Led kentekenverlichting besteld voor een Golf 4 maar deze bleek niet te passen. Retour gestuurd als brievenbuspakket maar men beweerd niks te hebben ontvangen omdat daarvoor geen handtekening moet wor... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Bestelling liep prima , had alleen een specifieke vraag vooraf die niet naar behoren is opgelost.Omdat ik de reviews heb gelezen heb ik 1 product wat niet goed was niet terug gestuurd , om gedoe te vo... もっと見る
Aanrader !! Super mooie sets led lampeni in mijn Opel Vivaro laten monteren . Alles netjes ingebouwd incl. stadslicht, dagrijverlichting dimlicht, groot licht en mistlampen . Behulpzaam en vriendeli... もっと見る
Na twee elders gekochte sets LED H7 lampen voor mijn Astra K, kreeg ik steeds een storingsmelding in het scherm "dimlicht rechts defect". Contactformulier ingevuld en advies gekregen. Dit opgevolgd en... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 37%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Geeft een betrouwbare indruk met duidelijk veel kennis.Heb een 3 knops klapsleutel laten bijmaken en was voor een zeer goede prijs binnen 3 kwartier volgens afspraak klaar.
Had een vraag over een model wat niet in het assortiment zat. Snel antwoord en het type meteen in assortiment opgenomen.
Iets gekocht wat ik wilde retourneren, dit kan dus niet terwijl het niet eens uit de verpakking is geweest.
Ook geen reactie op Whatsapp.

Xenon Odijk からの回答
Ik heb vaker iets besteld bij jullie en was altijd perfect goeie prijs kwaliteit verhouding. Maar ik had nu 8000 K lampjes besteld en krijg 6000 K lampen, dat is dan een hele teleurstelling na 8 dagen wachten en hoop dat het van u kant opgelost wordt
Mvg Mike Hoeijmakers

Xenon Odijk からの回答
Hoppa, weer 1 ster erbij. Had ik de revieuws maar eerder gelezen. Wel leveren maar op de hulpvraag/adviesvraag wordt geen duidelijkheid gegeven. Antwoorden zijn oppervlakkig waar je niks mee kan. Ze verplichten je langs te komen want dan wijzen ze het wel even aan........ohja, laten inbouwen kan uiteraard ook. Jammer, want de vraag is: waar in de koplamp zit de langwerpige printplaat?

Xenon Odijk からの回答
Ondanks herhaalde mails blijft dit bedrijf doodstil na herhaalde rappels .
Is niet mee te onderhandelen , zelfs als het hier om een simpele batterij gaat
Snelle levering, maar niet tevreden met het product.
De omschrijving van het product komt niet overeen met het product zelf; wat zorgt voor onnodig extra werk.
Je besteld iets wat volgens de site voorradig is maar dan blijkt een deel van de order toch niet op voorraad. Dan is het wel zo netjes om dit uit eigen beweging naar de klant te communiceren.
Ik heb zelf inmiddels 2 keer contact opgenomen met jullie om te vragen hoe het met het pakket zat om dan te moeten horen dat het nog niet bij jullie voorradig was.
Het bedrijf pakte de problemen ook goed op,ga dit zeker aanbevelen aan andere
Goedkoopste Xenon gepakt.
Pas 2u mee gereden, maar werken gewoon naar behoren.
Snel geregeld, snel verzonden.
Zal zeker in de toekomst hier weer bestellen
Bel meneer om wat te vragen geeft geen duidelijk antwoord. Wat vervolgd dat ik het verkeerde heb besteld. Klantvriendelijkheid ver te zoeken!!

Xenon Odijk からの回答
Mailtje in mijn spam gekregen maar na contact keurig geregeld! Snelle levering
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。