Led kentekenverlichting besteld voor een Golf 4 maar deze bleek niet te passen. Retour gestuurd als brievenbuspakket maar men beweerd niks te hebben ontvangen omdat daarvoor geen handtekening moet wor... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Bestelling liep prima , had alleen een specifieke vraag vooraf die niet naar behoren is opgelost.Omdat ik de reviews heb gelezen heb ik 1 product wat niet goed was niet terug gestuurd , om gedoe te vo... もっと見る
Aanrader !! Super mooie sets led lampeni in mijn Opel Vivaro laten monteren . Alles netjes ingebouwd incl. stadslicht, dagrijverlichting dimlicht, groot licht en mistlampen . Behulpzaam en vriendeli... もっと見る
Na twee elders gekochte sets LED H7 lampen voor mijn Astra K, kreeg ik steeds een storingsmelding in het scherm "dimlicht rechts defect". Contactformulier ingevuld en advies gekregen. Dit opgevolgd en... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 37%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vlotte verzending en scherpe prijzen.
Kwaliteit voldoet aan verwachting
Product werkt zoals het moet en het was heel snel binnen .
Top advies gehad, met xenon die ik nergens anders kon vinden voor een relatief simpele auto.
Ik ben helaas absoluut niet tevreden over mijn ervaring met Xenon Odijk. De ballast die ik heb besteld bleek voor mijn situatie niet bruikbaar te zijn en daarom wilde ik deze retour sturen.
Om dit netjes af te stemmen heb ik meerdere keren per mail contact proberen op te nemen met Xenon Odijk, maar ik heb tot op heden geen enkele reactie ontvangen. Dat vind ik persoonlijk erg teleurstellend en niet professioneel richting klanten die gewoon op een normale manier geholpen willen worden.
Juist op het moment dat er iets misgaat of wanneer een product niet geschikt blijkt te zijn, verwacht je goede communicatie en bereikbaarheid. Helaas heb ik die hier totaal niet ervaren.
Mijn advies aan anderen zou daarom zijn om vooraf goed onderzoek te doen naar alternatieve leveranciers en ook goed te kijken naar ervaringen rondom klantenservice en retourafhandeling voordat je hier een bestelling plaatst.
Volgens advertentie van led canbus remlichten (rood) van de duurdere Xtreme variant geeft 98 procent van de auto’s geen foutcodes. Ondertussen worden er al 3-4 van de grotere autofabrikanten waaronder mercedes en bmw genoemd waar wel foutcodes kunnen ontstaan en waar programmeren nodig is. Verrassing: Mijn BMW E39 geeft foutcodes. 98% is helaas gewoon dikke dwaling. Product werkt en past verder wel naar behoren. Levering was snel.
Lamp defect door slechte verpakking. Retour op kosten koper. Pakje niet ontvangen door verkoper. Einde verhaal.
Zeer slechte service
Goedkope materialen lijkt wel ALI spul.
Als je dan iets retour wilt doen ben je verplicht dit via hun systeem te doen. vervolgens verdienen ze ook nog aan hun retour beleid pakje versturen is in eens 2x zo duur dan normaal OPLICHTERS
Wij hebben voor een aardig bedrag aal leds gekocht i.v.m dat de vorige led op waren .
en we weer de zelfde hadden besteld.
maar deze serie blijkt niet goed te werken.
heb dat ook al aangegeven, maar krijgen steeds een mail dat wij ineens verkeerde autos hebben .wel een lachertje.
je wordt mooi aan het lijntje gehouden er word niet gezegd van stuur maar terug dan leveren we anderen leds voor de autos.
Met dit soort bedrijven gaan wij geen zaken meer mee doen.
we gaan het wel voorleggen bij onze advocaat .
Wij zijn klaar met deze heren.

Xenon Odijk からの回答
Verkeerd modules geleverd na pijn en moeite toch andere gekregen die goedkoper waren en geld niet terug gehad koop nooit meer wat hier
Goede en eerlijke adviezen, denkt mee in oplossingen en prettig in de communicatie
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。