Vi elsker bare eddiker fra Westjysk smag. Graneddiken bliver bl.a.. brugt flittigt til alle former for mayonnaise og dressing der giver den lige den der⊠hmm hvad er det for et tvist⊠Ãleddike er f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kornblomster og morgenfrueblade flotte farver og flotte glas og flotte mÊrkater på samme. Timiansalt god smag. Service med tak for kÞb kort samt opskriftkort.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg blev meget overrasket over den fantastisk fine service som bestod af rigtig god indpakning, forskellige farvestrÃ¥lende kort som reklame for hvad man handler med og ikke mindst et kort bundet med... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig ekspedition! Og hvilke fantastiske produkter! KÞbte tre smÃ¥ likÞrer for at prÞvesmage (mÊlkebÞtte, kvÊde og marehalm), og det er virkelig lÊkkert. Mon ikke der snart lander en bestilling pÃ¥ en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi tror på, at man kan smage forskel, når ting tager tid. Westjysk Smag brygger videre på de danske middelaldermunkes viden om naturens egne, kurrende krÊfter, som de selv lavede urtemedicin af. Vi hÞster stÞrstedelen af vores råvarer på vores gårds sprÞjtefrie jord, fordi det har stor betydning for os, at vores likÞrer er lokale og har samme gode smag flaske efter flaske.
Holstebrovej 112, 6900, Skjern, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã

Westjysk Smag - LikÞr og Eddike Bryggeri ããã®åç
Vi troede ikke at Êbleeddike kunne smage så godt. Det er bare super, når det kommer fra Westjysk Smag.

Westjysk Smag - LikÞr og Eddike Bryggeri ããã®åç
Jeg blev meget overrasket over den fantastisk fine service som bestod af rigtig god indpakning, forskellige farvestrålende kort som reklame for hvad man handler med og ikke mindst et kort bundet med gammeldags sejlgarn hvor der var skrevet med håndskrift:
KÊre JÞrgen, Tak for kÞbet, kÊrlig hilsen Dorthe

Westjysk Smag - LikÞr og Eddike Bryggeri ããã®åç
Fantastisk at der er en hÃ¥ndskreven hilsen med.ð¥³
MÊlkebÞttelikÞren smager fantastisk, ligesom jeg husker den, da mine forÊldre lavede den selvð

Westjysk Smag - LikÞr og Eddike Bryggeri ããã®åç
Venlig og god betjening. Mange gode naturprodukter. LÊkker marmelader og gode eddike og likÞr produkter. God hjemmeside, som er let at finde ud af.

Westjysk Smag - LikÞr og Eddike Bryggeri ããã®åç
God smag og hurtig levering ððð kan varmt anbefales

Westjysk Smag - LikÞr og Eddike Bryggeri ããã®åç
Super dejlig oplevelse. Fik mange gode opskrifter, og fik prÞvesmagt en masse, som alle smagte skÞnt.

Westjysk Smag - LikÞr og Eddike Bryggeri ããã®åç
Nem og fin hjemmeside. Let at bestille. Super gode varet og hurtig levering.

Westjysk Smag - LikÞr og Eddike Bryggeri ããã®åç
Nem bestilling, hurtig levering og smukke likÞrer - heraf en del med nye og overraskende fine smage.
Min varmeste anbefaling.

Westjysk Smag - LikÞr og Eddike Bryggeri ããã®åç
Nem og hurtig at bestille, kom i lÞbet af et par dage

Smuk vestjysk håndvÊrk! Smager fantastisk

Westjysk Smag - LikÞr og Eddike Bryggeri ããã®åç
Nem bestilling og levering. Rigtig fint pakket ind og med din personlig hilsen.
GlÊder mig til at Ã¥bne likÞren i weekenden og smage ð.