Hei! Produktet er for tungvint idÚt at det er poser som mÃ¥ klippes opp- derav fÞlger problemet med at innholdet har problemer med Ã¥ blande seg ut med vÊsken. Et annet problem er at prÞvetiden for prod... ãã£ãšèŠã
Det var en god opplevelse for alle preparatene deres er skikkelige Ã¥ dei har denn virkninga som dere forteller skal vÊre,eineste minuset er att jeg har ikkje fÃ¥tt pÃ¥fyll med preparater jeg har betalt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har brukt dette produktet i snart et Ã¥r. Det var som et mirakel. Jeg fÞler meg lettere pÃ¥ bena. Cellulitter er minimalisert. Jeg ville ta en pause for Ã¥ se om det jeg ville merke forskjell. Etter... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hadde en hyggelig tlf. samtale med Dere pga. et nystartet abon. pÃ¥ Venolet. Kan ikke uttale meg noe i bredere forstand nÃ¥ da dette er helt nystartet. har et Þnske om en prisreduksjon i kommende le... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wellvita selger naturbasert sunnhetsprodukter direkte til forbruker. Vårt mål er å forbedre våre kunders livskvalitet ved å tilby de beste kvalitetsprodukter, til gunstige priser.
Wellvita - Sunnhet direkte til deg
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- 14 dagers returrett
- Direkte i postkassen
- Betal etter levering
- Over 35 års erfaring
Vi samler på fornÞyde kunder
Trygg og enkel e-handel
Engenes 15, 4865, Ã mli
- kundeservice@wellvita.no
- www.wellvita.no
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Virker ikke noe sÊrlig,så er veldig skuffet,men skal gi det en liten sjangs litt til.
Synes ikke det virker som dere låver i reklamen,men slik er det vanlivis. Skal gi det en liten sjangs en stund til.

Gode varer,positive medarbeidere ogâŠ
Gode varer,positive medarbeidere og presise leveringer gjennom mange år

wellvita.no ããã®åç
Lett å finne og bestille varer
Lett å finne og bestille varer. Raskt levering. God kommunikasjon.

Egentlig helt greit
Egentlig helt greit. Men trekk for mye mas:
1) Tre- fire telefonoppringinger med kun to-tre ring fÞr det ble lagt på. Rakk aldri telefonen.
2) Jeg kan ikke fordra mas pr mail som dette.

wellvita.no ããã®åç
Satte pris pÃ¥ oppringing fÞr sisteâŠ
Satte pris på oppringing fÞr siste pakke ble sendt.
Da ble vi enige om at det skulle sendes med gratis
Energo Plus men den var ikke med.Men er anfÞrt på fakturaen som gratis.

Rask ekspedering
Rask ekspedering ! I ettertid oppringt av hyggelig dame med spÞrsmål om event. avvik. Meget god kundebehandling !

Det var helt greit
Det var helt greit, jeg fikk hår isteden for mage. Dette ble rettet umiddelbart etter en hyggelig tlf samtale pluss pluss !

wellvita.no ããã®åç
Har ikke merket noe effekt avâŠ
Har ikke merket noe effekt av produktet, men handelen var helt grei.