レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Nu er vi kommet herude mange gange. Pludselig kan man ikke kÞbe all enclusive ved kassen mere. Ej heller 1 times all enclusive hvilket nok er fordi dem der stÃ¥r i caféen kÞrer i 0gear og selvom der st... もっず芋る

䌁業情報

1. テヌマ パヌク

圓該䌁業による蚘述

Tag hele familien med til Xjump og få en fantastisk oplevelse fyldt med sjove udfordringer i Danmark stÞrste trampolinpark.

2.6

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

83件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 60に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

DÃ¥rlig oplevelse.

Nu er vi kommet herude mange gange. Pludselig kan man ikke kÞbe all enclusive ved kassen mere. Ej heller 1 times all enclusive hvilket nok er fordi dem der står i caféen kÞrer i 0gear og selvom der står folk til at bestille så laver man alt muligt andet så som opvask eller bare krydre r**.

2026幎1月25日

Hej Jackie,
Det er en fejl at man ikke har kunne kÞbe All inclusive, dette er nu oprettet igen, så tak for at du skrev det.
Jeg kan ikke finde nogen booking i dit navn, så hvis du oplyser hvornår du har vÊret her, så vil jeg meget gerne have en snak med det personale der har vÊret i cafeen på det tidspunkt. For i gÊster skal selvfÞlgelig betjenes. Det skal dog siges at nogen af dem der står i opvasken ikke er oplÊrt til at håndtere selve cafeen bl.a. pga. alder.
Sisse - Xjump

Jeg sidder her i x jump nu ude ved

Jeg sidder her i x jump nu ude ved kassen.
Jeg er her ca 4 gange om måneden med min sÞn, og en ven eller andet til ham som han kan komme med da jeg ikke selv kan hoppe pga en skade. Min sÞn har adhd og har behov for mennesker omkring ham som han kender, derfor får han lov til at have en ven med ham hopper med som hele tiden er tÊt på ham.
Vi har aldrig oplevet problemer og vi er altid blevet mÞdt af et personale som har vÊret rigtig sÞde og forstående. MEN i dag bliver vi mÞdt af en ung pige som siger ledsageren skal vÊre over 18år og hvis ikke jeg vil betale for begge to kan de ikke hoppe.
Jeg beder som at snakke med chefen da det aldrig har vÊret et problem og det ikke er sÊrlig sjovt at skulle stå og udstille min 8 årige sÞn med hvorfor der skal vÊre en tÊt på ham så alle kan hÞre det. Han fÞlte sig virkelig ydmyget.
Igen hvis vi aldrig havde vÊret her fÞr og det så var reglen så havde det ikke vÊret et problem men når man er her så tit og der pludselig står en ungarbejder og siger sådan så er det ikke ok.
Min sÞn er virkelig ked af det og elsker ellers at vÊre her i x jump. Men efter i dag kommer vi ikke ikke mere. SÃ¥ hvis jeres bÞrn ikke er 100% “normale” sÃ¥ kan jeg IKKE anbefale x jump!

2026幎1月17日

Hej Nikita,
Øv at i havde en dårlig oplevelse.
Vi stÞtter fuldt ud bÞrn og voksne med sÊrlige behov og derved Ledsagerkortet, men ledsagerenordningen vi tilbyder indbefatter at ledsageren er en voksen på min. 18 år.
På trods af den Êrgerlig start i receptionen håber jeg at din sÞn havde en god dag i parken.
Har du yderligere spÞrgsmål eller behov for at fortsÊtte samtalen så skriv til mig direkte på info@xjump.dk

DÃ¥rlig cafe

Cafen var mest ussel service, alt man bestilte var forkert og tog en evighed.

Personalet var ligeglade

2026幎1月10日

Hej Martin,
Det er selvfÞlgelig ikke den oplevelse vi Þnsker at give vores gÊster. Så det beklager jeg. Hvis du kan oplyse om hvornår du har vÊret her (tid og dato) så vil jeg gerne kigge nÊrmere ind i det.
Sisse - Xjump

Fantastisk oplevelse vi havde hos jer i

Fantastisk oplevelse vi havde hos jer i weekenden. Vi fik en fantastisk velkomst ved indgangen af en ung kvinde med tÞrklÊde, og hold da op en service! Hende skal I vÊre glade for. Professionel og exceptionel med bÞrn! Servicen var over alle forventninger, man blev sat godt ind i hvad der skulle foregår og fÞlte sig mere end velkommen.

Det eneste minus er måske parkens tilstand, eftersom den efterhånden ser en smule nedslidt ud, ellers var det en virkelig god oplevelse vi fik os!

2025幎12月13日

Xjump からの回答

KÊre Amalie, Tusind tak for den skÞnne anmeldelse. Vi er bestemt glade for Sarah og hun får da også lige en ekstra figh five efter disse flotte stjerner.
Vi håber at se jer igen :-)
De bedste hilsner Xjump

Fantastisk sted!

Fantastisk sted!

Meget venligt personale og fair pris ift. hvad andre tilbyder.

OmrÃ¥det var rent og min sÞn havde en fest. OgsÃ¥ dejligt at det er lidt kÞligt, nÃ¥r man skal hoppe sÃ¥ meget 😊 ydermere dejligt med en cafe hvor man kan se det hele.

Også godt med fÊlles regler for arealerne, og godt at se at de bliver overholdt.

Vi kommer helt sikkert forbi igen ofte! 😊

2025幎12月6日

Xjump からの回答

KÊre Heðin, Tusind tak for de pÊne ord. Dejligt at lÊse at nogle af de ting vi har meget fokus på for tiden kan mÊrkes for gÊsterne :o)
Rigtig glÊdelig jul!
De bedste hilsner Xjump

FÞrste og sidste gang i X-jump

Vi bookede en fÞdselsdag fejring i x-jump.
12 piger
Hjemmesiden er Þvrigt ret misvisende og rodet i forhold til hvilke pakker, hvad de indeholder, tid osv.
i et opkald til parken oplyses der at vi kun må medbringe kage, i mails for bookingen står der man må medbringe det man vil.
der står i bookningen ankom 20 min fÞr hoppe start,
vi ankom 30 min fÞr. Og venter i receptionen men ingen kommer,
Vi venter i 15, vi ringer på klokken, vi ringer på x-jumps tlf nr, som så bare ringer bag disken.
Til sidst må vi finde og opsÞge en medarbejde oppe i caféen, som vil kalde efter en til receptionen.
En pige som i Þvrigt udviser en arrogant og lidt flabet attitude.
Hun fortÊller ingenting og vi skal selv spÞrge.
Hun vil have penge for strÞmper, som vi fortÊller fÞlger med i “pakken” vi har kÞbt ?
Generel ingen information.
man kan kigge på en skÊrm for at få sikkerhedsoplysninger.

Vi går ind, der lugter og det ser slidt ud.
Der stÃ¥r i “pakken” vand under hop, vi mÃ¥ opsÞge medarbejder inde i hoppe hallen for at fÃ¥ udleveret kander med vand og kopper.
Så det slush ice tid, her må vi igen opsÞge medarbejder da maskinerne vi kan se ikke er klar med slush ice. 12 piger skal tage der kop op af en meget lang trappe og ned igennem caféen for at få slush ice og hele vejen tilbage igen.

Toiletterne, ingen sÊbe, ingen papir og ikke sÊrlig rene.

Med den pris det koster i x-jump forventes der et hvis service niveau!
SÊrligt omkring information og sikkerhed.
FÞrste og sidste i X-jump.

2025幎6月2日

Meget skuffende fÞdselsdagsoplevelse

Meget skuffende fÞdselsdagsoplevelse hos XJump

Jeg holdte fÞdselsdag for mit barn hos XJump, og det var desvÊrre en meget skuffende oplevelse. Da vi ankom, kendte personalet til vores booking, men det reserverede tidspunkt stod forkert på skÊrmene, og de rettede det ikke. Dette betÞd, at vores pizzaer kom en halv time for tidligt uden at vi blev informeret, hvilket skabte forvirring.

Man må ikke vÊre i nÊrheden af sit bord, fÞr man får pizzaerne, hvilket betyder, at man skal hen til spiseområdet for at hente vand, men man må ikke vÊre ved sit bord. Dette fremgår hverken af bekrÊftelsen eller den mail, man modtager, når datoen nÊrmer sig. Derudover må man kun få en enkelt slushice i et lille papkrus, som man også skal bruge til at drikke vand.

Personalet var uvidende om disse regler og sagde blot, at de gjorde, hvad de fik besked på. Der var ingen leder eller person, der kunne tage beslutninger. Det var under al kritik, og jeg vil aldrig anbefale nogen at holde fÞdselsdag for deres barn hos X Jump.

2025幎4月12日
自発的なレビュヌ

630kr for 90min er en voldsom pris!!

630kr for 3 bÞrn i 90min er en voldsom pris. Jeg husker det fra det lige var åbnet, nyt og lÊkkert, nu minder det mest om bonbon land. Slidt og på ingen måde opdateret..
Udover det så havde vi bestilt tid til 12:30, vi får udleveret et farvet bånd og ved et tilfÊlde får jeg kigget op på tavlen og ser at vi har fået tid fra kl. 11 og der allerede var gået 10min af tiden. Uden vi havde set sikkerhedsfilm eller skiftet til de godkendte strÞmper. Ikke i orden, og da jeg stod og skulle have vekslet penge kunne jeg se det gentog sig hos andre kunder også..

Vi finder et andet trampolin land, eller et legeland nÊste gang.

2025幎2月16日

Sidste gang vi vÊlger Xjump

Jeg havde 13 drenge med fredag aften kl. 20.35 31/1-25. Det var i forlÊngelse af min sÞns fÞdselsdag og alle glÊdede sig til sidste aktivitet, nemlig at hoppe.
Jeg ankommer som den sidste og går hen til receptionen. Jeg får at vide at receptionen er lukket og at den lukker hver fredag kl. 20. De vil dog gerne åbne kassen igen og sÊlge os billetter. Jeg får så igen at vide at de kun sÊlger x-disco billetter efter kl. 20, som bl.a inkluderer 2 timers hop.
Jeg oplyser at der på hjemmesiden hverken står at receptionen lukker kl. 20 om fredagen eller at de kun sÊlger X-disco billetter og ikke alm billetter. Derfor er jeg uforstående overfor hvorfor jeg skal betale for 2 timer når vi ikke skal hoppe i 2 timer. Dette burde vÊre udspecificeret på hjemmesiden.
Men det kunne de ikke rigtig give en forklaring på. Og de ville heller ikke finde en anden lÞsning så vi kunne komme ind. Det vÊrste var at det var chefen som vi talte med og hun var decideret ikke til at rokke. Så jeg tog de 13 skuffede drenge og gik derfra.
Senere får jeg at vide af den ene dreng, at da de kom ind ved hovedindgangen var de blevet spurgt om hvad de lavede her. Toneleje var meget bestemt og arrogant. Øh vi skal ind og hoppe havde han så sagt.
MIT RÅD:
VÆLG AIRTRIX TRAMPOLINPARK ISTEDET.

2025幎1月31日
自発的なレビュヌ

Jeg var der med min sÞn og hans

Jeg var der med min sÞn og hans kammerat, og de havde det jo meget sjovt derhenne.
Men set fra et voksen perspektiv, så er det utroligt slidt og beskidt derinde. Det lignede at der ikke var blevet gjort rent på gulvet i mange måneder og gulvtÊppet var ret slidt alle vegne.
De opdaterer/renoverer ikke på tingene, såsom skumfirkanterne, som man kan hoppe i. De er alle enten bidt eller pillet i, og det ser altså generelt lidt usselt ud derinde.
Det kan I godt gÞre bedre X-jump.

2024幎12月7日
自発的なレビュヌ

Parkering kan ikke registreres senere

Parkering kan ikke registreres senere så bÞder kan annulleres.

2024幎11月17日

Hej Dwayne.

Det er desvÊrre ikke muligt nej, der er dog en halv times gratis parkering, men man skal registrere sin bil som det fÞrste når man trÊder ind. Ydermere så er det desvÊrre ikke vores område, vi låner pladserne, som ejeren har valgt at lade ParkZone administrere med en P-Zone, derfor kan vi heller ikke hjÊlpe med at få bÞder annulleret. P-zonen er der for at begrÊnse naboens gÊster i at optage alle vores pladser. Det er samtidig også derfor, at vi har opsat store skilte foran indgangen, til at minde jer gÊster om, at i skal huske at registrere bilen når i kommer.

Jeg ved det ikke hjÊlper på p-bÞden, men det er forklaringen.

Peter
Xjump

Ok men meget beskidt

Det var en ok oplevelse, ungerne (7 og 13 Ã¥r) vurderede det som “fedt nok” og “meget fint”, men priserne bÞr justeres efter kvaliteten. NÃ¥r bÞrnene begge, uafhÊngigt af hinanden, bemÊrker at der er beskidt, sÃ¥ er der noget om det. BÃ¥de nede i hoppeomrÃ¥det og oppe i caféen var der beskidt og dÃ¥rlig udluftning.

Hoppeområdet er stort og skumpuderne blÞde og rare at lande i for bÞrnene. Caféområdet har en fin placering så man kan se nÊsten hele området oppefra. Det er positivt ift. andre steder.

Men rengÞring, oprydning og udluftning hiver anmeldelsen ned.

2024幎10月12日

Hej Astrid

Jeg kan ikke lÊse på din anmeldelse hvornår på dagen jeres besÞg var, men vil blot sige, at der kan også blive beskidt i lÞbet af vores åbningstid. SÊrligt skumgravene, trÊkker fnuller spor rundt i parken.
Alle områder i parken rengÞres hver dag efter lukketid, men der kan dog vÊre svipsere med områder vi har glemt.
Jeg håber i får en anden oplevelse nÊste gang i kommer og besÞger os.

Omkring udluftningen, så er det også noget vi kigger på. Men det er desvÊrre ikke noget vi kan fikse fra dag til dag, det er vÊsentligt mere omstÊndigt. :-)

Men tak for at komme med feedback.

Peter
Xjump

Belastende stÞjniveau

Skumgraven er meget beskidt.
StÞjniveauet er enormt belastende både fra besÞgende, aktiviteterne og musikken. Trods to desperate men venlige henstillinger, kom stÞjniveauet fÞrst vÊsentligt under 86,8 dB da der blev tyndet ud i bÞrnefÞdselsdagene.
Der er ikke Þrepropper til rådighed.
Trods teamleder kendte til mine bÞrns udfordringer , sagde hun at hun synes ikke der var meget stÞj.
Meget ubehagelig oplevelse, stensikker måde at få hovedpine på.

2024幎8月17日
自発的なレビュヌ

FlÞd med pizzabakker og madrester

Bookede fest i X-jump. Da vi kom var det et stort kaos pga. sygemeldt personale. Det spiseområde hvor bÞrnene skulle have mad, var ikke ryddet op. FlÞd med madrester og gamle pizzabakker. Der var ingen til at tage imod eller forklare hvordan tingene fungerede, da vÊrten holdt pause. Slush-ice maskinen var tom. Da vi bad om at få den fyldt op, nÊgtede de, da det var spild af arbejde. BÞrnene måtte op i cafeteriaet, hvor slush-ice også var halvtom og det gav meget uro, at de på skift skulle forlade området, vi spiste ved.
Medarbejderen ved receptionen glemte at sige, at p-skive skulle indstilles og midt i kaosset ved ankomst, hvor jeg 3 gange måtte tilbage til receptionisten fordi der ingen hjÊlp var at hente på selve festområdet, overså jeg skiltet. Endte med p-bÞde på 910 kr. Klagede over ovenstående punkter dagen efter og fik det mest ubehÞvlede, flabede svar jeg nogensinde har set en virksomhed sende retur efter en kundeklage. Helt ubegribeligt, at X-jump ikke selv synes, der er plads fil forbedring,

2024幎5月26日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。