Tom heeft mijn aanvraag uitstekend behandeld. Hij heeft de volledige inrichting vooraf netjes voorbereid en een duidelijke afspraak gemaakt voor de ingebruikname van mijn eâmail. Tijdens het instel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
er waren wat probleempjes, maar deze zijn heel fijn opgelost door Wilroy, met zijn kennis hebben wij een mooie nieuwe website en werkt alles helemaal top! Bedankt.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tim Koning was helder in zijn adviezen. Gaf goed aan welke service Youvia kan bieden en wat ons abonnementspakket inhield. Ook vertelde hij hoe we onze website kunnen aanpassen om nog beter vindbaar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik liep tegen een probleem aan met mijn mailbox en had er zelf behoorlijk wat tijd in gestoken. Achteraf gezien had ik meteen contact moeten opnemen met Youvia. Kevin heeft mij snel, vriendelijk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Youvia ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij bij Youvia vinden we niets leuker dan ondernemers online op weg helpen. Of je nou net komt kijken of al 40+ jaar meedraait, dat maakt voor ons niet uit. Misschien weet je je draai al aardig te vinden binnen de online marketing, of misschien is alles nog nieuw en overweldigend. Wij puzzelen graag met jou aan de juiste strategie.
Bij ons vind je alle specialismen op het gebied van online marketing onder één dak. Onze digitale coaches hebben jarenlange ervaring en helpen je daarom snel op weg.
Waarom Youvia?
- Alle tools voor online marketing op één plek
- Advies op maat en persoonlijke begeleiding
- Jarenlange ervaring met meer dan 30.000 klanten
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
uiterst behulpzaam
Duidelijke communicatie, zeer behulpzaam en geduldig ook na veel op- en of aanmerkingen!
Ze begrepen precies wat ik bedoelde.

Snelle en duidelijke onboarding
Snelle en duidelijke onboarding. App is zeer gebruiksvriendelijk.

Youvia ããã®åç
Youvia is goed bereikbaar als je vragen hebt.
Youvia is goed bereikbaar als je vragen hebt
En de klantenservice is super vriendelijk en behulpzaam.
Heel duidelijke uitleg gehad, wat er moest gebeuren.

Goed contact
Goed contact, zeer behulpzaam en reageert adequaat op mijn vraag.

Youvia ããã®åç
Kijken hoe de Gouden Gids ons online gaat helpen ;-)
Zojuist heeft Gilbert Williams, in zijn rol als Onboarding Specialist, op een prettige manier de Netsync Partoo online marketing oplossing bij Youvia gedemonstreerd. Waarbij we meteen onze Google Bedrijfspagina én Facebook pagina succesvol hebben gekoppeld. Dit om goed vindbaar zijn voor onze toekomstige klanten! We zijn er blij mee.

Youvia ããã®åç
Felicity heeft mij keurig geholpen
Felicity heeft mij keurig geholpen, ze heeft als medebeheerster van onze google account in korte tijd laten zien wat er allemaal kan met Google.
Hartelijk dank hiervoor.

Aan Tom van Erven
Aan Tom van Erven
Beste Tom
Dank voor de hulp bij het creëren van een nieuw Majstro e-mail adres voor mijn Turkse collega
Zoals hieronder vermeld ging creëren goed en werkt het ook al een tijdje
Mijn dank voor de hulp
Hartelijke Groet
Pieter Boorsma
Majstro Seeds BV

Youvia ããã®åç
Ik had een probleem met mijn websiteâŠ
Ik had een probleem met mijn website gemeld en werd meteen teruggebeld door Kevin. Na het uitleggen van mijn probleem heeft Kevin meegekeken op de website en duidelijke uitleg gegeven. Ik ben hier erg blij mee! Kevin, dankjewel ðð

Youvia ããã®åç
Snelle service en prettige gesprekken!

Youvia ããã®åç
Zeer goed geholpen door Gilbert goedeâŠ
Zeer goed geholpen door Gilbert goede begrijpelijke uitleg een zeer positieve ervaring

Youvia ããã®åç
Begeleiding naar nieuwe website.
Zelf ben ik erg druk met mijn bedrijf en heb ik eerlijk gezegd weinig tijd over voor het maken van een nieuwe website. Gelukkig beschikt Youvia over tekstschrijvers die de door mij aangeleverde informatie in goed leesbare teksten konden vertalen. De foto's hebben ze er ook bijgezocht en voilà de nieuwe website was, na enkele kleine aanpassingen, klaar om online te zetten.
Ik had een vaste begeleider in dit proces (want je moet natuurlijk wel zelf informatie aanleveren waarvan jij vindt dat die te vinden moet zijn op jouw website) en die had veel begrip voor mijn gebrek aan tijd. Ik voelde me nooit opgejaagd en heb niet 1 keer gedacht: "Oh, daar heb je die jongen van Youvia weer.." Het was gewoon fijn dat hij af en toe bij mij informeerde hoe het ervoor stond en of het nog ging lukken..
En nu is de website online en heeft hij er ook voor gezorgd dat we vanuit ons bedrijfsadministratie-systeem kunnen mailen. Ik ben blij.

Youvia ããã®åç
Mijn wijzigingen in mijn website warenâŠ
Mijn wijzigingen in mijn website waren heel snel en goed geregeld door Tom van Erven.
Tom reageert altijd uiterst vriendelijk en behulpzaam en is bereid om mee te denken.

Youvia ããã®åç
Tom van Erven heeft mij super geholpenâŠ
Tom van Erven heeft mij super geholpen om onze nieuwe website goed vindbaar te krijgen!

Heel content
Ik heb geen ervaring met het bedrijf Youvia als geheel, maar wel met de medewerker Fallencia Prajasemita. Ik kan zeggen dat wij door haar heel goed zijn geholpen. Hoewel ik soms wat ongeduldig was en misschien te vaak contact met haar opnam, heeft zij mij altijd met veel geduld en begrip te woord gestaan. Ook ben ik zeer tevreden over haar onboarding: deze was duidelijk en professioneel. Dank je wel, Fallencia, en dank aan Youvia.

Youvia helpt snel
Youvia helpt snel, ook bij kleine of zelfs grotere aanpassingen !

Youvia ããã®åç
Verrassend snel een website ontwikkeld
Ik had niet verwacht dat er in zo'n korte tijd een nieuwe website klaar zou staan.
Mijn leeuwen en beren bleken niet te bestaan: nieuwe teksten schrijven tot een consistent verhaal. Bij de eerste afspraak was de bodem al gelegd. Dat maakte het voor mij eenvoudig om op door te gaan denken.
Ook de directe wijzigingen doorvoeren terwijl we in gesprek waren, maakte snel zichtbaar wat ik wel en niet wilde. Heel prettig samengewerkt met Joey.

Youvia ããã®åç
Prima geholpen door Tom van Youvia!!!
Tom van Youvia heeft mij prima geholpen. Was heel geduldig en vriendelijk, nam alle tijd en alle problemen zijn opgelost. Heel blij mee!!!!

Geduldig
Tom heeft fijn geholpen. Door goed te luisteren naar wat ik aangaf dat er aan de hand was. Het was een grote klus. De volgende dag heeft hij me netjes volgens afspraak teruggebeld om het probleem verder op te lossen. En dat is dus gelukt! Heel fijn. Met geduld en een luisterend oor kom je er samen uit dus. Dank!

Youvia ããã®åç
Erg snel en adequaat geholpen door TomâŠ
Erg snel en adequaat geholpen door Tom van Erven van Youvia. Heel tevreden over het resultaat. Dit brengt ons bedrijf weer naar een hoger niveau.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã