レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Tom heeft mijn aanvraag uitstekend behandeld. Hij heeft de volledige inrichting vooraf netjes voorbereid en een duidelijke afspraak gemaakt voor de ingebruikname van mijn e‑mail. Tijdens het instel... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

er waren wat probleempjes, maar deze zijn heel fijn opgelost door Wilroy, met zijn kennis hebben wij een mooie nieuwe website en werkt alles helemaal top! Bedankt.

5぀星のうち5の評䟡

Tim Koning was helder in zijn adviezen. Gaf goed aan welke service Youvia kan bieden en wat ons abonnementspakket inhield. Ook vertelde hij hoe we onze website kunnen aanpassen om nog beter vindbaar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik liep tegen een probleem aan met mijn mailbox en had er zelf behoorlijk wat tijd in gestoken. Achteraf gezien had ik meteen contact moeten opnemen met Youvia. Kevin heeft mij snel, vriendelijk... もっず芋る

䌁業情報

1. オンラむン マヌケティング代理店

Youvia に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Online succes voor ondernemers

Wij bij Youvia vinden we niets leuker dan ondernemers online op weg helpen. Of je nou net komt kijken of al 40+ jaar meedraait, dat maakt voor ons niet uit. Misschien weet je je draai al aardig te vinden binnen de online marketing, of misschien is alles nog nieuw en overweldigend. Wij puzzelen graag met jou aan de juiste strategie.

Bij ons vind je alle specialismen op het gebied van online marketing onder één dak. Onze digitale coaches hebben jarenlange ervaring en helpen je daarom snel op weg.

Waarom Youvia?

- Alle tools voor online marketing op één plek

- Advies op maat en persoonlijke begeleiding

- Jarenlange ervaring met meer dan 30.000 klanten

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 98ä»¶

レビュヌを曞く

Geholpen door Felicity

Geholpen door Felicity, een erg vriendelijke dame met verstand van zaken en bereid een extra stap te zetten in de voor ons onbekende wereld!

2025幎5月5日

Beste Jacqueline,

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je zo prettig bent geholpen door Felicity. We vinden het belangrijk dat je je goed begeleid voelt, zeker als alles nog nieuw is. Mooi dat Felicity die extra stap voor je heeft gezet en je met haar kennis en vriendelijkheid heeft kunnen helpen.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben. Dan staat Youvia uiteraard weer graag voor je klaar!

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen, klein probleempje ontstaan na de content-wijziging maar dit werd snel verholpen.

2025幎5月21日

Beste Luc,

Bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat je tevreden bent over de snelheid en afhandeling van de content-wijziging. Fijn dat het kleine probleem snel is opgelost. Bij Youvia doen we ons best om snel en adequaat te reageren, zodat jij je kunt focussen op je bedrijf.

5぀星のうち1の評䟡

Schipdroping Onbetrouwbaar

Schipdroping Onbetrouwbaar

2025幎5月21日

Beste Connie,

Bedankt voor je review. We willen graag toelichten dat wij bij Youvia geen dropshipping aanbieden. Deze review herkennen we dan ook niet als iets wat betrekking heeft op onze dienstverlening.

We komen graag met je in contact om te achterhalen waar deze verwarring vandaan komt en je eventueel verder te helpen.

Zou je contact met ons willen opnemen?

Duidelijk verhaal

Duidelijk verhaal met begrijpelijke uitleg. Ik ben goed geholpen door Joey die alles voor me heeft ingesteld en uitgelegd.

2025幎5月20日

Beste Marloes,

Bedankt voor je review. Fijn dat je zo goed geholpen bent door Joey. Hij zorgt er graag voor dat alles duidelijk en begrijpelijk wordt uitgelegd. Goed om te horen dat alles netjes voor je is ingesteld.

Missie geslaagd

Missie geslaagd voor chezbebert.eu

2025幎5月13日

Beste,

Bedankt voor je review. Wat leuk om te horen dat de missie voor chezbebert.eu geslaagd is! We zijn blij dat we je goed hebben kunnen ondersteunen.

Fijne ervaring!

Samen met Joey de vernieuwde website doorgenomen. Gewenste aanpassingen waren verwerkt. We hebben samen gekeken naar overige mogelijkheden. Fijne ervaring.

2025幎5月8日

Beste Fianca,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je een prettige ervaring had tijdens het doornemen van de vernieuwde website met Joey. Goed dat de gewenste aanpassingen al waren doorgevoerd en dat er ook ruimte was om samen naar verdere mogelijkheden te kijken.

5぀星のうち4の評䟡

Ik had een foutmelding in mijn

Ik had een foutmelding in mijn mailverkeer welke terug bleef komen. Dankzij Tom ben ik goed geholpen en is het probleem verholpen.

2025幎5月9日

Beste Joost,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat Tom je zo goed heeft geholpen en dat het probleem met je mail is opgelost. Vervelend dat je met een terugkerende foutmelding zat, maar fijn dat het nu weer werkt zoals het hoort.

5぀星のうち5の評䟡

Joey is prettig om mee samen te werken

Joey is prettig om mee samen te werken. Hij luistert goed naar de wens van de klant, is rustig en denkt oplossingsgericht mee.

2025幎5月7日

Beste Karin,

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat de samenwerking met Joey zo prettig verloopt. Goed luisteren, rust en oplossingsgericht meedenken vinden we erg belangrijk. Mooi dat je dit zo hebt ervaren.

prima geholpen

2025幎4月22日

Beste Angelique,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je prima geholpen bent. Daar doen we het voor!

Youvia website

Youvia heeft onze website opgefrist, dit heeft na de eerste aanvang een tijdje stil gelegen maar na opnieuw contact te hebben opgenomen is dit direct opgepakt en in zeer korte tijd geheel naar mijn wens aangepast. Dit met dank aan de fijne samenwerking met Joey die met je meedenkt en ervoor zorgt dat het eruit ziet zoals jij het wenst.

2025幎4月28日

Beste Anjo,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met hoe de website uiteindelijk is geworden. We begrijpen dat het even heeft geduurd en waarderen je geduld. Goed om te weten dat het wachten voor jou de moeite waard was. Het is geweldig dat Joey ervoor heeft gezorgd dat alles snel en naar wens werd aangepast.

5぀星のうち5の評䟡

Site netjes gemaakt wel lang op gewacht

Site netjes gemaakt wel lang op gewacht maar was de moeite waard

2025幎4月28日

Zeer goede begeleiding

Nieuwe website laten maken door Youvia. Zeer tevreden over de begeleiding, een enkel foutje met het opmaken van de factuur maar dit is uitstekend gecorrigeerd en uitgebreid excuses aangeboden. Een foutje maken is menselijk.

Ze hebben verschillende expertises in huis en deze schuiven ook aan tijdens meetings.
Wanneer ik nog vragen / problemen ervaar hoef ik hun maar te contacten en het zal dan worden opgelost.

2025幎4月25日

Beste,

Bedankt voor uw uitgebreide review. Wat goed om te horen dat u tevreden bent over de begeleiding bij het maken van uw nieuwe website. Fijn dat het foutje in de facturatie snel en netjes is opgelost.

Bij Youvia vinden we het belangrijk om verschillende expertises in te zetten waar nodig. Zo zorgen we ervoor dat u altijd passende ondersteuning krijgt. Ook is het prettig dat u weet dat u ons eenvoudig kunt bereiken als er iets speelt.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben. Dan staat Youvia uiteraard weer graag voor u klaar!

Prettig

Prettig, vlot, duidelijk en tevreden met de voor ons gemaakte website.

2025幎4月24日

Beste Ilona,

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met de voor u gemaakte website! Goed om te horen dat het proces als prettig, vlot en duidelijk is ervaren. Bij Youvia doen we er alles aan om onze klanten op een soepele manier te ondersteunen bij hun online aanwezigheid.

5぀星のうち5の評䟡

Ben zeer tevreden over mijn nieuwe

Ben zeer tevreden over mijn nieuwe website!
Ook het contact hieromtrent verliep goed. En er werk goed geluisterd naar mijn wensen!

2025幎4月11日

Beste,

Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent over uw nieuwe website! Fijn dat ook het contact rondom de oplevering prettig is verlopen. We vinden het belangrijk dat er goed naar uw wensen geluisterd wordt. Daarom doen we er alles aan om onze dienstverlening daarop aan te laten sluiten.

5぀星のうち5の評䟡

Jesus heeft me enorm geholpen om mijn

Jesus heeft me enorm geholpen om mijn email goed geïnstalleerd te krijgen op mijn laptop! Ondanks dat dit buiten zijn boekie gaat... Heel fijn!

2025幎4月8日

Beste Froukje,

Wat fijn om te horen dat Jesus u zo goed heeft kunnen helpen! Zelfs als het buiten zijn ‘boekie’ valt, kijkt hij graag mee om problemen op te lossen. Mooi dat u dat zo hebt ervaren.

5぀星のうち5の評䟡

Otniël Burke heeft mij goed geholpen

Heeft samen met mij het mail probleem opgelost.
Super dat er via uw bedrijf altijd mee gekeken kan worden.

2025幎4月4日

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat het mailprobleem samen succesvol is opgelost. We vinden het belangrijk om altijd met onze klanten mee te kijken en hen stap voor stap te ondersteunen.

5぀星のうち5の評䟡

k ben superfijn geholpen door Jesus

k ben superfijn geholpen door Jesus Madrid Velasquez van Youvia. Vriendelijk, betrokken en meedenkend. Bij Youvia denken ze in oplossing en niet in problemen en regeltjes. Mocht ik in de toekomst weer behoefte aan een online marketing bureau hebben kom ik graag als klant bij jullie terug.

2025幎4月2日

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en fijne terugkoppeling. Wat geweldig om te horen dat u zo prettig bent geholpen door mijn collega Jesus Madrid Velasquez. Vriendelijkheid, betrokkenheid en meedenken zijn precies de kwaliteiten waar wij als team veel waarde aan hechten. Mooi om te lezen dat dit zo is overgekomen.

We vinden het belangrijk om in oplossingen te denken en niet vast te lopen in regeltjes. Fijn dat u dat ook zo heeft ervaren. U bent in de toekomst natuurlijk van harte welkom als klant!

5぀星のうち5の評䟡

Heel vriendelijk en geduldig contact.

2025幎3月31日

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wat fijn om te horen dat u het contact als heel vriendelijk en geduldig heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich gehoord en prettig geholpen voelen.

Uitstekende service dankzij Björn

Uitstekende service dankzij Björn Knehans!

Onze ervaring met Youvia kende de nodige uitdagingen, maar dankzij Björn Knehans is alles uiteindelijk op de juiste manier opgepakt. Waar eerder veel problemen bleven liggen, heeft Björn zich echt onderscheiden door accuraat en oplossingsgericht te werk te gaan. Hij neemt zijn werk serieus, zoekt actief naar oplossingen en heeft vrijwel alles voor ons weten op te lossen – op een paar lopende zaken na.

Hoewel het proces langer duurde dan gehoopt, zagen we direct verbetering vanaf het moment dat Björn het overnam. Zijn inzet en professionaliteit hebben ervoor gezorgd dat wij nu tevreden zijn met het eindresultaat. Grote dank aan Björn voor zijn harde werk en toewijding!

Mvg Vincent Visch
Visch-rijopleidingen

2025幎3月31日

Beste Vincent,

Wat een fijne en uitgebreide terugkoppeling. Dank u wel voor uw openheid en de mooie woorden over mijn collega Björn Knehans. Het doet ons goed om te horen dat hij het verschil heeft kunnen maken in uw ervaring met Youvia. Dat hij accuraat, oplossingsgericht en met toewijding te werk is gegaan, is precies het niveau van service waar wij als team naar streven.

Ook al kende het traject wat uitdagingen, we zijn blij dat Björn het vertrouwen heeft weten terug te winnen en u nu tevreden bent met het eindresultaat. We geven uw compliment uiteraard met veel plezier aan hem door!

Duidelijk en vriendelijk

Behulpzaamvriendelijk
Duidelijk

2025幎3月28日

Beste Berend,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Geweldig om te lezen dat u onze service als behulpzaam, vriendelijk en duidelijk heeft ervaren. Dat is precies waar we het voor doen!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。