Pennenshopxlレビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

企業が回答しました

5つ星のうち2の評価

* Dat ik er absoluut niet van gediend ben, dat als er iets aan jullie kant niet goed gaat, een automatische mail, waarin wij de schuld krijgen van late levering * Dat de telefoniste de hoorn erop go... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

当該企業による記述

PennenshopXL is gespecialiseerd in pennen bedrukken. Van budget pennen tot Parker pennen.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

Klachtafhandeling drama

Wij hebben voor onze klant hier donkerblauwe pennen besteld, proef was prima dus drukken maar. De levering is echter een midden-blauwe pen. Gemaild en gebeld, nu een dag verder en geen enkele oplossing. Wel een mail dat het vervelend is dat de verkeerde kleur is geleverd, dat hadden we zelf ook al ondervonden. Personeel is goed getraind om je af te schepen, service en communicatie is een drama. ‘Wij wachten op een bericht van de drukker’ is het verhaal steeds, bel die drukker, je ziet binnen twee tellen dat dit niet goed is namelijk en los het op. Onze klant heeft pennen nodig. Erg slecht dit, wij bestellen hier nooit meer in elk geval. XL staat in dit geval niet voor klanttevredenheid.

2024年6月25日
5つ星のうち4の評価

Een prachtige pen met een fraai…

Een prachtige pen met een fraai gedrukte tekst. Een paar aanloopprobleempjes in de communicatie maar verder liep alles naar wens en werden de pennen netjes op tijd en volgens afspraak afgeleverd.

2023年9月19日

Snel en goed geregeld

Wij waren als bedrijf opzoek naar passende pennen om te laten bedrukken met ons logo. Wij hebben contact opgenomen met PennenshopXL.nl met de vraag of wij een aantal proefpennen konden ontvangen. Dit was snel geregeld. Hierna hebben wij een keuze gemaakt. Toen we de keuze hadden doorgegeven aan de klantenservice, ontvingen wij de bedrukte pennen binnen een week.
Fijn contact gehad en goede service.

2023年8月21日
5つ星のうち4の評価

Snel en goed contact via mail met…

Snel en goed contact via mail met duidelijke uitleg iedere keer

2023年5月27日

Beste Hilda,

Bedankt voor je positieve feedback over je ervaring met PennenshopXL! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je tevredenheid met ons te delen.

Bij PennenshopXL streven we ernaar om snel en duidelijk contact te onderhouden met onze klanten. We zijn blij te horen dat onze communicatie via e-mail aan je verwachtingen heeft voldaan en dat je de duidelijke uitleg hebt gewaardeerd. We hechten veel waarde aan transparante en heldere communicatie, zodat onze klanten goed op de hoogte zijn van het proces en de mogelijkheden.

5つ星のうち5の評価

Heel fijne service en precies de pennen…

Heel fijne service en precies de pennen die we wilden.

2023年5月19日

Pennenshopxl からの回答

Dank je wel voor je positieve review! We zijn blij dat we je van dienst konden zijn en dat je tevreden bent met de service die we hebben geboden. We streven er altijd naar om onze klanten de gewenste producten te leveren. Mocht je in de toekomst nog meer pennen of andere producten nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je weer van dienst te zijn!

super service

Super fijne service, ons logo bleek een wat te kleine onder tekst te hebben voor de gekozen pennen. Na wat mailen hebben zij een ander lettertype gebruikt (binnen onze huisstijl) en in no time de pennen alsnog geleverd. Wij zijn super blij met het resultaat en de tijd die ze erin gestoken hebben.

2023年4月28日

Pennenshopxl からの回答

Bedankt voor deze geweldige review! We zijn blij dat we u zo goed hebben kunnen helpen en dat u tevreden bent met het uiteindelijke resultaat. Bij ons staat de klanttevredenheid hoog in het vaandel en we zijn blij dat we aan uw wensen hebben kunnen voldoen. Mocht u in de toekomst weer op zoek zijn naar bedrukte pennen of andere relatiegeschenken, dan staan we graag weer voor u klaar!

met vriendelijke groet,

5つ星のうち5の評価

Wij hebben onze pennen al vaker besteld en altijd snelle en goede service. Aanrader om hier pennen te laten bedrukken. Dankjewel weer.

2023年4月25日

Pennenshopxl からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over onze dienstverlening! We zijn verheugd om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat u ons aanbeveelt voor het bedrukken van pennen.

We zijn blij dat we u keer op keer snel en goed van dienst hebben kunnen zijn. We hechten veel waarde aan onze klanten en we zullen er alles aan blijven doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met onze dienstverlening.

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs, snelle levering, Goede ondersteuning voor het aanleveren van de bestanden

2023年4月21日

Pennenshopxl からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over onze dienstverlening! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze prijsstelling, snelle levering en ondersteuning bij het aanleveren van bestanden.

We streven er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden en we waarderen het enorm dat u de tijd hebt genomen om uw ervaring met anderen te delen.

Top bedrijf!

Top service, luisteren goed naar de wens van de klant.
Zijn meedenkend en snel bereikbaar bij eventuele vragen!

2023年4月11日

Pennenshopxl からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve review. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat we goed hebben geluisterd naar uw wensen als klant. We zijn er trots op dat we u hebben kunnen helpen.

Als er in de toekomst nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen en zijn blij om u van dienst te zijn.

Persoonlijk en snel!

We kwamen erg last minute met onze bestelling. Zelfs met de Paasdagen ertussen werd er snel geschakeld en had ik mijn pennen op tijd binnen. Het contact was snel en persoonlijk. Zeer tevreden, van harte aanbevolen!

2023年4月11日

Pennenshopxl からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve review. We zijn blij om te horen dat we u hebben kunnen helpen met uw last-minute bestelling, zelfs met de Paasdagen ertussen. We streven er altijd naar om onze klanten zo snel mogelijk te helpen en zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.

We vinden het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met onze klanten en zijn blij dat u dit ook zo heeft ervaren. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en zijn blij dat u tevreden bent met onze service.

Nogmaals dank voor uw positieve feedback en we hopen u snel weer van dienst te mogen zijn.

Terrible service

Terrible service! Had an issue with my order, spoke to an employee named Mike. He was very rude and snarky, I was shocked with this behaviour, and have never experienced something like this. AVOID AVOID AVOID

2023年4月4日

Pennenshopxl からの回答

We apologize for the negative experience you had with our employee Mike. We take these types of complaints very seriously, and we will investigate the matter thoroughly to make sure this doesn't happen again.

We appreciate your feedback and would like to offer our sincerest apologies. If there are any questions we can help you with, please do not hesitate to contact us.

Sincerely,

Erg slechte service

Erg slechte service. Ruim 2 weken van te voren aangegeven dat ik bedrukte pennen nodig heb op 11 april, waarbij ze mij meerdere keren hebben bevestigd dat dit zou lukken. Enkele dagen voor gewenste leverdatum laten zij mij weten dat het toch niet kan. Nu is er te weinig tijd om het via andere webwinkel te bedrukte pennen te bestellen. Erg teleurstellend.

2023年4月6日

Pennenshopxl からの回答

We willen allereerst onze oprechte excuses aanbieden voor de slechte service die u heeft ervaren. Het is zeer teleurstellend om te horen dat we niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.

We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en vinden het vervelend dat het hier niet gelukt is.

We hopen dat u alsnog een oplossing kunt vinden voor uw behoefte aan bedrukte pennen en we willen u nogmaals onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。