Jeg fik hurtigt det jeg bestilte, desvÊrre for små sko, super vejledning om retur. Ikke sidste gang jeg bruger shoppen
Hej jeg bestilte et par trÊningshandsker til 40 procent billigere end butikspris hos workoutshop.dk og handskerne var klar til brug inden min nÊste planlagt trÊning efter 2 dage. Det var en meget posi... ãã£ãšèŠã
KÞbte et par tights, som desvÊrre allerede gik i stykker efter fÃ¥ mÃ¥neder. Lavede derfor en reklamation pÃ¥ dem. Sendte derfor gamle med posten onsdag morgen tilbage til Workoutshop og allerede fredag... ãã£ãšèŠã
Helt fantastisk service. Skulle have byttet et par tights til anden farve, plejer at fÃ¥ leveret til pakkeshop. De havde sÃ¥ valgt at sende den til dÞren. Jeg havde ikke opdaget at jeg havde forkert a... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Danmarks bedste online fitnessbutik. Vi fÞrer alt hvad du skal bruge til fitness, lÞb og trÊning. BeklÊdning, udstyr og ernÊringsprodukter til markedets bedste priser.
Gammel Sellingvej 1, 8370, Hadsten, ãã³ããŒã¯
- +45 22 22 00 63
- info@workoutshop.dk
- www.workoutshop.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Lidt lang leverings tid, men super behageligt trÊningstÞj jeg modtog
Der var lidt problemer med betalingssystemet i de dage da jeg bestilte, men der var god information omkring problemet så det var alligevel trygt at handle. Derfor tog det også et par dage lÊngere fÞr varen blev leveret, men det var nemt at hente i en boks nÊr hvor jeg bor, og trÊningstÞjet jeg modtog var perfekt og behageligt, så alt i alt en god oplevelse.
Lisbeth
Overraskende god service. Nemt at bestille - hurtig levering
Mega god og nem hjemmesideð
Super nem hjemmeside,hurtig levering og er mega glad for min sports bh ;) vil helt sikkert anbefale til venner:-)
Smukt!
Mit kÞb gik hurtigt igennem og jeg modtog helt problemfrit mine ting to dage efter!
Superb!
Langsom
Bestillingen jeg lagde hos Workoutshop kom hurtigt frem. Et af de bestilte produkter blev forkert leveret og et andet passede ikke i stÞrrelsen. Produkterne har nu vÊret returneret til Workoutshop i 1œ uge jeg har fortsat ikke modtaget en refusion.
outstanding kundeservice ð
Jeg blev adviseret da varen jeg ikke kunne finde nogen steder var på lager.
Fed konceptðð
De betaler ikke pengene retur
Har rykket flere gange for pengene. Nu er de holdt op med at tage telefonen. SÃ¥dan et firma burde politianmeldes.
Fantastik
Sko perfekte hurtigt og nemt dejlig let hjemmeside rigtig godt sted at handle det er ikke sidste gang vi har kÞbt noget her
Skuffede & DÃ¥rlig service!!
Bestilte 3 varer på workoutshop.dk - modtog de 2 af dem, og den sidste var i restordre og ville blive afsendt så snart den kom på lager.
Den 2. oktober fik jeg tilsendt et betalingslink da de havde skiftet bank, hvor de også skrev at den sidste vare var kommet på lager, og ville blive afsendt samme dag (den 2. okt.) den 9. okt. hÊver de, de resterende penge på min konto og den 13. okt. får jeg endnu en mail om at varen er sendt.
I dag er det den 16. okt. - Jeg har stadig ikke modtaget min sidste vare, som jeg HAR betalt for. Ringede til dem i morges og blev lovet en opfÞlgning - det er nu 4 timer siden. Har forsÞgt at ringe til dem igen men efter at have hÊngt i kÞ i 25 min lagde jeg på.
Virkelig virkelig dårlig service!!!!!! (#100026632-1)
Uacceptabelt
Jeg sendte for over en måned siden 2 varer retur og Þnskede pengene tilbage.
Jeg ventede i ca. 10 dage og tÊnkte jeg lige ville hÞre om det var gået tabt i posten og skrev derfor til workoutshop. Et par dage efter fik jeg svar; varerne var modtaget men de var i gang med at skifte bank og kunne derfor ikke overfÞre penge fÞr 14 dage efter (fordi jeg Þnskede dem overfÞrt til en anden konto end den pengene var trukket fra ved kÞbet) Men at hvis jeg ville, kunne de overfÞre pengene med det samme til det kort pengene var trukket fra - dette sagde jeg ja til. Jeg venter stadig på mine penge og synes det er utrolig dårlig service jeg selv skal tage kontakt for at få den slags info...
17/10/14 (Update)
Jeg har efter anmeldelsen fået en mail hvor der blev lovet at det ville blive bragt i orden samme dag, jeg har dog stadig ingen penge modtaget!
Det er sgu for dÃ¥rligt man selv skal gÞre SÃ
meget ud af at få de penge man har krav på. (Ordre: 100026074)

Supergod service!
Priserne er overkommelige. Leveringstid ok. Jeg har oplevet, at der var noget galt med en vare jeg havde kÞbt. Problemet blev fra firmaets side lÞst Þjeblikkeligt. -Så får man lyst til at blive fast kunde.
Fin tilbagemelding om forsinket levering
Måtte vente på en top, der ikke var på lager, men fik fin information undervejs og den kom faktisk 1 uge fÞr end lovet
Superkvalitet
jeg har afprÞvet de sports BHér som jeg har kÞbt og det er super kvalitet og pasform:-)
Kan kun anbefale jer til andre.
Det eneste der er Êrgeligt er, at de sorte BHér tit er udsolgt og svÊre at få lov til at bestille.
modtager kun nogen varer
Jeg er ikke helt tilfreds med workoutshop. jeg har for lang tid siden bestilt nogen varer bla. nogen sportsbh som var sat ned til halv pris og som stod til at vÊre på lager. jeg modtager så de andre ting jeg har bestilt men ingen sportsbh som nu er i restordre. Jeg modtager så en mail hvor der står at de forventes at vÊre på lager nÊste uge og vil blive afsendt inden med det samme. Jeg har stadigvÊk ikke modtaget sportsbh og fÞrste bestilling var i starten af september og nu er vi i oktober.

SkÞnt
Jeg er glad for handlen, synes dog leveringstiden var lang - to uger.

God kundeservice
Jeg kÞbte et par fitness handsker, og i fÞrste omgang var de for store - senere byttede jeg til et par straps. Pga. travlhed foregik returneringen lidt langsomt og jeg måtte rykke for et svar, men servicen har da rigtig fin.
Super betjening
Rigtig god betjening og hurtig levering
Og hvis man vÊlger nyhedsbreve kommer der ofte rigtig god vejledning med hensyn til ens trÊning osv, hvilket tages med åbne arme herfra! ;)
Det er som det skal vÊre
Jeg bestilte den ene dage og modtog min pakke på tredje dagen. Der var tilmed en returseddel med, i tilfÊlde af det skulle vÊre nÞdvendigt.
Ãrgerlig ordre
Jeg bestilte en lÞbetrÞje, en bh og et par hipsters. Pengene for kÞbet blev hÊvet med det samme af Workoutshop hvorefter det tog ca. 10 dage fÞr de skrev til mig at varerne var afsendt. TrÞjen var ikke på lager og pengene blev sendt retur til min konto. Tilbage i pakken var en bh og et par hipsters, begge i farven "frosty red" fra Pure Lime. Vel ankom det til min adresse i god stand og fin indpakket, men stor var skuffelsen da jeg opdagede at de to dele absolut ikke havde samme farve. Den ene del var pink og den anden del var koralfarvet. Så jeg endte med at sende de to retur.
Jeg savner lidt ligeledes hurtigere betjening, pengene skal ikke hÊves fra min konto fÞr dagen fÞr min ordre afsendes, ikke ti dage fÞr.