Ik heb een abonnement afgesloten voor 6 maanden. Zojuist mijn eerste string binnengekomen en ben er onwijs blij mee! De klantenservice op Instagram reageert onwijs snel en is erg klantgericht! Heel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik heb in februari mijn abonnement afgesloten maar tot nu nog niks ontvangen.Donderdag als nog mijn pakketje ontvangen. En ik ben echt verliefd om de string zo mooi en ook de kwaliteit is super. Ik m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Het was een leuke ervaring om eens te proberen alleen helemaal niet voordeliger dan gewoon eens in de maand naar de winkel gaan. Waren in over het algemeen eenvoudige kante slipjes. In verhouding me... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Heel fijne strings! Een drie maanden abonnement afgenomen om even af te wachten hoe ze zouden passen, maar uiteindelijk nog een paar maanden langer aangehouden omdat ik heel tevreden was. Zeker aan te... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
YAIRA is hét abonnement om jezelf of een ander te laten stralen! Elke maand een nieuwe, mooie string op je deurmat. Wie wil dat nou niet?
Luxemburglaan 28 A, 2711 BC, Zoetermeer, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Hele goede kwaliteit en een snel. Helpen heel goed echt een aanrader. Ik blijf een klant

YAIRA ããã®åç
Tot nu toe leuke strings gehad, ben benieuwd naar de volgende

YAIRA ããã®åç
Super mooie strings maar ik vind het raar dat ik mijn abonnement niet kan annuleren. Maar buiten dat prachtige strings van goede kwaliteit!

YAIRA ããã®åç
Ik heb dit abonnement geprobeerd en het is echt elke keer een verrassing wat voor moois je krijgt het zijn fijne strings en zitten echt als gegoten. Ik blijf dit abonnement nog wel een tijdje gebruiken

YAIRA ããã®åç
Super mooie onderbroeken en kwaliteit! Jammer dat ik alleen nog maar donkere kleuren ontvangen heb na 6 maanden..

YAIRA ããã®åç
Erg leuk om cadeau te doen.
goede kwaliteit en mooie lingerie.

YAIRA ããã®åç
Hele mooie lingerie leuke verpakking en gewoon goed over het algemeen zeker een aanrader, kosten valt nog mee hele mooie âonderbroekâ voor maar â¬15,00

YAIRA ããã®åç
Jammer dat het elke keer het zelfde model is

Yaira raad ik 100% aan!
Waarom? Prijs kwaliteit is enorm goed, elke maand een string of een slip krijgen met echt goeie kwaliteit voor niet eens veel geld is een uitkomst.
Ik ben heel lang inspiratie loos geweest met strings. Had allemaal dezelfde en heb nu eindelijk een onderbroeken la met leuke strings.
Ik heb het mijn zus en mijn moeder ook aangeraden en die zijn daarna ook direct lid geworden en zij zijn ook heel erg tevreden.
Zit je te twijfelen? Stop die dan maar weg want dit is 100% de goede keus. Ik ben al langer dan een jaar lid volgens mij en ze blijven me elke maand verassen.

YAIRA ããã®åç
Superleuke, mooie, elegante strings. Ik vind het heel leuk om elke maand een verrassing te mogen ontvangen.
Leukste post!

YAIRA ããã®åç
De strings van Yaira zijn kwalitatief erg goed, een fijne stof met comfortabele pasvorm, mooi design en geen kriebelend lelijk labeltje erin.
Ik ben erg blij met de lingerie die ik iedere keer ontvang! Leuk dat je iedere x verast word met een andere!

YAIRA ããã®åç
Hele fijne slips en passen perfect, geen irritatie aan labels en fijne stoffen. Mijn partner vind het ook erg mooi en ziet mijn blije gezicht als ik weer een zending ontvangen heb.

YAIRA ããã®åç
Super leuke verrassing elke maand! Netjes verzorgdâŠals er iets is misgegaan met een levering melden ze dit meteen via mail en wordt ook zo snel mogelijk opgelost. Kan je niet van vele firmaâs zeggen ð.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã