レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Hello World! Gang på gang bliver Webhostings Support ved at overraske positivt med en service der ligger langt over hvad man må forvente af en udbyder! Hvor ville Danmark se anderledes ud, s... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Webhosting kan jeg trygt anbefale til både superbrugere og dem der lige som jeg kan have brug for lidt support. Absolut fantastisk program der kan importere mine mails med mapper osv. Perfekte besk... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har brugt webhosting.dk gennem nogle måneder til flere ganske tunge hjemmesider, der alle kræver en MySql databaseserver der er veltrimmet og stærk på ressourcer, stillet til rådighed. Ingen danske... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Som udvikler af Sitemagic CMS har jeg høje krav til tilgængelighed, performance og fleksibilitet. WebHosting er ubetinget det hostingselskab i Danmark, der leverer den bedste performance og højest... もっと見る

企業情報

1. ウェブ ホスティング サービス
  2. DNS プロバイダー
  3. 電子メール サービスプロバイダー

当該企業による記述

WebHosting A/S er en af Danmarks ældste webhotel udbydere med rødder helt tilbage til starten af 1990'erne. Vi tilbyder høj oppetid, hurtige servere med få kunder per server, god funktionalitet med faciliter som ikke findes andre steder og altid gode tilbud på domæner og hosting.

4.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Bedste support du kan finde.

Jeg har brugt webhosting.dk gennem de sidste 2 år, og har alle mine hjemmesider her. Deres support svarer søndage, sent om aftenen og i ferier og hjælper med alt hvad de kan. Også selvom det er uden for hvad man forventer at en support vil gøre. Jeg takker enormt meget, og forbliver kunde for evigt :)

Mvh Emil

2016年6月23日

lynhurtig support

Der er både krisehjælp og psykisk førstehjælp til os uden teknisk snilde! ;)
Jeg var lige ved at gå ud af mit gode skind, og skrev en moderat hysterisk mail til supporten. - 10 min. senere blev jeg ringet op og mit uoverskuelige problem blev fikset på ingen tid..
Tak!

2016年3月3日

Fantastisk!

Jeg skiftede for et par måneder siden til webhosting.dk, efter at min tidligere udbyder begyndte at blive ustabil.

Hold nu op hvor spiller det bare!!!

Jeg er meget imponeret!

Er blevet ringet op personligt flere gange.
Har fået en helt igennem ordentlig og meget kvalificeret support.

Er f.eks. blevet reddet da jeg selv havde glemt at få indstillet DKIM på min eksterne DNS(Lidt teknisk, men pointen er at de holder øje med ens webhotel og hjælper når de ser noget der er galt.)

Netop nu mens jeg sad og skrev denne anmeldelse, fik jeg endnu et opkald fra dem?! :-) Deres support havde lige opdaget at mine førnævnte DKIM indstillinger, som jeg også lige havde rodet med, havde en lille fejl, så det fik jeg lige hjælp til at få rettet.

Det er jo bare vanvittigt god service!

2016年2月12日
5つ星のうち5の評価

En tryg og stabil samarbejdspartner.

Jeg har været hosted hos webhosting i mange år. Jeg kan kun tale godt om webhosting som er top professionelle i alle aspekter. Jeg har haft oplevesen af fejlfri oppetid på min hjemmeside på 99,99 % og hvis der har været noget teknisk eller administrativt som jeg skulle have hjælp til, er de både hurtige, effektive og overordentlig søde og rare. Jeg kan kun varmt anbefale webhosting.

2016年2月7日
5つ星のうち5の評価

Pålidelig firma og super service

Jeg har valgt WebHosting fordi det er et anerkendt firma som har været i branchen i rigtig mange år.
Deres kundeservice er i en klasse for sig; flinke at snakke med, svarer super hurtigt og følger tingene til dørs. Jeg føler mig virkelig i gode hænder hos dem.
5 stjerner uden forbehold!

2016年1月31日
5つ星のうち5の評価

Kundeservice over al forventning!

Jeg havde et spørgsmål, som jeg skrev til webhosting.dk's support, og i løbet af kort tid fik jeg en mail med hjælp.

Da jeg så ikke havde svaret må mailen, ringede en medarbejder til mig og spurgte nærmere ind til mit problem - og i løbet af 5 minutter i telefonen løste han det for mig.

Har ikke i nogen henseender oplevet en så god kundeservice før!

5 store stjerner herfra!

2016年1月8日
5つ星のうち5の評価

Du finder ikke bedre shared hosting nogen steder

Jeg har vel +30 websites kørende hos Webhosting og det fungerer upåklageligt. Webhotellet inkluderer alle de facilliter du har brug for.
Prisen er rigtig – også for SSL.
DNS manager kan alt hvad du har brug for og er meget overskuelig.

Når jeg en gang imellem har brug for support, så svarer de hurtigt og kompetent hver gang – mest fordi de sidder or keder sig lidt, da deres server hosting er fuldt automatiseret og meget sjældent kræver nogens opmærksomhed.

Der er nogen, der vil kalde deres setup for konservativt, da de venter et stykke tid med at implementere nye teknologier, men jeg kalder det sikkert og gennemprøvet. Serverne kører fantastisk og er meget stabile.
Det er rå server kraft uden caching af nogen slags og ingen avancerede software layers.
Du finder ikke et bedre webhotel andre steder end hos Webhosting.dk.

Den eneste årsag til at jeg ville kunne finde på at vælge en anden leverandør, er hvis et website har så meget trafik og/eller så mange samtidige brugere logget på, at de tildelte serverresourcer ikke slår til.
Det har ikke været tilfældet endnu.

2015年12月7日

Danmarks bedste kundeservice

Du skal vælge Webhosting.dk fordi de har Danmarks bedste og mest imødekommende kundeservice. De svarer inden for få minutter, og er altid klar til at hjælpe dig. De lytter, og de er altid klar til at indgå et kompromis skulle der være noget.

5 stjerne på vejende af mig selv og Dania Bikes.

2015年12月3日

Trustpilot エクスペリエンス