Banner for Woonsquare - Heerlen

TrustScore 5段階評価の4.5

In de Cramer 76, 6412 PM Heerlen, Limburg, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Große Auswahl an Möbeln und auch unterschiedlichen Designs. Die Verkäufer waren ausgesprochen freundlich und sehr kompetent. Ich habe mich sehr gut beraten gefühlt und komme gerne für den nächsten Ein... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wij waren op zoek naar een 3+2 zit bankstel en een aparte relaxstoel. Bij binnenkomst werden we meteen goed opgevangen en begeleid door Marcedes. Zij gaf ons goede adviezen en heeft ook haar best geda... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden over deze meubelwinkel! Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Het personeel (Mathijs) nam de tijd om mee te denken en gaf eerlijk advies, zonder opd... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Heel trage levering, contact bij defect traag , duurt heel lang voor er reactie komt. Pas na meermaals bellen afspraak voor reparatie...extreem hoge bezorgkosten, en dan reageren ze ivm brandstofprijz... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 2,526

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Goed geholpen mooie prijs,alleen jammer…

Goed geholpen mooie prijs,alleen jammer dat we de maat van de eettafel niet achteraf konden aanpassen
Na een prettig telefoongesprek heeft woonsquare de eettafel aangepast van 190 cm naar 160 cm waarvoor dank.

2026年2月4日

Beste heer Kirpenstein,

Bedankt voor het doorgeven van uw ordergegevens.

Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en het is voor u opgelost, de tafel wordt gewijzigd naar de gewenste maat.

Fijn dat we het samen zo snel hebben kunnen bespreken en oplossen!

Vincent

Aankoop Bankstel

We hebben zelf rondgekeken, geen opdringerige verkopers. Netjes te woord gestaan bij vragen. En goed behandeld bij aankoop.

2026年2月5日

Woonsquare - Heerlen からの回答

Beste Kevin, zo hoort het ook, toch? Fijn dat u deze werkwijze ook zo heeft ervaren en het wilt delen. Wij wensen u alvast veel plezier van de aankoop en hopen u in de toekomst weer welkom te heten

Tevreden klant…

Wanneer je de winkel binnen stapt krijg je de mogelijkheid eerst rond te kijken. Daarna word er gevraagd naar wensen & worden de mogelijkheden uitgelegd. Indien er vragen zijn kijken ze met je mee. Winkelbezoek als heel prettig ervaren

2026年2月3日

Woonsquare - Heerlen からの回答

Dank u voor uw review en het compliment. Heel fijn dat u onze werkwijze als zeer prettig heeft ervaren!

Top service en betrouwbaar

Heel mijn. Huis jaren alleen d meubels van woonsqaure
Nu een nieuw. Bed. Top service.
Zeer betrouwbaar en betaal baar !!!

2026年2月3日

Woonsquare - Heerlen からの回答

Beste Daisy, daar staan we om bekend, fijn dat u het weer zo prettig heeft ervaren.
Alvast veel goede nachten toegewenst!

5つ星のうち4の評価

Prima service

Prima service. Misschien af en toe een beetje opdringerig maar hebben er toch een mooie bank uitgezocht. En ook van onze kant als klant mochten wij eerlijk en duidelijke vragen stellen.
Al met al een goede eerste indruk.

2026年2月2日

Woonsquare - Heerlen からの回答

Beste Bvd, dank u voor uw review en terugkoppeling, wat fijn dat u heeft kunnen slagen en dat wij een goede indruk op u hebben achter gelaten. Alvast veel plezier van uw nieuwe bank!

Goed geholpen

Goed geholpen, vriendelijk en snel een deal gesloten.

2026年1月30日

Woonsquare - Heerlen からの回答

Dag Kim, bedankt voor uw review, fijn dat u zo tevreden bent!

5つ星のうち1の評価

Koop hier niet!

Koop hier niet! Ze zijn er met onze aanbetaling van €550 vandoor gegaan.
Nadat ik al had aanbetaald moest ik opeens bijbetalen omdat ze zogenaamd een element vergeten waren, achteraf bleek dit niet het geval te zijn. Ook de leverdatum was opeens 5 weken later. Toen we de koop wilden ontbinden wilden ze op geen enkele manier meewerken. Zeer klantonvriendelijk! Lees aub eerst de reviews voordat je hier iets koopt.

(Het antwoord wat ze op deze review geven slaat nergens op. Ze proberen zich in te dekken voor alles en komen niet met een oplossing en geven het geld ook niet terug. We hebben het zelf al meerdere malen geprobeerd en wel zeker 20 keer op en neer gemaild dus voor ons heeft het geen enkele zin om nog met hun in gesprek te blijven)

We hebben daarnaast nog een brief van hun ontvangen dat we nog eens 150 euro annuleringskosten moeten betalen. Dat betekent dus een bedrag van 700 euro dat ze in hun zak hebben kunnen steken. De bank was nog niet eens besteld en wij hebben de dag na de koop laten weten dat we de koop wilden ontbinden doordat er meerdere zaken niet klopten. We hebben het bedrag maar netjes betaald en gelukkig hebben we dit teruggekregen van onze rechtsbijstand. Van Woonsquare kun je echter niks verwachten.

2026年1月26日

Beste Juul,

Wij nemen dit soort beschuldigingen zeer serieus!
Juist daarom hebben wij u via Trustpilot verzocht om uw ordergegevens met ons te delen, zodat wij konden nagaan wat er precies is gebeurd en – indien nodig – samen naar een oplossing konden kijken.

Helaas hebben wij hierop geen enkele reactie ontvangen, wat ons bevreemd.

Zonder ordernummer of verdere gegevens is het voor ons onmogelijk om uw verhaal te verifiëren. Beschuldigingen als “oplichting” en “bestolen zijn” zijn ernstig, maar kunnen niet worden beoordeeld of opgelost als er geen bereidheid is om het gesprek aan te gaan.

Bij aankoop wordt de volledige samenstelling van de order, inclusief elementen, prijs en verwachte levertijd, stap voor stap met de klant doorgenomen en vastgelegd op de overeenkomst, die vóór ondertekening gecontroleerd kan worden. Een leverdatum wordt niet eenzijdig of “opeens” aangepast, en ook onderdelen worden niet achteraf willekeurig toegevoegd.

Wij blijven beschikbaar om dit netjes en inhoudelijk te bespreken. Mocht u alsnog bereid zijn uw gegevens te delen, dan kijken wij graag met u mee. Zonder die informatie kunnen wij deze claim echter niet inhoudelijk behandelen.

Goed

Goed, snel en overtuigend geholpen.
Geweldige service en heel klantvriendelijk!

2026年1月22日

Woonsquare - Heerlen からの回答

Beste Whitney, bedankt voor uw mooie review!

5つ星のうち5の評価

Ik heb bij Woonsquare in Heerlen mijn…

Ik heb bij Woonsquare in Heerlen mijn droombank gekocht, zeer goed geholpen door Pura. Zij maakt het onmogelijke mogelijk! Klant is koning!

2026年1月16日

Woonsquare - Heerlen からの回答

Hoi Nadine, wat fijn dat u de ideale droombank heeft gevonden. Wij vinden het heel erg leuk om te lezen hoe enthousiast u bent!

Alvast heel veel plezier van uw droombank!

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk, prijsbewust voor een jong koppel! Echte aanrader

2026年1月16日

Woonsquare - Heerlen からの回答

Beste Tibeau, bedankt voor uw review, wij denken altijd graag met u mee!

Goede service , veel keuze

Goede service . Vriendelijk geholpen. Veel keuze aanwezig en je kunt alles bespreekbaar maken.

2026年1月13日

Woonsquare - Heerlen からの回答

Beste Tamara, dank voor deze review en alvast veel plezier van uw aankoop

Top zaak!

Goed geholpen! Aardig personeel en goede prijs kwaliteit verhouding.

2026年1月10日

Woonsquare - Heerlen からの回答

Beste Julia, bedankt voor het compliment en de review. Veel plezier alvast!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。