Werken met Merken レビュヌ

7,496
TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

mbt 1 ervaring nu (gaande-einde-juli-2026) mbt order 2x 1L fosforzuur, 5L destil-water, 2x anti-zuur-handschoenen : de producten werken TOP, bestelling-proces via internet gaat TOP, de l... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vandaag onze 1ste order, via 3de partij Candex geplaatst. Alles verliep naar wens: Order was snel geaccepteerd, dezelfde dag verzonden en binnen 24 uur geleverd in stevige verpakking. Rekening was o... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering van de voegmortel. Bij aankomst bleek dat de verpakking was beschadigd. Na een belletje is er meteen een nieuw pakket verzonden dat een dag later in huis was. Vriendelijke bejegening d... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Zie mijn review op Google Gefeliciteerd voor de uitmuntende leverings service. Doe zo vlug mogelijk iets aan uw webshop zodat klanten met een correct btw nr intracommunautaire bestellingen kunnen... もっず芋る

䌁業情報

1. 塗料店
  2. ガヌデン センタヌ
  3. 靎屋

圓該䌁業による蚘述

Werken met Merken is een complete online bouwmarkt dat kwaliteitsproducten aanbiedt voor een vaste lage prijs voor zowel particulier als zakelijke klanten. Werken met Merken heeft een ruim assortiment en voorziet klusproducten en benodigdheden in de volgende categorieën: lijm en kit, beschermingsmiddelen, huis, auto, boot, tuin, garage en industrie, elektra, smering, chemicalien, verf, bouw en installatie. Wij zijn gevestigd in Oosterwolde in Friesland.

連絡先

(7,496)

過去12か月のレビュヌ数: 338ä»¶

レビュヌを曞く

super

duidelijke website, goede prijzen, goede producten en binnen dag verzonden. Super!

2026幎4月9日

Dag Ronald,

Bedankt voor de 5 sterren review, daar zijn wij blij mee. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze website, prijzen, en producten. Hopelijk tot een volgende keer.

Vlot en zoals gehoopt

2026幎4月9日

Dag Bart,

Bedankt voor uw positieve review! Wat super om te horen dat de zending snel is afgeleverd.

5぀星のうち1の評䟡

Dit bedrijf heeft ineens een abnormale

Dit bedrijf heeft ineens een abnormale prijsverhoging doorgevoerd op de petroleum die ze leveren.
Dit natuurlijk ivbm met IRAN .
Pure oplichting ,deze olie is allang op voorraad in Nederland .
Doos 12 stuks van 36 euro naar 50 euro
En zo zie je maar weer dat iedereen er een slaatje uit probeert te slaan ,zo ook Werken met Merken.
Triest bedrijf .
Zie mijn mail.

Beste
Ik stond op het punt drie dozen van 12 flessen te bestellen .
Echter zie ik dus net dat jullie een waanzinnige prijsverhoging hebben toegepast .
Komt deze olie uit IRAN ??.
Echt onzin dit en misbruik van de situatie gebruik maken ,deze petroleum was al lang op voorraad .
Dacht dat jullie een serieuze onderneming waren ,maar dus niet meer dan een stel oplichters .
Wat een vergissing .
Een doos van 36 euro naar 50 euro is diefstal en oplichting .
Succes met je handel ,we rijden wel naar Belgie .
Zal een mooie review plaatsen op trust pilot.

Groeten John van Malssen
Leidschendam

2026幎4月6日

Beste John,

Dank voor uw review. We begrijpen dat een prijsstijging vervelend is en dat dit frustratie kan opleveren.

De recente prijswijziging is niet het gevolg van een keuze om hiervan te profiteren, maar van ontwikkelingen op de internationale energiemarkt. Spanningen rondom Iran hebben invloed op de wereldwijde olieprijzen, wat vooral doorwerkt in producten zoals petroleum – ongeacht waar de huidige voorraad zich bevindt. Wij proberen prijsverhogingen altijd zo beperkt mogelijk te houden, maar zijn hierin helaas sterk afhankelijk van onze leveranciers en de marktontwikkelingen.

Wij betreuren dat dit uw ervaring is. Voor verdere vragen of toelichting staan wij uiteraard tot uw beschikking.

5぀星のうち5の評䟡

heeel vlug bezorgd heel fijn

2026幎4月4日

Dag Hendrika,

Bedankt voor de 5 sterren review! Wat super om te horen dat de bestelling snel is afgeleverd. Hopelijk tot een volgende keer.

5぀星のうち5の評䟡

Goede service en snelle levering

Snel geholpen met een verkeerd bestelde product en de dag erna in huis. Ideaal!

2026幎4月4日

Dag Ismail,

Bedankt voor de positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de service!

5぀星のうち5の評䟡

Bestelling geheel volgens afspraak geleverd

Bestelling geheel volgens afspraak uitgevoerd.

2026幎4月3日

Goedendag,

Bedankt voor de positieve review! Wat fijn om te horen dat de bestelling volgens afspraak geleverd is. Hopelijk tot een volgende keer.

5぀星のうち5の評䟡

Textiel Protector 502 is een topproduct!

Gisteravond besteld en vanmiddag had ik het al in handen! Wat een topbedrijf👍🏻 textiel protector 502 besteld voor de stoffen eetstoelen, topspray. Bedankt wederom lieve werknemers van Werken met merken🙏🏻

2026幎4月3日

Goedemorgen!

Bedankt voor de mooie review Yvonne! Wat leuk om te horen dat het product zo goed bevalt. Graag gedaan, en hopelijk tot een volgende keer.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer behulpzaam aan de telefoon

Zeer behulpzaam aan de telefoon. Snel met levering. Goede adviezen. Top producten

Goedendag,

Bedankt voor de positieve feedback Ozgul! Wij zijn blij om te horen dat wij u telefonisch goed hebben geholpen, en dat u tevreden bent over de snelle levering van de producten.

Ontzettend snelle verzending

Ontzettend snelle verzending, goede producten

2026幎4月2日

Goedendag,

Bedankt voor de 5 sterren review, daar zijn wij blij om. Super om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, en de producten.

5぀星のうち5の評䟡

ik ben een tevreden klant is een goed

ik ben een tevreden klant is een goed product

Goedendag,

Bedankt voor de mooie review! Wij zijn blij om te horen dat u een tevreden klant bent, en dat u blij bent met het product. Hopelijk tot een volgende bestelling.

Snelle levering.

Snelle levering.

Beste Mart,

Bedankt voor de positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering. Hopelijk tot een volgende bestelling.

Met vriendelijke groetem,

5぀星のうち5の評䟡

Zijn mijn eerste bestelling bij werken

Zijn mijn eerste bestelling bij werken met merken,ga deze site zeker onthouden...Makkelijk te bestellen en de volgende dag al in huis... Zeer tevreden. 😊

2026幎2月24日

Goedendag,

Wat een mooie review, bedankt daarvoor! Wat leuk om te horen dat de eerste bestelling goed zijn verlopen. Hopelijk tot een volgende keer.

5぀星のうち5の評䟡

Petroleum van hele goed kwaliteit

Petroleum van goede kwaliteit en snel, keurig afgeleverd
Door een vriendelijke chauffeur!

2026幎3月31日

Goedendag,

Bedankt voor de fijne review Tom! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de petroleum, en dat de bestelling snel is afgeleverd.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle en correcte levering!

Goedendag,

Bedankt voor de review! Wij zijn blij om te horen dat de bestelling snel en correct is geleverd. Hopelijk tot een volgende keer.

Supersnelle levering.

Supersnelle levering.

Dag Theo,

Bedankt voor de 5 sterren review, daar zijn we blij mee! Wat super om te horen dat de bestelling snel is afgeleverd.

Top!

Overzichtelijke site, bezorging direct de volgende dag en heldere communicatie

Goedemorgen,

Bedankt voor de positieve review Melissa! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze website, snelle levering, en heldere communicatie.

5぀星のうち5の評䟡

Ma 1 Úre commande sur ce site.

J' ai commandé 2 produits de la marque AKEMI.
Commande reçue le jour suivant ,donc rapidement et aussi le prix ,moins cher que sur d'autres sites.
Donc je suis assez satisfaite de mon expérience sur ce site. Merci.

Bonjour,

Wat een mooie review, bedankt daarvoor! Wat super om te horen dat de zending snel is geleverd, en dat u tevreden bent over de prijzen. Hopelijk tot een volgende keer.

Goed bedrijf

Goed bedrijf. Vlotte en correcte levering en beslist niet duur. Wat wil je nog meer.

Goedendag,

Bedankt voor de positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons. Hopelijk tot een volgende keer.

Zéér nette medewerkers

Zéér nette medewerkers, vooral Erin :-) indien er een probleem is wordt dit prima en zeer correct voor de consument opgelost!!!

2026幎3月27日

Goedendag,

Bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons, en de manier hoe wij problemen oplossen. Hopelijk tot een volgende keer!

5぀星のうち5の評䟡

Het product werd goed duidelijk
omschreven

Het product werd goed duidelijk omschreven, bestellen via de website ging snel en eenvoudig, de levering gelijk de volgende dag ik werd goed op de hoogte gehouden.
Zeker 5 sterren waard

Goedendag,

Bedankt voor de 5 sterren review, en de mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u vindt dat wij 5 sterren waard zijn. Hopelijk tot een volgende keer.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。