レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg fik hurtigt det jeg bestilte, desværre for små sko, super vejledning om retur. Ikke sidste gang jeg bruger shoppen

5つ星のうち5の評価

Hej jeg bestilte et par træningshandsker til 40 procent billigere end butikspris hos workoutshop.dk og handskerne var klar til brug inden min næste planlagt træning efter 2 dage. Det var en meget posi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Købte et par tights, som desværre allerede gik i stykker efter få måneder. Lavede derfor en reklamation på dem. Sendte derfor gamle med posten onsdag morgen tilbage til Workoutshop og allerede fredag... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Helt fantastisk service. Skulle have byttet et par tights til anden farve, plejer at få leveret til pakkeshop. De havde så valgt at sende den til døren. Jeg havde ikke opdaget at jeg havde forkert a... もっと見る

企業情報

1. フィットネスと栄養のサービス
  2. アクティブウェア店
  3. スポーツウェア店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Danmarks bedste online fitnessbutik. Vi fører alt hvad du skal bruge til fitness, løb og træning. Beklædning, udstyr og ernæringsprodukter til markedets bedste priser.

4.8

(4,804)

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Er det her noget fake fis?

Jeg bestilte for 6 dage siden, og jeg har ikke foget nogen info eller noget overhovedet endnu...
Skal virkelig bruge mine vare ASAP....
Torben...

2014年9月6日

Hej Mark.
Tak for anmeldelsen.

Vi beklager den forsinkelse du har oplevet. Men istedet for en trustpilot anmeldelse, vil anbefale dig at sende vores kundeservice en mail på workoutshop@workoutshop.dk med dit ordrenummer, så skal vi tjekke op på hvorfor din bestilling er forsinket og sørge for at løse problemet, hvis der er sket en fejl.

Workoutshop.dk - Kundeservice.

bedste pris

Jeg har købt en zumba danceshoes og et par strømper. Beløb var 535 dkk. De har haft ikke nohen strømper på lager, så de afleverer kun zumba sko til mig og de tage ikke noget penge på delivery, selv om beløbet for sko var 475 dkk, og de aflevere gratis fra 500 dkk.

2014年9月6日

SUPER

Mine varer blev afsendt 2 timer efter bestilling. Var til afhentning i pakkepost næste formiddag. perfekt:)

2014年9月3日
5つ星のうち4の評価

Generelt godt tilfreds

Gode tilbud, varer som de skal være og en sød og effektiv kundeservice.
Jeg synes dog godt, at de kan være lidt langsomme i optrækket, når det kommer til at afsende ordrer, og det er ikke unormalt, at jeg har ventet 3-4 hverdage, inden de har fået afsendt min bestilling på trods af, at jeg hovedsageligt bestiller tilbudsvarer derfra, som man burde forvente, de har på lager.

2014年9月3日

Fint

Jeg bestilte mine varer smertefrit, men leveringstiden var længere end beskrevet. Ifølge Workouthops information om levering skulle der gå 2-4 dage, og hvis længere ville de kontakte mig. Det gjorde de ikke, så det er et stort minus ifølge mig. Jeg kontaktede dem og fik svar, som lød, at de ville sende min vare dagen efter - og så gik der 3 dage.
Ingen problemer med handlen eller varen - kun levering.

2014年9月1日

Hej Louise,

Vi beklager den forsinkede levering. Der arbejdes i øjeblikket, på vores system således at der kommer besked ud til kunderne, når der opstår den slags forsinkelser.

Vi er glade for at handelen ellers er gået som den skal.

Du ønskes en god dag.

Ingen information

Jeg bestilte 2 forskellige varer og der gik tre uger før det gik op for mig at jeg ikke havde modtaget en besked om at de var sendt, eller modtaget pakken..
Så jeg skrev og spurgte hvad der foregik, og først der var der en der fortalt mig de ikke havde den ene ting på lager endnu, men at de kunne sende den anden ting jeg havde bestilt. Synes jeg var lidt sent at blive informeret om, og tilbuddet også lidt skidt når man selv skulle opsøge dem! Det skulle de bare have gjort fra starten, sammen med en besked om at den anden ting ville blive sendt så snart den var på lager igen.
Til gengæld er jeg rigtig glad for produkterne nu hvor jeg endelig har fået dem.

2014年8月30日

Hej Louise,
Tak for anmeldelsen.

Vi beklager at du ikke har fået tilstrækkelig information om din ordre. Det vil vi gerne blive bedre til og vi arbejder på at ændre vores rutiner, således at dette ikke sker igen.

Det glæder os at du er tilfreds med de produkter du har fået.

Vi beklager endnu engang forsinkelsen og ønsker dig en god mandag.

5つ星のうち3の評価

Gode varer, billigt men for lang levering.

Jeg bestilte nogle varer og der blev livet 2-4 dages levering - efter en uge kontaktede jeg dem og fik ikke svar før efter jeg havde modtaget varerne - der gik ca halvanden uge før jeg fik varerne. Dog vil jeg pga. billig pris muligvis handle her igen.

2014年8月27日

Hej Stine.
Tak for din anmeldelse. Vi vil bruge den på at forbedre os fremadrettet. Jeg håbler du bliver glad for din varer :-)

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。