レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Hej jeg bestilte et par trÊningshandsker til 40 procent billigere end butikspris hos workoutshop.dk og handskerne var klar til brug inden min nÊste planlagt trÊning efter 2 dage. Det var en meget posi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

KÞbte et par tights, som desvÊrre allerede gik i stykker efter fÃ¥ mÃ¥neder. Lavede derfor en reklamation pÃ¥ dem. Sendte derfor gamle med posten onsdag morgen tilbage til Workoutshop og allerede fredag... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Helt fantastisk service. Skulle have byttet et par tights til anden farve, plejer at fÃ¥ leveret til pakkeshop. De havde sÃ¥ valgt at sende den til dÞren. Jeg havde ikke opdaget at jeg havde forkert a... もっず芋る

䌁業情報

1. フィットネスず栄逊のサヌビス
  2. アクティブりェア店
  3. スポヌツりェア店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Danmarks bedste online fitnessbutik. Vi fÞrer alt hvad du skal bruge til fitness, lÞb og trÊning. BeklÊdning, udstyr og ernÊringsprodukter til markedets bedste priser.

連絡先

(4,804)

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

God oplevelse 2. gang :-)

1. gang jeg handlede hos Workoutshop havde jeg en rigtig dårlig oplevelse!!! Nu er det 2. gang, og sikken forbedring :-) Hurtig levering og fri fragt på Better Bodies. Det er meget vigtigt for mig.

2014幎9月23日

Hurtig levering

Hurtig levering. Har handlet der fÞr og gÞr det helt sikket igen.. Nemt a se hvad man kÞber (god varer beskrivelse ) kundeservice personligt? Har ikke haft brug for det.... God Info på hjemmeside

Hurtig service

Jeg ledte efter noget trÊningstÞj til store piger og fandt det her. Leveringstid 1 - 3 hverdage jeg havde det dagen efter.
Prisen var perfekt isÊr når man ikke har så mange penge.
Bestilte Carite Spinning pants samt 2 bluser. TÞjet har en god pas form og lÊkker kvalitet.

Meget lang levering

Har bestilt nogen ting og nu ja 10 dage senere har jeg ikke fået min vare. Sidste gang jeg kÞber noget der!

Hej Camilla,
Tak for anmeldelsen.

Jeg vil starte med at beklage den forsinkelse du har oplevet. Det kunne godt tyde på at der er sket en fejl.

Hvis du vil vÊre så venlig at sende os en mail på workoutshop@workoutshop.dk, så skal vi lÞse problemet og sÞrge for at tjekke op på fejlen.

Vi beklager endnu engang og Þnsker dig en god dag.

Venlig hilsen
Workoutshop.dk - Kundeservice

workout works

Benyttet mig af deres kundeservice via chat som fungerede rigtig godt, med en hjÊlpsom og venlig person i den anden ende.
Levering inde for tiden.
Dejligt når det er problemfrit !!!

2014幎9月19日
5぀星のうち2の評䟡

Rod og ventetid ved returnering af vare

De bestilte varer kom til forventet tid.

DesvÊrre var et par shorts for store og da det var en outlet-vare kunne jeg ikke få et par der passede.
Jeg returnerede varen og ventede på at få pengene retur.

Da der var gået 1 uge havde jeg hverken fået penge eller hÞrt noget fra Workoutshop. Jeg kunne se at varen var sat til salg igen (der var kun det ene par i den ene stÞrrelse) på webshoppen og Workoutshop måtte derfor nÞdvendigvis have fået varen retur.
Jeg rykkede for returbetaling Tirsdag men fik fÞrst svar Fredag - og pengene var ikke på min konto fÞr Tirsdag ugen efter.
Workoutshop havde oven i kÞbet trukket 40kr i returporto selvom jeg selv havde stået for betaling af denne gennem PostDK.
Dette måtte jeg henvende mig igen for at få rettet - eller rettere, tilsagn om at få rettet, da pengene d.d.ikke er gået ind på min konto.

Jeg tvivler på at jeg handler der igen.

2014幎9月17日

Hej Jakob.
Tak for anmeldelsen.

Som nÊvnt i vores vilkår, skal man beregne 14 dages ekspeditionstid på krediteringer.

Mht. de 40kr. så er det klart en fejl fra vores side, som blev rettet så snart du gjorde os opmÊrksom på det. De 40kr. blev tilbagefÞrt dit betalingskort d. 16/9-14 - straks efter du skrev til os og skulle meget gerne stå på din konto dagen efter (i går).

Vi beklager den blandede oplevelse du har haft og Þnsker dig en god dag.

Ingen pakke, intet svar

d. 8. september blev min ordrer gennemfÞrt hos workoutshop.

i dag d. 15. september har jeg stadig ikke modtaget pakken og har ikke fået svar på de 3 mails jeg har sendt lÞbende!

2014幎9月15日

Hej Rikke,
Tak for anmeldelsen.

Vi svarer mails dagligt, så det undrer mig at du ikke har fået noget svar fra os. Vores mail er Workoutshop@workoutshop.dk.

Da du ikke har opgivet dit ordrenummer eller anden info kan jeg desvÊrre ikke hjÊlpe dig. Kan jeg bede dig ringe til os på telefon 70221560, så vi kan undersÞge hvad der er gået galt.

Beklager den forsinkelse du har oplevet.

5぀星のうち1の評䟡

Shop ikke hos Workoutshop!

Glad blev jeg, da jeg fik anbefalet siden af en veninde, for sikke mange lÊkre varer til gode priser!
Jeg fandt hurtigt hvad jeg manglede og fik bestilt. Pengene blev derefter trukket fra kontoen og varerne kom rettidigt - så langt, så godt.

Men, desvÊrre passede varerne ikke i stÞrrelse og pasform, så jeg tog kontakt til Workoutshop, som sendte en returneringslabel på mail og jeg returnerede varerne som aftalt. Derefter hÞrte jeg ikke noget i en uge. Kontaktede så Workoutshop igen og fik at vide, at de var i gang med at pakke returvarer ud og jeg ville hÞre noget samme dag eller dagen efter.
HÞrte intet.
Har skrevet til dem igen. Ingen svar. Heller ikke på telefonen. Og mine penge er stadig ikke kommet ind på kontoen igen.
Jeg vil aldrig anbefale mine mange lÞbevenner at handle hos Workoutshop -faktisk vil jeg fraråde dem det.
Er spÊndt på, om jeg nogensinde ser mine penge igen.

10/9-14
Jeg har stadig ikke hÞrt fra jer, selvom I lovede (herinde) at kontakte mig i går. Har prÞvet at ringe til jeres kundeservice, men I tager jo aldrig telefonen!? Har vÊret fÞrst i kÞen i 10 minutter nu og venter stadig...

Edit: har nu ventet i 20 minutter som den fÞrste i kÞen! Det kan da ikke vÊre muligt?!
Det mindste I kan gÞre er da vÊre at sende mine varer tilbage til mig så jeg kan prÞve at sÊlge dem til andre. Det andet er jo at stjÊle mine penge!

2014幎9月9日

Hej Camilla.
Tak for anmeldelsen.

Vi er kede af at du har haft en blandet oplevelse ved at handle hos os. Vi sidder ved telefonerne alle hverdage fra klokken 10-12 og igen fra 13-15.

Nu kan jeg se dit ordrenummer her på trustpilot, så jeg undersÞger hvad der er gået galt og vender tilbage til dig senere i dag.

Venlig hilsen
Workoutshop.dk - Kundeservice