䌁業情報

2. カルチャヌ スクヌル
  3. 教育センタヌ
  4. 研修センタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Kompetencegivende fjernundervisning når det passer dig. Begynd din uddannelse på VUC, når du vil og lÊse, når det passer dig.

2.3

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

6件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Det er under alt kritik den

Det er under alt kritik den undervisningsreform Vuc rundt omkring kÞrer.
Aldrig har jeg oplevet noget lignende.
Afleveringer der skal afleveres, som er fyldt med stavefejl som kan vÊre svÊrt at give mening i f.eks. en matematik opgave, når underviseren skriver med store stavefejl.
Ingen hjÊlp ordentligt hjÊlp at hente når man har spÞrgsmål.
Jeg b'er så om at komme på et fysisk hold som jeg aftaler med min Studievejleder, som iÞvrigt hverken oplyser hvor jeg finder de rette lokaler til undervisningen, så man går inde på skolen og ligner en tumpe.
Man får en besked fra rektor, er man i bil så skal man huske p tilladelse- flot. Hvor finder man administrationen henne på skolen!?
Hele den linje kÞre åbenbart på, studere, klar dig selv og spÞrg ikke nogen til råd...
Virkelig under alt kritik at betale over et par tusind for sådan et useriÞs hf.
Underviserne må gerne aflyse de timer du har betalt for osv.
Jeg sendte en klage til skolen, ang en underviser som sagde jeg ikke havde lavet og afleveret en tom opgave så den ville hun ikke godkende, hvilket gÞr mig rasende da det var lÞgn og sendte bevis til skolen men fik aldrig respons men underviserens svar var 3 timer senere: jeg ved ikke hvorfor jeg ikke kunne se den..
Hold jer vÊk fra HF vuc, det er for useriÞst...

2023幎1月11日

Jeg gik d 7 januar i gang med

Jeg gik d 7 januar i gang med fjernstudie - kemi c.

1. fejl: I "glemte" mig, og sendte derfor ingen intro mail, jeg måtte vente lÊngere tid på at begynde.

2. fejl: I "glemte" at tilmelde mig Systime, så jeg kunne ikke begynde at lÊse, og fik derfor travlt med fÞrste aflevering.

3. fejl: Jeres net gik ned ved et "hackerangreb" (siger I i hvert fald...) og virkede ikke i mere end 2 uger. Jeg skrev og spurgte min vejleder, om jeg måtte aflevere via mail til ham, da jeres side jo ikke virkede, men NEJ det måtte jeg ikke. Jeg spurgte også om han så bare ville sende opgaveformuleringen til de kommende afleveringer, så jeg stadig kunne lave noget, men der fik jeg intet svar. Fandt senere ud af, at han bare holdt ferie uden nogen form for kontakt til os studerende. Selv IT, som skulle hjÊlpe, svarede ikke i denne periode.

4. fejl: Jeg kom efter nÊsten 3 uger på nettet igen, så alle de afleveringer jeg af gode grunde ikke havde afleveret, og så så på mail at jeg havde fået en advarsel!! Der stod sågar at det ikke var i orden af mig ikke at aflevere.

5. "fejl": jeg skrev til min vejleder, at jeg jo umuligt kunne lave 4-5 mundtlige afleveringer med det samme, og stadig fÞlge med i pensum, men det skulle jeg. Da jeg spurgte, hvad jeg nu skulle gÞre, mht min kvote 2 sÞgning, som foregår NU, skrev han at jeg ikke kan sÞge ind på min uddannelse i år nu. DET er simpelthen for dårligt! Jeg havde fundet lejlighed og levet mit sabbatår efter at skulle sÞge ind nu, betalt 550kr for det her, og nu skal jeg gå et år mere fÞr jeg kan sÞge ind.. Alene pga jeres fejl. At I ikke engang gider hjÊlpe, når I har problemer, er under al kritik.

2019幎3月3日
自発的なレビュヌ

Jeg bookede en tid ved en

Jeg bookede en tid ved en studievejleder, da jeg egenlig rigtig gerne ville lÊse et fag eller to. Jeg tror hun havde fået det forkerte ben ud af sengen. Jeg endte med at lÊgge på da den "rådgivning" ikke fÞrte nogle vejne ud over til flere "irritations" svar fra hende.

2017幎9月5日

Kedelig skolegang.

Jeg har gået på AVU på VUC, og efter 2 mdr. droppede jeg det, selvom jeg havde betalt en formue. Undervisningen er til tider meningslÞs, lÊrerne er alt for umotiverende og timerne er gjort alt for lange, hvilket kan betyde at man har svÊrt ved at koncentere sig. Jeg vil i hvert fald ikke gå der igen.

2013幎6月5日

UseriÞs og dårlig virksomhed

Konceptet er godt - tag undervisning hjemme fra din egen skÊrm. Indtil du betaler og finder ud af, at deres opgaver er fyldt med skrivefejl - og nogle gange er fejlene store nok til at misfortå deres opgaver. Ud over det fandt jeg heller ikke deres online vejledning til opgaverne sÊrligt pÊdagogiske, og det er altså vigtigt når man ikke er i et klasserum med en lÊrer!

Det mest tåbelige ved vuc.nu, er, at når det bliver eksamenstid og du skal en tur til Odense kan de ikke finde ud af at tilrettelÊgge f.eks. en mundtlig/skriftlig eksamen, så den passer til at du kun behÞver at rejse derover en gang.
Endnu mere tåbeligt er det, at de forventer at DU slÊber din egen printer til odense for at printe dit skriftlige eksamensprojekt ud. What the fuck! Der ryger hele konceptet bare ned i skraldespanden! De vil vÊre innovative og nye med fjernundervisning, men forventer så at du knÊkker ryggen ved at skulle slÊbe din printer med til deres skole for at kunne printe dit eksamensprojekt ud på PAPIR? Det er simpelthen så useriÞst, jeg fatter ikke engang det er lovligt at drive virksomhed på den måde. Hvis man skal komme til Odense for at lave sit eksamensprojekt, og printe det ud, skal VUC, og IKKE kursisten, stille printer til rådighed. Hvis i ikke kan det, må i lave en elektronisk lÞsning, så man ikke behÞver print overhovedet!

Konklusion: jeg anbefaler evt. fremtidige kursister at sÞge alternativer. vuc.nu fralÊgger sig ansvar, som de burde tage.

2013幎2月1日

UseriÞst

Det er utroligt at opleve at betale for 2 HF fag, og ikke modtage undervisning. Afleveringer blev ikke rettet lÞbende. Og henvendelser omkring problemet blev ikke besvaret. 1 ca. måned fÞr eksamen blev det påtalt at der manglede for mange afleveringer. Og da var de fÞrste afleveringer i de 2 fag ikke engang rettet. Og undervisningsmaterialet havde så mange stavefejl at det gik ud over forståelsen. Og da jeg klagede over at jeg ikke havde fået hvad jeg havde betalt for blev det selvfÞlgelig heller ikke besvaret.

2012幎4月26日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ