Vi var 2 personer, som hver isÊr bestilte kalveschnitzel til 279 kroner/stk. Pris og kvalitet hang desvÊrre ikke sammen. Begge vore schnitzler var seje og fyldte med en del sener. Vi nÊvnte det for... ãã£ãšèŠã
Alt for dyrt i forhold til, hvad man fÃ¥r pÃ¥ tallerkenen. Restauranten er flot, og betjeningen er venlig og fornuftig, men desvÊrre halter maden langt bagefter. KÞkkenet virker til at tage den nemmeste... ãã£ãšèŠã
Virkelig dÃ¥rlig service / trÊls oplevelse Vi bestilte et tapas brÊt og spurgte udtrykkeligt om vi kunne dele, da vi ikke var sÊrlig sulten - og blev gjort opmÊrksom pÃ¥ der var mad nok og... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Den allerbedste oplevelse iâŠ
Den allerbedste oplevelse i SÞndervig!En restaurant i sÊrklasse! âïžâïžâïžâïžâïžâïž
Behagelig og usÊdvanlig god betjening af tjenerne ved navn Ida @ Marcus!
Et udsÞgt spisekort og til meget rimelige priser!
Kan varmt anbefales!
PS Vi har allerede vagt et stambord!
Alt for dyrt mad I forhold til kvalitetâŠ
Alt for dyrt mad I forhold til kvalitet og mÊngde
Fik bla fish & chips 195 kr
Alt for lidt sauce tatar/remoulade til
MÊngden svarede Ca til 1 teske fuld i en lille skål
Jeg bad om 2 mere og det kom jeg til at betale ekstra,for
Min ledsager fik stjerneskud til 245 kr
Igen for dyrt I forhold til kvalitet og mÊngde
Super lÊkker mad
Super lÊkker mad, varieret udvalg og betjeningen er i top. KÊmpe gevinst for SÞndervig.
KÊmpe tak
KÊmpe tak til personalet pÃ¥ Wine & Delights for altid god og venlig service, altid smilende, rigtig dejlig mad. Tager godt imod ogsÃ¥ nÃ¥r der kommer handicappede i restauranten, laver gerne glutenfri mad hvis det forespÞrges, de bedste anmeldelser herfra ð
Ikke tilfreds med helheds oplevelsen
Vi var 5 piger som var meget tilfreds med betjeningen fra tjeneren. Stjerneskuds lignende ret sejlede i fedtstof. 2 af pigerne fik mave onde af retten. Salaten med kylling var super.
Vi havde en allergiker med, intet kunne byttes ud eller tilfÞres en ret. Omelet uden grÞnt. Derud over betalte vi 125kr for vand, som vi havde en formodning om at man fik sammen med vinen.
Dyrt sted. HÞflig betjening .
Anbefales ikkeâŠ..
Ikke helt i topklasse
Hyggemiddag med familien var desvÊrre madmÊssigt under vores forventninger. OksemÞrbrad med en glace der smagte af ren soya og en kyllingesalat med kylling fra Hopballe en tÞr og kedelig kylling, den blev dog omgjort til det bedre, men madkvaliteten og serveringerne levede ikke op til prisen.
Fantastisk oplevelse!
Dejlig mad, god og hurtig service dertil et vin, drinks Þlkort der dÊkker alle behov. Vi kommer snart igen ð
BÞfsandwich
BÞfsandwich: Vi fik to bÞfsandwich der så fine ud, men selve bÞfsandwichen var tÞr og kedelig. Eneste plus var den brune sovs. Havde det ikke vÊret for den, så havde vi afleveret den tilbage og sagt farvel og tak.
Service var god
Der var engang....
Vi har igennem de sidste år kommet mange gange på Wine & Delights i Blåvand. Der var engang, hvor det var vores foretrukne spisested i byen, når det skulle vÊre en ekstra lÊkker og hyggelig aften. Det var til den dyre side, men mad og betjening var i topklasse.
SÃ¥dan er det ikke mere.
Det er stadig hyggelige lokaler/lokation. Men nu er maden kun ok, portionerne er små og til den dyre side. Nu er betjeningen kun ok, og ikke specielt imÞdekommende. At man oven i det, skal betale 40 kroner per person for at få et glas vand til en dyr flaske vin, er helt uacceptabelt. Man bÞr naturligvis kunne få et glas vand til sin vin uden beregning. Vi kommer ikke igen.
LÊkkert spisested
Wine & Delights blev vores "stamrestaurant" i lÞbet af den uge, vi var med vores voksne bÞrn og svigerdatter i sommerhus i BlÃ¥vand - 3 gange blev det til. LÊkker, lÊkker mad, god og afslappet stemning, super betjening og rimelige priser. Sidste aften var Ãsterskongen pÃ¥ stedet, hvor han serverede rÃ¥ og gratinerede Þsters. Vi bestilte 3 gratinerede Þsters som en lille hapser, og de smagte, sÃ¥ englene sang. Vi kommer igen.
FÞrste men bestemt ikke sidste gang viâŠ
FÞrste men bestemt ikke sidste gang vi har vÊret der.
Vildt lÊkkert og velsmagende mad og en dejlige afslappende betjening
Dejlig kalveschnitzel og stegteâŠ
Dejlig kalveschnitzel og stegte kartofler med lÊkre campignon sovse og salat med mormor dressing ,kan varmt anbefale .
Kunne godt have brugt en dreng oven pÃ¥ ð
Smattet fisk og stor regning
Min mand og jeg bestilte dagens fisk som var helstegt rÞdspÊtte. Fisken var der ikke meget kÞd på og det der var var smattet og ulÊkkert. Der blev serveret 3 små kartofler til. Så mÊtte blev vi heller ikke. Vi bestilte en flaske hvidvin til 400 kr og jeg bad om vand til, hvilket de fakturerede 80 kr for. Vi kommer aldrig igen.
Utrolig dårlig betjening
Utrolig dårlig betjening, ingen gÊstfrihed og magen til arrogante tjener skal man lede lÊnge efter!
Vi er 6 voksne og 1 barn. Vi beslutter os for at spise her på Wine & Delights. Udefra ser det hyggeligt og imÞdekommende ud, men fra vi trÊder ind oplever allerede arrogant betjening.
Der er ikke mange kunder i restauranten
Den ene tjener som ville finde et bord til os, kunne ikke opfylde vores Þnske om at rykke to borde sammen, sÃ¥ vi kunne sidde i et lidt âskÊrmetâ hjÞrne. Bordbenene var simpelthen for skrÞbelige til at man kunne flytte pÃ¥ dem. Dette accepterede vi og fik et andet bord.
Der kommer en anden tjener og vi spÞrger ham om det er muligt at fÃ¥ noget sÃ¥ simpelt som pommes fritter til barnet. âNej, i vores klausul mÃ¥ vi ikke sÊlge burger og pommesfritesâ. Dette acceptere vi, og fÃ¥r lov at bestille en mindre pastaret.
Derefter spÞrger han om vi er klar til at bestille drikkevarer, det er vi. Imens vi er ved at få vejledning i hvilken vin vi skal vÊlge, trÊder et par ind af dÞren. Tjeneren vender sig rundt, og spÞrger dem hvad han kan hjÊlpe med. De ville gerne have et bord til to, hvortil han tilsidesÊtter os midt i vores bestilling, og guider parret hen til deres bord.
Vi fik nok, og valgte at gå derfra, inden vi fik bestilt mere.
Dejlig mad og super betjening
Vi var 4 personer, der spiste hos jer i aften. 3 x dagens fisk - dejlig stor stegt rÞdspÊtte og 1 x Hopballe Kyllingfilet. Dejligt mad, god vin og super betjening. Tak for en dejlig oplevelse
Ben i fisken
Vi var 4 personer inde og spise hos jer. Vi bestilte en steak sandwich, en bÞf sandwich, en gang spearribs og en gang dagens fisk. Dagens fisk var skindstegt kulmule. Fisken smagte også rigtig fint men var desvÊrre fyldt med store ben. Tjeneren blev gjort opmÊrksom på dette og jeg fik så bare at vide, at det måtte man forvente når man bestiller fisk.
Vi kommer ikke igenâŠ
Dejlig mad og skÞn vin
Dejlig mad og skÞn vin, dog ikke helt tilfreds med at der ikke var vand med når man kÞber en helt flaske vin.. lidt lille portion tapas men alt i alt rigtig godt og vi kommer igen
BesÞg på Wine&Delight
FÞrste, men bestemt ikke sidste gang vi er kommet her.
Super fin velkomst fra Finn og rigtig dejlig og velsmagende mad.
2ÃbÞfsandwich, 1 steaksalet, 1 spareribs og muslinger og nachos.
Alt var lÊkkert og spareribsene slog til enhver tid noget vi har smagt tidligere.
2Ãdrinks, 2 specialÞl, 2 sodavand til bÞrnene og prisen var overraskende lav.
Vi sammenligner med et besÞg pÃ¥ en anden restaurant tidligere pÃ¥ mÃ¥neden og det her var med mange lÊngder en meget bedre oplevelse og sÃ¥ meget billigere.ð
Godt gÃ¥et og vi kommer helt sikkert igen.ð
5-9-23 BesÞgte vi igen Wine andâŠ
5-9-23 BesÞgte vi igen Wine and Delight.
Det var en blandet oplevelse.
Tapas brÊt,rigtig godt.
Bestilte 2 glas Chardonnay.
Vand til fruen.
Vinen per glas 115.00
Vand 30.00
Jeg sÊtter ikke mine ben i denne restaurant igen. Turistpriser,jeg er flov over at man kan tillade sig at krÊve disse priser.
Rejser meget i DK men her slår man alle andre i DK prismÊssigt.
Never again,har talt med andre om dette prislag og alle synes det er uhÞrt.
MVH
K.Z
Ikke en god oplevelse
Vi havde spist der fÞr for nogen tid tilbage. Og af den grund ville vi selvfÞlgelig gentage succesen.
Men det var slet ikke den samme gÊstfrihed vi kom til.
Vi går ind og bliver sprunget over i kÞen, hvor tjeneren går lige igennem vores gruppe på 4 og et barn for at hjÊlpe dem bagved os.
Da vi sÃ¥ endelig fÃ¥r fat i en tjener bliver vi mÞdt ved et suk, hvori han spÞrg â Hvad vil i â . Vi siger vi godt ville bede om et bord til 4 voksne og et barn.
Hvorefter han siger, jamen vi har kun der her bord tilbage, som vi så tager.
Tjeneren vÊlger ikke at udveksle et eneste ord med os i mens vi får menukortene eller tilbyde en barnestol, hvor vi herefter beslutter os for ikke at spise der.
Selv efter der bliver vi ikke spurgt om hvorfor eller hvordan. Så der blev vi bekrÊftet i vi ikke var velkomne