レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb een abonnement afgesloten voor 6 maanden. Zojuist mijn eerste string binnengekomen en ben er onwijs blij mee! De klantenservice op Instagram reageert onwijs snel en is erg klantgericht! Heel... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb in februari mijn abonnement afgesloten maar tot nu nog niks ontvangen.Donderdag als nog mijn pakketje ontvangen. En ik ben echt verliefd om de string zo mooi en ook de kwaliteit is super. Ik m... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Het was een leuke ervaring om eens te proberen alleen helemaal niet voordeliger dan gewoon eens in de maand naar de winkel gaan. Waren in over het algemeen eenvoudige kante slipjes. In verhouding me... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Heel fijne strings! Een drie maanden abonnement afgenomen om even af te wachten hoe ze zouden passen, maar uiteindelijk nog een paar maanden langer aangehouden omdat ik heel tevreden was. Zeker aan te... もっず芋る

䌁業情報

1. ランゞェリヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

YAIRA is hét abonnement om jezelf of een ander te laten stralen! Elke maand een nieuwe, mooie string op je deurmat. Wie wil dat nou niet?

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 44ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Altijd snelle en correcte levering en

Altijd snelle en correcte levering en strings van goede kwaliteit en zeer mooi. 👌

2026幎3月24日

YAIRA からの回答

Bedankt voor je fijne review! 🀍 Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de levering én de kwaliteit en uitstraling van de strings. Daar doen we het voor! ✚👌

5぀星のうち1の評䟡

Saaie onderbroeken in onaantrekkelijke

Saaie onderbroeken in onaantrekkelijke kleuren. Heel jammer!
1e was een soort rare roze/paarse kleur, wel leuk motief
2e was mooi bordeaux maar geen verassend design,
3e was lila, maar had net zo goed een basic string 3- packvan de H&M kunnen zijn.
Dus ben een beetje teleurgesteld.

YAIRA からの回答

Bedankt voor je eerlijke review 🀍
Jammer om te horen dat de styles en kleuren niet helemaal bij je smaak pasten. Omdat we elke maand wisselen in designs, zit er natuurlijk veel variatie in — wat voor de één een leuke verrassing is, is voor de ander minder passend.
We nemen je feedback over de designs zeker mee en zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe stijlen en variatie ✹ Hopelijk kunnen we je in de toekomst alsnog positief verrassen! 😊

Goed

Ik vind het hele fijne kwaliteit

Dat vinden we erg belangrijk! Bedankt voor je review ✹

Goed bedrijf

Ze denken met je mee en helpen je bij je vragen. Je kan goed bij hun terecht. En je hebt elke maand een nieuwe string in de brievenbus .

YAIRA からの回答

Dankjewel voor je mooie woorden! 🀍 Fijn om te horen dat je je goed geholpen voelt en dat je bij ons terecht kunt met je vragen. Veel plezier met de komende strings! ✹

5぀星のうち2の評䟡

Slechte kwaliteit

Half jaar abonnement gehad, helaas zijn 4/6 strings enorm slecht van kwaliteit. Na 2x wassen zijn ze volledig verkleurd en faal. Daarnaast ook 3 dezelfde strings ontvangen maar dan in een andere kleur, op zich niet erg want die zitten fijn, maar zijn ook diegene die er niet meer uit zien.
Geen aanrader.

2026幎3月1日
自発的なレビュヌ

YAIRA からの回答

Bedankt voor je eerlijke review 🀍 Wat jammer om te horen dat de kwaliteit en variatie niet aan je verwachtingen voldeden — dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden.
Verkleuring en snelle slijtage horen absoluut niet zo snel te gebeuren, dus we nemen dit zeker mee om te verbeteren.

Ook je feedback over de variatie waarderen we enorm. We hebben namelijk juist veel verschillende modellen strings, dus dat je drie keer dezelfde hebt ontvangen (in een korte tijd) in een andere kleur, is niet de bedoeling.

Mocht je ervoor openstaan, kijken we graag nog even met je mee via de mail om dit netjes voor je op te lossen. ✹

5぀星のうち4の評䟡

Leuke strings. Te min Variatie

Leuke strings. Had het afgesloten voor de vrouw. Maar zij vond het na een tijdje. Te min variatie in de ontwerpen. En hebben we het stop gezet.

2025幎4月20日

YAIRA からの回答

Bedankt voor je review! 🀍 Leuk om te horen dat de strings in de smaak vielen. Jammer dat de variatie voor jullie wat tegenviel — die feedback nemen we zeker mee!
Goed om te weten: dit jaar hebben we weer veel nieuwe modellen en variaties in het vooruitzicht ✹ Jullie zijn natuurlijk altijd welkom om het later nog eens te proberen! 😊

5぀星のうち3の評䟡

Goed maar jammer

Het product zelf was mooi en de stof voelt als goede kwaliteit. Het verbaasde mij dus ook dat er op verschillende plekken draadjes los kwamen. Ik wou afmelden en er is geen duidelijke manier om je abonnement te beëindigen. Dat is onhandig uiteindelijk een mail gestuurd en toen hebben ze mij meteen en goed geholpen.

2026幎2月2日

YAIRA からの回答

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback! 🀍 Fijn om te horen dat je de strings mooi vindt en dat de stof als goede kwaliteit aanvoelt. Jammer om te lezen dat er op sommige plekken draadjes loskwamen, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Wat betreft het afmelden: dit kan via je account zodra het abonnement maandelijks opzegbaar is. Begrijpelijk dat dit niet meteen duidelijk was. Gelukkig konden we je via de mail snel verder helpen en het voor je oplossen. Dank je wel dat je contact met ons hebt opgenomen! ✹

I loveeeeeeeeeee it

I loveeeeeeeeeee it
Zalig kleurtje iedere keer iets anders i like it raad het zeker aan gewoon doen 🀩🀩🀩🀩🀩🀩

2026幎2月2日

YAIRA からの回答

Bedankt voor je mooie review, je enthousiasme en je aanrader, means a lot! ✹

Super!

Super!! Alles staat goed geregeld op de webshop zodat het voor iedereen te doen is de strings die je binnen krijgt zitten ook fantastisch en heeft een heerlijke stof!

2026幎1月5日

YAIRA からの回答

Super bedankt voor je enthousiaste review! 🀍 Wat fijn om te horen dat de webshop duidelijk is en dat je zo blij bent met de strings en de stof. Veel plezier met de volgende verrassingen 🀗

5぀星のうち5の評䟡

super mooi kleurtje ga het zeker graag

super mooi kleurtje ga het zeker graag dragen. mijn vriend is akkoord ermee. dat goed is 😉benieuwd naar andere kleurtjes.

2026幎2月5日
自発的なレビュヌ

YAIRA からの回答

Dankjewel voor je leuke review! Fijn dat het kleurtje zo in de smaak valt én goedgekeurd is ✚😉 Veel plezier met de komende pakketjes!

Geweldig!

Geweldig! Iedere maand een nieuwe leuke string

Hi Janey, bedankt voor je review! Veel plezier met alle leuke strings ✹

Fantastisch!!

Fantastisch!!! Wou dat dit er al veel veel eerder was. Wat een genot, thuisbezorgd en ook nog prachtig materiaal en designs 🀩😍😍😍😍

YAIRA からの回答

Bedankt voor je mooie review! We verzenden met liefde elke maand een pakketje ✹ Veel plezier met de volgende verrassingen 🀗

lingerie

Het is gewelidig lingerie

YAIRA からの回答

Wat fijn dat je zo blij bent met onze strings! Geniet van de komende pakketjes 🀗

Erg tevreden over

Erg tevreden over. Tot nu toe elke maand een mooie string ontvangen.

2025幎11月3日

YAIRA からの回答

Hi Florance, bedankt voor de review! Super fijn dat je erg tevreden bent! Veel plezier met de strings ✹

werd mooi verpakt geleverd

werd mooi verpakt geleverd. Mooie slips waar een man ook kan van genieten.

2025幎10月27日

YAIRA からの回答

Bedankt voor je review! Fijn dat je geniet van onze maandelijkse cadeautjes ✹

5぀星のうち4の評䟡

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

2025幎9月19日

YAIRA からの回答

Super fijn dat je blij bent met de kwaliteit van onze strings, dat vinden we ook erg belangrijk ✹ Bedankt voor je review!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。