Airtrix Klatre & Trampolinpark レビュー 45

TrustScore 5段階評価の3

2.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi havde en super oplevelse i jeres trampolinpark og klatring. Vi vil helt sikkert komme igen. Vi var der fredag om formiddagen og vi havde nærmest det hele for os selv 🤩

5つ星のうち4の評価

Super fedt sted til alle aldre! MINUS; Da vi var færdige ville vi drikke en slushice og lige få vejret, men ingen siddepladser. Forældrene har spærret ALLE pladser med jakker/tasker. Mega irrit... もっと見る

5つ星のうち1の評価

2x20 minutter på under 34 minutter. Jeg italesatte at vi startede vores 2 runder lasertag kl 12 og var færdige med begge runder kl 12.34. Selv fraset introduktion og skift af vest, kommer vi jo... もっと見る

企業情報

1. アミューズメント センター

さまざまな外部ソースから提供された情報

Airtrix er Danmarks største og bedste Klatre & Trampolinpark. Slå dig løs i bunkevis af sammenhængende trampoliner, ninja-warrior baner, performance trampoliner, Activity foam pit, airbags, last man standing, dodgeball, trampolin-basketball, interactive...

2.9

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

RACISM EXPERIENCE

RACISM EXPERIENCE - We hosted a kids’ birthday party here and were told multiple times during booking that we could estimate the maximum number of kids, then only pay for those who actually showed up. We booked for 20 and paid upfront. On the day, we were given 20 wristbands and told to return any unused ones for reconciliation.

Two kids didn’t show, so I returned the extra bands. The manager on duty responded rudely, questioning my honesty and even making an inappropriate comment about “Chinese” customers (I’m not even Chinese btw, Asian yes, Chinese no). It was embarrassing and felt like racial profiling, especially given we followed their stated process exactly and had already spent nearly 5000 DKK.

On the positive side, the facilities are great and the kids had a fantastic time. However, this experience with staff was unacceptable and should be addressed.

2026年4月18日
5つ星のうち2の評価

Fint, men kommer ikke igen.

På mange måder et fedt sted, med masser af muligheder. Desværre er oplevelsen bare øv når man er der. Du betaler en høj pris for at være der 1 time, for du kan ikke være aktiv 1 time. Der er baner man kan tage på tid men børn render rundt og spolere de muligheder, og forældrene er på alle måder ligeglade. Jeg gider ikke rende rundt og være politi for dem. Der er intet personale tilstede til på nogen måde at holde styr på børn eller lignende, så du vil opleve flere gange du ikke kan komme til eller skal stå at vente længe på at prøve nogle ting. Og hvis du så endelig kommer til, kommer der med garanti andre børn ind og forstyrrer. Rengørringen er dårlig, og nogle ting mangler en lille kærlig hånd. Det er okay for 1 time, men man kommer ikke igen og man forlader med sådan lidt "Okay nu er det afprøvet" følelse.

2026年1月10日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk oplevelse hos Airtrix i…

Fantastisk oplevelse hos Airtrix i Ishøj!
Vi var en fritidsklub, der havde 60 børn med i november, og vi tilbragte to timer hos Airtrix – og det var to timer fyldt med energi, glæde og god service.

Personalet leverede virkelig topservice: De var imødekommende, hjælpsomme og havde fuld kontrol, selv med en så stor gruppe. Børnene elskede aktiviteterne, og alt var trygt og godt organiseret.

Vi kan varmt anbefale Airtrix i Ishøj til andre klubber og institutioner – vi kommer helt sikkert igen!

2025年11月4日
5つ星のうち1の評価

Uprofessionel måde at håndtere kunder på

Jeg har ikke engang være nogen af stederne, MEN på baggrund af de sindssygt dårlige anmeldelser begge steder har fået samt besvarelserne fra Airtrix selv, så skal jeg ikke be om det. Ærgerligt da det lød fedt, men held og lykke med ikke at gå konkurs med personale der ikke kan finde ud af at tale ordentligt og yde en ordentligt service til jeres kunder.

2025年10月6日

0 stjerner herfra

Jeg vil absolut ikke anbefale Airtrix i Ishøj hvis man vil holde børnefødselsdag. Selve stedet er ok men personalet er noget af det værste jeg har oplevet. De opfører sig som om de er fængselsbetjente, især den ene kvinde som er lidt ældre end de andre og er måske chefen. Fuldstændig ufleksible og uempatiske, strenge og absurde regler. Vi har betalt mange penge for at holde fødselsdagen der og forlader stedet med en dårlig mavefornemmelse. Personalet skal lære at være søde og venlige med kunderne og selvom de har strenge regler så kan disse kommunikeres på en venlig måde. Der er heller ikke mulighed for at klage eller noget på deres hjemmeside. Jeg fortryder at vi har valgt dette sted og vil aldrig nogensinde besøge den igen!
Når jeg læser de andre anmeldelser på Google og Trustpilot så står det klart at jeg er ikke den eneste som har været skuffet over personalets opførsel. Ærgerligt at sådan et sted mister kunder på grund af de mennesker der arbejder der.

2025年8月2日

Brud på dataloven !

Jeg er skuffet, men ikke overrasket over dit svar. I stedet for at forholde jer til fakta, forsøger I at dreje sagen over på mig som kunde. Derfor vil jeg gerne klargøre, hvad der skete, så andre kan vurdere, hvem der ikke har været rimelige og gennemsigtige.
1. Jeg modtog en skriftlig bekræftelse fra Airtrix, hvor I tydeligt skrev, at mit arrangement var fuldt booket (18 deltagere), og at der ikke var flere pladser.
2. Da en forælder spurgte mig, om hendes barn kunne deltage, afviste jeg det – fordi jeg stolede på jeres skriftlige besked.
3. Den samme forælder ringede til Airtrix og fik at vide af jeres medarbejder, at der var plads alligevel – og I ændrede mit deltagerantal til 19 uden mit samtykke.
4. Denne forælder skrev derefter til mig og fortalte, at hun havde talt med jer, og at hendes barn var blevet tilmeldt – hvilket stillede mig i en utroligt dårlig situation.
5. Da jeg klagede over dette, blev min datters navn pludselig slettet fra jeres system – hvilket I ikke kunne give en forklaring på.

Hvad er usandt ved dette? Jeg har skriftlig dokumentation for hvert punkt. Hvis Airtrix mener, at min fremstilling er forkert, er I velkomne til at fremvise jeres beviser.

I stedet for at påtage jer ansvar for en åbenlys fejl, prøver I at nedgøre min oplevelse og min troværdighed. At kalde mig “urimelig” og “ikke gennemsigtig” er en utrolig uprofessionel måde at håndtere en kundeklage på.

Jeg har givet jer flere chancer for at tage ansvar og rette op på fejlen, men I har nægtet. Derfor har jeg nu valgt at dele min oplevelse offentligt, så andre kunder kan være opmærksomme på, hvordan Airtrix håndterer deres oplysninger og kundeservice.

Jeg lader læserne af denne anmeldelse selv vurdere, om Airtrix har håndteret dette korrekt.

Med venlig hilsen,
Gül

2025年2月1日

Airtrix Nordhavn

Airtrix Nordhavn

Deler en dårlig oplevelse.

Jeg kom til at købe til 5 børn istedet for de 4 børn vi var og ikke 5. 1 minut efter vi har betalt for 5 børn opdager vi fejlen at der kun er 4 børn.

Vi hører manden der et minut før har taget 950 kr for 5 børn at vi faktisk kun er 4 og om vi kan få penge tilbage for den fejl kæbte billet. Det kan vi ikke siger han , bordet fanger og man kan kun gå et tilgodebevis

Dårlig service

Hvis vi har opdaget det med det samme bør de tilbage betale beløbet som ordentligt service

2025年2月12日

Airtrix Klatre & Trampolinpark からの回答

Kære Allan, vi beklager oplevelsen og er helt enige med dig. Det er en klar fejl af den pågældende medarbejder, og ikke normal procedure. Jeg får ændret tilgodebeviset til en refundering med det samme. Beklager virkeligt. Mvh Carsten, Airtrix.

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse.
Vi kommer absolut ikke igen.
Vi kommer ind med 5 børn som bare er klar. Først da vi har betalt får vi af vide at vores mindste (2år) ikke må komme ind?
Vi har været her før uden problemer.

Vi siger at vi ikke skal være her og vil ha vores penge retur men dette bliver også nægtet.

Vi anbefaler ikke dette sted til nogle.

2025年1月18日
5つ星のうち3の評価

Børnene hyggede, men ikke meget personale tilstede

Det var ikke så slemt som forventet efter at have læst andre folks bedømmelser (jeg blev lidt nervøs for, hvad det var for en dødsfælde jeg åbenbart var ved at udsætte mine nevøer for). Børnene ( på 6 og 9 år) hyggede sig gevaldigt i de 1,5 timer vi var der. Der var næsten ingen andre end os, da vi kom, så de fik mulighed for at prøve det hele inden der kom flere gæster senere. Dog vil jeg give de andre anmeldere ret i, at der stort set intet personale er at se inde i hallerne. Jeg så personale 2 gange på de 1,5 timer vi var der (i gang med rengøring, ikke for at holde opsyn), og meget af tiden bemærkede jeg, at der ikke var noget personale i den hal vi var i.

2025年1月3日
5つ星のうち2の評価

Jeg var i Airtrix i Nordhavn i dag med…

Jeg var i Airtrix i Nordhavn i dag med mit barnebarn. I hele den time så jeg ikke én person fra personalet. Der er to skærme ved trampoliner, som er meget populære.. Så lang kø af børn.. jeg så mange børn med armbånd i en farve, der skulle have forladt trampolinsalen min et kvarter tidligere. Man giver 140,- for en time for et barn. Jeg er fuldkommen enig i med tidligere opslag, at det sikkerhedsmæssigt slet ikke er forsvarligt, at der intet personale er. I dag var der på grund af efterårsferien rigtig mange børn i alle områder af salene,

2024年10月15日
5つ星のうち1の評価

Intet personale at se omkring…

Intet personale at se omkring trampolinerne. Det er fint at der kører en sikkerhedsvideo, men det er så tydeligt at mange børn ikke forstår den video. Jeg skal gå rundt og være politimand, så mine egne børn ikke kommer til skade.

Det er 3. Gang at vi er på besøg i Airtrix, men også sidste gang at vi kommer tilbage. Jeg har givet stedet 3 chancer og været skuffet alle 3 gange.

En alvorlig skade til et stakkels barn venter desværre på sig, da sikkerheden er meget lavt herinde.

2024年9月7日

2x20 minutter på under 34 minutter

2x20 minutter på under 34 minutter.

Jeg italesatte at vi startede vores 2 runder lasertag kl 12 og var færdige med begge runder kl 12.34. Selv fraset introduktion og skift af vest, kommer vi jo ikke op på 2x20 minutters spiltid. Forklaringen var, at der nogle gange var grupper på 30 og derfor var der kortere reel spiltid end de 20 minutter der reklameres med på hjemmesiden.
Helt ærligt. Vi var 4 personer, der var hverken nogen før, sammen med, eller efter os - hvorfor korte vores spiltid ned?

2024年7月18日

Airtrix Nordhavn is horrible

Airtrix Nordhavn is horrible. All they care about is taking your money. They have no interest in giving a good experience. It is a very bad experience and the different areas are unsafe and a lot of them are closed. The staff are very rude. Do not go there. They are just ripping you off and giving you a horrible experience.

2024年6月21日

Airtrix Klatre & Trampolinpark からの回答

Hi Mynte, we do not know what we have done to deserve this review, but we would love if you would take the time to elaborate, as we always strive to do our best. Thank you very much in advance. Br Airtrix

Airtrix ishøj

Rigtig dårlig oplevelse. Man skal være opmærksom på at det IKKE er et legeland og at der er lige adgang for voksne og børn. Dvs en polterabend og børnefødselsdag kan foregår på samme tid. De tager intet ansvar for de uheld der sker og voksne mænd kan uden omkostninger hoppe ned på trampoliner med børn og gøre skade på dem. Kan absolut ikke anbefale stedet for børn.

2024年1月27日

Airtrix Klatre & Trampolinpark からの回答

Hej Anja, vi er meget kede af din dårlige oplevelse, da vi naturligvis altid tilstræber at give gode oplevelser. Det er korrekt at en trampolin/actionpark ikke er et legeland, men vi har tiltro til at alle vores gæster - uanset alder/størrelse - naturligvis hopper ansvarligt og ikke yder skade på andre. Mvh Airtrix

Airtrix Ishøj

Airtrix Ishøj.
Fedt sted for børne😊men alt for meget larm, der hvor man sidder og spiser, kunne være fedt, hvis de sætte trold texplader op i loftet og på alle stolper så lyden ikke bliver kastet rundt🤯Men elles et sjovt sted🙂

2023年11月19日

Airtrix Klatre & Trampolinpark からの回答

Hej Ronnie, Kan med glæde meddele at vi nu har fået sat en masse akustikreguleringsplader op i caféen :-). Mvh Airtrix

Super dårlig service

Super dårlig service.

Personalet ligner nogen der er virkelig trætte af og være der, det tager 100 år før vi kan bestille. Og der er nærmest ingen der gider ekspedere os.
Derefter bliver vi nærmest smidt ud, fordi vi kom til at give vores børn en tår vand
Ude på kanten af hallen.
For at vide voksne ikke skal betale, men da vi går rundt med børnene, for vi at vide vi skal gå ud og betale ?? Hvad foregår der.?
Vi kommer ikke igen.
Desuden var der mega beskidt over alt og virkelig klamt på toiletterne.
Det var i Ishøj.

2023年10月1日

Airtrix Klatre & Trampolinpark からの回答

Kære Christina, tak for din feed-back, selvom vi ikke kan genkende din fremstilling. Mht. til "men da vi går rundt med børnene", så har I misforstået hvad det betyder, da én af jeres gæster var 110% aktiv og hoppede rundt, både alene og med børnene. Der henstillede vi stille og roligt til, at han enten stoppede med at være aktiv, eller naturligvis betalte for en indgang. Han valgte at stoppe med at være aktiv, og alt var fint. Og vi har ganske rigtigt også en simpelt regel om, at man ikke må have mad og drikke med ind i hallen, da det vil blive et mægtigt svineri hvis alle gør det. Mad og drikke skal blive og nydes i caféen. Det synes vi ikke er helt urimeligt. Generelt synes vi ikke det er urimeligt, at bede de gæster der ikke overholder vores få, simple regler, om at overholde dem. Vi er kede af at I er blevet så sure over dette, at vi skal læse denne fremstilling på Trustpilot. Hav en dejlig dag :-).

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。