レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Weeronline of andere weer sites, het klopt vrijwel nooit. Kijk gewoon ouderwets naar de lucht, ga van je gevoel uit & alles komt dan wel goed. Scheelt ook irritatie. Nog ff wachten & we gooien met z'n... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Alhoewel de layout van deze website heel handig is, zijn de voorspellingen in Nederland al maandenlang zeer slecht. Er wordt zeer veel regen aangekondigd die uiteindelijk niet komt opdagen, en anderso... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Wat een waardeloos ding, dat weeronline. Niet in staat om meer dan 12 uur vooruit te kijken. Gisteren voorspelde men in mijn woonplaats een hele dag droog weer. Vanmorgen ineens stortregen en niet een... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Onzinnige voorspellingen, ze beweren 90% juist te zitten met hun voorspelling. In werkelijkheid kan je beter zelf naar buiten kijken en een inschatting maken, dat is 95% betrouwbaar. Ze proberen ook 3... もっず芋る

䌁業情報

1. ゜フトりェア䌁業

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Weersverwachting tot 14 dagen vooruit voor meer dan 2,3 miljoen plaatsen en vakantiebestemmingen, buienradar, satelliet, weerbericht, weercijfers en weerwidgets

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Het weer dat jullie verwachten klopt
van geen kanten!!!

Het weer dat jullie verwachten klopt van geen kanten
. 80procent slaan jullie de plank helemaal mis!!!!! En dat.nog wel met de gigantisch dure apparatuur waarover jullie beschikken. De eerste de beste boer kan het stukken beterdan jullie!!!!!
Weereen weeralarm
 gek he dat de meeste mensen dit negeren!!!!

2023幎9月18日
5぀星のうち4の評䟡

het is van alles wat, tegenwoordig is het winter als iemand het koud vindt, is het herfst als de dag zwaarbewolkt is en kan de zomer meerdere keren terugkeren. Zo werken jaargetijden niet.

momenteel dertig graden in wat ze hebben aangekondigd als de 'herfst' op een koele 28/8/2023 is het opeens weer hartje zomer in september, zowaar, jawel, NA-zomer. Wanneer stoppen we eens met dit soort misinformatie, want ik heb nog nooit gehoord van een voor-zomer, of een na-winter of tussen-lente (in de winter). Ook met de warme juni die we achter de rug hebben had niemand het voorheen over een voor-zomer. Allemaal bewijs dat ze bewoordingen verzinnen die kant noch wal raken. Daarnaast geeft weeronline regelmatig beoordelingen aan het weer, een loeihete week als momenteel is altijd een tien, want dit is wat iedereen wil, nietwaar. Nou iedereen wil graag plakkend zitten zweten met 24graden 's nachts en mijn overburen aan de linkervleugel hebben allemaal witte lakens gehangen voor hun ruiten, zo geweldig vinden we deze zegening hier.

ten slotte nog één ding, als het nou eind september opnieuw dertig graden gaat worden, begint de zomer dan een derde keer of spreken we dan over een na-nazomer? Het is gewoon zomer tot eind september, zo is het altijd geweest.

Inmiddels is het 1 OKT, met temperaturen van 24℃ en 26℃ in Limburg, nu ben ik benieuwd wat weeronline heeft te zeggen:

"In oktober barst de herfst normaal gesproken los met veel regen en een forse temperatuurdaling. Is dat ook dit jaar het geval of krijgen we nog een nazomer?"

wacht even, je zei eerst dat in eind augustus de herfst was begonnen, dus elke warme periode is als het even niet uitkomt gewoon een nieuwe nazomer? Het is van alles wat, mogen ze zomaar onzin verkopen?

2023幎9月8日

Waardefuckingloos

Echt zo t*fus slecht, al zeggen ze droog dan onweert het t*ring hard en al zeggen ze regen dan is het droog of onweert het ook t*ring hard, wie heeft dit bedacht, echt amateurs. Ze kunnen het weer van gister niet eens voorspellen

2023幎8月3日
5぀星のうち1の評䟡

Het weer voosrspellen kunnen ze niet

Het weer voosrspellen kunnen ze niet. de verwachting van de zelfde dag word ieder uur aangepast en zelfs dan klopt het niet!

Je bent beter af door een muntje op te gooien en te zeggen "Magisch muntje in mijn hand, gaat het regenen in het land?" en die is nog accuraater ook...

10 jaar geleden kon je je klokje gelijk zetten, als ze zeiden het gaat over 5 minuten regenen, dan ging het daadwerkelijk over 5 minuten regenen! dus wat er met de huidige generatie metreologen gebeurd is...waarschijnlijk te druk met beslissen of ze vandaag een jongen of een meisje willen zijn.

2022幎10月10日
5぀星のうち3の評䟡

Waarom krijgen dagen met temperaturen

Waarom krijgen dagen met temperaturen van 28, 29, 30 graden en hoger een cijfer 9? Omdat de schadelijke zon dan iedereen wegbrandt, de natuur/tuin/landbouw uitdroogt?
De meeste mensen (en dieren) vinden deze temp helemaal niet prettig.
Alles in huis potdicht en de airco aan. Goed voor de mens en het milieu, jaja, een 9, pfff.

2022幎7月16日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ