レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb een abonnement afgesloten voor 6 maanden. Zojuist mijn eerste string binnengekomen en ben er onwijs blij mee! De klantenservice op Instagram reageert onwijs snel en is erg klantgericht! Heel... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb in februari mijn abonnement afgesloten maar tot nu nog niks ontvangen.Donderdag als nog mijn pakketje ontvangen. En ik ben echt verliefd om de string zo mooi en ook de kwaliteit is super. Ik m... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Het was een leuke ervaring om eens te proberen alleen helemaal niet voordeliger dan gewoon eens in de maand naar de winkel gaan. Waren in over het algemeen eenvoudige kante slipjes. In verhouding me... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Heel fijne strings! Een drie maanden abonnement afgenomen om even af te wachten hoe ze zouden passen, maar uiteindelijk nog een paar maanden langer aangehouden omdat ik heel tevreden was. Zeker aan te... もっず芋る

䌁業情報

1. ランゞェリヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

YAIRA is hét abonnement om jezelf of een ander te laten stralen! Elke maand een nieuwe, mooie string op je deurmat. Wie wil dat nou niet?

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 44ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, goede kwaliteit. Echt een aanrader. Leuk cadeautje voor jezelf iedere maand :)

2023幎3月21日

YAIRA からの回答

Bedankt Suzan! ✹ Leuk hé om elke maand een cadeautje te ontvangen! Veel plezier met de komende pakketjes!

Kwaliteit is wel goed

Kwaliteit is wel goed, ik vind 12 euro per maand wel erg duur maar dat kan ik zijn.
Verder is de maat perfect en de stof een is een fijne stof.

Verder geen opmerkingen.

2023幎3月28日

YAIRA からの回答

Bedankt voor je review! Fijn dat de maat perfect is en je de stof fijn vindt! Veel plezier met de volgende pakketjes ✹

Erg mooie strings

Erg mooie strings, mooie kwaliteit en zachte stof. verschilt per maand wel ietsjes in grootte, ondanks dezelfde maat.

2023幎2月27日

YAIRA からの回答

Hi Roos, bedankt voor jouw review ✹ Super fijn dat je de strings erg mooi vindt! En bedankt voor jouw feedback over de maat. Dit nemen we zeker mee in het verbeteren van de YAIRA-strings! Veel plezier met de komende strings! Liefs, YAIRA

Mooi

Het is snel geleverd en zag er mooi uit.

2023幎3月8日

Fijn om te horen! Geniet van de volgende pakketjes ✹

Servicegericht!

De string was prachtig en kwam snel binnen maar was helaas beschadigd. Winkel was erg makkelijk met het probleem en na het opsturen van een foto van de schade zouden ze een nieuwe opsturen, service is dus echt top!

2023幎3月15日

YAIRA からの回答

Hi Imke, super vervelend dat jij een string ontving met een productiefoutje! Bedankt voor het aangeven hiervan, hierdoor kregen wij de kans om het op te lossen! Fijn dat je onze service als top hebt ervaren! Veel plezier met de nieuwe string! ✹

Yaira

Leuk ondergoed alleen jammer dat je het niet kan selecteren of je comfy wilt of sexy .

2023幎1月23日

YAIRA からの回答

Hi Lana, bedankt voor je review! En een goede tip, dit nemen we zeker mee in het verbeteren van het YAIRA-abonnement ✹

Super strings

Helemaal top, snelle levering! En ze zitten heerlijk!!🀩

2023幎1月5日

YAIRA からの回答

Hi Irene, bedankt voor je review! Fijn dat je de strings heerlijk vindt zitten! ✹

5぀星のうち3の評䟡

Leuk concept, maar helaas 1e levering niet ontvangen. na klacht wel snel opgelost gelukkig.

Mijn eerste bestelling zou binnen een week na bestelling binnenkomen. Helaas heb ik er zelf na 12 dagen achteraan moeten vragen waar deze bleef, omdat hij nog niet binnen was. Ik werd na deze melding gelukkig wel snel geholpen en kreeg mijn eerste levering na deze melding alsnog binnen 3 dagen. Het concept is erg leuk en ik ben blij met de eerste (rode) levering!

2022幎9月13日

YAIRA からの回答

Bedankt voor jouw review Jasmijn! Wij wisten inderdaad niet dat jouw pakketje niet was aangekomen, dus super goed dat je er achteraan bent gegaan 😃 Fijn dat je tevreden bent, geniet er van ✹

Goed materiaal

Goed materiaal en erg snelle en goeie levering. Ook mooie kwaliteit

2022幎8月29日

Wat fijn om te horen Bente, dankjewel! Veel plezier met jouw abonnement 💝

Leuk!

Hele leuke verrassing om te krijgen en super mooi ondergoed! Erg tevreden

2022幎8月13日

YAIRA からの回答

Leuk om te horen! Dankjewel 😍 Geniet ervan!

Super leuk idee

Super leuk idee!

Maar misschien kan de kwaliteit van de string iets beter 🥰

2022幎8月3日

YAIRA からの回答

Bedankt voor jouw feedback 🥰 We staan altijd open voor tips, dus mocht je er meer over willen toelichten mail naar info@yairalingerie.com 🀗

Verrassing

Super leuk om een klein pakketje te ontvangen met een nieuwe string. Niet wetende wat er precies in zit. Mijn eerste pakketje heb ik ontvangen en draag het met plezier. Durf het materiaal niet te vaak te wassen en te dragen. Ben dan bang dat het gauw kapot gaat.

2022幎7月16日

YAIRA からの回答

Wat leuk dat het verrassingseffect je aanspreekt ✹ Wat betreft het dragen en wassen van de string: het is kant dus inderdaad is de droger erg af te raden. We hoorden laatst van een van onze eerste leden dat zij haar eerste string nog steeds draagt, hoe leuk is dat! De string zou dus gewoon lang mee moeten gaan 💝 Veel plezier ermee!

5぀星のうち5の評䟡

Elke keer een verrassing!

Elke keer een verrassing! De onderbroek zit ontzettend comfortabel en is erg mooi!

2022幎7月5日

YAIRA からの回答

Bedankt voor jouw review Sanne! Geniet geniet van jouw volgende verrassing!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。