Vi har lige kÞbt BMW IX3 + sommerdÊk og fÊlge ved Wegener Biler. Bilen blev undervogns behandlet, samt Keramisk Coating pÃ¥ alt. Kan klart anbefales. Vi fik yderst professionel vejledning og hj... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har i julen 2025 kÞbt en brugt Skoda Enyaq. FÞrste gang vi tog til Wegener Biler for at kigge pÃ¥ Enyaq var det fordi deres anmeldelser i forvejen var gode, det stemte ogsÃ¥ overens og endte samme dag m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte en BMW hos Wegener Biler d. 15-12-25. Det var en rigtig god oplevelse. SÊlgeren var rolig og behagelig og gav sig god tid til at fremvise bilen. Servicen fejlede bestemt heller ikke noget ved... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I sÞndags tog jeg pÃ¥ en impulstur ud til Wegener Biler efter lang tids sÞgen efter den rigtige bil. Jeg fik sÃ¥ god service af indehaveren, Martin. Han fremstod smilende, trovÊrdig, yderst hjÊlpsom... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bilforhandler Rådgivning/sparring Salg/kÞb Finansiering Bilforsikring til alle aldre Udvidet garantiordninger Ekstraudstyr
Priorsvej 25B, 8600, Silkeborg, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Rigtig god process og god service. Kan anbefale at kÞbe bil ved Jonas og Martin!

Wegener Biler ããã®åç
Har lige handlet bil hos dem, og Martin var velforberedte og og ringede et par gange og spurgt og der var nået vi skulle tale om, de havde tid til alle spÞrgsmål, bestemt ikke umuligt at skal handle med dem igen engang

Wegener Biler ããã®åç
Har lig kÞbt bil hos wegener biler for fÞrste gang, men absolut ikk sidste gang.. valget faldt pÃ¥ en dodge ram som jeg lÊnge har Þnsker mig, og Jonas & Martin var meget professionelle og fleksible i henhold til at fÃ¥ handlen i hus da jeg ikke har meget tid i hverdagen.. pÃ¥ trods at lidt udfordringer i starten sÃ¥ kom handlen i hus og endda med levering uden ekstra omkostninger sÃ¥ det har bar vÊret en super oplevelse.. kan klart anbefales herfraðð

Wegener Biler ããã®åç
Jeg har idag hentet min fÞrste bil her hos wegener biler. Der har igennem hele perioden vÊret en fantastisk service, og de har ikke vÊret andet end hjÊlpsomme med at hjÊlpe mig godt på vej med min fÞrste bil. Tusinde tak til Jonas Kyed for denne sublime service!
KÊmpe anbefaling herfra!
Vi ses igen!ð

Wegener Biler ããã®åç
Jeg kÞbte tidligere i år min fÞrste egen bil hos Wegener. Bilen var ikke min fÞrsteprioritet, men jeg blev hurtigt overbevist om at det var et godt valg, efter en rigtig god dialog med gutterne hos Wegener Biler. Der har siden vÊre en uovertruffen service og imÞdekommenhed, ved selv de mindste spÞrgmål. Og jeg er rigtig glad for bilen!
Både Martin og Jonas står på spring for at give alt den ro og tryghed man skal bruge ved kÞb af bil.
Tak for en god oplevelse - vi ses helt sikkert nÃ¥r jeg engang skal kigge pÃ¥ bil igen ð

Wegener Biler ããã®åç
Efter en årrÊkke med leasingbil skulle jeg tilbage som bilejer eller sagt på en anden måde. Jeg fÞler mig godt rusten og usikker i at handle biler :-)
Heldigvis havde jeg en god oplevelsen med at handle bil med Jonas og Martin. De tager sig god tid og er virkelig grundig med at forklare vÊsentlige forhold, samtidig med de ikke er anmassende. Begge har også vÊret hurtige til at vende tilbage på diverse forespÞrgsler både på mail og telefon. I det hele taget virker det som om, de har rigtig god forståelse for, det at handle bil er en dyr og stor ting for forbrugeren. Tak for det gutter

Wegener Biler ããã®åç
jeg har lige handlet bil hos wegener biler var super tilfreds med den service de gav og hjalp med alt, de har styr på det de laver kanon sted og handle vil til hver en tid anbefale og kÞbe bil her hos dem!

Wegener Biler ããã®åç
Pas på dem her - de lover en hel masse, men holder det ikke når det kommer til stykket. Få ALT på skrift, ellers lÞber de fra aftalerne!

Wegener Biler ããã®åç
God behandling og vejledning. Der var styr på tingene

Wegener Biler ããã®åç
Vi har lige handlet bil hos Wegner Biler, hvor vi blev betjent af Jonas. Det var en rigtig god oplevelse og der var styr på det hele. Vi fik en professionel og god information om vores nye bil. Vi syntes at Jonas var dejlig at handle med, han skaber tillid. Vi kan absolut anbefale Wegner Biler.
Med venlig hilsen
Ulla og Palle

Wegener Biler ããã®åç
God og hurtig salg af vores bil. Vi fik prisen og Wegener Biler stod for alt. Rigtig stor anbefaling herfra.

Wegener Biler ããã®åç
Jonas fra Wegener Biler hjalp mig med salget af min bil. De sÞrgede for alt og solgte til prisen. Jeg kan klart anbefale Wegener Biler. Jeg fÞlte mig hÞrt og set i ÞjenhÞjde. God oplevelse. Topkarakter.

Wegener Biler ããã®åç
2 år efter at have startet ny virksomhed var jeg endelig nået til at finde drÞmmebilen (jeg er Mercedes mand ind til benet), men som også var familievenlig.
Efter meget sÞgen fandt jeg en C220 faceliftet fra 2019. Men den manglede lige det der "wow" og med en helt enestående god service, dialog og rådgivning med Jonas kom vi frem til det helt rigtige resultat, hvor bilen blev customized til mit behov og Þnsker.
Bl.a. nye 19", fuld "chrome delete" med blank sort foliering så den stod fuldstÊndig som en Night Edition. Og med nymalet forkofanger og motorhjelm, en fantastisk klargÞring samt udskiftet indstigningslister m.m. stod den fuldstÊndig skarpt og som ny!
Super fedt hvordan Jonas holder en opdateret undervejs med billeder og hvor i processen den er. SÊrligt til en type som mig, som kan blive utålmodig. Jonas har et enestående servicegen jeg bare aldrig har kunne finde andre steder og hvor der i den grad bliver lyttet og sparret om ens behov og Þnsker.
Ved afhentning gennemgik Jonas bilens nye detaljer og foretog en aflevering med en hÞj graf af proffesionalisme.
Og at vi ved et tilfÊlde samtidig kunne låne en original tagboks samt tagbÞjler, overstiger bare alle mine forventninger!
Det er tydeligt at Wegener Biler sÊtter en Êre i deres arbejde og sådan en forretning ELSKER jeg at komme i! Det differentiere dem fra så mange andre bilforretninger.
Kan kun anbefale WB på det kraftigste, 5-stjernet anmeldelse herfra. Bliv med det drenge. Vi ses uden tvivl nÊste gang drÞmmebilen skal findes!

Wegener Biler ããã®åç
Har vÊret så heldig at have fornÞjelsen ved at handle bil ved wegener biler.
Jeg havde sÞgt bil lÊnge og med kyndig vejledning fra Jonas, fandt vi sammen min nye bil.
Jeg har ikke fortrudt et sekund og kommer helt sikkert igen nÊste gang.
High five herfra, ses når Audien skal skiftes ud drenge.

Wegener Biler ããã®åç
Vi havde kig på en bil som Wegener Biler havde flere eksemplarer af stående. Efter en go snak med Martin i telefonen, tager vi til Silkeborg og kigger på 2 af bilerne og kommer hurtig frem til en handel hos Jonas ( som så ofte blev det dyrere end ventet når man kigger på bil )
Den uge der gik inden vi kunne hente bilen var lang, men super service at få et par billeder undervej at bilen nu stod klar. Nymalet, poleret, synet og med nye 18" fÊlge monteret.
Vi er mega glad for bilen ( Mercedes C220d Aut ) og alle mine kollegaer er meget misundelige.
Eneste Þv er dog at bilen var sat 5000 kr. op siden snakken i telefonen. Men markedet tilhÞrer i Juni 2022 jo sÊlger.

Wegener Biler ããã®åç
Helt fantastisk oplevelse at kÞbe bil hos dem.
Der er super service og intet at sÊtte en finger på.
Helt sikkert der jeg handler bil fremover.

Wegener Biler ããã®åç
Helt igennem en fornÞjelse, og handle bil hos Wegener biler.
Har kÞbt en del brugtbiler, men aldrig med så god service og behandling.
Tak for en fantastisk bil..
Mvh. Freddie Hage

Wegener Biler ããã®åç
Super service, absolut intet at bekymre sig om ang. brugtbilshandel ved Wegener biler. De tager sig tid til at sÊtte kunden ind i tingene, og er (meget) tålmodige. Helt sikkert et sted nÊste bil skal handles :-)
Tak for handlen.

Wegener Biler ããã®åç
Har lige handlet bil hos Wegener bil, det var en rigtig positiv oplevelse, god service lige fra start til slut.
Kan kun anbefale at handle bil hos Jonas og Martin..ðð»ðð»
Wegener biler leverer service langt ud over det normale. Martin og Jonas er dybt proffesionelle og holder hvad de lover. Her mÞder man rådgivning på hÞjt plan af servicemindede og lÞsningsorrienterede medarbejdere.
Kan kun anbefale at handle hos Wegener Biler.