Tom heeft mijn aanvraag uitstekend behandeld. Hij heeft de volledige inrichting vooraf netjes voorbereid en een duidelijke afspraak gemaakt voor de ingebruikname van mijn eâmail. Tijdens het instel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
er waren wat probleempjes, maar deze zijn heel fijn opgelost door Wilroy, met zijn kennis hebben wij een mooie nieuwe website en werkt alles helemaal top! Bedankt.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tim Koning was helder in zijn adviezen. Gaf goed aan welke service Youvia kan bieden en wat ons abonnementspakket inhield. Ook vertelde hij hoe we onze website kunnen aanpassen om nog beter vindbaar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik liep tegen een probleem aan met mijn mailbox en had er zelf behoorlijk wat tijd in gestoken. Achteraf gezien had ik meteen contact moeten opnemen met Youvia. Kevin heeft mij snel, vriendelijk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Youvia ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij bij Youvia vinden we niets leuker dan ondernemers online op weg helpen. Of je nou net komt kijken of al 40+ jaar meedraait, dat maakt voor ons niet uit. Misschien weet je je draai al aardig te vinden binnen de online marketing, of misschien is alles nog nieuw en overweldigend. Wij puzzelen graag met jou aan de juiste strategie.
Bij ons vind je alle specialismen op het gebied van online marketing onder één dak. Onze digitale coaches hebben jarenlange ervaring en helpen je daarom snel op weg.
Waarom Youvia?
- Alle tools voor online marketing op één plek
- Advies op maat en persoonlijke begeleiding
- Jarenlange ervaring met meer dan 30.000 klanten
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Geholpen door Felicity
Geholpen door Felicity, een erg vriendelijke dame met verstand van zaken en bereid een extra stap te zetten in de voor ons onbekende wereld!

Goed en snel geholpen
Goed en snel geholpen, klein probleempje ontstaan na de content-wijziging maar dit werd snel verholpen.

Duidelijk verhaal
Duidelijk verhaal met begrijpelijke uitleg. Ik ben goed geholpen door Joey die alles voor me heeft ingesteld en uitgelegd.

Fijne ervaring!
Samen met Joey de vernieuwde website doorgenomen. Gewenste aanpassingen waren verwerkt. We hebben samen gekeken naar overige mogelijkheden. Fijne ervaring.

Youvia ããã®åç
Ik had een foutmelding in mijnâŠ
Ik had een foutmelding in mijn mailverkeer welke terug bleef komen. Dankzij Tom ben ik goed geholpen en is het probleem verholpen.

Youvia ããã®åç
Joey is prettig om mee samen te werken
Joey is prettig om mee samen te werken. Hij luistert goed naar de wens van de klant, is rustig en denkt oplossingsgericht mee.

Youvia website
Youvia heeft onze website opgefrist, dit heeft na de eerste aanvang een tijdje stil gelegen maar na opnieuw contact te hebben opgenomen is dit direct opgepakt en in zeer korte tijd geheel naar mijn wens aangepast. Dit met dank aan de fijne samenwerking met Joey die met je meedenkt en ervoor zorgt dat het eruit ziet zoals jij het wenst.

Youvia ããã®åç
Site netjes gemaakt wel lang op gewachtâŠ
Site netjes gemaakt wel lang op gewacht maar was de moeite waard

Zeer goede begeleiding
Nieuwe website laten maken door Youvia. Zeer tevreden over de begeleiding, een enkel foutje met het opmaken van de factuur maar dit is uitstekend gecorrigeerd en uitgebreid excuses aangeboden. Een foutje maken is menselijk.
Ze hebben verschillende expertises in huis en deze schuiven ook aan tijdens meetings.
Wanneer ik nog vragen / problemen ervaar hoef ik hun maar te contacten en het zal dan worden opgelost.

Prettig
Prettig, vlot, duidelijk en tevreden met de voor ons gemaakte website.

Youvia ããã®åç
Ben zeer tevreden over mijn nieuweâŠ
Ben zeer tevreden over mijn nieuwe website!
Ook het contact hieromtrent verliep goed. En er werk goed geluisterd naar mijn wensen!

Youvia ããã®åç
Jesus heeft me enorm geholpen om mijnâŠ
Jesus heeft me enorm geholpen om mijn email goed geïnstalleerd te krijgen op mijn laptop! Ondanks dat dit buiten zijn boekie gaat... Heel fijn!

Youvia ããã®åç
Otniël Burke heeft mij goed geholpen
Heeft samen met mij het mail probleem opgelost.
Super dat er via uw bedrijf altijd mee gekeken kan worden.

Youvia ããã®åç
k ben superfijn geholpen door JesusâŠ
k ben superfijn geholpen door Jesus Madrid Velasquez van Youvia. Vriendelijk, betrokken en meedenkend. Bij Youvia denken ze in oplossing en niet in problemen en regeltjes. Mocht ik in de toekomst weer behoefte aan een online marketing bureau hebben kom ik graag als klant bij jullie terug.

Uitstekende service dankzij BjörnâŠ
Uitstekende service dankzij Björn Knehans!
Onze ervaring met Youvia kende de nodige uitdagingen, maar dankzij Björn Knehans is alles uiteindelijk op de juiste manier opgepakt. Waar eerder veel problemen bleven liggen, heeft Björn zich echt onderscheiden door accuraat en oplossingsgericht te werk te gaan. Hij neemt zijn werk serieus, zoekt actief naar oplossingen en heeft vrijwel alles voor ons weten op te lossen â op een paar lopende zaken na.
Hoewel het proces langer duurde dan gehoopt, zagen we direct verbetering vanaf het moment dat Björn het overnam. Zijn inzet en professionaliteit hebben ervoor gezorgd dat wij nu tevreden zijn met het eindresultaat. Grote dank aan Björn voor zijn harde werk en toewijding!
Mvg Vincent Visch
Visch-rijopleidingen