レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En helt igennem positiv oplevelse. Yderst behagelig sÊlger som svarer på alle spÞrgsmål og en vognpark som ser velholdt ud. Man fÞler sig godt behandlet hele vejen gennem handelen. Theo

Jeg kÞbte en Citroën C3 hos WM biler og har gennem hele forlÞbet fÞlt mig tryg og i gode hÊnder. Klar tale, sÞde og servicemindede medarbejdere med en Êgte interesse i at sÊtte mig ind i tingene o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min kÊreste Sarah og jeg havde fornÞjelse af at prÞve en Opel Corsa E i WM-biler. Vi blev fanget af det store udvalg af Opel-biler til favorable priser og valgte at give det en chance. Servicen fra... もっず芋る

Mega kundevenlige og servicemindede! Jeg endte med at kÞbte en flot Corsa-E bil. Jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds med min oplevelse. Personalet var utrolig lyttende til mine behov og hjalp mig med at... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Brugte biler til attraktive priser

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

112件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Jeg kÞbte en bil i februar 2025.

Jeg kÞbte en bil i februar 2025.
Fik at vide at den havde ny service og var ny synet. Og at den havde helårsdÊk på. Det viser det sig så at service ikke har vÊret udfÞrt, og er med sommerdÊk.
Så nu står jeg med mistet garanti på bilen.

2026幎1月18日
WMBILER  ロゎ

WMBILER からの回答

Hej Magnus, tak for at du tog dig tid til at skrive din anmeldelse. Vi har undersÞgt sagen og bilen var nysynet da du fik den udleveret, ud fra vores aftale grundlag fra feb 2025 har bilen ikke helårs hjul. Det undrer os at du fÞrst opdager den har sommerdÊk efter 11 måneders kÞrsel, vi anbefaler dig at skifte til vinter eller helårs hjul ved denne årstid isÊr grundet de nye regler. Det er ejers ansvar for vedligeholdelse og dÊk.

WMBILER

Tesla Model 3

KÞbte en Tesla Model 3 fra tidlig 2022 - jeg fik den til en helt retfÊrdig pris og jeg fik ligeledes en udemÊrket pris for min gamle bil. - Bilen jeg kÞbte var u mega pÊn stand, og jeg har ikke set andet end almindelige brugsspor på en bil der har kÞrt 50.000km (et par små hakker i lakken og en lille ridse på én fÊlg)

Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse at handle med Waqas

2025幎11月23日

Virkelige behagelig oplevelse hos WM

Virkelige behagelig oplevelse hos WM biler. Deres serviceniveau er over det sÊdvanlig. Venlige og imÞdekommende sÊlger. Det kan virkelige undre én, hvor stor forskel der kan vÊre i serviceniveauet. Det kunne de store bilforhandler lÊre noget af. Vil til hver en tid anbefale deres forretningen.

2025幎11月21日

Fremragende service!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos VM biler. Da jeg kort efter kÞbet opdagede en fejl pÃ¥ bilen, tog de situationen meget seriÞst og hjalp mig med det samme. Servicen var imÞdekommende, professionel og hurtig – prÊcis som man hÃ¥ber, nÃ¥r man stÃ¥r med et problem.

De sÞrgede for, at bilen blev undersÞgt og udbedret uden besvÊr for mig, og jeg fÞlte mig tryg og godt behandlet gennem hele forlÞbet. Det er sjÊldent at mÞde så Êrlig og hjÊlpsom kundeservice, og derfor kan jeg varmt anbefale VM biler til andre, der leder efter en pålidelig bilforhandler.

2025幎11月24日
自発的なレビュヌ

Jeg har haft en meget ubehagelig

Jeg har haft en meget ubehagelig oplevelse med forhandleren.
Fik medhold i AnkenÊvnet, men de nÊgtede lÊnge at efterleve afgÞrelsen, og sagen trak unÞdigt ud. Jeg måtte inddrage både jurist og fogedret for at få min ret. Ikke en forhandler jeg kan anbefale.

2025幎9月10日
WMBILER  ロゎ

WMBILER からの回答

Vi kan desvÊrre ikke finde dig i vores system da vi hverken har dit navn eller andre informationer, vi vil meget gerne undersÞge sagen nÊrmere og står klar til at hjÊlpe, vi opfordrer dig derfor til at kontakte os direkte, så vi sammen kan finde en lÞsning.

WMBILER

100% Êrlig anmeldelse

Her fÃ¥r i en helt 100% Êrlig anmeldelse. Jeg er 23 Ã¥r og har lige kÞbt min fÞrste bil hos WM biler. Jeg har aldrig nogensinde forstillet mig, at det var sÃ¥ nemt og rart at kÞbe en bil. Hos WM biler, fik jeg bÃ¥de god sparring, en god pris, og hjÊlp igennem hele processen. Som “ny” i gamet, tÊnkte jeg det ville vÊre svÊrt, men ikke med WM biler. 10/10 service, ingenting at sÊtte finger pÃ¥. KÊmpe kÊmpe anbefaling herfra

2025幎11月6日

Super god oplevelse😊

Jeg kÞbte en bil hos WM Biler og har vÊret meget tilfreds. Efter et par uger opstod der en lyd ved fordÊkket, og da jeg ringede til dem, var de utrolig sÞde og hjÊlpsomme. Jeg afleverede bilen og den blev lavet pÃ¥ kun 3 dage – helt uden beregning. Super god service og tryg handel, kan klart anbefales😊

2025幎9月19日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。