Ruime keuze. Maar sommige afspraken worden niet, of op de manier van Woonboulevard Poortvliet nagekomen. Toch blijft het voor mij een vertrouwd adres waar ik al meerdere keren een grote aankoop heb g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Onder één dak vindt je alle woonwinkels van Nederland. Erg handig want vergelijken is zo erg makkelijk, De meubels zijn ruim tentoongesteld. De verkopers zijn niet opdringerig, je kunt rustig rond ki... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Gewoon goed behandeld bij binnenkomst. Koffie met gebak. Rondleiding op deze prachtige afdeling. Geen gevoel dat er iets aangesmeerd wordt. Fantastisch gevoel. Men denkt mee en handelt ernaar. D... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Van het bezoek aan de winkel, tot aan het leggen van ons prachtige vinyl alleen maar positief!! Zeer vriendelijke, vakkundige medewerkers, goede afspraken, keurige levering en afwerking. Woonboul... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wooninspiratie en woontrends. Met meer dan 50.000m2 is Woonboulevard Poortvliet de grootste Woonboulevard van de Benelux en bieden wij een totaal assortiment in meubels, wonen, slapen, keukens, woonaccessoires, huishoud-, bad- en bedtextiel, kinderkamers, verlichting en design. Shop alles voor jouw huis. Woonboulevard Poortvliet - wij zijn wonen
Paasdijkweg 33, 4693 RE, Poortvliet, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fijne winkel en goed geholpen door de medewerkers bij het maken van een keuze voor de inrichting van mijn nieuwe huis
De duur van een klachtafhandeling kan beter, maar als t eenmaal zover is, dan worden de klachten opgelost.
Hele mooie woonboulevard met super vriendelijk personeel

Woonboulevard Poortvliet ããã®åç
Toch blijft het voor mij een vertrouwd adres waar ik al meerdere keren een grote aankoop heb gedaan.

keuze mogelijkheden - produktkennis vriendelijkheid
samenwerking -afspraken nakomen een top bedrijf

Woonboulevard Poortvliet ããã®åç
Goed bedrijf, snelle bezorg service en fijne communicatie

Woonboulevard Poortvliet ããã®åç
Vanaf bezoek winkel tot aan de aflevering prima ervaring

Woonboulevard Poortvliet ããã®åç
Woonboulevard Poortvliet heeft er een zeer tevreden klant bij...
Gustaf en Cora Kooijman

Woonboulevard Poortvliet ããã®åç
Prettige, rustige en vakkundige verkoopster die goed luistert naar wat wij zochten en dit uitstekend afstemde op het assortiment.

Woonboulevard Poortvliet ããã®åç
Een mooi bedrijf en vriendelijk personeel en veel keuze

Woonboulevard Poortvliet ããã®åç
Zeer snel werd een defect opgelost.

Woonboulevard Poortvliet ããã®åç
Makkelijk contact en goede oplossing

Woonboulevard Poortvliet ããã®åç
Het personeel is heel vriendelijk en de service is gewoon geweldig

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã