Zentana レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De armbanden zagen er weer net als de vorige keer precies uit zoals op de afbeeldingen weergegeven. De levering was snel en de armbanden zaten weer in een mooi doosje. De verhouding tussen de prijs en... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De armbanden werden zeer snel bezorgt. Ze zijn net als de andere bestellingen precies zoals op de afbeelding en de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit is goed.

5぀星のうち1の評䟡

Wat een waardeloos bedrijf! Foutieve informatie over een produkt op hun website. Als je wil retourneren zelf betalen, maar de schuld ligt bij hun. Telefoonnummer is buiten gebruik en ze reageren niet... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店

圓該䌁業による蚘述

Ontdek betekenisvolle en unieke sieraden met edelstenen, symbolen en een diepere boodschap bij Zentana.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 82ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Geen contact met bedrijf te krijgen voor oplossing

Ik heb vier armbanden besteld.
Drie waren exact zoals beloofd. En snel bezorgd.
De vierde net zo mooi, maar er zat een kraal los in het bandje. Naar waarschijnlijkheid zouden meerdere kralen los gaan, gezien deze geschakeld zitten.
Ik heb hier meermaals contact over proberen te zoeken met de klantenservice per mail. Ik krijg wel bericht dat mijn mail ontvangen is, dat het 48 uur kan duren, maar tot op heden geen enkele reactie ontvangen.
Ik hoop dat deze alsnog komt, net als een oplossing.

Nog steeds niets gehoord (5-8-2026)

2026幎5月31日

Armbanden

Ronduit uiterst tevreden omtrent de gehele gang van zaken!!!!

2026幎5月26日

Goedemiddag,
Bedankt voor het delen van de warme 5 sterren.
We zien je graag terug in de webshop!

5぀星のうち1の評䟡

Zeer slecht berdrijf orobeer ze al een

Zeer slecht berdrijf orobeer ze al een maand aan de lijn te krijgrn maar gekijk voicemail via mail zoudenze moeten reageren binnen 48 uur ik benar hun om dat ik ben oogekicht door hun en graag mijn geld terug wil

2026幎4月29日

Beste Amina,

Bedankt voor je reactie. Op 28 april, 6 & 11 mei hebben we je de volgende mail gestuurd.

Bedankt voor je vraag.
Onder je naam zie ik geen orders terug uit onze sieraden shop.

Wij willen je informeren dat er momenteel een scam actief is waarbij een externe partij onze website, naam, logo en e-mailadres kopieert.
Deze frauduleuze partij opereert via: https://poshtangerine.com

Let op: dit is niet onze website. Bestellingen of communicatie via deze partij zijn niet afkomstig van ons.

Wij adviseren je om geen aankopen te doen en geen persoonlijke gegevens te delen via deze website of bijbehorende e-mails.

Onze enige officiële webshop is:

We zijn achter de schermen bezig om dit probleem aan te pakken.

Wij adviseren je om aangifte te doen.

Wellicht zijn de mails in je spam terecht gekomen. Hierbij het vriendelijke verzoek om je ervaring aan te passen.

5぀星のうち5の評䟡

Onze bestellingen zijn altijd heel goed

Onze bestellingen zijn altijd heel goed verpakt. Telkens vlugge levering.
De kwaliteit is heel goed, en goede verhouding prijs kwaliteit. We zijn dan ook heel tevreden over Zentana.

2026幎5月9日

Beste Eddy,

Bedankt voor de mooie woorden en het vertrouwen in Zentana! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over de kwaliteit, verpakking en snelle levering. Daar doen we het voor!

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb kunststof schuurtje besteld

Ik heb kunststof schuurtje besteld.
Helaas drukke ik 2 in dus gauw 1 geanuleerd. Schuurtje is niet geleverd
Op de site kom ik terecht op lidl .Dus contact opgenomen met lidl die weten van niets. Wel betaald 76.40 euro milk gourmet foods staat er bij de afschrijving. Lidl geeft in mail als advies aangifte te doen bij politie omdat hun site waarschijnlijk wordt misbruikt .Zo kom ik ook van mijn klachten af .
Vgr Inge

2026幎4月25日

Beste Inge,

Deze frauduleuze partij opereert via: https://poshtangerine.com

Onze enige officiële webshop is:

We zijn achter de schermen bezig om dit probleem aan te pakken.

Makes my life beautiful!

Volgens verwachting mooi exemplaar en snel geleverd

2026幎4月28日

Beste Ralph,

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat het product aan je verwachtingen voldoet en dat de levering snel was. Veel plezier ermee!

5぀星のうち5の評䟡

Ik hou van jullie armbandjes

Ik hou van jullie armbandjes! Ze zijn heel mooi en hebben een leuke hippie-uitstraling. Eén keer heb ik wel een minder goede ervaring gehad: na veel aan- en afdoen ging het draadje van de armband kapot en kon ik hem niet meer repareren. Daarom heb ik een nieuwe gekocht☺
Ook veel van mijn vrienden zijn blij met jullie sieraden, omdat ze altijd goed in de smaak vallen als cadeautjes.

2026幎4月26日

Beste Kate,

Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met onze armbandjes en dat ze ook als cadeautjes zo goed in de smaak vallen!

Wat jammer dat het draadje van je armbandje op een gegeven moment is kapotgegaan. Mocht zoiets nog eens gebeuren, laat het ons vooral even weten via onze support. We denken graag met je mee en kijken wat we voor je kunnen doen.

Dank je wel voor je mooie review en veel draagplezier!

Geweldige assortiment

Geweldige assortiment, goede service en levering.

2026幎4月24日

Beste Paul,

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment en de service.

We hopen je snel weer terug te zien!

Heb al 2x wat besteld en de servise was

Heb al 2x wat besteld en de servise was prima,kwaliteit goed,bezorgdienst ok

2026幎4月24日

Goeiedag,

Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te lezen dat je al twee keer tevreden bent met de service, kwaliteit en bezorging.

We hopen je snel weer terug te zien!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。