Vi har lige kÞbt BMW IX3 + sommerdÊk og fÊlge ved Wegener Biler. Bilen blev undervogns behandlet, samt Keramisk Coating pÃ¥ alt. Kan klart anbefales. Vi fik yderst professionel vejledning og hj... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har i julen 2025 kÞbt en brugt Skoda Enyaq. FÞrste gang vi tog til Wegener Biler for at kigge pÃ¥ Enyaq var det fordi deres anmeldelser i forvejen var gode, det stemte ogsÃ¥ overens og endte samme dag m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte en BMW hos Wegener Biler d. 15-12-25. Det var en rigtig god oplevelse. SÊlgeren var rolig og behagelig og gav sig god tid til at fremvise bilen. Servicen fejlede bestemt heller ikke noget ved... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I sÞndags tog jeg pÃ¥ en impulstur ud til Wegener Biler efter lang tids sÞgen efter den rigtige bil. Jeg fik sÃ¥ god service af indehaveren, Martin. Han fremstod smilende, trovÊrdig, yderst hjÊlpsom... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bilforhandler Rådgivning/sparring Salg/kÞb Finansiering Bilforsikring til alle aldre Udvidet garantiordninger Ekstraudstyr
Priorsvej 25B, 8600, Silkeborg, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Utroligt venligt og kompetente medarbejdere. SÊtter kunden ind i alle forhold omkring hvad er nÞdvendigt og sÞrger for at alt er afrundet inden overtagelse

Wegener Biler ããã®åç
SeriÞs, hurtig og lÞsningsorienteret kundeservice, fÞr, under og efter kÞb.
Kompetent, behageligt og personligt personale.
Upåklagelig kundeservice ifm småjusteringer efter kÞb.
Bilen vi kÞbte, fik vi til den helt rigtige pris!
Kan varmt anbefale Wegener Biler

10/10 hvis man kunne give dem det de var så sÞde og behjÊlpelig

Wegener Biler ããã®åç
Hos Wegener Biler mÞder man et imÞdekommende og kompetent personale, der er gode til at sikre en god og hurtig handel. Jeg har haft en rigtig kÞbsoplevelser hos dem.

Wegener Biler ããã®åç
God og professionel behandling, og bilen, en Polestar 2, lever op til forventningerne, sÃ¥ alt i alt en tilfreds kunde ð, lidt smÃ¥ ridser pÃ¥ bilen, blev tilbudt at de vil kigge pÃ¥ det, nÃ¥r jeg kommer i nÊrheden af dem.
Tak for det Rune ð

Wegener Biler ããã®åç
âSpontanâ beslutning om kÞb af ny bil - en opgradering fra Polo til Polestar. Martin stod klar med god service og fin byttepris pÃ¥ min Polo. Lidt problemer efterfÞlgende med et beslag, der skulle skiftes, men som blev lÞst professionelt og uden ekstra omkostninger for mig.
Endnu engang tak - og bilen kÞrer fortsat som en drÞm!
Kan kun anbefales og mon ikke jeg har Wegener biler i tankerne, når jeg engang skal have ny bil igen :)

Wegener Biler ããã®åç
God og venlig (professionel) betjening. Rune hjalp os godt igennem kÞbet. Super service.

Wegener Biler ããã®åç
Fantastisk service. Meget venlig, nem at kommunikere med og altid klar til at besvare eventuelle spÞrgsmål eller bekymringer.
100% anbefales!!! Tak igen Martin :)

Wegener Biler ããã®åç
Skulle have ny bil efter 11år med Aygo. Martin var god til at råde og vejlede i forhold til den bil jeg havde udset mig. Så bilen sÞndag og hentede den mandag. Super kompetent og hurtig service.
Er glad for min nye Seat og når den engang skal skiftes, skal vejen helt klart forbi Wegener biler.
Det var også dejligt at han tog aygo'en med i bytte, så slap jeg for selv at skulle sÊlge den.
Alt i alt en super god oplevelse

Wegener Biler ããã®åç
I sÞndags tog jeg på en impulstur ud til Wegener Biler efter lang tids sÞgen efter den rigtige bil.
Jeg fik så god service af indehaveren, Martin. Han fremstod smilende, trovÊrdig, yderst hjÊlpsom og tog pÊnt imod alle mine kvinde-kÞber-bil- spÞrgsmål.
Jeg sidder nu i min smukke nye Peugeot e-2008 og nyder mit kÞb.
Jeg kommer helt sikkert tilbage, når denne igang skal skiftes ud.
StÞt op om Martins biks- i vil ikke fortryde :-)

Wegener Biler ããã®åç
har kÞbe en fin lille BMW i3, og det var samlet set en fin oplevelse og vi er rigtig glade for bilen

Wegener Biler ããã®åç
Jeg har for 2 uger siden modtaget den lÊkreste bil i samarbejde med Wegener Biler.
Jonas som var den ansvarlige leverede en yderst tilfredsstillende kvalitet med flere Þnsker ved levering af bilen såsom dÊkskift, forsendelse af gummimåtter til dem, fuldt opladt mm.
Alt aftalt blev overholdt og vigtigst af alt. SUPER rare mennesker som man bare blindt får tillid til omgående, som ligeledes også bevises af dem, at de er super super tillidsfulde.
Intet at sÊtte fingeren på.

Wegener Biler ããã®åç
Wegnerbiler er fantastisk forhandle sÊtte sig ind sin kunder behov og Þnsker og de er billige i forhold til mange andre.det var Hybrid bil jeg var ud efter men end med en el bil som dÊkker mit behov i hverdagen og jeg fÞler mig totalt klÊdt på til den ny fremtiden tak vÊre martin Jonas mads hos wegnerbiler. Tror mig jeg har vÊret mange i i tvivl angående el bil pågrund af deres rÊkkevidde men det bliver en hyundai kona 64 ev fra 2021 med alt i udstyr plads til familien rÊkkevidde og til hverdagen udfordringer og vi glÊder os også fordi vi ved at de ikke slippe os fÞr vi er total tilfreds med det hele. Beklager 5 stjerne er ikke nok men 10 så de er her med giv til et fantastisk temaer.

Super go oplevelse!
Har lige kÞbt bil hos Wegener, og servicen har bare vÊret uovertruffen.
Mads og Martin har leveret en service som man skal lede lÊnge efter i branchen.
Modtog bilen i tip top stand, og de ting der var aftalt på forhånd var lavet til fuld tilfredshed, og til en rigtig go pris.
De tog nemt og bekvemt vores gamle bil i bytte, og gav ligeledes en fair og go pris for den.
Det var sket en fejl/misforståelse i forbindelse med registrering af bilen, og dette rettede de op med det samme, uden yderlige diskussion og omkostninger.
Alt i alt, gÃ¥r alting bare op i en hÞjere enhed hos Wegener Biler - kundeservice, imÞdekommenhed, trovÊrdighed, kvalitet ððŒ

Wegener Biler ããã®åç
Absolut bedste sted jeg har kÞbt brugt bil.
Med det samme du trÊder ind ad dÞren til Wegener Biler kan du mÊrke den behagelige atmosfÊre
der er. Man fÞler sig virkelig velkommen og fÞler med det samme tillid til Jonas. Efter endt prÞvetur var der nogle småting der skulle rettes. Jonas noterede tingene ned og da jeg hentede bilen var alle ting rettet og bilen stod skinnende og klar til mig som aftalt. De sÊtter en Êre i at kunderne kÞrer derfra med smil.
PS: Jonas er en god sÊlger uden at virke anmassende.

Wegener Biler ããã®åç
Jeg har kÞbt bil hos Wegener biler og må sige at det var en meget professionel og yderst behagelig sÊlger. Jonas Kyed som solgte mig bilen tog sig alt den tid for at sÊtte mig ordentlig ind i bilens funktioner og gennemgang af papir. Han var yderst grundig. Jeg kÞrte glad og stolt hjem i min nye bil og kan kun anbefale kÞb hos Wegener biler. Det var en rigtig god handelsoplevelse og super god kundepleje.

Wegener Biler ããã®åç
Uovertruffen god og professionel ejer og forhandler, tillidsvÊkkende med helt reelle pristilbud, og levering af kÞretÞj som lovet og aftalt.
En brugtvognsforhandler der hÊver sig langt over gennemsnittet.
Kan absolut anbefales ved bilkÞb.

Wegener Biler ããã®åç
KÞbte en brugt Skoda Superb ved Wegener Biler i Silkeborg.
Jeg kan kun sige at nÊste gang jeg skal kÞbe en brugt bil så kontakter jeg Wegener Biler og hÞrer hvad de har på lager som det fÞrste. Betjeningen er Êrlig og oprigtig og de prÞver ikke at sÊlge dig katten i sÊkken.
De kan varmt anbefales!

Wegener Biler ããã®åç
Denne virksomhed går virkelig skridtet videre for at give god kundeservice.
Hele vejen har de vÊret yderst venlige og hjÊlpsomme. Jeg vil nÊsten sige, at de har vÊret meget mere hjÊlpsomme end hvad de selv havde behÞvet.
Det er virkelig et besÞg vÊrd. Dem kan man stole på.

Wegener Biler ããã®åç
Vi har lige kÞbt en stÞrre familiebil hos Wegener biler, da vi udvider familien lige om lidt og vores bil behov, var blevet stÞrre.
Vi fÞlte os hele vejen igennem i trygge hÊnder og havde et rigtig dejligt kommunikationsforlÞb med Martin, og handlen gik over alle forventninger. Med en god pris for vores egen bil og med udbedring af de ting der nu var, med den nye bil. Vi har nu haft den nye bil hjemme i en uges tid og vi er så glade for den! Så selvom det var sÞrgmodigt at skulle af med vores lille bil, så kunne det ikke have vÊret en bedre oplevelse at få en ny bil igennem Wegener biler.
Martin er dejlig imÞdekommende fra det sekund man mÞder op hos dem og har haft ringet til os inden vi hentede den nye bil, for at sikre sig at begge parter havde styr på det hele. Alt i alt kun positiv oplevelse herfra!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã