Zentana レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De armbanden zagen er weer net als de vorige keer precies uit zoals op de afbeeldingen weergegeven. De levering was snel en de armbanden zaten weer in een mooi doosje. De verhouding tussen de prijs en... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Wat een waardeloos bedrijf! Foutieve informatie over een produkt op hun website. Als je wil retourneren zelf betalen, maar de schuld ligt bij hun. Telefoonnummer is buiten gebruik en ze reageren niet... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De armbanden werden zeer snel bezorgt. Ze zijn net als de andere bestellingen precies zoals op de afbeelding en de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit is goed.

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb een prachtige aquamarijn ketting besteld bij zentana. Ik werd helemaal enthousiast toen ik hem zag, ontzettend bedankt. Ook zat er een zilverdoekje bij geleverd , ontzettend leuk , en in een le... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 宝石店

圓該䌁業による蚘述

Ontdek betekenisvolle en unieke sieraden met edelstenen, symbolen en een diepere boodschap bij Zentana.

連絡先

Heb al 2x wat besteld en de servise was prima,kwaliteit goed,bezorgdienst ok

2026幎4月24日
自発的なレビュヌ

Goeiedag,

Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te lezen dat je al twee keer tevreden bent met de service, kwaliteit en bezorging.

We hopen je snel weer terug te zien!

Aanrader

Reeds de tweede maal ik bij zentana bestel, ben er heel tevreden mee. Zeer correcte levering, producten zijn zeer mooi en zoals verwacht. Prima bedrijf.

2026幎3月29日

Beste Guy,

Hartelijk dank voor je vertrouwen en fijne woorden!
Geweldig om te horen dat je opnieuw zo tevreden bent over de levering en onze producten.

We kijken ernaar uit je snel weer te mogen helpen!

Mooi

Mooi, snelle service!

2026幎3月26日

Beste Nadia,

Bedankt voor je fijne review!
Goed om te lezen dat je tevreden bent met de service.
Graag tot een volgende keer!

5぀星のうち2の評䟡

Set van 3 armbandjes besteld

Set van 3 armbandjes besteld. Slechts eentje gekregen. Tevergeefs contact opgenomen niets meer vernomen. Jammer want het nooit klachten gehad over de kwaliteit of levertijd.

2026幎3月25日

Beste Karin,

Het spijt ons voor de verlate reactie en het ongemak dat je hebt ervaren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Inmiddels hebben we je per e-mail benaderd en zijn we in afwachting van een onderzoek vanuit de koerier. We hopen dit snel op te lossen.

Bedankt voor je geduld

Zoals altijd

Betrouwbare en snelle levering.

2026幎3月30日

Beste Silvia,

Bedankt voor je vertrouwen en mooie woorden!
Fijn om te horen dat je onze levering opnieuw als betrouwbaar en snel ervaart. Tot de volgende keer!

Bestelling

Bestelling

2026幎3月20日

Beste Verona,

Bedankt voor je 5 sterren! Fijn dat je tevreden bent met je bestelling. Graag tot de volgende keer!

5぀星のうち1の評䟡

De bijzondere knoop er direct uit bij

De bijzondere knoop er direct uit bij beide en dus te veel los draad om te dragen ,

Heb ze beide weggegooid , balen en zonde vh geld

2026幎3月19日

Beste Sandra,

Wat vervelend om te lezen, dit had natuurlijk niet mogen gebeuren. Onze excuses hiervoor. We hadden dit graag samen met je opgelost als je contact met ons had opgenomen.

Bedankt dat je je ervaring deelt, we nemen dit zeker mee.

Prima verzorgd

Ik had mijn bestelling weer heel snel binnen. Keurig verzorgd in een mooi doosje met zilverpoetsdoekje en een beschrijving van de werking van de maansteen in de oorbelletjes.
Ze zijn precies zoals afgebeeld. Top!

2026幎2月19日
自発的なレビュヌ