レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Hello World! Gang på gang bliver Webhostings Support ved at overraske positivt med en service der ligger langt over hvad man må forvente af en udbyder! Hvor ville Danmark se anderledes ud, s... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Webhosting kan jeg trygt anbefale til både superbrugere og dem der lige som jeg kan have brug for lidt support. Absolut fantastisk program der kan importere mine mails med mapper osv. Perfekte besk... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har brugt webhosting.dk gennem nogle måneder til flere ganske tunge hjemmesider, der alle kræver en MySql databaseserver der er veltrimmet og stærk på ressourcer, stillet til rådighed. Ingen danske... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Som udvikler af Sitemagic CMS har jeg høje krav til tilgængelighed, performance og fleksibilitet. WebHosting er ubetinget det hostingselskab i Danmark, der leverer den bedste performance og højest... もっと見る

企業情報

1. ウェブ ホスティング サービス
  2. DNS プロバイダー
  3. 電子メール サービスプロバイダー

当該企業による記述

WebHosting A/S er en af Danmarks ældste webhotel udbydere med rødder helt tilbage til starten af 1990'erne. Vi tilbyder høj oppetid, hurtige servere med få kunder per server, god funktionalitet med faciliter som ikke findes andre steder og altid gode tilbud på domæner og hosting.

4.9

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Fin side og gode priser

Fin side og gode priser, men interfacet er langt fra brugervenlig. Har meget svært ved at finde rundt, og der går alt for lang tid før det går op for mig hvor den knap jeg skal trykke på, er henne.

2017年11月20日
5つ星のうち5の評価

Billig og fantastisk kundeservice!

Billig og fantastisk kundeservice!
Jeg har en del sites hostet hos webhosting.dk Prisen er god og deres service er helt i top!
Jeg kan huske, at jeg sad og arbejdede en lørdag nat, og havde et spørgsmål, som jeg sendte til supporten. 20 minutter efter havde jeg svar! Natten til søndag! Det havde jeg godt nok ikke regnet med.
MEGET behjælpelige og venlige mennesker!
6 stjerner hvis muligt.

2017年11月20日
5つ星のうち5の評価

Bedste Support jeg har set længe

Bedste Support jeg har set længe! Lige meget hvad og hvornår jeg spørger om hjælp til mine ændringer og nye opsætninger osv, får jeg hjælpen hurtigst muligst og lige som det passer mig. Simpelthen en af de bedste support jeg har prøvet længe. Også fungerer deres produkter, bare uden det mindste, så mine penge ikke er spildt, det mindste. Tusind tak . for det.
MVH D.U.

2017年10月12日
5つ星のうち1の評価

Kontaktede mig for at få mig til at slette min anmeldelse

Jeg var ansat i et firma hvor nogen af de sider vi arbejdede med var hosted hos Webhosting.dk, derfor skulle jeg med jævne mellemrum i kontakt med dem.

Det fandt webhosting.dk ud af, eftersom jeg tidligere har givet dem en negativ anmeldelse.

De prøvede mere end een gang at få mig til at slette min anmeldelse, hvilket er totalt uprofessionelt. Det var en meget ubehagelig måde at blive chikaneret og udstillet foran min arbejdsgiver på.

2017年9月23日
5つ星のうち5の評価

Fuldt ud tilfreds med webhosting.dk

Jeg har netop flyttet min webshop til webhosting.dk og har kun ros at berette om! Fantastisk support inden, under og efter flytning af mit site - og så endda i weekenden :-) Og så har de jo også super hurtigere servere og databaser ikke mindst.

Jeg forventer at have mit site hos webhosting.dk længe efter denne gode oplevelse og kan anbefale dem på det kraftigste.

2017年3月26日

Billigt, nemt og godt

Så nemt kan det skrives. Har kun positive kommentarer om Webhosting.dk. De levere en sublim service (har mailhosting hos dem), og de leverer varen uden ko på isen eller knækkede ben. Når man kontakter dem, er de hurtige til at svare. Alt i alt rigtig gode oplevelser hos Webhosting, og samtidig til en billig kost.

2017年1月4日
5つ星のうち5の評価

Stabil hjemmeside og hurtig hjælp

Webhosting har nu igennem ca. 3 år båret min hjemmeside. Den har aldrig været nede eller hacket. Webhosting har desuden hurtigt og effektivt hjulpet med at flytte et udenlands domæne her til lands.
Hvis jeg har haft problemer på den ene eller anden måde, så svarer supporten også hurtigt.
Alt i alt virkelig god service - jeg har ikke fortrudt mit valg!

2016年10月26日

Toppen af poppen service

Der svares hurtigt tilbage på problemer. Man har oplevelsen af at snakke med et menneske der lytter og hjælper en med at få løst de ting man har brug for at få hjælp til. Super service hele vejen rundt.

2016年9月8日

F***ing flink! :D

Jeg flyttede min svigermors domæne til Webhosting, fordi det slet og ret var umuligt at få et svar på mit problem hos forrige udbyder. Hvis jeg fik et svar overhovedet... Til trods for en meget dyrere service.

Jeg er ikke super nørdet på området endnu, så jeg skrev til Webhosting og bad om hjælp. Jeg fik ikke bare hjælp, men hurtig, brugbar og læn-dig-tilbage-og-lad-os-gøre-det hjælp! Oven i købet et medarbejderen skøn at snakke med og helt nede på jorden. :D

Alt i alt en fantastisk oplevelse, so far.

2016年8月31日
5つ星のうち5の評価

Altid hurtige og top professionelle

Jeg har brugt Webhosting i over 10 år til firmabrug. I den tid er der dukket mange forskellige typer af problemer op, både tekniske og administrative. Hver eneste problem er blevet løst til min fulde tilfredsstillelse. Teknikerne og ledelsen er helt sikkert deres opgave voksen. Kan varmt anbefale dem.

2016年8月12日

Trustpilot エクスペリエンス