Tom heeft mijn aanvraag uitstekend behandeld. Hij heeft de volledige inrichting vooraf netjes voorbereid en een duidelijke afspraak gemaakt voor de ingebruikname van mijn eâmail. Tijdens het instel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
er waren wat probleempjes, maar deze zijn heel fijn opgelost door Wilroy, met zijn kennis hebben wij een mooie nieuwe website en werkt alles helemaal top! Bedankt.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tim Koning was helder in zijn adviezen. Gaf goed aan welke service Youvia kan bieden en wat ons abonnementspakket inhield. Ook vertelde hij hoe we onze website kunnen aanpassen om nog beter vindbaar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik liep tegen een probleem aan met mijn mailbox en had er zelf behoorlijk wat tijd in gestoken. Achteraf gezien had ik meteen contact moeten opnemen met Youvia. Kevin heeft mij snel, vriendelijk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Youvia ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij bij Youvia vinden we niets leuker dan ondernemers online op weg helpen. Of je nou net komt kijken of al 40+ jaar meedraait, dat maakt voor ons niet uit. Misschien weet je je draai al aardig te vinden binnen de online marketing, of misschien is alles nog nieuw en overweldigend. Wij puzzelen graag met jou aan de juiste strategie.
Bij ons vind je alle specialismen op het gebied van online marketing onder één dak. Onze digitale coaches hebben jarenlange ervaring en helpen je daarom snel op weg.
Waarom Youvia?
- Alle tools voor online marketing op één plek
- Advies op maat en persoonlijke begeleiding
- Jarenlange ervaring met meer dan 30.000 klanten
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Heel goed geholpen door Wilroy
Heel goed geholpen door Wilroy. Klantvriendelijk en zeer behulpzaam. Denkt met je mee, wat ik altijd zeer op prijs stel. De volgende keer vraag ik direct om deze medewerker.
Met vriendelijke groet Lianâs atelier.

Goede en snelle service
Snelle en goede service en vriendelijke medewerkers. Ik ben altijd snel te woord gestaan en men stond altijd klaar met goede adviezen.

Actueel overzicht via Youvia webcheck en Youvia yext
Met Youvia webcheck en Youvia yext hebben we een actueel overzicht en verbetermogelijkheden van de online presentatie van onze praktijk.
Enthousiaste Youvia medewerkers hielpen bij het snel onboarden en het optimaliseren via de dashboards.

Ontzettend fijne samenwerking
Ontzettend fijne samenwerking. Zeer behulpvaardig, snel in handelen en denkt proactief mee. Kundig, betrokken en een fijne sparringspartner. Absoluut een aanrader. Dank je wel!

Youvia ããã®åç
Prima geholpen en direct met een goedeâŠ
Prima geholpen en direct met een goede oplossing gekomen waardoor er veel tijd bespaart is daar we geen e-mails meer binnen kregen

Youvia ããã®åç
Wederom een fijn vriendelijk gesprekâŠ
Wederom een fijn vriendelijk gesprek over onze website. Om diverse redenen stopt dit jaar ons contract na jaren en zijn we alleen vindbaar op robbentochten.com :) voor partijen, uitvaarten etc.
Bedankt voor alles,
Adinda

Youvia ããã®åç
Technische problemen? Dan gaan we voor de tweede ronde!
Nadat het eerste Teams-gesprek in het water viel vanwege technische problemen, werd er direct een tweede, vervolg gesprek ingepland. Bij dit tweede gesprek zijn we alle punten die in het eerste gesprek wel behandeld waren nogmaals nagelopen. Hierdoor kwamen we vanzelf en zonder iets over te slaan bij die punten terecht die we in het eerste gesprek niet behandeld hadden. En allemaal met dezelfde inzet en enthousiasme als bij het eerste gesprek. De vragen die bij mij tussen het eerste en tweede gesprek naar voren waren gekomen, zijn ook uitgebreid beantwoord.

Oplossen aanpassingen website
De afgelopen dagen moesten er een aantal aanpassingen aan mijn website worden gedaan. Hierbij heeft Tom me uitstekend geholpen tot een goed resultaat! De aanpassingen waren snel en accuraat opgelost, dank je Tom!

Youvia ããã®åç
goed overleg en vriendelijke benadering
snelle en mooie web site gebouwd hier kan ik mee voor de dag komen

vermoedelijk zijn positieve reviewsâŠ
vermoedelijk zijn positieve reviews geschreven door vrienden van medewerkers...
Betaald voor een vermelding, maar helaas in GOUDEN GIDS onvindbaar...!!
Dat hadden ze er even niet bijverteld...
Vroeger was alles beter: betere service etc. en betere tarieven en ook nog gratis vermeldingen etc.
Nu proberen ze gewoon constant druk op te leggen om fors te betalen voor gebakken lucht

Youvia ããã®åç
Ik ben heel goed geholpen door Tom bijâŠ
Ik ben heel goed geholpen door Tom bij het aanpassen van de website. Hij was vriendelijk, behulpzaam en dacht actief mee over hoe ik bepaalde zaken het best kon verwoorden op de websit

Perfect resulaat Youvia
Björn Knehhans van Youvia heeft de nieuwe aanpassingen van ons Modeinstituut La Belle Ligne plus Volksdansgroep Wertha in Weert perfect verricht. Hierbij kwamen adviezen en persoonlijke wensen tot volle tevredenheid als eindresultaat. Hetgeen tot een prachtig geheel heeft geleid waarbij professionaliteit, maar ook onze kernmakende persoonlijkheid in beeld is gebracht waardoor onze website meteen opvalt.
Heel tevreden met alle aspecten en prachtig resultaat plus de service. Voor ons geen ander als Youvia.

Beloven veel
Beloven veel. Maar werkt niet. Beloven het loskoppelen te verwerken. Maar er gebeurd niks....
Liegen alles bij elkaar!!!

Youvia ããã®åç
Tom was zeer behulpzaam en heeft onsâŠ
Tom was zeer behulpzaam en heeft ons langs alle kanten geholpen om een technisch vraagstuk op te lossen.

Zeer tevreden
Heel behulpzaam, snel en vriendelijk geholpen door Tom
Heel blij met het eindresultaat

Zeker een aanrader!
Hele prettige samenwerking, snelle reacties en er wordt heel goed meegedacht!

er gaat een hoop mis
er gaat een hoop mis
ik wacht al 7 dagen op een reactie over het opzeggen
blijkbaar wllen ze geen opzeggingen verwerken, maar als je iets aan wil passen en dat levert geld op voor youvia dan zijn ze ineens heel snel met reageren
waardeloos!! trap er niet in de prijzen stijgen de pan uit elk jaar weer hoger.

Service gericht
Als ik een update stuur voor mijn website, staat in principe deze update binnen zeer korte tijd op de site. Als dan blijkt dat het niet helemaal naar wens is en ik dat aangeef, wordt nagenoeg per omgaande de wijziging aangebracht. Geweldige service. Ik wil hierbij graag de naam Mees Oosterman extra noemen.

Youvia ããã®åç
Ik werd netjes en vriendelijk geholpen
Ik werd netjes en vriendelijk geholpen. Het is een mooie site geworden.

Duidelijke uitleg van Gilbert
Gilbert was heel geduldig en heeft alles duidelijk en rustig uitgelegd. Er was voldoende ruimte om vragen te stellen. Alleen de achtergrond en de gesprekken op de achtergrond zorgen ervoor dat het geen 5 sterren zijn geworden.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã