レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Hos Zetas finns sÃ¥ mycket mer Àn enstaka plantor som hör hemma i en harmonisk trÀdgÃ¥rd, bÃ¥de i webbutiken och live i Segeltorp. Besök handelstrÀdgÃ¥rden i Segeltorp en ljummen vÃ¥rdag, ta en kaffe med d... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mycket fina vÀxter levererades och dessutom snabbt. Jag Àr helnöjd. Jag var inte hemma nÀr leveransen kom, den stod pÃ¥ min trappa, hade kansle varit bra om jag fÃ¥tt notis om nÀr leveransen var att vÀn... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ordern skickades först 8dagar efter att jag handlat pÃ¥ zetas.se och det tog ytterligare tid att vÀnta in frakten. Mycket dÃ¥ligt med sÃ¥ sen leverans och ingen kompensation frÃ¥n företaget. Dessutom var... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Fick lökarna snabbt och i en kartong. De var nedpackade bra med bÃ¥de hÃ¥rt papper och silkespapper. Jag hade bestÀllt tre pÃ¥sar, och tyvÀrr var en av pÃ¥sarna tom dÃ¥ den gÃ¥tt upp och alla tjugo smÃ¥ krok... もっず芋る

䌁業情報

1. ガヌデン センタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Garden center in Stockholm and online store for plants and interiors.

• Blombacken 2, 141 70, Segeltorp, スりェヌデン

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Ingen vÀxtgaranti

Köpte två hallonbuskar och den ena såg redan i fjol sÀmre ut efter någon månad. Vi har haft dem i precis samma förutsÀttningar. Den ena Àr jÀtte stor och frodande den andra Àr i princip död. Zetas har ingen som helst vÀxtgaranti likt Plantagen och andra dyrare handelstrÀdgårdar likt Zetas. Jag skulle sÀga att de Àr sÀmst i klassen tyvÀrr. Det blir inga mer köp dÀr.

2023幎9月5日
5぀星のうち1の評䟡

ErsÀtter ej felaktiga varor.

Köpte Dahliaknölar och fem av sju visade sig vara fel sort. Fick trots det varken nya knölar eller ersÀttning. BestÀllde Àven frön som inte kom fram och går ej att spåra då de skickats som brev trots fraktkostnad på 49kr. Blev ersatt med nya men dessa hade inte alls rÀtt fÀrg. VÀgrar att ersÀtta Àven detta. Sjukt dålig service!

2023幎7月12日
5぀星のうち3の評䟡

LÀr Cafépersonalen vad service Àr

Gjorde premiÀrbesök hos Zeta idag 230515 och det blir både ris och ros. Personalen på vÀxtavdelningen var supertrevliga och hjÀlpsamma. Cafét var det motsatta. Snorkig personal i kassan. Det enda som var högt var priset. Första och sista besöket på dettaCafé.

2023幎5月15日
5぀星のうち1の評䟡

Zetas fokuserar inte på kunden!

Att bemöda sig att skriva en recension, ja då har man blivit dåligt bemött.
Hos Zetas hjÀlper man inte till att rådgöra vilka vÀxter man skall placera var. Jag blev oerhört surt och snarstucket bemött av en expedit på perennavdelningen, som hellre fortsatte att vattna vÀxter Àn att hjÀlpa mig. Om hon hade vetat att jag två trÀdgårdar att köpa vÀxter till och att Folke Mattsson har planerat en av dessa kanske hon hade varit trevligare! Zetas förlorar oerhört mycket på att bemöta sina kunder på detta sÀttet, surt, ohjÀlpsamt och oprofessionellt. Jag kommer inte att köpa mina vÀxter hos Zetas.

2023幎5月5日
5぀星のうち2の評䟡

Hörde av mej pga att jag hade köpt tre

Hörde av mej pga att jag hade köpt tre påsar luktÀrtor och bara frön från en påse började gro.
Hörde av mej flera gånger och de bad mej avvakta,vilket jag gjorde flera gånger det slutade lite surt med att jag skulle få nya påsar,vilket jag också fick i ett kuvert som bara innehöll två nya fröpåsar.Tacksam för det men verkligen inget kundbemötande som imponerade på mej

2023幎4月3日

Så fina vÀxter!

Så fina vÀxter!
Bra men Àven vackert paketerade. 100% grobarhet på de fröer jag bestÀllt.
Underbart med leverans fram till dörr och att det fungerar med kontaktfri leverans!
Tack!

2022幎5月23日

BestÀllde luktÀrtsfrö

BestÀllde luktÀrtsfrö. 1 av 8 frön grodde. Kontaktade kundtjÀnst som sa att jag skulle vÀnta lite till. Sådde under tiden en påse från ett annat mÀrke. Dom kom upp men fortfarande bara 1 från zetas. Kontaktade kundtjÀnst igen. Fick en ny påse skickad. Sådde fröna samtidigt som ytterligare en påse från ett tredje mÀrke. I exakt samma förhållande.Zetas kom återigen inte upp.men dom andra gjorde. Fröna ruttnande. Kommenterade en bild på Instagram dÀr en tjej skrev att grobarheten på luktÀrtorna va dålig. Hon fick till svar att nÀstan inga reklamationer fanns och frågan om hon gjort rÀtt. Jag svarade tjejen att jag hade haft samma problem. Vad hÀnde? Jag blev blockad. Jag har odlat luktÀrt i många år och har en blomsterdekoratör utbildning så jag vet hur man sår luktÀrtor. Och ja jag har fina plantor men inte en enda från zetas.

2022幎4月20日

Zetas luras online 👎

LURAS ONLINE. BestÀllde en planta och lite nÀring. Plantan levererades med 3 av 5 avbrutna kvistar, som VIKTS och BRUTITS av manuellt, för att fÃ¥ plantan att passa i förpackningen. Zetas skyllde pÃ¥ ”budet”. NÀringen levererades inte alls. Vid reklamation gavs besked att ”roten” pÃ¥ 400-kronorsplantan ju ÀndÃ¥ Àr ok och att nÀringen som jag redan har betalat ska bestÀllas hem och skickas ”en annan dag inom kort”. Varför sÀlja en rot som en planta dÃ¥?

2021幎3月29日

Från en Klokare bonsai odlare

Jag frågade inte om henes namn men hon hjÀlpe mig med information om pinus mugo trÀd och vi kom in på ett intressant samtal om bonsai odling. Hursomhelst vill Jag tacka henne för bra service, bra information och för ett gott samtal.
Angelo.

2021幎3月29日