wellvita.no レビュー 1,169

TrustScore 5段階評価の4

3.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Det var en god opplevelse for alle preparatene deres er skikkelige å dei har denn virkninga som dere forteller skal være,eineste minuset er att jeg har ikkje fått påfyll med preparater jeg har betalt... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jeg testet produktet over ca 1 uke, ble merkbart verre i magen og kjente mindre energi enn vanlig. Jeg sluttet, og kroppen gikk tilbake til å fungere som vanlig. Overraskende for meg også, gitt at... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hadde en hyggelig tlf. samtale med Dere pga. et nystartet abon. på Venolet. Kan ikke uttale meg noe i bredere forstand nå da dette er helt nystartet. har et ønske om en prisreduksjon i kommende le... もっと見る

企業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店
  2. 健康・美容製品店
  3. 薬局

当該企業による記述

Wellvita selger naturbasert sunnhetsprodukter direkte til forbruker. Vårt mål er å forbedre våre kunders livskvalitet ved å tilby de beste kvalitetsprodukter, til gunstige priser.

Wellvita - Sunnhet direkte til deg

当該企業による記述

14 dagers returrett
Direkte i postkassen
Betal etter levering
Over 35 års erfaring

Vi samler på fornøyde kunder

Trygg og enkel e-handel

14 dagers returrett – Vi sender alltid innen 2-5 hverdager - Betal med faktura etter mottatt vare - Alle forsendelser leveres direkte i din postkasse.

3.9

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち2の評価

Hei ARILD,

Tusen takk for din anmeldelse. Så kjedelig at du ikke har oppnådd den ønskede virkningen. Vi har mange kunder som er fornøyd med produktet og føler det har hjulpet dem. Men dessverre så er det slik at et kosttilskudd som gir gode effekt for en person, ikke alltid er det riktige for en annen.

Felles for alle kosttilskudd er at man skal ta produktet regelmessig over en lengre periode for å kunne vurdere produktets optimale effekt. Derfor anbefaler vi gjerne at du tar produktet hver dag i 12 uker. Ta gjerne kontakt oss hvis du har spørsmål. Du kan ringe til oss alle hverdager mellom 08-16 på telefon 37 08 13 00 eller sende en e-post til kundeservice@wellvita.no (mailto:kundeservice@wellvita.no) 😊

Enkelt og greit

Enkelt og greit

2026年4月10日

Hei Anton🙂
Fint å høre at opplevelsen var enkel og grei. Det setter vi stor pris på.

Vh. Wellvita Kundeservice // Silje ✅

Det var veldig bra.

2026年2月10日

Hei Maria,

Tusen takk for din gode anmeldelse! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med vår service.

5つ星のうち5の評価

Hyggelig service og behjelpelig på alle…

Hyggelig service og behjelpelig på alle måter. Bestiller gjerne flere ganger

2026年3月30日

Hei Janne,

5つ星のうち5の評価

Alt virker greit ,har ikke prøvet…

Alt virker greit ,har ikke prøvet produktet ennå ,da jeg vil bruke opp det jeg har før jeg starter .

2026年3月26日

Hei Benthe,

Takk for at du tar deg tid til å skrive en anmeldelse, det setter vi pris på!
Siden du ikke har begynt å bruke det bestilte produktet ennå, utsetter jeg neste levering med en måned. Hvis du ønsker å justere leveringsdatoen igjen, kan du gjerne ta kontakt.

5つ星のうち3の評価

Skjønner ikke prisene dere har i…

Skjønner ikke prisene dere har i annonsen, 199 for abonnement en plass og over 400 en anna plass, veldig frustrerende.Hadde tenkt å bestille, men

2026年4月21日
自発的なレビュー

Hei Gunn,
Hos oss får du alltid det bestilte produktet til halv pris ved din første bestilling. For senere leveranser betaler du standard abonnementspris. Så hvis du mottar den første bestillingen for for eksempel kr 199 pluss frakt, betaler du kr 399 pluss frakt for neste levering. Hvis du har spørsmål, kan du kontakte kundeservicen vår på telefonnummer 37081300. Vi er tilgjengelige fra kl. 08.00 til 16.00.
Ha en fin dag,
Wellvita Kundeservice

Den virker !

2025年11月28日

Hei Westengen,

Takk for at du tar deg tid til å skrive en anmeldelse, det setter vi pris på! Det betyr mye for oss og vi er veldig glade for at du er godt fornøyd med produktet 😊

5つ星のうち3の評価

Tror ikke dette hårvitaminer hjelper.dårlig reklame

Tror ikke dette hårvitaminer hjelper.

Hei Hallgeir,

Alt gikk som forvenet

Alt gikk som forvenet, så da er jeg fornøyd.

Hei Ola,

Rask og effektiv levering

Rask og effektiv levering. Om det funker veit eg ikkje etter 14 dg. det kan eg kome tilbake til seinere.

Hei ØM,

Tusen takk for din gode anmeldelse! Så fint at din levering har kommet raskt frem. Det er vi glade for å høre 😊

5つ星のうち5の評価

Jeg opplever allerede at jeg ikke fyller børsten med så mye hår som før,dette har jeg virkelig tro på 👍😃og vil anbefale dette produktet til alle mine venner

Min opplevelse med Wellavita Hair Grow ,jeg mister nesten ikke hår+at jeg begynner og få hår tilbake der i vikene som jeg hadde mistet mye hår.jeg er veldig fornøyd med dette produktet og vil gjerne forsette med Wellvita Hair Grow.Med venlig Hilsen Torhild Elise Severinsen.

2026年3月9日

Hei Torhild,

5つ星のうち1の評価

Merker ingen endring

2026年3月6日

Hei Kjell,

Hvis du har brukt produktet i minst 12 uker uten å oppleve den ønskede virkning, kan du benytte din fornøyd- eller virkningsgaranti og få rabatt på andre produkter. For mer informasjon, gode råd eller veiledning, ta gjerne kontakt med oss på tlf. 37 08 13 00 eller e-post: kundeservice@wellvita. (mailto:kundeservice@wellvita.)no. Vi er alltid klare til å hjelpe 😊

Det virkerHar brukt dette i 14 dager

Har brukt dette i 14 dager, ser ut som det virker litt men vi får se vider etter nien uker. Så langt er det litt virkning

2026年3月9日

Hei Tor,

Takk for at du tar deg tid til å skrive en anmeldelse, det setter vi pris på! Det betyr mye for oss og vi er veldig glade for at du er godt fornøyd med produktet så langt😊

Personlig oppfølging

2026年2月18日

Hei Geir,

Rask levering

Rask levering. Hvor bra produktet

2026年2月4日

Hei hei Anne-Karin,
Så hyggelig å høre at leveringen var rask 😊
Vi håper også at du får en god opplevelse med produktet, og du må gjerne ta kontakt hvis du har spørsmål underveis.

Vh. Wellvita Kundeservice // Silje 🌼

5つ星のうち3の評価

Å handle oss dere er helt ok

Å handle oss dere er helt ok, men kan ikke si att jeg merker noe til tabelettene verken posetivt eller negativt

2026年2月5日

Hei Per Ove,

Tusen takk for din anmeldelse. Vi har mange kunder som er fornøyd med produktet og føler det har hjulpet dem.

Mvh. Wellvita Kundeservice

Rask levering

Rask levering. For tidlig å soi om pillene virker

2026年2月2日

Hei Torbjørn,

Mvh. Wellvita Kundeservice🌿

Jeg bestilte den

Jeg bestilte den, og jeg føler at huden min gradvis forbedrer seg merkbart.

2026年1月20日

Hei Anelia,

Tusen takk for din gode anmeldelse! Så fint at du er fornøyd med produktet. Det er vi glade for å høre 😊

Mvh. Wellvita Kundeservice🌿

Trustpilot エクスペリエンス