De armbanden zagen er weer net als de vorige keer precies uit zoals op de afbeeldingen weergegeven. De levering was snel en de armbanden zaten weer in een mooi doosje. De verhouding tussen de prijs en... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De armbanden werden zeer snel bezorgt. Ze zijn net als de andere bestellingen precies zoals op de afbeelding en de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit is goed.
Wat een waardeloos bedrijf! Foutieve informatie over een produkt op hun website. Als je wil retourneren zelf betalen, maar de schuld ligt bij hun. Telefoonnummer is buiten gebruik en ze reageren niet... ãã£ãšèŠã
Prachtige mala ontvangen in fijne verpakking en heel snel al nadat ik ze besteld had.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ontdek betekenisvolle en unieke sieraden met edelstenen, symbolen en een diepere boodschap bij Zentana.
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Geen contact met bedrijf te krijgen voor oplossing
Ik heb vier armbanden besteld.
Drie waren exact zoals beloofd. En snel bezorgd.
De vierde net zo mooi, maar er zat een kraal los in het bandje. Naar waarschijnlijkheid zouden meerdere kralen los gaan, gezien deze geschakeld zitten.
Ik heb hier meermaals contact over proberen te zoeken met de klantenservice per mail. Ik krijg wel bericht dat mijn mail ontvangen is, dat het 48 uur kan duren, maar tot op heden geen enkele reactie ontvangen.
Ik hoop dat deze alsnog komt, net als een oplossing.
Nog steeds niets gehoord (5-8-2026)
Goede service.goed produktâŠ
Goede service.goed produkt omschrijving.mooie kwaliteit en best snel bezorgd. Heeltevreden.
Zo snel binnen
Zo snel binnen. Dat ik niet zo lang zonder hoef te lopen.
Want ben al jaren verknocht aan deze armbanden
Goede en snelle levering
Een pluim voor Zentana
De bestelling werd al snel geleverd, alles zit in een mooi doosje en de artikelen zijn precies zoals beloofd, heel mooi!
De artikelen zijn mooi verpakt
De artikelen zijn mooi verpakt. En normaal snel geleverd. Nu beetje later maar was door bpost.
Alles mooie in doosje
Alles mooie in doosje , met beschrijving erbij .
Niet lang op hoeven te wachten.
Me vriendin wacht al een maand op haarâŠ
Me vriendin wacht al een maand op haar pakketje
Heeft al meerdere malen gebeld en gemaild
er word inmiddels niet meer op gereageerd of opgenomen.
DHL zegt dat het geleverd is vervolgens contact met DHL en Zentana, en horen nu niks meer.
Nog nooit miskleun gehad ,altijd op tijd
Vlotte levering
Vlotte levering. Ketting en hanger zijn zoals beschreven op de website.

Zentana ããã®åç
Zeer slecht berdrijf orobeer ze al eenâŠ
Zeer slecht berdrijf orobeer ze al een maand aan de lijn te krijgrn maar gekijk voicemail via mail zoudenze moeten reageren binnen 48 uur ik benar hun om dat ik ben oogekicht door hun en graag mijn geld terug wil

Zentana ããã®åç
Onze bestellingen zijn altijd heel goedâŠ
Onze bestellingen zijn altijd heel goed verpakt. Telkens vlugge levering.
De kwaliteit is heel goed, en goede verhouding prijs kwaliteit. We zijn dan ook heel tevreden over Zentana.

Zentana ããã®åç
Ik heb kunststof schuurtje besteld
Ik heb kunststof schuurtje besteld.
Helaas drukke ik 2 in dus gauw 1 geanuleerd. Schuurtje is niet geleverd
Op de site kom ik terecht op lidl .Dus contact opgenomen met lidl die weten van niets. Wel betaald 76.40 euro milk gourmet foods staat er bij de afschrijving. Lidl geeft in mail als advies aangifte te doen bij politie omdat hun site waarschijnlijk wordt misbruikt .Zo kom ik ook van mijn klachten af .
Vgr Inge

Zentana ããã®åç
Ik hou van jullie armbandjes
Ik hou van jullie armbandjes! Ze zijn heel mooi en hebben een leuke hippie-uitstraling. Eén keer heb ik wel een minder goede ervaring gehad: na veel aan- en afdoen ging het draadje van de armband kapot en kon ik hem niet meer repareren. Daarom heb ik een nieuwe gekochtâºïž
Ook veel van mijn vrienden zijn blij met jullie sieraden, omdat ze altijd goed in de smaak vallen als cadeautjes.

Heb al 2x wat besteld en de servise wasâŠ
Heb al 2x wat besteld en de servise was prima,kwaliteit goed,bezorgdienst ok