レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zeer snelle reactie van Ophélie, heeft mijn vraag ook kunnen oplossen waardoor ik een weekend weg met jullie voor 9 personen heb kunnen boeken. Bedankt voor de zeer goede service.

5぀星のうち5の評䟡

Ik had per ongeluk de mail met reservatienummer gewist en na een mail naar helpdesk kreeg ik onmiddellijk antwoord met de nodige gegevens voor ons verblijf! Snel antwoord!! Heel erg bedankt!

5぀星のうち5の評䟡

Vorig jaar geboekt, maar door corona lockdown 2 keer niet kunnen gaan. Hiervoor een voucher gekregen ipv geld, begrijpelijk gezien de omstandigheden. Echter ook dit jaar kunnen we geen gebruik maken... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

November 2020 boekte mijn man een verrassingsweekend voor mijn verjaardag. Door COVID-19 werd dit weekend geannuleerd. Wij vroegen ons geld terug maar kregen een voucher. Begrijpelijk
 nu we eindeli... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行・䌑暇

圓該䌁業による蚘述

Ontdek een scala aan weekendjes weg en themaweekends in heel België, Nederland, Frankrijk of Duitsland

連絡先

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

telefonische hulp

werd door Ophelie telefonisch zeer goed en behulpzaam geholpen

2026幎2月6日

Beste klant,
Bedankt voor uw feedback.
We zijn verheugd dat Ophélie u efficiënt heeft kunnen helpen.

kamer voor 3 personen

2026幎2月2日

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw reactie.
We zijn blij dat Ophélie snel op uw verzoek heeft kunnen reageren en u heeft kunnen helpen uw reservering voor uw weekend met 9 personen af te ronden.

Heel behulpzaam

Heel behulpzaam, duidelijke communicatie.

2026幎1月21日

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw feedback.
Wij zijn blij dat onze service aan uw verwachtingen heeft voldaan.
Graag tot een volgende keer.

5぀星のうち5の評䟡

Ik had per ongeluk de mail met

Heel erg bedankt!

2026幎1月15日

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij dat we u snel hebben kunnen helpen en u alle nodige informatie voor uw verblijf hebben kunnen bezorgen. We wensen u een heerlijk verblijf en hopen u binnenkort weer te mogen begeleiden!

5぀星のうち5の評䟡

ophelie heeft mij goed en correct

ophelie heeft mij goed en correct geholpen ,met geduld als ik het niet begreep, hartelijk dank daarvoor.

2026幎1月13日

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn verheugd dat Ophélie u geduldig en efficiënt heeft kunnen helpen. Uw complimenten zullen met veel plezier aan haar worden doorgegeven.

5぀星のうち4の評䟡

vriendelijk en behulpzaam

vriendelijk en behulpzaam. Onmiddellijk mail gezonden met mogelijkheid tot opnieuw boeken en betalen, nadat dit laatste niet gelukt scheen te zijn.

2026幎1月6日

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij dat we u snel en naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

5぀星のうち1の評䟡

Kan overmacht zijn, maar ook niet bereikbaar

Mijn dochter belt. Had met haar vriend geboekt bij Weekendesk en keek daar enorm naar uit. Hotel De 7 Heuvelen Groesbeek waar de kamer via hun geboekt was, was ook letterlijk dicht! Geen receptie en noodnummeer hotel niet bereikbaar. Bleek permanent gesloten volgens een voorbijganger van de 1 op andere dag! (Niet bevestigd). Weekendesk zelf niet bereikbaar. Maandag pas weer. Maar er staat in de gegevens za-zo 10 t/m 19 uur. Met spoed formulier ingevuld wat binnen 48 uur gelezen kan worden. Mail gestuurd. Maar daar staat je dochter dan aan de andere kant van NL voor een dichte deur. Leuk weekend verziekt! Gelukkig kon ik als vader met moeite een ander hotel restaurant regelen. Weekendesk lost dit hopenlijk netjes op en vergoed de boeking en extra gemaakte kosten...

2025幎12月20日

Geachte heer,
Het spijt ons zeer wat er is gebeurd en wij bieden onze oprechte excuses aan voor het veroorzaakte ongemak.
Helaas waren wij niet op de hoogte van de plotselinge en onverwachte sluiting van het hotel. Als wij dit eerder hadden geweten, hadden wij uw dochter uiteraard direct geïnformeerd om deze situatie te voorkomen.
Wij hebben de reservering inmiddels volledig geannuleerd, zodat de terugbetaling zo snel mogelijk kan worden uitgevoerd. Daarnaast hebben wij, als commercieel gebaar voor de ondervonden overlast en ongemakken, een cadeaubon ter waarde van €20 aan het account toegevoegd.
Nogmaals onze excuses voor deze vervelende ervaring. Wij hopen u in de toekomst alsnog een aangenaam en zorgeloos verblijf te mogen bieden.
Weekendesk

professionele helpdesk

Ondanks mijn frustratie om te boeken, in de chat professioneel en vlot verder geholpen door Ophélie.

2025幎12月2日

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw feedback!
We zijn blij te horen dat Ophélie u professioneel en efficiënt heeft kunnen helpen, ondanks de frustratie tijdens uw reservering.
Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we staan klaar om u bij uw volgende boekingen te ondersteunen.

Blijven ontkennen

Zelfs na mijn vorige beoordeling blijft weekenddesk doen of er niets gebeurd is, ze stellen vervolgens voor, dat ik hun telefonisch contacteer, maar dat is al een probleem, zoals ik aangaf zijn ze telefonisch niet goed bereikbaar, terwijl dat weeknddesk in de fout is gegaan, en gelogen hebben dat ik op mail als bevestiging heb, zoals ik dus al aangaf, het ergste is dat ze het dan nu ook het niet kunnen terug vinden omwille van geen referentie nr, de datum was ingevuld van overnachting, het wil dus zeggen dat ze met meerdere klanten problemen hebben gehad, en ik dus niet het enige geval ben want, als het eenmalig zou zijn hadden ze dit in hun computer systeem direct herkent. Maar als je uw klanten onrespectvol en onregelmatig behandeld krijg je deze toestanden.

2025幎10月17日

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw bericht.
We willen u graag informeren dat het helaas niet mogelijk is een dossier uitsluitend op basis van een verblijfsdatum terug te vinden. We werken namelijk met meerdere landen en zeer veel accommodaties, waardoor een reserveringsnummer noodzakelijk is om een dossier precies te kunnen identificeren.
Dankzij het reserveringsnummer dat u ons nu heeft verstrekt, kan een medewerker uw aanvraag in behandeling nemen en zal hij/zij binnenkort contact met u opnemen.
Wij blijven uiteraard beschikbaar voor verdere vragen of informatie.

Great customer service

Website not so great, but maybe they'll ask me to advise how to improve it?! Great customer service if you have queries when booking.

2025幎10月29日

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw feedback!
We nemen uw opmerkingen over onze website serieus en waarderen uw suggesties om deze te verbeteren.
We zijn blij dat onze klantenservice u goed heeft kunnen ondersteunen bij uw boeking.

Moeilijkheden bij boeking? contacteer Ophélie

Ik werd geduldig en goed begeleid door Ophélie tot voorbij het punt waar mijn hotelboeking was vastgelopen tot tweemaal toe.

2025幎10月30日

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
We zijn blij te horen dat Ophélie u met geduld en efficiëntie heeft begeleid, zelfs nadat uw reservering enkele problemen had ondervonden.
We zullen uw complimenten zeker aan haar doorgeven!

5぀星のうち2の評䟡

Beveiligingslek weekendesk

Na de betaling van ons geboekte weekend bij weekendesk kregen we onmiddellijk een popup om zogezegd 20€ teug te krijgen, dit hebben we uiteraard genegeerd maar deed bij ons al alarmbellen afgaan.
Enkele weken voor vertrek kregen we een email, zogenaamd van het geboekte hotel, we moesten volgens de manager nog aanvullende info doorgeven.
Wanneer ik echter de gegevens van de afzender bekeek, kwam dit helemaal niet van het hotel.
We hebben zelf het hotel gecontracteerd en ze konden ons bevestigen dat deze mail niet van hen kwam.
Wat me nog het meest verontrust is dat wij niet de enige waren. Volgens de receptionist van het hotel hadden er al verschillende mensen contact opgenomen die hetzelfde mailtje hadden gekregen.
Ik vrees dan ook dat de website van weekendesk met een serieus beveiligingsprobleem zit, waar veel mensen de dupe van zijn, met als gevolg dat al onze gegevens gelekt zijn.

2025幎10月11日

Beste klant,
We betreuren ten zeerste de situatie die u heeft meegemaakt en begrijpen uw ontevredenheid volledig.
Helaas konden wij uw reservering niet terugvinden in ons systeem met de door u verstrekte gegevens.
Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst, zodat wij uw situatie nader kunnen onderzoeken.

Vriendelijke en snelle ondersteuning

Ik had een verkeerde datum geboekt, maar de boeking is snel en vriendelijk omgeboekt.

2025幎9月30日

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij dat we uw boeking snel en vriendelijk konden omboeken.

We wensen u alvast een fijne reis en hopen u binnenkort weer te mogen helpen!

Dubieuze advertentie

Na misverstand in de advertentie hebben ze mooi het betaald bedrag teruggestort. Hartelijk Dank
Tommy

2025幎9月30日

Beste Tommy,

Hartelijk dank voor uw bericht. We vinden het fijn dat we het misverstand in de advertentie konden oplossen en dat het betaalde bedrag netjes is teruggestort.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Weekendesk!

Censurerend en onbetrouwbaar.

Weekendesk weigert onder het mon van voldoet niet aan onze publicatievoorwaarden mijn uiterst kritische recensie te publiceren. Nou ik laat mij niet censureren. Reden genoeg om deze schimmige praktijken hier kenbaar te maken en potentiële klanten op hun hoogst betwistbare klanttevredenheidsscore te wijzen.

Het betrof een recensie inzake ons verblijf in Hotel Mercure Tilburg Centrum van 18 tot 20 september 2025.
Al direct bij aankomst moesten wij gedurende het inchecken geheel onterecht een zogenaamd openstaande rekening betalen. Bij nader onderzoek had de factuur betrekking op eten en drinken terwijl wij nog niet eens waren ingecheckt. Op de dag van vertrek werd na klagen dit bedrag aan ons gerestitueerd.
Eenmaal op onze kamer troffen wij een wattenstaafje op de loungestoel en een wasbak vol haren en tandpasta. De badkamer werd nog de zelfde dag schoongemaakt maar het wattenstaafje lieten ze gewoon liggen. Deze werd pas na herhaaldelijk klagen de dag daarop verwijderd.
En als klap op de vuurpijl bleek op de dag van vertrek onze passen die toegang tot onze hotelkamer verschaffen om 12:00 al onbruikbaar te zijn gemaakt terwijl wij €20 extra voor een late check-out hadden bijbetaald.

Kortom dikke onvoldoendes voor Weekendesk en Hotel Mercure Tilburg.

2025幎9月23日

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed.
Wat betreft de publicatie van beoordelingen: deze worden automatisch gemodereerd volgens onze algemene voorwaarden. Bepaalde termen kunnen leiden tot een automatische weigering van publicatie. U kunt uw beoordeling herformuleren zodat deze alsnog gepubliceerd kan worden.
Met betrekking tot uw verblijf in Hotel Mercure Tilburg Centrum betreuren wij de ervaren ongemakken. Een adviseur behandelt momenteel uw dossier en zal spoedig contact met u opnemen om een passende oplossing te bieden.

5぀星のうち5の評䟡

Ophélie was de redder in nood! 🙏

Ophelie heeft mij (meermaals) en steeds vriendelijk en deskundig geholpen!

2025幎9月11日

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw reactie!
We zijn erg blij te lezen dat Ophélie u met zoveel vriendelijkheid en professionaliteit heeft kunnen helpen. Uw tevredenheid is onze grootste beloning.
We zullen uw complimenten zeker aan haar doorgeven!
We kijken ernaar uit om u opnieuw te mogen begeleiden.

5぀星のうち4の評䟡

Eerste keer boeking met

Eerste keer boeking met Weekendesk,duidelijke uitleg door de persoon aan de telefoon.geboekt voor een interessante prijs ,goedkoper dan bij het hotel zelf.enig minpunt is de directe betaling met kredietkaart voor een boeking voor volgend jaar in april.

2025幎9月1日

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw feedback en voor het vertrouwen bij uw eerste boeking via Weekendesk!
We zijn blij dat onze teams u duidelijk hebben kunnen begeleiden en dat u van een voordelig tarief heeft kunnen profiteren.
We nemen uw opmerking over de directe betaling goed in overweging. Deze is echter nodig om uw reservering te bevestigen tegen het aangeboden voordelige tarief.

weekend Therma Hotel

Ophelie🌞.was enorm vriendelijk en behulpzaam

2025幎9月8日

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw vriendelijke reactie!
We zijn erg blij te horen dat Ophélie zo vriendelijk en behulpzaam tegen u is geweest.
We zullen uw compliment aan haar doorgeven.
Het team-Weekendesk

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス