De broeken waren niet tijdig leverbaar in verband met geen levering vanuit de leverancier. Hier werden wij keurig van op de hoogte gesteld door middel van een duidelijk e-mail. Helaas waren ze erg... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wear2work is een goed voorbeeld van dat het goed is om bij lokale bedrijven te bestellen ipv grote ketens. Paar schoenen besteld, veters snel uitgerafeld, veters worden niet los verkocht. Klantenservi... ãã£ãšèŠã
Perfecte regenbroek voor een mooie prijs. Hiervoor elders een regenbroek waarvan de smalle pijpen alleen maar IN mijn laarzen konden, waardoor ik flink water in mijn laarzen kreeg. Daarna een Hema r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mijn bestelling voor werkschoenen had ik aangevuld met sokken. De schoenen waren direct leverbaar maar de sokken niet. Na een mailtje gestuurd te hebben direct reactie met een alternatief die wel dire... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wear2work, de specialist in werkkleding en werkschoenen. Groot aanbod, ruime eigen voorraad, heel veel keus, binnen 1 werkdag in huis.. dat maakt Wear2work uniek.
é£çµ¡å
Goed verpakt.
Goede uitleg en pasvorm.
Uitstekende service.

Wear2work ããã®åç
Te kleine maat en zonder moeite en snelâŠ
Te kleine maat en zonder moeite en snel om kunnen ruilen voor een grotere maat

ze denken met je mee
de kleding nog niet binnen maar ze denken super mee, er waren wat zaken in het logo die misschien iets minder zouden hechten daar wezen ze ons op en we kwamen dus tot een mooie oplossing.

Wear2work ããã®åç
Zoals het op de site vermeld staatâŠ
Zoals het op de site vermeld staat wordt het uitgevoerd. Duidelijke site en goed zichtbaar wat levertijd is.

Vriendelijk geholpen werd 2x gebeld datâŠ
Vriendelijk geholpen werd 2x gebeld dat mijn pakket afgehaald kon worden.
Prima ervaring dus

Snel geleverd 1 maat te groot besteldâŠ
Snel geleverd 1 maat te groot besteld dit was binnen 2 dagen geruild en nu de goed maat

Wear2work ããã®åç
Prima werkleding, echter verpakt in plastic
Prima werkleding, snel geleverd. Toch maar drie sterren omdat de overpakking een plastic zak was. Daarin waren de kledingstukken ook weer apart los verpakt in plastic. Terwijl dit soort kleding prima los in een kartonnen doos verzonden zou kunnen worden.
Koop geregeld een cargobroek
Koop geregeld een cargobroek bij hun altijd goede pasvorm en kwalitatief goed en snel bezorgd

Beste kwaliteit
Dit is mijn 3de bestelling altijd netjes en op tijd ontvangen beste kwaliteit en een betaalbare prijs.

Snelle levering.
Ondanks niet alles opvoorraad was hebben ze een deel levering reeds verzonden.

Goede prijs/kwaliteit
Goede kwaliteit, en goed op de hoogte gehouden toen er een aantal producten niet voorradig waren, al met al heb ik 3 dagen langer moeten wachten.
Dat was voor mij geen probleem zeker niet als ik kijk naar de prijs/kwaliteit

Altijd goed geholpen
Altijd goe geholpen
En snel geleverd
En als het niet op voorraad is snel en goed op de hoogte gebracht

Wear2work ããã®åç
Goede maat en goed op tijd geleverd ð

Verkkeerde maat
Had mijn maten opgegeven en gevraagd erbij gezet dat ik het Tshirt graag los wil dragen en kreeg de shirts geleverd en ze zaten strak. En als ik ze terug wilde sturen moest ikzelf de kosten hiervan batalen. Slechte zaak dus.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã