En helt igennem positiv oplevelse. Yderst behagelig sÊlger som svarer på alle spÞrgsmål og en vognpark som ser velholdt ud. Man fÞler sig godt behandlet hele vejen gennem handelen. Theo
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg kÞbte en Citroën C3 hos WM biler og har gennem hele forlÞbet fÞlt mig tryg og i gode hÊnder. Klar tale, sÞde og servicemindede medarbejdere med en Êgte interesse i at sÊtte mig ind i tingene o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min kÊreste Sarah og jeg havde fornÞjelse af at prÞve en Opel Corsa E i WM-biler. Vi blev fanget af det store udvalg af Opel-biler til favorable priser og valgte at give det en chance. Servicen fra... ãã£ãšèŠã
Mega kundevenlige og servicemindede! Jeg endte med at kÞbte en flot Corsa-E bil. Jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds med min oplevelse. Personalet var utrolig lyttende til mine behov og hjalp mig med at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Brugte biler til attraktive priser
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
En helt igennem positiv oplevelse.
En helt igennem positiv oplevelse.
Man fÞler sig godt behandlet hele vejen gennem handelen.
Theo
Jeg kÞbte en bil i februar 2025.
Jeg kÞbte en bil i februar 2025.
Fik at vide at den havde ny service og var ny synet. Og at den havde helårsdÊk på. Det viser det sig så at service ikke har vÊret udfÞrt, og er med sommerdÊk.
Så nu står jeg med mistet garanti på bilen.

WMBILER ããã®åç
Professionelle og kompetente medarbejdere
Fantastisk service og virkelig rimelige priser! Det ses og mÊrkes at det er en kompetent og serviceminded forhandler - jeg er så glad for min bil!
Rigtig god oplevelse med kÞb af min nyeâŠ
Rigtig god oplevelse med kÞb af min nye bil. Meget pålidelige, og strÊber efter at finde den helt rigtige lÞsning til dig.
Jeg kan kun anbefale dem. ððŒððŒððŒ
God oplevelse
God oplevelse, dialog og fleksibilitet fra deres side.
Godt kÞb.
God, venlig og imÞdekommende ejer Aftaler overholdt. Fik min nye Corsa e. Nyvasket stÞvsuget pÊn og ren. En god oplevelse.
Tesla Model 3
KÞbte en Tesla Model 3 fra tidlig 2022 - jeg fik den til en helt retfÊrdig pris og jeg fik ligeledes en udemÊrket pris for min gamle bil. - Bilen jeg kÞbte var u mega pÊn stand, og jeg har ikke set andet end almindelige brugsspor på en bil der har kÞrt 50.000km (et par små hakker i lakken og en lille ridse på én fÊlg)
Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse at handle med Waqas
Virkelige behagelig oplevelse hos WMâŠ
Virkelige behagelig oplevelse hos WM biler. Deres serviceniveau er over det sÊdvanlig. Venlige og imÞdekommende sÊlger. Det kan virkelige undre én, hvor stor forskel der kan vÊre i serviceniveauet. Det kunne de store bilforhandler lÊre noget af. Vil til hver en tid anbefale deres forretningen.
Fremragende service!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos VM biler. Da jeg kort efter kÞbet opdagede en fejl pÃ¥ bilen, tog de situationen meget seriÞst og hjalp mig med det samme. Servicen var imÞdekommende, professionel og hurtig â prÊcis som man hÃ¥ber, nÃ¥r man stÃ¥r med et problem.
De sÞrgede for, at bilen blev undersÞgt og udbedret uden besvÊr for mig, og jeg fÞlte mig tryg og godt behandlet gennem hele forlÞbet. Det er sjÊldent at mÞde så Êrlig og hjÊlpsom kundeservice, og derfor kan jeg varmt anbefale VM biler til andre, der leder efter en pålidelig bilforhandler.
Nem og bekvem kÞb af bil ð
Jeg har haft en meget ubehageligâŠ
Jeg har haft en meget ubehagelig oplevelse med forhandleren.
Fik medhold i AnkenÊvnet, men de nÊgtede lÊnge at efterleve afgÞrelsen, og sagen trak unÞdigt ud. Jeg måtte inddrage både jurist og fogedret for at få min ret. Ikke en forhandler jeg kan anbefale.

WMBILER ããã®åç
Rigtig god service hos dem
Rigtig god service hos dem, pålidelige og nemme at arbejde med
100% Êrlig anmeldelse
Her fÃ¥r i en helt 100% Êrlig anmeldelse. Jeg er 23 Ã¥r og har lige kÞbt min fÞrste bil hos WM biler. Jeg har aldrig nogensinde forstillet mig, at det var sÃ¥ nemt og rart at kÞbe en bil. Hos WM biler, fik jeg bÃ¥de god sparring, en god pris, og hjÊlp igennem hele processen. Som ânyâ i gamet, tÊnkte jeg det ville vÊre svÊrt, men ikke med WM biler. 10/10 service, ingenting at sÊtte finger pÃ¥. KÊmpe kÊmpe anbefaling herfra
SÞdt og professionelt personale
KÞbte Tesla Model Y i sidste uge. Godt og professionelt personale. Vil altid anbefale.
Itâs a good one to buy a car withoutâŠ
Itâs a good one to buy a car without any hesitation.
This is very good car selling company
This is very good car selling company. I buy today eqa 250 mercedes with great deal. Thank you so much Metin for kind help & service.
Highly recommended.
Super god oplevelseð
Jeg kÞbte en bil hos WM Biler og har vÊret meget tilfreds. Efter et par uger opstod der en lyd ved fordÊkket, og da jeg ringede til dem, var de utrolig sÞde og hjÊlpsomme. Jeg afleverede bilen og den blev lavet pÃ¥ kun 3 dage â helt uden beregning. Super god service og tryg handel, kan klart anbefalesð
Super professionelt forlÞb
Jeg har netop handlet bil hos WM biler. Og har fra start til slut oplevet en meget venlig, hjÊlpsom og imÞdekommende betjening. Min varmeste anbefaling herfra.
C4 citroen
recommend this dealership to my friends , plus a big thanks to Waqas for the smooth buying process ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ