Vi var 2 personer, som hver isÊr bestilte kalveschnitzel til 279 kroner/stk. Pris og kvalitet hang desvÊrre ikke sammen. Begge vore schnitzler var seje og fyldte med en del sener. Vi nÊvnte det for... ãã£ãšèŠã
Alt for dyrt i forhold til, hvad man fÃ¥r pÃ¥ tallerkenen. Restauranten er flot, og betjeningen er venlig og fornuftig, men desvÊrre halter maden langt bagefter. KÞkkenet virker til at tage den nemmeste... ãã£ãšèŠã
Virkelig dÃ¥rlig service / trÊls oplevelse Vi bestilte et tapas brÊt og spurgte udtrykkeligt om vi kunne dele, da vi ikke var sÊrlig sulten - og blev gjort opmÊrksom pÃ¥ der var mad nok og... ãã£ãšèŠã
Wine & Delights blev vores "stamrestaurant" i lÞbet af den uge, vi var med vores voksne bÞrn og svigerdatter i sommerhus i BlÃ¥vand - 3 gange blev det til. LÊkker, lÊkker mad, god og afslappet stemning... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Super god madoplevelse, serveret af professionelle og imÞdekommende personale.
Min dejlige hustru og jeg skulle finde et godt sted at spise i Blåvand. I butikken Westvind spurgte vi ekspedienten om, hvor hun ville spise med sine venner. FÞrste valg var Wine & Delights. Vi var heldige at få bord uden bestilling og blev mÞdt af professionelle og dejlige unge tjenere, som hurtigt kom med spisekortet. Valget blev henholdsvis Spanske Spare-rib m stegte kartofler og coleslaw samt en koldrÞget laksesalat. Hold da op - en kulinarisk oplevelse. Bedste Spare-ribs i rigelige mÊngder og en anderledes, men rigtig dejlig coleslaw. Der var ikke meget af den, men det viste sig hurtigt hvorfor - nemlig at ribbenene smagte himmelsk, så der var mit fokus. Den koldrÞgede lakse-salat blev serveret for min hustru på en stor tallerken. Der var masser af dejlig frisk salat og heldigvis var der ikke pÞset en masse dressing på salaten, men udelukkende frisk grÊsk youghurt. Vi bestilte desuden hvidlÞgsbrÞd og fik fire fine hjemmebagte brÞd med super smag. Stop-mÊtte forlod vi restauranten med en rigtig god oplevelse i hukommelsen. Vi kommer igen når vi en dag er på de kanter og anbefaler klart Wine & Delights, hvis man vil have en god madoplevelse.
Super service
Super service, god stemning, gode vine - og det bedste mad lÊnge, kan klart anbefalesð.
Vi har nydt mange stunder hvor vi erâŠ
Vi har nydt mange stunder hvor vi er blevet forkÊlet med dejlig mad og drikke ð·
Personalet er altid meget venlige og skaber en dejlig stemning ð
Vi vil varmt anbefale jeres dejlige sted ð¥°
Undgår deres tapas take away - i bliver snydt! Tager 295,- for 2 pers og der er mad nok til en stort barn! Simpelthen rÞveri og ikke pengene vÊrd! Aldrig noget fra det her sted igen
Alt for dyrt og ikke pengene vÊrd ..
Altid fantastisk god service
Altid fantastisk god service, kommer der hvergang vi besÞger Blåvand
LÊkket mad og nÊrvÊrende betjening
LÊkket mad, lÊkre omgivelser og nÊrvÊrende betjening. Kan varmt anbefales!
LÊkker mad og hyggelige omgivelser
LÊkker mad og hyggelige omgivelser. Venligt og betÊnksomt personale. Absolut et besÞg vÊrdð
Fik serveret ost med mug på
Fik serveret ost med mug på. Blev dog
Fantastisk service
LÊkker overskuelig mad, men bedst af alt den gode service fra Anders (Blåvand). ImÞdekommende og venlig tjener. Derudover var resten af personalet rigtig sÞde, og så var der renlige og ordentlige forhold på toilettet!
Keep up the good work :-)
Super lÊkkert sted med tapas og godâŠ
Super lÊkkert sted med tapas og god vin. Kan klart anbefales ð
Stedet her har kÊmpe potentiale
Stedet her har kÊmpe potentiale. Her er den beste service og top hygge. Gode drikkevare og lÊkker mad. Helt klart et besÞg