Wellnessudstyr ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super god service. Den vare jeg havde bestilt, viste sig at have lang leveringstid. Sten kontaktede mig pÃ¥ mail og tilbÞd mig et andet lignende produkt, med hurtigere levering. Jeg valgte dog at annul... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig god oplevelse fra start til slut. Jeg fik super god service, og sÊlgeren var bÃ¥de positiv, hjÊlpsom og lydhÞr, da jeg kontaktede ham angÃ¥ende nogle specifikke varer. Man mÊrker tydeligt, a... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har modtaget en dellevering af et produkt, med et skriv vedlagt. at resten mÃ¥ske er pÃ¥ lager om 14 dg. Mailen med info omkring at ordren var fÊrdigbehandlet stod begge varer anfÞrt som pakket. En... もっず芋る

Jeg havde startet med at raide 1 stjerne grundet manglende mails pÃ¥ noget bestilt og manglende tilbagemelding, men retter det nu til 5 stjerner. Det viser sig at det var mig selv der ikke havde vÊr... もっず芋る

䌁業情報

1. 矎容補品提䟛業者
  2. アロマセラピヌ甚品店
  3. 日垰りスパ
  4. 理孊療法機噚提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Vi er en seriÞs dansk distributÞr af unikt wellnessudstyr til klinikker, massÞrer og andre behandlere i Danmark, Sverige og Norge. Vi sÊlger vore produkter, både direkte,- og eller via vores hjemmeside Wellnessudstyr.dk, dette for at sikre vore kunder nem og hurtig adgang til vort omfattende sortiment.

優良

通垞1カ月以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 37ä»¶

レビュヌを曞く

Et godt sted at kÞbe dit klinik udstyr

Sten gav et godt tilbud, leverede en fantastisk service og brugte hele dagen på at samle min ordre. Varerne kom til tiden og ser smukke ud. Kan varmt anbefale Wellnessudstyr.dk. Tak for det Sten :-)

2026幎2月26日

Wellnessudstyr ApS からの回答

Hej Maria - Mange tak for din meget fine anmeldelse af din oplevelse ved at handle med os. Vi er meget taknemmelige for at du både bruger tid og Þnsker at dele dette med andre:-) Hilsen Sten

Hurtig levering. Rigtig tilfreds med mine produkter.

2026幎1月21日

Wellnessudstyr ApS からの回答

Hej Brianne - Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med de produkter vi har leveret dig. Hilsen Sten

Altid bredt udvalg

Altid bredt udvalg, gode priser og hurtig forsendelse.

2026幎1月28日

Wellnessudstyr ApS からの回答

Hej Thomas - Mange tak for anmeldelsen, super dejligt at hÞre at er tilfreds med hvad du finder hos os, tak - Hilsen Sten

God og fair betjening

God og fair betjening , Steen er altid til at snakke med og vil gÞre det bedste for en . Altid hjÊlpsom .

2026幎1月20日

Wellnessudstyr ApS からの回答

Hej Jane - Tusind tak for din meget flotte anmeldelse af både os som firma og vores varer, samt min person, det betyder meget:-) Hilsen Sten

Rigtig god kÞbsoplevelse og service!

Alt i alt en rigtig god kÞbsoplevelse, trods Êndringer af produktet fra leverandÞrens side. ☺

KÞbte en sadelstol til aflastning i hjemmet, men modtog en med et lidt anderledes sÊde, grundet Êndring fra leverandÞrens side. DesvÊrre kunne det mÊrkes med det samme, at det gav en dårlig stilling i kroppen.

Tog kontakt til dem og i lÞbet af meget kort tid, fik de skaffet det rigtige sÊde, som jeg i dag har modtaget og det er perfekt!

SÃ¥ endnu en gang, TAK for rigtig god service. Er meget glad for min nye stol nu ☺

2026幎1月29日

Wellnessudstyr ApS からの回答

Hej Mette - Mange tak for anmeldelsen, vi er glade for at du tog dig tid og vil dele din oplevelse med andre, vi prioterer service meget hÞjt hos os og er glade for at du påskÞnner det:-) Hilsen Sten

Ingen grund til bekymring

Ingen grund til bekymring, man kan trygt handle med firmaet.

2026幎1月12日

Wellnessudstyr ApS からの回答

Hej Erland - Mange tak for din tillid til os - vi er meget taknemmelige for at du Þnsker at dele dette med andre:-) Hilsen Sten

Dejligt produkt fra GEHWOL

Dejligt produkt fra GEHWOL, der hjÊlpe gamle og trÊtte ben.

2026幎1月5日

Wellnessudstyr ApS からの回答

Hej Erik - Godt at hÞre de produkter vi sÊlger gÞr gavn hos forbrugeren:-) Hilsen Sten

Det var rigtigt hurtigt.

Det var rigtigt hurtigt.

2025幎11月24日

Wellnessudstyr ApS からの回答

Hej Anni - Mange tak for anmeldelsen. Dejligt at blive påskÞnnet - vi arbejder hele tiden på at ekspedere vores kunder hurtigst muligt. Hilsen Sten

En meget god service!

2025幎5月21日

Wellnessudstyr ApS からの回答

Hej! Tusind mange tak for at påskÞnne os dette, en god service ligger os meget på sinde og vi prÞver at gÞre vores bedste hver dag. Hilsen Sten

Fantastisk service og fin vare! Gav gerne endnu flere stjerner, hvis det var muligt!

Jeg ringede for nÊrmere info om et rullebord jeg tÊnkte på at kÞbe. Jeg fik dog kolde fÞdder, da jeg hÞrte, jeg selv skulle samle det! Jamen, jeg samler det da bare for dig og bringer det hjem til dig, sagde Sten! Som jo bor i Jylland, mens jeg bor på SjÊlland.. Som sagt så gjort. Han kom med det fine, samlede bord hjem til mig den dag, han havde sagt, på slaget kl. 11, som han havde sagt! Godt nok havde han flere Êrinder på SjÊlland, men det gjorde jo ikke den fine service ringere! MagelÞst! Tusind tak igen Sten!:)

2025幎10月24日

Hej Linda
Mange tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for. Dejligt at blive påskÞnnet for ens arbejde og at kunne gÞre dig og vores mange andre kunder tilfredse med deres kÞb fra os. Håber stadig du er glad for bordet? Tusind tak:-) hilsen Sten.

God og kompetent vejledning og betjening.

Jeg har for kort tid siden startet min fodplejeklinik. I den forbindelse har jeg oplevet at få en god service og kompetent vejledning. Jeg kÞber gerne udstyr hos "wellness" igen. En fin oplevelse, som jeg kan anbefale andre.

2025幎9月24日

Wellnessudstyr ApS からの回答

Hej Jette! Tusind tak for din anmeldelse, den er vi meget galde for. Det er dejligt når nogen af vores skÞnne kunder Þnsker at dele deres oplevelser med andre her, det er vi taknemmelige for, så tak for det:-) Hilsen Sten

Altid i godt humÞr

Altid i godt humÞr. Rigtig god service.
Varerne kommer altid hurtigt.

2025幎9月17日

Wellnessudstyr ApS からの回答

Hej Charlotte! Tusind tak for din fine anmeldelse - den er vi meget taknemmelig for at du Þnsker at dele med andre her:-) Hilsen Sten

God service og venlig betjening

God service og venlig betjening

2025幎8月18日

Wellnessudstyr ApS からの回答

Hej Helle! Mange tak for din fine anmeldelse, vi er meget glade for at du er tilfreds med vores betjening og service, vi Þver os hver dag i at gÞre vores bedste, så tak for at det bliver påskÞnnet:-) Hilsen Sten

God information om tidshorisont, leveringstid og muligheder. Rigtig behjÊlpelig og lige til.

2025幎8月14日

Wellnessudstyr ApS からの回答

Hej Daniel - Mange tak for din flotte anmeldelse af vort firma, vi er meget glade for denne feedback og taknemmelig for, at du bruger tid samt har lyst til at dele dine erfaringer om vort firma med andre:-) Godt at hÞre din tilfredshed med os, vi Þver os hver dag på at yde den bedste service. Hilsen Sten

Kan anbefales

SeriÞs og kompetent med hÞj grad af service.

2025幎6月30日

Wellnessudstyr ApS からの回答

Hej Jess - Mange tak for din anmeldelse af vort firma, vi er meget glade for denne feedback og taknemmelig for, at du bruger tid samt har lyst til at dele dine erfaringer om vort firma med andre:-) Godt at hÞre din tilfredshed med os, vi Þver os hver dag på at yde den bedste service. Hilsen Sten

Ferielukning

Jeg havde startet med at raide 1 stjerne grundet manglende mails på noget bestilt og manglende tilbagemelding, men retter det nu til 5 stjerner.
Det viser sig at det var mig selv der ikke havde vÊret opmÊrksom pÃ¥ at der var ferielukket 🫣 - det husker jeg fremadrettet.

Har fået mail tilbage på min henvendelse og varen er blevet afsendt i dag

2025幎7月20日

Wellnessudstyr ApS からの回答

Hej Ann Leona - Tusind tak for din anmeldelse, så fint at du lige Êndrer den, da vi finder ud af at der er sket en misforståelse - det er vi meget taknemmelige for at du gerne vil dele her på siden:-) Vi Þver os hver dag med at give den bedste service...Hilsen Sten