Banner for Woonsquare - Oss

TrustScore 5段階評価の4.5

Frankenweg 31, 5349 AP Oss, Noord-Brabant, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

We waren al bijna een week opzoek naar een bank, met goede hulp van het personeel hebben we uiteindelijk hier onze bank gevonden tegen een hele leuke prijs! Top service en personeel en grote schaal aa... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Omdat wij uitstekend en totaal niet opdringerig zijn geholpen door Mateusz. Het is een zeer lieve maar ook gedreven medewerker. Echt een aanrader en wij komen zeker terug! Hij heeft deze 5 sterren zek... もっと見る

5つ星のうち4の評価

veel keuze in banken en modellen en stoffen/kleuren. Vriendelijk personeel. Britt heeft mij geholpen. Ze stond me vriendelijk en beleefd te woord. Ze wist de dingen goed uit te leggen. Persoonlijk vin... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Top ervaring! Verkoper Robin heeft ons heel goed en leuk welkom geheten. Als volgt zijn we goed geïnformeerd en tot slot zijn we de volgende dag teruggekomen. Hierbij gelijk weer top welkom gehet... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 2,514

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Super goede verkoopster ( britt )

Super goede verkoopster ( britt )

Heeft met alles goed geholpen en met andere suggesties gekomen die beter bij ons passen ook kwa kleur en toppie van ons een dikke 10

2026年7月20日

Woonsquare - Oss からの回答

Beste Theo, bedankt voor uw review en complimenten voor onze Britt. Dit soort berichten en feedback motiveert het Team in Oss om de klanten nóg beter te helpen in onze woonwinkel.

Graag tot de volgende keer, dan gaan we proberen van die 10 een 11 te maken ;-)

5つ星のうち5の評価

Super vriendelijke verkoopster (…

Super vriendelijke verkoopster ( britt). Heeft ons goed geholpen met alles ook veel geduld. Echt een top vrouw

2026年7月20日

Woonsquare - Oss からの回答

Dag Tamara, bedankt voor uw fijne review voor Britt en onze woonwinkel in Oss. Alvast heel veel plezier van uw aankoop!

5つ星のうち5の評価

Fijn geholpen en zelfs een korting op…

Fijn geholpen en zelfs een korting op de mooie bank. Wij zijn blij!

Woonsquare - Oss からの回答

Wat leuk dat u in onze vestiging in Oss zo prettig bent geholpen. Extra fijn natuurlijk dat u ook nog een mooie bank voor een aantrekkelijke prijs heeft gevonden. We wensen u veel plezier met uw nieuwe bank en bedanken u voor het delen van uw ervaring.

5つ星のうち5の評価

Ayla verkoopster heeft ons prettig en…

Ayla verkoopster heeft ons prettig en proffesioneel ontvangen in de winkel en heeft ons na enig speurwerk van ons kant in de winkel uitmuntend geholpen.
Prettig geregeld en prima koop gedaan.

Woonsquare - Oss からの回答

Wat fijn dat u in onze vestiging in Oss zo prettig bent ontvangen en geholpen door Ayla. Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier met uw aankoop.

Goed geholpen.

Goed geholpen.. klantvriendelijkheid van Ayla.

Woonsquare - Oss からの回答

Wat fijn dat u in onze vestiging in Oss zo goed bent geholpen. De klantvriendelijke aanpak van Ayla wordt duidelijk gewaardeerd. Bedankt voor uw review.

Super tevreden

Super tevreden
Goede service en goede gezellige personeel

Woonsquare - Oss からの回答

Wat leuk om te lezen dat u super tevreden bent over uw bezoek aan onze vestiging in Oss. Bedankt voor uw review en uw waardering.

Goed personeel

Goed personeel, prettig geholpen en Goed geslaagd dank zij Britt.

2026年7月17日

Woonsquare - Oss からの回答

Wat fijn dat u in onze vestiging in Oss zo prettig bent geholpen door Britt. Bedankt voor uw review en veel plezier met uw aankoop.

Fijne winkel

Vandaag onze 3de bank daar gekocht. Dat zegt eigenlijk al voldoende, eerlijk verhaal, goede prijs.

2026年7月13日

Woonsquare - Oss からの回答

Een derde bank kopen bij Woonsquare is misschien wel het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. Fijn dat u opnieuw voor ons heeft gekozen en onze eerlijke aanpak en goede prijs waardeert. Dank u wel voor uw vertrouwen door de jaren heen. Veel plezier met uw nieuwe bank.

Vriendelijke service

Ik ben uitstekend geholpen en ze nemen ook rustig de tijd voor je. Ze zoeken samen met je naar de juiste oplossing die bij je past. Uiteindelijk een perfecte bank gevonden en alles werd mij duidelijk uitgelegd welke stof en welk model enz. Ik raad deze winkel ten zeerste aan alleen al om hun deskundigheid vriendelijkheid maar ook zeker om hun prijs kwaliteit verhouding. Ik zou iedereen woonsquare aanbevelen.

2026年7月10日

Woonsquare - Oss からの回答

Goed om te horen dat u uitstekend geholpen bent.

Top klanten service

Tope klanten service
Werd goed geholpen

2026年7月9日

Woonsquare - Oss からの回答

Fijn om te horen dat onze klantenservice u goed heeft kunnen helpen. Dank u wel voor de review.

Leuke winkel

Leuke winkel , veel voorraad en keuze en de hulp van ayla was perfect. Goede duidelijke service en zeer vriendelijk.

2026年7月8日

Woonsquare - Oss からの回答

Goed om te horen dat Ayla u goed heeft geholpen.

Accomodating people

Went to Oss branch and everyone is accommodating . They a lot of stuff to check on

2026年7月1日

Woonsquare - Oss からの回答

Thank you for your kind review. We're happy to hear you felt welcome in our Oss showroom and enjoyed exploring our wide selection of furniture. We appreciate you sharing your experience and hope to welcome you back again soon!

Super goed geholpen.Vriendelijk…

Super goed geholpen.Vriendelijk vakkundig en prima uitleg en advies Britt deed t geweldig Annie van As

2026年6月27日

Woonsquare - Oss からの回答

Uw mooie complimenten geven wij met veel plezier door aan Britt. We weten zeker dat zij het enorm zal waarderen.

5つ星のうち3の評価

De winkel in oss prima medewerkers 5…

De winkel in oss prima medewerkers 5 sterren.. maar levering duurt echt te lang maart besteld juni levering wordt nu juli...Spreek duidelijk een leveringsdatum af want ze mogen nog een maand langer leveren...

2026年6月26日

Bedankt voor uw review.

Wij hebben uw ordergegevens via Trustpilot opgevraagd om na te gaan wat vooraf is overeengekomen en afgesproken.

5つ星のうち4の評価

Goed geholpen

Goed geholpen, personeel denkt fijn mee over de prijs en de leveringsdatum.

Woonsquare - Oss からの回答

Bedankt voor uw goede review voor de woonwinkel in Oss

5つ星のうち1の評価

Nog steeds geen bank

Nu 5 dagen geleden en gegevens doorgegeven nog steeds niets gehoord van Woonsquare. Ordernummer. 10297289
Ik ben bang dat er weer geen contact komt want communiceren is blijkbaar heel moeilijk. Week 17 is nu al week bijna week 27 geworden. Zullen we nog dit jaar onze nieuwe bank krijgen?

Woonsquare - Oss からの回答

Wij hebben uw ordergegevens in goede orde ontvangen en zijn een onderzoek gestart. Na afronding zullen wij contact met u opnemen met de bevindingen en indien van toepassing, een passende oplossing.

Heel fijn geholpen

Heel fijn geholpen, mocht ik weer wat willen aanschaffen hoop ik door Ayla geholpen te worden.

Woonsquare - Oss からの回答

Beste Hans, bedankt voor uw review en compliment voor Ayla. U mag altijd naar Ayla vragen als u onze woonwinkel weer wilt bezoeken

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。