レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi fikk 3 gavekort til mat og vinsmaking. Men helt umulig Ã¥ booke noe som helst. Ene er pÃ¥ en mandag i September og andre langt ute i Februar. Utrolig tungvint og svÊrt fÃ¥ ting Ã¥ gjÞre i helger... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg tok kontakt angÃ¥ende en opplevelse som ikke hadde fÃ¥tt satt opp nye datoer pÃ¥ flere mÃ¥neder. Jeg opplevde fÞrst at jeg fikk litt lite informasjon om situasjonen, og savnet mer oppfÞlging nÃ¥r k... もっず芋る

Topp service! Jeg ga bort et gavekort, som gikk ut pÃ¥ dato i helgen. Jeg ble frustrert da jeg trodde det var lengre gyldighet pÃ¥ gavekortet. Jeg sjekket pÃ¥ nettsiden og der stod det 3 Ã¥r, sÃ¥ je... もっず芋る

Vi har benyttet YouWish flere ganger, ofte ifm. Þnsket om Ã¥ gi nÊre og kjÊre gode opplevelser. Utvalget er stort, man fÃ¥r ideer til opplevelser man ikke selv ville kommet pÃ¥, og selve opplevelsene er... もっず芋る

䌁業情報

1. ギフト ショップ

YouWish.no に぀いお

圓該䌁業による蚘述

YouWish.no ble grunnlagt i 2012 med målet om å bli Norges stÞrste leverandÞr av opplevelsesgaver. YouWish.no tilbyr i dag et bredt spekter opplevelsesgaver og sammen med de beste arrangÞrene tilbyr vi opplevelser av ypperste kvalitet som passer for alle. Vår visjon er at opplevelser fra YouWish.no skal vÊre en berikelse. Gaver som skaper minner og kan knytte sterkere bånd mellom giver og mottaker.

4.0

過去12か月のレビュヌ数: 70ä»¶

レビュヌを曞く

Strålende kundeservice

Strålende kundeservice

Skulle bytte en opplevelse og var derfor i kontakt med kundeservice. To forskjellige medarbeidere der, og begge var utrolig hjelpsomme og hyggelige.

I tillegg er hjemmesiden bra og opplevelsene man kan kjÞpe både spennende og morsomme. Anbefales!

2023幎1月10日

Utrolig hyggelig kundeservice

Jeg bestilte 2 opplevelser i november som skulle vÊre julegave, ukene gikk og jeg fikk ingen gaveeske. Jeg fant ut av at jeg hadde valgt PDF. Jeg kontaktet youwish kundeservice 18. desember i håp om å få sendt gaveesker fÞr jul. Da kom jeg i kontakt med ei som het Mona og hun var utrolig hyggelig og hjelpsom. Gaveeskene kom i god tid fÞr jul og jeg er utrolig fÞrnÞgd!

2022幎12月23日

YouWish.no からの回答

Hei, og takk for din anmeldelse!

Vi er veldig glade for at du er fornÞyd med servicen du har fått. :)

Ikk nÞl med å ta kontakt igjen om det skulle vÊre noe mer - vi er her for å hjelpe deg.

Jeg Þnsker deg en flott uke videre!

Super kundeservice

Jeg fikk god hjelp fra kundeservice da jeg hadde problemer med å lage personlig gavekort. De svarte raskt, var hyggelige, behjelpelige og lÞsningsorienterte. En hyggelig opplevelse i en travel fÞrjulstid. Kommer til å benytte meg sv dette firmaet igjen. Kan anbefales!

2022幎12月21日

Super kundeservice!!

Da jeg handlet klarte jeg å skrive feil mailadresse, slik at gavekortene ikke kom fram til meg. Jeg sendte da Mail om dette til kundeservice som ga mega-rask respons og til og med foreslo forbedring av det jeg hadde bestilt. Veldig fornÞyd med respons og totalservicen som ble gitt!

2022幎12月21日
自発的なレビュヌ

Superhyggelig og rask kundeservice hos

Superhyggelig og rask kundeservice hos dere fra kundebehandler Rikke. Svarer kjempefort på alt og er veldig hyggelig😁

2022幎12月20日

Hei, Charlen

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en anmeldelse!

Ikke nÞl med å kontakte oss igjen om det skulle vÊre noe mer du trenger hjelp med. :)

Ønsker deg alt godt og en riktig god julefeiring!

Mvh. Karoline

Merk deg utlÞpsdato...eller vent med å kjÞpe gavekort til det skal brukes

Hvis du, som jeg, får mange opplevelsesgaver til runde år, tar det tid å få benyttet seg av alle. Jeg oppdaget fire dager etter utlÞpsdato at jeg ikke hadde brukt Youwish gavekortet - da var det for sent! Bortkastete penger for giver og en opplevelse mindre for meg.

2022幎12月11日

Hei, Kjersti

Det er leit å hÞre at du ikke har fått benyttet deg av gavekortet ditt.

Gavekortene våre er gyldige i 365 dager og må benyttes i lÞpet av gyldighetstiden. Når gavekortet har gått ut på dato, er det dessverre for sent å kunne benytte seg av det i etterkant.

Du kan nå oss på 22 33 33 40 eller på support@youwish.no om du skulle ha noen andre spÞrsmål.

Jeg Þnsker deg en fin dag videre!

Ubrukelig kundeservice

Ubrukelig kundeservice. Booket opplevelsen fÞr gavekortet gitt ut, men ifÞlge de måtte jeg ha bestilt dato itilegg for at den skulle vÊre gyldig.

0/10 Styr unna

2022幎12月8日

Hei, Benjamin

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en anmeldelse.

Opplevelsen må forhåndsbookes hos arrangÞren og de må lÞse inn gavekortet innenfor gyldighetstiden, deretter har man som kunde inntil 90 dager etter selve utlÞpsdatoen på å gjennomfÞre.

Dersom gavekortet utlÞper fÞr man får booket opplevelsen hos arrangÞren, vil det dessverre vÊre for sent å benytte seg av det i etterkant.

Ta gjerne kontakt med oss på support@youwish.no dersom du Þnsker at vi skal undersÞke saken nÊrmere.

Ønsker deg alt godt og en god dag videre!

Bare å styre unna..

Rigide regler og lite/ingen bistand eller forståelse fra kundeservice.

Åpenbar forskjellsbehandling pÃ¥ kunder hvor kort har utlÞpt, enkelte kunder fÃ¥r endret utlÞpsdato og andre ikke.

2022幎11月29日

Hei, Ronny

Takk for din anmeldelse.

Våre gavekort har en gyldighet på ett år fra dagen det er kjÞpt, og vi utsetter ikke gyldigheten på gavekortet når gyldighetstiden er over.

Vår kundeservice er åpen alle hverdager (man-fre) mellom kl. 10-16. Lunsj-stengt fra klokken 12:00-13:00. Du kan nå oss på 22333340 eller support@youwish.no dersom du skulle ha noen andre spÞrsmål.

Jeg setter pris på at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding, slik at vi vet hvordan vi kan forbedre oss i fremtiden.

Ønsker deg en god dag videre.

Vennlig hilsen
Karoline

Enkelt og raskt

Enkelt å booke, veldig rask tilbakemelding fra kundeservice. Dette kan jeg varmt anbefale videre!

2022幎11月17日

Hei, Randi

Takk for en kjempehyggelig anmeldelse!

Vi setter stor pris på at du har tatt deg tid til å gi oss en anbefaling. :)

Jeg Þnsker deg en strålende dag videre, og riktig god helg!

Mvh. Karoline

Rigid holdning og dårlig kundeservice

Rigid holdning og dårlig kundebehandling. Pga. covid hos mottaker av gavekort sist hÞst, anbefaling om å ikke omgås mange rundt juletider og påfÞlgende Long covid hos meg, ble gavekort ikke Þnsket benyttet fÞr nå. Det var ingen forståelse for dette hos kundebehandler som bare viste til utlÞpsdato etter 365 dager. En slik dårlig kundebehandling er det få som utviser i dag, og er en god advarsel mot å benytte seg av selskapet i fremtiden, både som kunde og som tilbyder av event, om youwish.no ikke endrer strategi. Hva med å endre navn til Youdreamt.no eller Notreceived.no? Skuffende!

2022幎11月15日

Hei, Camilla

Takk for din anmeldelse.

Det er selvfÞlgelig leit å hÞre at du fÞler det slik.

Alle gavekortene våre er gyldig i 365 dager, og må benyttes i lÞpet av gyldighetstiden. Når gavekortet er utgått er det dessverre for sent å kunne benytte seg av det i etterkant.

Du kan nå oss på telefonnummer 22 33 33 40 eller mail til support@youwish.no om du skulle ha noen andre spÞrsmål.

Din tilbakemelding er viktig for oss, og vi setter pris på at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding slik at vi vet hvordan vi kan forbedre oss i fremtiden.

Jeg Þnsker deg en fin uke videre.

Vennlig hilsen Karoline

Fikk gavekort på Fjordcruise med rekeaften i julegave

Jeg fikk gavekort på Fjordcruise med rekeaften i julegave. Det var en veldig fin dag på fjorden med frisk luft. Vi spiste utrolig nydelige store, ferske reker med tilbehÞr og kjÞpte et glass godt hvitvin ved siden av. Mye fint å se på langs ruta. Kan anbefales. Det var regn den dagen vi var på cruise. Det fungerte fint også da båten trakk over tak slik at vi satt tÞrt. Da var det også godt med en kopp kakao på turen. Satser på solskinn neste gang jeg skal på reke cruise, for det gav mersmak Flott julegave som kan brukes i båtsesongen.

2022幎7月6日

Hei, Therese

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en anmeldelse! :)

Så hyggelig å hÞre at opplevelsen falt i smak, og at dere hadde en fin dag på fjorden, til tross for regnvÊr.

Håper du har en en strålende uke videre!

HåplÞs bookingside

HåplÞs bookingside. Kommer aldri til å bruke den igjen. KjÞpte gavekort på vinkurs for en stund siden. Nå er kurset dyrere enn verdien på gavekortet og ingen ledige plasser fÞr april 2023 - om et halvt år. Byttet til annen opplevelse, men må betale for denne fÞr jeg vet når det er ledige datoer. Neste gang sÞker jeg heller opplevelser på Google.com og booker direkte

2022幎11月6日

Hei, Erik

Takk for din anmeldelse.

Ta gjerne kontakt på support@youwish.no om du Þnsker at vi skal se nÊrmere på saken, så skal vi få undersÞkt om det er noe vi kan hjelpe deg med.

Er du avhengig av å vite om en spesiell dato er ledig fÞr du bestemmer deg kan du gjerne ta kontakt med vår kundeservice, så skal vi selvfÞlgelig undersÞke dette for deg. :)

Vår kundeservice er tilgjengelig på tlf.: 22 33 33 40, og er åpen hver ukedag mellom klokken 10 og 15. Lunsjstengt fra kl. 12.00-13.00. Vi svarer vanligvis på e-post innen tre timer i åpningstiden.

Ønsker deg en fortsatt fin dag! :)