Vi fikk 3 gavekort til mat og vinsmaking. Men helt umulig Ã¥ booke noe som helst. Ene er pÃ¥ en mandag i September og andre langt ute i Februar. Utrolig tungvint og svÊrt fÃ¥ ting Ã¥ gjÞre i helger... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg tok kontakt angÃ¥ende en opplevelse som ikke hadde fÃ¥tt satt opp nye datoer pÃ¥ flere mÃ¥neder. Jeg opplevde fÞrst at jeg fikk litt lite informasjon om situasjonen, og savnet mer oppfÞlging nÃ¥r k... ãã£ãšèŠã
Topp service! Jeg ga bort et gavekort, som gikk ut pÃ¥ dato i helgen. Jeg ble frustrert da jeg trodde det var lengre gyldighet pÃ¥ gavekortet. Jeg sjekket pÃ¥ nettsiden og der stod det 3 Ã¥r, sÃ¥ je... ãã£ãšèŠã
Vi har benyttet YouWish flere ganger, ofte ifm. Þnsket om Ã¥ gi nÊre og kjÊre gode opplevelser. Utvalget er stort, man fÃ¥r ideer til opplevelser man ikke selv ville kommet pÃ¥, og selve opplevelsene er... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ãã«ãŠã§ãŒ
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Strålende kundeservice
Skulle bytte en opplevelse og var derfor i kontakt med kundeservice. To forskjellige medarbeidere der, og begge var utrolig hjelpsomme og hyggelige.
I tillegg er hjemmesiden bra og opplevelsene man kan kjÞpe både spennende og morsomme. Anbefales!
Jeg bestilte 2 opplevelser i november som skulle vÊre julegave, ukene gikk og jeg fikk ingen gaveeske. Jeg fant ut av at jeg hadde valgt PDF. Jeg kontaktet youwish kundeservice 18. desember i håp om å få sendt gaveesker fÞr jul. Da kom jeg i kontakt med ei som het Mona og hun var utrolig hyggelig og hjelpsom. Gaveeskene kom i god tid fÞr jul og jeg er utrolig fÞrnÞgd!

YouWish.no ããã®åç
Jeg fikk god hjelp fra kundeservice da jeg hadde problemer med å lage personlig gavekort. De svarte raskt, var hyggelige, behjelpelige og lÞsningsorienterte. En hyggelig opplevelse i en travel fÞrjulstid. Kommer til å benytte meg sv dette firmaet igjen. Kan anbefales!
Da jeg handlet klarte jeg å skrive feil mailadresse, slik at gavekortene ikke kom fram til meg. Jeg sendte da Mail om dette til kundeservice som ga mega-rask respons og til og med foreslo forbedring av det jeg hadde bestilt. Veldig fornÞyd med respons og totalservicen som ble gitt!
Superhyggelig og rask kundeservice hos dere fra kundebehandler Rikke. Svarer kjempefort pÃ¥ alt og er veldig hyggeligð

YouWish.no ããã®åç
Meget rask og hyggelig kundeservice ð Vi har ved flere anledninger kjÞpt opplevelser gjennom you wish, deriblant fjordcruise med rekebufet i Oslofjorden. Like fantastisk hver gangð
Hvis du, som jeg, får mange opplevelsesgaver til runde år, tar det tid å få benyttet seg av alle. Jeg oppdaget fire dager etter utlÞpsdato at jeg ikke hadde brukt Youwish gavekortet - da var det for sent! Bortkastete penger for giver og en opplevelse mindre for meg.

YouWish.no ããã®åç
Ubrukelig kundeservice. Booket opplevelsen fÞr gavekortet gitt ut, men ifÞlge de måtte jeg ha bestilt dato itilegg for at den skulle vÊre gyldig.
0/10 Styr unna

YouWish.no ããã®åç
Veldig fornÞyd. Tilbakemeldingen kom fort, og den var positiv.
Koselig og annerledes gave Ã¥ fÃ¥! Enkel og oversiktlig bestilling. Veldig rask og fantastisk hjelp fra kundeservice Monaâ¥ïž
Rigide regler og lite/ingen bistand eller forståelse fra kundeservice.
Ã
penbar forskjellsbehandling på kunder hvor kort har utlÞpt, enkelte kunder får endret utlÞpsdato og andre ikke.

YouWish.no ããã®åç
Enkelt å booke, veldig rask tilbakemelding fra kundeservice. Dette kan jeg varmt anbefale videre!

YouWish.no ããã®åç
Rigid holdning og dårlig kundebehandling. Pga. covid hos mottaker av gavekort sist hÞst, anbefaling om å ikke omgås mange rundt juletider og påfÞlgende Long covid hos meg, ble gavekort ikke Þnsket benyttet fÞr nå. Det var ingen forståelse for dette hos kundebehandler som bare viste til utlÞpsdato etter 365 dager. En slik dårlig kundebehandling er det få som utviser i dag, og er en god advarsel mot å benytte seg av selskapet i fremtiden, både som kunde og som tilbyder av event, om youwish.no ikke endrer strategi. Hva med å endre navn til Youdreamt.no eller Notreceived.no? Skuffende!

YouWish.no ããã®åç
Enkelt å bestille, super kundeservice!
Har bestillt mange gavekort herifra, og det har vÊrt toppers! Da jeg kontaktet kundeservice fikk jeg raskt svar og utrolig god serviceð
Klarte å skrive feil epostadresse, kundeservice fikset dette med en gang :) strålende service!
Fort og enkelt å kjÞpe gavekort, og lett å booke. Mottaker ble veldig fornÞyd med gaven!
Very good service. Mina from service support is very helpful!
Jeg fikk gavekort på Fjordcruise med rekeaften i julegave. Det var en veldig fin dag på fjorden med frisk luft. Vi spiste utrolig nydelige store, ferske reker med tilbehÞr og kjÞpte et glass godt hvitvin ved siden av. Mye fint å se på langs ruta. Kan anbefales. Det var regn den dagen vi var på cruise. Det fungerte fint også da båten trakk over tak slik at vi satt tÞrt. Da var det også godt med en kopp kakao på turen. Satser på solskinn neste gang jeg skal på reke cruise, for det gav mersmak Flott julegave som kan brukes i båtsesongen.

YouWish.no ããã®åç
HåplÞs bookingside. Kommer aldri til å bruke den igjen. KjÞpte gavekort på vinkurs for en stund siden. Nå er kurset dyrere enn verdien på gavekortet og ingen ledige plasser fÞr april 2023 - om et halvt år. Byttet til annen opplevelse, men må betale for denne fÞr jeg vet når det er ledige datoer. Neste gang sÞker jeg heller opplevelser på Google.com og booker direkte