Xenon Odijk レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Led kentekenverlichting besteld voor een Golf 4 maar deze bleek niet te passen. Retour gestuurd als brievenbuspakket maar men beweerd niks te hebben ontvangen omdat daarvoor geen handtekening moet wor... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち3の評価

Bestelling liep prima , had alleen een specifieke vraag vooraf die niet naar behoren is opgelost.Omdat ik de reviews heb gelezen heb ik 1 product wat niet goed was niet terug gestuurd , om gedoe te vo... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 86

レビューを書く

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel. Opgelet dit bedrijf licht mensen op.
Ik had een balast besteld voor mijn xenon koplamp, deze paste niet en daarom retour gestuurd.
De retour werd geweigerd omdat zij beweren dat ik de sticker op de verpakking zou verwijderd hebben die zelfs niet op de verpakking stond. Er wordt mij een foto gestuurd van de verpakking die zelfs niet van mij is en gewoon een foto van een andere verpakking.
Pure oplichterij !!

2025年10月21日
Xenon Odijk ロゴ

Xenon Odijk からの回答

Hi Johan,

Bedankt voor je beoordeling. Zoals aangegeven werken we met retour zegels. Hierop staat vermeld dat retourneren niet mogelijk is bij het verwijderen van deze zegel. Omdat u aangaf dat deze zegel niet aanwezig was hebben we u een foto gestuurd van een soortgelijk product met de zegel. De lijmresten welke de zegel achterlaten zitten nog op de retour gestuurde bestelling, hierdoor is retourneren niet mogelijk.

Vriendelijke groet.

5つ星のうち1の評価

Eigelijk nog niet eens een ster waard

Eigelijk nog niet eens een stek waard . Tijd geleden lampen besteld en het wordt maar niet geleverd naar meerdere malen gebeld te hebben met postnl geven ze aan contact op te nemen met de verzender . Dit nu gedaan het hij geeft aan wacht maar weer 3 dagen als het dan niet geleverd wordt starten we pas een onderzoek in . Daarin geef ik aan niet in mee te gaan en beroep me op de 14 dagen geven ze aan niet aan terug betaling te willen doen pas na onderzoek . Je kan toch niet de mensen zo behandelen . In mijn mening is dit een tussen persoon van ali expres

2025年10月18日
5つ星のうち1の評価

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf, klantonvriendelijk

H15 ledlampen besteld, nadat ik had gebeld of ze geen storingsmelding geven in mijn vw touran. Al onze lampen zijn storingsvrij, was het korte antwoord. Deze geven dus wel storingsmelding in mijn auto, terwijl de lampen wel goed functioneren. Mail gestuurd en om een oplossing gevraagd, geen snelle reactie, dus gebeld. Ik moest perse langs komen met mijn auto om andere type set(s) te testen. Andere set opsturen en deze retourneren was teveel administratieve rompslomp. Niet klantvriendelijk mij 60km laten rijden als ik dat liever niet doe. Ter plaatse heb ik dus een ander type gemonteerd, geen storingsmelding meer en lampen functioneren. Al gauw werd ik bij deze lampen door andere weggebruikers er op geattendeerd dat mijn dagrijlichten verblinden. Je hebt grootlicht aanstaan werd er gezegd. Gelijk weer Mail gestuurd en om een oplossinggevraagd, geen snelle reactie, weer gebeld
Mail niet gezien, stuur nog maar keer, zal ik deze week reageren (op maandag beloofd). Maandag erna nog geen reactie, weer gebeld, het is druk. Maar kreeg dan als reactie per mail terug, lampen afstellen, (kan dus niet bij dagrijlichten!) hebben geen E-keur en zijn niet goedgekeurd op de openbare weg. DUH, weet ik, maar 99% koopt ze voor op de openbare weg. Rij al 8 jaar met ledlampen niet goedgekeurd, geen klachten van mede weggebruikers. Dus ik ben niet tevreden over het product en wil ze retourneren. Moet via de link op de site. Langer dan 14 dagen geleden, kan niet via de link. Weer gemaild, kan alleen maar zo volgens hun. Door hun slechte reageren zijn de 14 dagen verstreken en bieden geen oplossing aan verder. Als ik de bewuste lampen een slechte review geef op hun site wordt ie niet geplaatst. Wat kan Xenon Odijk verbeteren? Reageer adequaat op mails en bied ten alle tijden een oplossing. Bij de verblindende lampen zet dit er duidelijk bij: niet op de weg gebruiken of haal ze van de site af. Zorg dat geretourneerd kan worden na aanvraag buiten de link om. Wees eerlijk op je eigen website, accepteer ook slechte reviews over een product.

2025年9月4日
5つ星のうち5の評価

Super service en advies. Perfect licht !

Na twee elders gekochte sets LED H7 lampen voor mijn Astra K, kreeg ik steeds een storingsmelding in het scherm "dimlicht rechts defect". Contactformulier ingevuld en advies gekregen. Dit opgevolgd en de ontvangen lampen geplaatst. Een wereld van verschil met de standaard lichtbundel. Enige nadeel was dat PostNL een dag na het bestellen het ontvangst bevestigde, maar een week later pas de lampen bezorgde. Voor Led Odijk-Xenon Odijk alle complimenten voor de snelle afhandeling en advies. Super service !!

2025年8月5日
5つ星のうち1の評価

Klant laten opdraaien voor eigen fouten

Wat ging er mis:

Bestelling 1: Niets. Perfect werkende lampen

Bestelling 2: Andere niet passende lampen ontvangen. Omdat ik niet gemerkt had dat er andere lampen gestuurd waren heb ik ze gepast. Dat lukte niet. Contact gehad maar er werd bevestigd dat het toch echt zou moeten passen. Wederom geprobeerd maar helaas pasten de lampen nog steeds niet. Daarbij zijn kleine gebruikssporen ontstaan. Helaas werden ze niet meer terug genomen ook al kwamen ze zelf ook tot de conclusie dat de verkeerde lampen gestuurd hadden.

Bestelling 3: Wel besteld maar de bestelling is nooit gearriveerd. Helaas werd de verantwoordelijkheid bij de klant neergelegd.

Er werd wel alert gereageerd op mails maar tegelijk erg onvriendelijk, kortaf en niet meedenkend. Gelukkig liepen de aankopen via Bol en heeft Bol zelf wel goed gereageerd door zowel bestelling 2 als 3 te compenseren en hebben zo dus het probleem opgelost.

2025年7月4日

Opgelicht

Sleutelhouderhuis besteld en geleverd gekregen. Paste niet op sleutelblad, dus retour gestuurd. Krijg met smoesje te horen dat ik het montageschroefje dat erbij zou zitten niet had meegestuurd, dus mijn geld niet terug krijg. Dat was niet van toepassing op de betreffende sleutelhuis, er zat geen montageschroefje bij. Wat mij betreft gewoon oplichters daar.

2025年3月15日

Aanrader !

Aanrader !! Super mooie sets led lampeni in mijn Opel Vivaro laten monteren . Alles netjes ingebouwd incl. stadslicht, dagrijverlichting dimlicht, groot licht en mistlampen . Behulpzaam en vriendelijk zoals het hoort . Afspraak snel gemaakt en hanteert goede prijs kwaliteit lampen .en komt afspraken na. Mijn ervaring met Xenon Odijk geef ik daarom een dikke 10

2025年7月24日

LED LAMPEN BRANDEN DOOR.

LED LAMPEN BRANDEN DOOR.

Ik heb bij Xenon Odijk een led pakket voor mijn VW polo gekocht. De dagrijverlichting van dat pakket is al 3x doorgebrand! Ze sturen wel nieuwe op, maar geld terug hoef je niet te verwachten! De LED verlichting is van slechte kwaliteit, daar gaat 180 euro.

2025年7月7日

5 maand aan het wachten op levering

Ik ben al 5 maand aan het wachten op een niet geleverde wandlamp. Ondertussen al heel wat mails verzonden maar zonder resultaat. Er komt zelfs helemaal geen reactie op de verzonden mails.

2025年2月25日

Helemaal TOP dit bedrijf

Helemaal TOP dit bedrijf.
Argwanend vanwege de meerdere negatieve recensies deed ik een bestelling.
Direct erna ontving ik een sms (op zondag) met de vraag om aan te geven welke lamp er in mijn Dodge Ram zat. Met een foto van het koplamp glas wist men genoeg. Ik bestelde dimlicht en grootlicht. Zondag besteld, dinsdag in huis door post.nl.
Vandaag bij de installatie brandde 1 lamp niet. Een sms naar hun en binnen 1 minuut een sms terug met de simpele oplossing. Stekker omdraaien. Schaam-schaam hahaha.
Raad opgevolgd en hij doet het !
En hoe?
Wat een verschil, wat een licht. Gewoon perfect. En dat voor een fractie van het geld dat her en der wordt gevraagd. Van negatieve ervaring dus totaal geen sprake. Menig bedrijf kan zich aan deze mensen een voorbeeld nemen. Gewoon Top.
(Binnenkort de andere autos voorzien van led lampen van „Xenon Odijk“. TOP 👍👍👍

2025年2月22日
5つ星のうち1の評価

Ik heb een sleutelkastje besteld

Ik heb een sleutelkastje besteld. Deze paste niet, bleek ander model. Retour gestuurd.
Waren ze snel in reageren om te kopen. Na retour geen geld terug en na herhaaldelijk contact geprobeerd te zoeken geen enkele reactie.
Beter om te bestellen bij een ander.

2024年12月23日
5つ星のうち5の評価

Een paar High Power H7 led autolampen…

Een paar High Power H7 led autolampen aangeschaft. Heb ze zelf gehaald daar ik in de buurt van Utrecht woon. Prijs zelf goedkoper dan Bol en Alibaba. Garantiebewijs per mail gekregen. Lampen zijn perfect. Mooi lichtbeeld en extreem veel licht. Prima advies en service. Klantvriendelijk en behulpzaam. Een echte aanrader. Jeffrey bedankt, helemaal top!

2025年1月21日
5つ星のうち1の評価

Niets ontvangen en klantonvriendelijk reageren op mail

Via Bol een nieuwe autosleutel behuizing gekocht bij dit bedrijf. Sturen wel een officiële factuur via de mail, maar het artikel heb ik NIET ontvangen via brievenbuspost. Na een aantal dagen wachten een mail gestuurd met de vraag of het al opgestuurd was. Kreeg er geen antwoord op, maar werd direct naar Bol verwezen omdat het via daar besteld was. Maar chatbot van Bol weet niet of brievenbus pakje verstuurd is . Reactie daarop was: dan moet Bol maar een onderzoek gaan doen 👎🏻. Ik vroeg alleen maar of het al verstuurd was! Dat moet Xenon Odijk zelf doen, Geen klantvriendelijke reactie op een normale vraag!!! En nu krijg ik inderdaad netjes van Bol mijn geld terug en ga ik ERGENS ANDERS het maar bestellen, want een week verder heb ik nog niks. Mijn advies is dus: niet bestellen bij dit bedrijf.

2025年1月24日

KOOP HIER NIKS!!!

KOOP HIER NIKS!!!
Alleen maar loze beloftes.
En geld terug kan je naar fluiten.

H15 led afgehaald voor me bus. Werkt niet. Volblijven houden dat het moet werken, werkt dus niet omdat lampen intern verkeerd zijn bedraad.
Dit samen uitgezocht met hem.
Hij zou ze laten om solderen en dan mij berichten.
Niet gedaan dus.
Wens hem veel plezier met de lampen.

Geld terug kan ook niet omdat lampen zijn afgehaald!!

2025年1月11日
5つ星のうち1の評価

SUPER SLECHTE BEDRIJF MENSEN NIET…

SUPER SLECHTE BEDRIJF MENSEN NIET BESTELLEN HIER!!!! HET ZIJN STELLETJE OPLICHTERS IK HAD LAMPEN BESTELD EN ZE DEDEN HET NIET ZOUDEN ZE GAAN MONTEREN EN IEDER KEER IS ER WAT WAARDOOR DE AFSPRAAK NIET DOORGAAT EN RETOURNEREN DOEN ZE NIET DUS WEG 300 EURO SUPER SLECHTE CONTACT OOK STELLETJE OPLICHTERS BAH!!!!! STIK IN DIE GELD

2024年12月19日

Ledjes

Ik heb een hele tijd geleden 2 ledjes besteld. Nu zijn die na een paar maanden kapot gegaan dus heb ik ze een mailtje gestuurd en uitgelegd wat het probleem was. Het was totaal geen probleem en ze hebben de zelfde dag mij nog een nieuw setje opgestuurd. Top service! Jeffrey bedankt!

2024年11月29日

Trustpilot エクスペリエンス