Jeg er meget meget glad for yogavivo. Jeg bruger det ca. 4 gange om ugen og det har i den grad hjulpet mig tilbage til en krop jeg troede var mistet pga sygdom. Mit sind er roligere nu. Jeres instru... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Videoer og underviserne er rigtig gode. DesvÊrre er bÃ¥de app og hjemmeside ekstremt ustabile. Jeg har nÊvnt dette overfor Yogavivo og har blot fÃ¥et tilbagemeldingen at jeg skal prÞve at fjerne cache m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtig gode trÊnings videoer med stor variation. Dejligt at man kan vÊlge forskellige forlÞb med pÃ¥mindelser, men ogsÃ¥ nemt at finde en trÊning til et specifikt behov. Alt sammen til en meget rimeli... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kan godt lide at der er mange forskellige videoer at vÊlge i mellem, god filtrer (sÃ¥som stil, varighed), hÞj kvalitet, forskellige stilarter af yoga og andre discipliner. Er fx lige i gang med et... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
man kan altid nemt finde inspirerende sessions og få sig nogle gode sundhedsvaner.

Yogavivo ããã®åç
Stor anbefaling herfra. Bruger ofte Ene's og Simon's programmer.
Generelt er jeg meget tilfreds med videoerne og instruktÞrerne. Der kan dog af og til mangle de der små vigtige justeringsinstruktioner, der gÞr, at stillingen udfÞres korrekt

Yogavivo ããã®åç
Gode Þvelser og god instruktion. Jeg bruger Kristines videoer ofte. Det er nÊsten som at vÊre til en fysisk lektion. Uden Þvelserne ville jeg ikke få lavet yoga derhjemme.

Yogavivo ããã®åç
God app der holder en til ilden grundet daglige mails samt virkelig fede og varierede forlÞb - elsker den!

Yogavivo ããã®åç
Den eneste ulempe er at vÊlge blandt de mange gode videoer med kompetente undervisere. Der er både traditionel yoga, styrketrÊning, meditation, afspÊnding, face yoga, gravid yoga mm.

Yogavivo ããã®åç
Jeg elsker at der så meget forskelligt på app'en både yoga men også trÊning. Det er fantastisk med de forskellige forlÞb der tit kommer.

Yogavivo ããã®åç
Den bedste yogaplatform jeg har benyttet. Fedt at der også er kommet videoer med styrketrÊning og puls.

Yogavivo ããã®åç
Et skÞnt og alsidigt Forum med dygtige undervisereðâ€ïžkan varmt anbefales.

Yogavivo ããã®åç
Yogavivo.dk er fantastisk. Jeg laver yoga, hver morgen 20 minutter og elsker det. Har jeg ondt i ryggen eller har brug for styrke, sÃ¥ kan jeg vÊlge et program, der passer til lige netop det. Yoga er mange ting, og man kan sÞge pÃ¥ den type yogs, som man elsker mest. InstruktÞrerne er professionelle. Der er ligeledes meditationer og nye spÊndende mÃ¥der, at arbejde med kroppen pÃ¥. Kan varmt anbefales ðð

Yogavivo ããã®åç
Det er nemt at finde videoer og påmindelsesmailsene fungerer rigtig godt. Der er yoga af en vÊr art, med god lyd og guidninger.
Jeg synes dog ikke at kunne få samme materiale frem på appen. Måske er fejlen min.

Yogavivo ããã®åç
Dejlig nem app. Jeg finder hurtigt en video som min krop har brug for og jeg finder den dejligste ro!
Namaste ð

Yogavivo ããã®åç
Har gennem flere år isÊr fulgt 3-4 af underviserne, og jeg har haft stor glÊde af at se og gense deres videoer om både om Þvelser, meditation og yogafilosofi.
Der er en super systematik på Yogavivo, der gÞr det nemt af finde relevante videoer.

Yogavivo ããã®åç
Der er altid en video der passer til det aktuelle energiniveau eller den problematik man har brug for at arbejde med. Fantastisk variation og vigtig viden i alle Þvelser og forlÞb- prÊcis på det tidspunkt der passer ind.

Yogavivo ããã®åç
Bruger hjemmesiden meget, i nogle uger dagligt. Der er yoga for enhver smag, og jeg får lavet meget mere yoga, fordi der også er klasser på ned til 10 min.
Eneste lidt trÊlse er, at den automatisk scroller op til start i en sÞgning, hvis man har trykket ind på en video for at lÊse mere om den.

Yogavivo ããã®åç
Elsker at dykke ned i en ny yogastil eller ny dygtig underviser og nÞrde indtil jeg fÞler jeg kender lidt til stilen. Og så at have noget at vende tilbage til, når jeg har mere brug for noget kendt..
Jeg har brugt yogavivo meget på et tidspunkt, hvor jeg arbejdede på en fysioterapeutklinik, hvor afbud naturligt dukker op i lÞbet af en dag og dermed udlÞser hele og halve timers fri - perfekt til en eller to yoga sessions.
Og så på barsel var det skÞnt at have en underviser klar, når baby blev klar til at sove :)
Nu i ny og nÊ, som det passer ind i småbÞrnsfamilielivet og mine behov.

Yogavivo ããã®åç
Yogavivo er nemt at gå til. Der er mange typer af yoga og mange forskellige temaer og undervisere. Eneste lille men er at appen ikke fungerer rigtig godt på min iPhone

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã