Jeg fik hurtigt det jeg bestilte, desvÊrre for små sko, super vejledning om retur. Ikke sidste gang jeg bruger shoppen
Hej jeg bestilte et par trÊningshandsker til 40 procent billigere end butikspris hos workoutshop.dk og handskerne var klar til brug inden min nÊste planlagt trÊning efter 2 dage. Det var en meget posi... ãã£ãšèŠã
KÞbte et par tights, som desvÊrre allerede gik i stykker efter fÃ¥ mÃ¥neder. Lavede derfor en reklamation pÃ¥ dem. Sendte derfor gamle med posten onsdag morgen tilbage til Workoutshop og allerede fredag... ãã£ãšèŠã
Helt fantastisk service. Skulle have byttet et par tights til anden farve, plejer at fÃ¥ leveret til pakkeshop. De havde sÃ¥ valgt at sende den til dÞren. Jeg havde ikke opdaget at jeg havde forkert a... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Danmarks bedste online fitnessbutik. Vi fÞrer alt hvad du skal bruge til fitness, lÞb og trÊning. BeklÊdning, udstyr og ernÊringsprodukter til markedets bedste priser.
Gammel Sellingvej 1, 8370, Hadsten, ãã³ããŒã¯
- +45 22 22 00 63
- info@workoutshop.dk
- www.workoutshop.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Rigtig god netbutik:) du får kvalitet for pengne.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer. Rigtige gode ting i har, og man får
Også kvalitets for sine penge.
Jeg er 100% tilfreds.
God oplevelse 2. gang :-)
1. gang jeg handlede hos Workoutshop havde jeg en rigtig dårlig oplevelse!!! Nu er det 2. gang, og sikken forbedring :-) Hurtig levering og fri fragt på Better Bodies. Det er meget vigtigt for mig.
god og reel butik
Jeg har handlet der flere gange, og mine ting er altid kommet til tiden. Og aldrig fejl i varerne.
Hurtig levering
Hurtig levering. Har handlet der fÞr og gÞr det helt sikket igen.. Nemt a se hvad man kÞber (god varer beskrivelse ) kundeservice personligt? Har ikke haft brug for det.... God Info på hjemmeside
Hurtig service
Jeg ledte efter noget trÊningstÞj til store piger og fandt det her. Leveringstid 1 - 3 hverdage jeg havde det dagen efter.
Prisen var perfekt isÊr når man ikke har så mange penge.
Bestilte Carite Spinning pants samt 2 bluser. TÞjet har en god pas form og lÊkker kvalitet.
Meget lang levering
Har bestilt nogen ting og nu ja 10 dage senere har jeg ikke fået min vare. Sidste gang jeg kÞber noget der!

Workoutshop ããã®åç
Super fin og hurtig service
Havde en dejlig oplevelse og fantastisk hurtig levering
Billig og hurtig levering.
Har handlet hos firmaet en gang og er meget tilfreds med pris og kvalitet.
workout works
Benyttet mig af deres kundeservice via chat som fungerede rigtig godt, med en hjÊlpsom og venlig person i den anden ende.
Levering inde for tiden.
Dejligt når det er problemfrit !!!
Super service og hurtig levering.
Jeg bestilte den ene dag , og fik tÞjet leveret dagen efter.
SUPER HURTIGT LEVERING!!!!!
Jeg bestilte nyt tÞj til min opstart i trÊningscentret, og vupti 2 dage så havde jeg tÞjet. Det kan da ikke gÞres bedre!!
Super at jeg kunne hente gratis i Kokkedal :-)
Workoutshop fungerer - der er intet at betÊnke sig på :-) ,, og så har de BetteBodies og UnderArmour produkter ...
Rod og ventetid ved returnering af vare
De bestilte varer kom til forventet tid.
DesvÊrre var et par shorts for store og da det var en outlet-vare kunne jeg ikke få et par der passede.
Jeg returnerede varen og ventede på at få pengene retur.
Da der var gået 1 uge havde jeg hverken fået penge eller hÞrt noget fra Workoutshop. Jeg kunne se at varen var sat til salg igen (der var kun det ene par i den ene stÞrrelse) på webshoppen og Workoutshop måtte derfor nÞdvendigvis have fået varen retur.
Jeg rykkede for returbetaling Tirsdag men fik fÞrst svar Fredag - og pengene var ikke på min konto fÞr Tirsdag ugen efter.
Workoutshop havde oven i kÞbet trukket 40kr i returporto selvom jeg selv havde stået for betaling af denne gennem PostDK.
Dette måtte jeg henvende mig igen for at få rettet - eller rettere, tilsagn om at få rettet, da pengene d.d.ikke er gået ind på min konto.
Jeg tvivler på at jeg handler der igen.

Ingen pakke, intet svar
d. 8. september blev min ordrer gennemfÞrt hos workoutshop.
i dag d. 15. september har jeg stadig ikke modtaget pakken og har ikke fået svar på de 3 mails jeg har sendt lÞbende!

PÃ¥lidelig
Det er et firma du trygt kan handle med, hurtig levering
Billig og fin service
Jeg hr kun modtaget gode ting derfra og har fået byttet en enkelt gang, hvor jeg mÞdte op ved lageret. Det fungerede fint.
Shop ikke hos Workoutshop!
Glad blev jeg, da jeg fik anbefalet siden af en veninde, for sikke mange lÊkre varer til gode priser!
Jeg fandt hurtigt hvad jeg manglede og fik bestilt. Pengene blev derefter trukket fra kontoen og varerne kom rettidigt - så langt, så godt.
Men, desvÊrre passede varerne ikke i stÞrrelse og pasform, så jeg tog kontakt til Workoutshop, som sendte en returneringslabel på mail og jeg returnerede varerne som aftalt. Derefter hÞrte jeg ikke noget i en uge. Kontaktede så Workoutshop igen og fik at vide, at de var i gang med at pakke returvarer ud og jeg ville hÞre noget samme dag eller dagen efter.
HÞrte intet.
Har skrevet til dem igen. Ingen svar. Heller ikke på telefonen. Og mine penge er stadig ikke kommet ind på kontoen igen.
Jeg vil aldrig anbefale mine mange lÞbevenner at handle hos Workoutshop -faktisk vil jeg fraråde dem det.
Er spÊndt på, om jeg nogensinde ser mine penge igen.
10/9-14
Jeg har stadig ikke hÞrt fra jer, selvom I lovede (herinde) at kontakte mig i går. Har prÞvet at ringe til jeres kundeservice, men I tager jo aldrig telefonen!? Har vÊret fÞrst i kÞen i 10 minutter nu og venter stadig...
Edit: har nu ventet i 20 minutter som den fÞrste i kÞen! Det kan da ikke vÊre muligt?!
Det mindste I kan gÞre er da vÊre at sende mine varer tilbage til mig så jeg kan prÞve at sÊlge dem til andre. Det andet er jo at stjÊle mine penge!