NieuweVoorruit.nl レビュー 10

4. 自動車部品店
  5. ハイヤー サービス
  6. タイヤ専門店

当該企業による記述

Bespaar ook honderden euro's op uw nieuwe voorruit! Wij vervangen de voorruit van uw auto voor een vaste lage prijs zonder verborgen kosten. Wij vervangen voordelig en snel de kapotte voorruit van uw auto voor een nieuwe voorruit tegen een vaste lage prijs met garantie. Alle prijzen en reviews vindt u gewoon op onze website.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Waar vind je ze nog?

Waar vind je ze nog? Vakmensen die geweldig werk leveren voor een meer dan (ik moet eigenlijk zeggen, minder dan) nette prijs!
Bij Carglass vroegen ze €899. Toen ik dat nogal veel vond kon het ineens ook voor €699. Wegwezen dus.

Bij NieuweVoorruit,nl in Barendrecht geweest. Daar doen ze hetzelfde (en beter*) voor €299.
Perfecte A-merk nieuwe voorruit erin, prettige schone ruimte, gratis goede wifi, zodat je nog kunt werken tijdens het wachten.
Dikke aanrader, wat mij betreft.

2026年2月9日
5つ星のうち5の評価

Topservice voor een eerlijke prijs!

Topservice voor een eerlijke prijs!
Bij Carglass zou ik maar liefst €800 kwijt zijn voor een nieuwe voorruit. Wat een afzetters zijn dat. Hier betaalde ik slechts €299 en dat voor een splinternieuwe A-merk voorruit, perfect geplaatst door een vakbekwame installateur. Geen verschil in kwaliteit, alleen in prijs! De installatie verliep snel, netjes en professioneel. Binnen een uur kon ik al weer wegrijden Kortom uitstekende service, topkwaliteit en een prijs waar je blij van wordt. Een absolute aanrader!

2025年7月9日

Fantastisch bedrijf

Fantastisch bedrijf. Kon een afspraak maken om een nieuwe voorruit te plaatsen direct na nieuwjaar. Hoefde niet vooruit te betalen voor de voorruit. Voorruit + plaatsing was 330 euro, meer dan 2x zo weinig als hier in Engeland. Gratis koffie terwijl je wacht op de reparatie.

2025年1月2日
5つ星のうち2の評価

Goedkoop is duurkoop.

Via NieuweVoorruit.nl bij Pieter Brok in Leunen terrecht gekomen. Gebeld en afspraak was snel gemaakt.

Voorruit op locatie verwisselen kon niet, daarvoor was de auto te oud, ok.

Nadat de ruit verwisseld was en ik de auto kwam ophalen hadden de alarmbellen al aan gemoeten. Auto stond klaar vol met vliegen en een vies met vlekken besmeurd nieuw voorruit.

Ik dacht weg hier en poets het thuis wel. En poetsen heb ik gedaan.

Krijg het niet schoon en stond ook niet te popelen om echt bijtende schoonmaak middelen op een 'nieuw' voorruit te gebruiken.

Waarom ben ik op een mooie zomeravond in de hitte zelf mijn 'nieuwe' voorruit aan het poetsen.

Gebeld en werd aangeraden dat ik zelf commandant moest bestellen en het daar maar mee moest proberen. Dat is best een grove krasverwijderar.

Ik rij wel terug.

Aangekomen netjes te woord gestaan en mocjt ik met zijn spullen de voorruit poetsen. Omdat Ik weer heen en weer was gereden mocht ik de poets, poetsdoeken en spray zelf houden.

Thuis aangekomen mocht ik het zelf weer oppoetsen.

1 vlek van 9cm bij 5 cm, precies in het gezicht van de bestuurder ging niet weg.

Er zou nieuw spul worden besteld waarmee ik weer zelf mocht poetsen.

Paar keer nagebeld of het er was. Uiteindelijk gaf men aan niet weten wat er mee te moeten. Al ze bij weer een nieuw raam besteld zal waarschijnlijk hetzelfde zijn.

Uiteindelijk mijn geld terug gekregen en kan ik op zoek naar een gewoon bekende partij, die netjes thuis komt en ook netjes een voorruit gepoetst afleverd. Veel goedkoper.

2024年9月4日
NieuweVoorruit.nl ロゴ

NieuweVoorruit.nl からの回答

Vervelend om te horen dat dit niet goed is gegaan. Ik begrijp wel dat mijn collega Pieter in Leunen zijn best heeft gedaan om de vlek weg te krijgen. Uiteindelijk lag het dus een de ruit, die wij ook bij een glasleverancier inkopen en niet aan het werk van gewaardeerde collega Pieter. Ik vind het correct van hem dat hij uw geld heeft teruggegeven. De "bekende partij, die netjes thuis komt en ook netjes een voorruit gepoetst afleverd. Veel goedkoper." ken ik niet, maar uiteindelijk kan het overal wel eens een keertje fout gaan en dat heeft hij keurig met u geregeld.
Ruud Westdijk
NieuweVoorruit.nl

Goedkoop en goed!

Qua prijs veruit de goedkoopste, qua service de beste. Scheelde voor alleen demontage en montage voorruit 100 euro met carglass. Voor een hele nieuwe ruit was het prijsverschil zelfs ruim 400 euro.

Vriendelijke service en flexibel (aan huis). Super!

2023年11月16日
5つ星のうち5の評価

Zowat de enige in deze branch die de…

Zowat de enige in deze branch die de prijs gewoon op de site vermeldt.
Afspraken kunnen op zeer korte termijn worden gemaakt, er wordt hard gewerkt om een tijdstip te vinden, en dat kan indien nodig ook 's avonds en op zaterdag.
Duidelijk zeer ervaren en vakkundig.
En het was ook nog gezellig.

2023年2月19日
5つ星のうち5の評価

Snelle service, werkzaamheden snel en vakkundig uitgevoerd, zeer tevreden

Na een barst in mijn voorruit te hebben ontdekt meerdere offertes opgevraagd, onder andere bij de bekende, dure aanbieders. Nieuwevoorruit.nl zat daar qua prijs ver onder, dus in eerste instantie heel even huiverig geweest. Toch besloten het te proberen en totaal geen spijt van want ik ben zeer tevreden.

Binnen een uur na mijn aanvraag keurig gebeld door Kelly en de volgende morgen keurig op tijd en op locatie gerepareerd. Ruud heeft de ruit snel maar zeer vakkundig vervangen. Nadien goed geïnformeerd over de nabehandeling.

2023年1月23日

minstens 500 euro goedkopere voorruit met uitstekende service en kwaliteit

Omdat we niet verzekerd bleken te zijn voor ruitschade zijn we gaan zoeken voor een reparateur. Onze voorruit van de fiat panda zat een enorme spin en moest vervangen worden, bij de meest bekende bedrijven zoals carrglas, kwikfit en een lokale garage werden prijzen gegeven tussen de 600 en 800 euro voor het vernieuwen van de voorruit. Dit bedrijf auto-service Stein (via heeft onze voorruit vervangen voor slechts 239 euro all in en dat al op de dag erna bij ons thuis voor de deur. Hij heeft zeer netjes gewerkt en was uiterst vriendelijk. Bovendien hebben we 4 jaar garantie. Dus een topbedrijf! Goede kwaliteit tegen een uiterst concurrerende prijs. We begrijpen niet dat auto verzekeringen je verplichten om bij de zeer dure jongens je autoruit te laten vervangen of repareren terwijl het dus ook veel goedkoper kan.

2021年9月12日

Trustpilot エクスペリエンス