de koelkast niet in de lift paste (terwijl de vorige met exact dezelfde afmetingen ook met die lift was bezorgd). 2e keer bleek de koelkast flinke deuken in de deur te hebben opgelopen tijdens het vevoer. Dus had ik voor de 2e keer voor niets mijn keukenapparatuur verschoven om ruimte te maken, en kon alles weer terug. Nu, 3 weken later, een nieuwe afspraak kunnen maken. Of nouja; ik werd gebeld door een dame die alléén de zin 'u krijgt een mail' kon uitbrengen en herhalen, zonder mijn vraag te willen horen of fatsoenlijk te communiceren. En nee, ik kon niet replyen op de mail.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。